Arrow / Flash Spinoff: Εύκολοι τρόποι που θα μπορούσαμε να φέρουμε πίσω την "Sara Lance"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Ξέρω πως ένα τέτοιο "αφιέρωμα" δεν ήταν κάτι που κανείς λογικά θα περίμενε να κάνω. Αλλά κάτι παρόμοιο δημοσίευσε πολύ πρόφατα και το site: Arrow Grecce, παρόλο που είχα και από πριν την ιδέα άρα είπα γιατί όχι??? Αν όχι τώρα πότε?? Γιατί να μην σκεφτώ και δημοσιεύσω και εγώ τώρα τρόπους με τους οποίους η μοναδική και τόσο αγαπημένη "Sara Lance" θα μπορούσε να ξαναέρθει στο "Arrow"??? (Και εννοώ με ποικίλους τρόπους!!!) Πάμε να δούμε μαζί μερικές ιδέες...



Flashbacks...




  Ότι ποιο εύκολο για αυτήν την σειρά αφού όλη η ιστορία περιτριγυρίζεται και βασίζεται γύρω από τα Flashbacks!!! Άρα ουσιαστικά είναι και η ποιο πιθανή και λογική επιλογή κατά την γνώμη μου. Και κάτι που ελπίζω αφού αυτό θα σημαίνει πως θα την βλέπουμε που και που.



Lazarus Pit... 




  Αυτή για τους περισσότερους φαν είναι και η ποιο πιθανή επιλογή. Δηλαδή η ανάσταση μέσα από την μυθική "πηγή". Αν το καλοσκεφτόσαστε κανείς είναι λογικό αφού έχουν σωθεί με αυτόν τον τρόπο ήρωες σε πολύ χειρότερες καταστάσεις από την "Canary" αλλά εκείνη είναι νεκρή πλέον. Πολύ νεκρή!!! Όσο δεν πάει. Και επίσης αν αναγεννηθεί έτσι η Sara όλη η ιστορία θα επικεντρωθεί σε εκείνην και ότι θα παραμεληθεί όλη η υπόλοιπη πλοκή που χτίστηκε ενώ εκείνη "έλειπε". Άρα θεωρώ πως το σκεπτικό "μπάζει" από παντού.



Flashpoint...




  Άλλη μια πιθανή ιδέα. Να φτιάξουν μια μίνι σειρά με εκείνην πρωταγωνίστρια στον κόσμο του Flashback!!! Δηλαδή, να μας παρουσιάσουν πως ακριβώς ηταν τα χρόνια μου ηταν μακριά απο το σπίτι!!! Το τι ακριβώς έζησε και το τι πέρασε. Αυτη η ιδέα μου αρέσει πολυ. Πραγματικά αλλα δεν νομίζω να μπορούσε να δουλέψει. Θα μπέρδευε την όλη κατάσταση και εμείς ως θεατές θα αργούσαμε λιγο να συνηθίσουμε την ιδέα.





  Τώρα εις μνήμης της Sara Lance, της γενναίας, δυνατής, αστείας, χαμογελαστός και απίστευτης ηρωίδας που όλοι έχουμε αγαπήσει θα σας παρουσιάσω μερικά quotes της. Μερικές απο την αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε...












Υ.Γ. Μπορεί τίποτα απο ολα αυτά να μην πραγματοποιηθεί αλλα εγω έκανα το χρέος μου σε εκείνη και στον εαυτό μου και έκανα αυτήν την ανάρτηση... Αυτήν την ανάρτηση τόσο καιρό... Απο τοτε που πέθανε!!! Αν κάποιος άλλος εχει κάποια αλλη ιδέα ας την πει. Ειμαι όλη αυτιά.





  Μεχρι τοτε ομως... Να θυμάστε το ξανθό κορίτσι, την Canary, μια αληθινή ηρωίδα που θα μείνει για παντα μαζί μας!!!




Πηγή: http://arrow.supernaturalgreece.gr/flash-arrow-spinoff-5-eukoloi-tropoi-gia-na-feroume-pisw-th-sara-lance/


Σχόλια

  1. Εγω προσωπικα πιστευω πως το flash point εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει. Αν και το flashback θα ηταν εξισου καλο, μονο που θα μπερδευε την πλοκη. Το καλο που τους θελω να κανουνε κατι απο αυτα, θελουμε πισω τη Sara!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Ναι!!! Και αν την θέλουμε λέει!!! Η Sara Lance είναι μια μεγάλη αγάπη!!! <3 Φοβερή ηρωίδα!!! <3

      Διαγραφή
  2. Ισχυει!!! Στεναχωρηθηκα και απογοητευτικα απο το θανατο της... και δε μαθαμε και τι συνευει οταν ηταν η Canary!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Όντως αυτό παραμένει ένα ερωτηματικό!!! Ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό!!! Γιατί δεν έχουμε ιδέα για το παρελθόν της ως Canary!!! Ελπίζω να μάθουμε σύντομα!!! <3

      Διαγραφή
  3. εγω θα δεχτω μονο Flashbacks επειδη οτι αλλο κανουν θα ειναι μεγαλη μαλακια και θα καστρεψουν την σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις