Πείτε αντίο στον "Tyler Hoechlin" γιατί πλέον δεν θα είναι στο "Teen Wolf"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Δυστυχώς τα πρώτα νεα της ημέρας δεν είναι ευχάριστα. Ο αγαπημένος μας πιστός λυκάνθρωπος δεν θα γυρίσει στο πολύ αγαπημένη του πόλη... Τα μοναδικά γαλάζια μάτια του "Derek Hele" θα λείπουν. Και αυτό θα είναι ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην σειρά "Teen Wolf".





  O Derek... Θα μου λείψεις απίστευτα. Όπως και σε όλους άλλωστε. Αυτός ο μοναδικός χαρακτήρας δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Θα πρέπει να τον αφήσουμε πίσω μας... Θα θυμόμαστε όμως για πάντα τις υπέροχες περιπέτειες που ζήσαμε μαζί του. Τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε. Και την μοναδική του ιστορία.




Αντίο λοιπόν Derek... Θα σε θυμόμαστε χαμογελαστό...




Υ.Γ. Παρόλο που δεν καταλαβαίνω πως θα φύγει αφού στο τέλος της 4ης season τον είδαμε να γίνεται κάτι άλλο!!! Και να μην πεθαίνει!!! Μάλλον θα φύγει από την πόλη μας για να μάθει να διαχειρίζεται την νέα του φύση. Ποιος ξέρει.




Πηγή: http://www.ew.com/article/2015/03/11/tyler-hoechlin-no-longer-series-regular-teen-wolf 

Σχόλια

  1. Τι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πανε καλα μωρε θα πατωσει η σειρα αμα φυγει ο ντερκ μολις επαθα εγκεφαλικοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Να δεις εγώ τι έπαθα!!! Το εγκεφαλικό είναι λίγο!!! Αλλά επειδή ο Dylan, αυτός που παίζει τον Stiles, έπαιξε και παίζει στο Maze Runner μάλλον θα σωθεί η σειρά από εκεί!!! Τα νούμερα το πιθανότερο θα ανεβούν στα ύψη!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις