Η "Cinderella - Σταχτοπούτα" ήρθε στις ελληνικές αίθουσες...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!
Η καλή μας "Σταχτοπούτα" έφτασε... Και θα μείνει στις ελληνικές αίθουσες... Γιατί η ταινία έχει έρθει και θα μας καταπλήξει!!!

  Το υπέροχο κλασικό παραμύθι που όλοι μας λατρέψαμε από πολλοί μικροί ήρθε με καταπληκτικούς ηθοποιούς, υπέροχα εφέ και όμορφη μουσική. Όλοι μας πλέον μπορούμε να την δούμε γιατί είναι στους κινηματογράφους από τις 12 του μήνα, δηλαδή από προχτές. Ποιος ανυπομονεί να την δει??? 
Περίληψη ταινίας:


Όταν η μητέρα της βρίσκει τραγικό θάνατο, ο έμπορος πατέρας της Ella βρίσκει νέα σύζυγο. Για να βοηθήσει τον αγαπημένο της πατέρα, η Ella καλωσορίζει στο σπίτι τους τη μητριά της, λαίδη Tremaine, και τις κόρες της, Anastasia και Drizella. Αλλά όταν κι ο πατέρας της απρόοπτα κι ανεξήγητα πεθαίνει, η Ella βρίσκεται στο έλεος μιας ζηλόφθονης και σκληρής οικογένειας. Γίνεται η υπηρέτρια τους και τη μετονομάζουν Cinderella (Σταχτοπούτα). Αλλά η Cinderella δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, θυμούμενη τα τελευταία λόγια της μητέρας της που τη συμβούλευε να έχει θάρρος και να είναι ευγενική.
Λίγα λόγια ακόμα από εμένα για την ταινία σε μια παλιότερη ανάρτηση:


Το Trailer της ταινίας: 
Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) Της C.J.Daugherty Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Αγγλικά

"Καταστροφή - Κινούμενη Καταστροφή" (Βιβλίο 2ο από 3α) Της Jamie McGuire

Το 8ο βιβλίο του "Χάρι Πότερ" έρχεται με το "Harry Potter and the Cursed Child - Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί" της J.K. Rowling στις 31 Ιουλίου

TOP 15 BOOKS OF 2015