Μήνας για την αγάπη και το ρομάντζο μέσα από τις ταινίες...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Αποφάσισα ποιο θα είναι το θέμα αυτού του υπέροχου μήνα!!! Αποφάσισα να σας κάνω κριτικές ταινιών που θα είναι ρομαντικές και που θα μας δείχνουν τι θα πει αληθινή αγάπη.




  Πως σας φαίνεται η ιδέα??? Ελπίζω να σας αρέσει... Επίσης, για ποιες ταινίες θα μου προτείνατε να γράψω??? Έχω είδη καμιά 20αριά υπόψιν μου αλλά θέλω να ακούσω και δικές προτάσεις!!! Ανυπομονώ για τα σχόλια σας... <3




Σχόλια

  1. Ενα θεμα με πολυ ζουμι!!! Υπαρχουν τοσες και τοσες ρομαντικες ταινιες, δεν ξερω απο που να αρχισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Ακριβώς!!! Δεν έχω ιδέα από που να ξεκινήσω... Σκέπτομαι με κάτι ποιο "κοντινό"!!! Μάλλον με το "Love, Rosie - Με αγάπη, Ροζι"!!! Εσυ τι λες???

      Διαγραφή
  2. φανταστικο θεμα αλλα αμα το κανεις θα αρχισεις με την νουμερο 1 ρομαντικη ταινια ολων των εποχων <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Χαίρομαι που σου άρεσε!!! <3 Αλλά δεν φαίνεται το όνομα της ταινίας!!! Μήπως εννοείς τον "Τιτανικό" ή το "Ημερολόγιο"???

      Διαγραφή
  3. πολυ καλη ιδεα! Εγω θα σου προτεινα μια ρομαντικη κομεντι, το the holiday! ειναι πολυ ωραια... Οσο για τον τιτανικο και το ημερολογιο... ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ. Αααα και θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι. Εχεις δει την σειρα once upon a time? αν ναι ειναι καλη ? σκεφτομαι να την αρχισω. Επισης εχεις δει το sherlock (με τον benedict cumberbatch)? αν οχι θα σου την προτεινα, ειναι απλα υπεροχη! Και κατι τελευταιο... θα μας κανεις κανενα bookshelf tour? με φωτογραφιες. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω ολα τα βιβλια σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ για το μεγάλο σου σχόλιο. Ας τα πάρω μας την σειράς...
      1. Το πιστεύεις ή όχι στον "Τιτανικό" δεν έκλαψα και τόσο.
      2. Η σειρά "Once Upon a Time" είναι απίθανη. Η πρώτη σεζον μπορεί να σου φανεί λίγο έτσι και έτσι αλλά φτιάχνει. Πίστεψε με. Αν σου αρέσουν τα παραμύθια που διαβάζαμε παλιά θα λατρέψεις αυτήν την σειρά!!!
      3. Και ναι το έχω δει. Ειναι όντως απίστευτη. Και το λέω γιατί λατρεύω το οτιδήποτε με τον Σέρλοκ Χόλμς!!! Μιλάμε για μεγάλη αγάπη...
      4. Χα!!! Ούτε να το ήξερες... Αυτόν τον μήνα σκόπευα να σας κάνω μια "ξενάγηση" στην βιβλιοθήκη μου. Η οποία θα ανεβεί σε λίγες μέρες από τώρα. <3

      Ευχαριστώ για όλες τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σου!!! ;)

      Διαγραφή
    2. Τελεια, ευχαριστω πολυ :) Ανυπομονουμε για την ξεναγηση! Και στον Τιτανικο, ουτε εγω εκλαψα οσο η υπολοιποι αλλα συγκινηθηκα που πηρε το ονομα του. Και νομιζω οτι ειναι το παραπονο ολων των θεατων ανεξεραιτως οτι στην σανιδα χωρουσε και ο τζακ, χαχα ;)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα, χαρά μου!!! <3 Και σίγουρα αυτό είναι ένα από τα παράπονα που δεν σβήνουν στον χρόνο!!! Χαχα!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφη ιδέα. Περιμένω πραγματικά με ανυπομονησία να δω με ποια ταινία θα επιλέξεις να ξεκινήσεις.
    Εγώ θα προτείνω "Το ημερολόγιο", νομίζω πως είναι ύμνος στην αληθινή αγάπη που δε χάνεται ποτέ. Το "ΥΓ. Σ'αγαπώ", "Η γυναίκα του ταξιδευτή" και "Εξιλέωση" που είναι και από τις αγαπημένες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Garden of stories,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα!!! <3 Και ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!!! ;) Και την "γυναίκα του ταξιδευτή" δεν την έχω δει. Θα το κάνω όμως σίγουρα!!!

      Διαγραφή
  5. Φοβερό θέμα! Υπάρχουν χιλιάδες υπέροχες ρομαντικές ταινίες να γράψεις! Από πολύ κλασσικές όπως Casablanca, The Philadelphia Story, Gone with the Wind, Breakfast at Tiffany's. Στα σχετικά πιο πρόσφατα Sweet November, A Walk to Remember, Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού, Ερωτευμένος Σαίξπηρ, Jeux D' Enfants, My Girl, August Rush, Blue Valentine, Bridget Jones's Diary, You've Got Mail, Love Actually, Forrest Gump, Dirty dancing, Amelie, Love & Other Drugs, The Ugly Truth, Brokeback Mountain, The End of the Affair, Waiting For Forever, 10 Things I Hate About You, Chocolat, The Holiday, Atonement, Never Let Me Go, Step Up
    Στις πολύ πρόσφατες Silver Linings Playbook, Like Crazy, Dear John, Haven, The Vow, Remeber me, The Lucky One, Crazy, Stupid, Love, About Time, Friends with Benefits, Life as We Know It, One Day, Warm Bodies, Her, The First Time, Water for Elephants, Love rosie, Τhe fault in our stars, The Best of me, The Great Gatsby
    Και επειδή έχω γράψει στην κυριολεξία ένα κατεβατό σταματάω! Να το κάνεις πάντως! Είναι πολύ ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza ouz,
      Χαίρομαι που εγκρίνεις την ιδέα μου. <3 Και ουαου!!! Τεράστιο σχόλιο το οποίο είναι γεμάτο ιδέες. Θα λάβω σίγουρα υπόψιν μου ΌΛΕΣ τις ιδέες σου!!! Και όντως έχεις γράψει ένα κατεβατό πράγματα!!! <3 Ευχαριστώ για την ώρα που αφιέρωσες!!! ;)

      Διαγραφή
  6. Πάρα πολύ καλή ιδέα! Πιστεύω ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις θα είναι πολύ χρήσιμες!♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Χρύσα Καρανικόλα,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα και εγώ το ίδιο πιστεύω!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις