Η νέα ταινία "X-MEN" έρχεται το 2016 με τίτλο "X-MEN: APOCALYPSE"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Συγνώμη που χτες δεν έκανα αναρτήσεις αλλά ήταν μια αρκετά γεμάτη μέρα. Επέστρεψα όμως σήμερα δυναμικά για να μοιραστώ πολλά νέα μαζί σας. Πρώτα θα σας πω για κάτι που πιθανότατα να ξέρετε ήδη, αλλά εγώ σαν μια καλή blogger που θέλω να είμαι, πρέπει να σας ενημερώσω!!! Θα βγει νέα ταινία X-MEN!!! Και θα λέγεται... X-MEN: APOCALYPSE!!!





  Αυτή η ταινία θα μας έρθει με το καλό το 2016. Και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου του 2016. Άρα αν είστε μεγάλοι λάτρεις αυτών των σούπερ χαρακτήρων ετοιμαστείτε... Γιατί θα επιστρέψουν ακόμα ποιο δυνατά σύντομα. Και ανυπομονώ να δω όσο δεν πάει τις νέες τους περιπέτειες.


X Men Days of Future Past Character Poster Wolverine Boneclaws 794x1024 X Men: Apocalypse and Wolverine 3 May Shoot Back To Back With Hugh Jackman


  Όταν το έμαθα, αρκετούς μήνες πριν, έκανα σαν τρελή από την χαρά μου. Και άρχισα να ψάχνω μέσα στο Ίντερνετ θεούς και δαίμονες. Γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω κάτι τέτοιο. Η τύχη μου δεν μπορούσε να είναι τόσο μεγάλη... Και όμως αληθεύει. Θα την δούμε και αυτήν την ταινία. Θα περάσει βέβαια ένας ολόκληρος χρόνος αλλά... Αυτό που κρατάμε είναι ότι θα την δούμε.


X Men Days of Future Past Wolverine poster 691x1024 X Men: Apocalypse and Wolverine 3 May Shoot Back To Back With Hugh Jackman


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις