"The Maddox Brothers - Beautiful Oblivion" (Βιβλίο 1ο από 4α) της Jamie McGuire





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Fiercely independent Camille "Cami" Camlin gladly moved on from her childhood before it was over. She has held down a job since before she could drive, and moved into her own apartment after her freshman year of college. Now tending bar at The Red Door, Cami doesn’t have time for much else besides work and classes, until a trip to see her boyfriend is cancelled, leaving her with a first weekend off in almost a year.

Trenton Maddox was the king of Eastern State University, dating co-eds before he even graduated high school. His friends wanted to be him, and women wanted to tame him, but after a tragic accident turned his world upside down, Trenton leaves campus to come to grips with the crushing guilt. 

Eighteen months later, Trenton is living at home with his widower father, and works full-time at a local tattoo parlor to help with the bills. Just when he thinks his life is returning to normal, he notices Cami sitting alone at a table at The Red. 

As the baby sister of four rowdy brothers, Cami believes she’ll have no problem keeping her new friendship with Trenton Maddox strictly platonic. But when a Maddox boy falls in love, he loves forever—even if she is the only reason their already broken family could fall apart.




Λίγα λόγια από εμένα:


  Η ιστορία του καταπληκτικού "Τράβις Μάντοξ" είναι γνωστή. Το σούπερ κακό αγόρι που όλες τον θέλουν, ακόμα και για μια νύχτα, ερωτεύεται το καλό κορίτσι. Που το όνομα της είναι "Άμπι Αμπερνάθι". Αλλά τι γίνεται με τα άλλα ακαταμάχητα "Αδέλφια Μάντοξ"??? Έπεσαν και οι άλλοι τέσσερις στα δίχτυα της αγάπης???




  Ο "Τρέντον Μάντοξ" έχει περάσει δύσκολα. Η μητέρα του πέθανε ενώ ήταν πολύ μικρός και ο πατέρας του ύστερα από αυτό έπινε χωρίς σταματημό. Ενώ ταυτόχρονα είχε να τα βγάλει πέρα με τέσσερις αδελφούς που όταν ήθελαν μπορούσαν να φέρουν το χάος. Και που τους αγαπούσε απίστευτα. Από μικρός όμως ήταν μαχητής. Γιατί είχε κάποια που τον έκανε ακόμα και από μακριά να ελπίζει για ένα καλύτερο αύριο. Και αυτή ήταν η Καμίλ "Κάμι" Κάμλιν. Όταν όμως ένα απαίσιο ατύχημα συνέβη... Η ζωή του ήρθε άνω κάτω.




  Η Κάμι έχει περάσει μια εξίσου δύσκολη και επίπονη ηλικία. Η οικογένεια και οι συνθήκες στις οποίες έχει ζήσει δεν είναι και οι καλύτερες. Αλλά πλέον έχει την δυνατότητα να είναι ελεύθερη. Να αρχίσει την δικιά της ζωή. Και μάλιστα ενώ έχει στην καρδιά της το αγόρι της, τον T.J. Όταν όμως άρχισε να δουλεύει στο μπαρ ,που λέγεται Ρεντ, δεν περίμενε ότι θα έπιανε σχέσεις με ένας από του ποιο σέξι, επικινδύνους και κακοφημημένους τύπους σε όλην την πανεπιστημιούπολη. (Και ακόμα παραπέρα!!!) Ο Τρέντ Μάντοξ όμως δεν δέχεται όχι, είπαμε είναι ένας Μάντοξ, και αρχίζει και κάνει παρέα μαζί του. Πριν το καταλάβει βρίσκεται συνέχεια μαζί του και η παρουσία του γίνεται αναγκαία. Ποιο όμως θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της φιλίας??? Θα μπορέσει στο τέλος η Κάμι να πει την αλήθεια ακόμα και στον ίδιο της τον εαυτό???




Προσωπική γνώμη:


  Όταν τελείωσαν τα βιβλία "Γλυκιά Καταστροφή" και "Κινούμενη Καταστροφή" είχα πέσει λίγο στα πατώματα. Λίγο μονάχα...




  Αλλά μετά ανακάλυψα ότι έβγαινε μια νέα σειρά από τα χεράκια της ίδιας της συγγραφέας. Και το θέμα ήταν ο έρωτας που χτυπούσε την πόρτα στους άλλους αδελφούς Μάντοξ...




  Δηλαδή τι να πει μια κολλημένη με τον καταπληκτικό Τράβις Μάντοξ μετά από αυτό??? Δηλαδή πόσους Μάντοξ μπορεί να αντέξει μια 14άχρονη??? Πόσα αδέλφια είναι δυνατόν να ερωτευτώ??? Η Jamie McGuire πραγματικά παίζει με τα νεύρα μου ως fangirl. Και είμαι σίγουρη πως συνέβη δεν το κάνει αυτό μόνο σε εμένα.




  Τώρα ας μιλήσουμε με μια "εμμονή" της συγγραφέας. Χρησιμοποιεί συνέχεια τα ίδια γράμματα για τους χαρακτήρες της. Άμπι Αμπερνάθι. Πάμε με τα δυο Α. Τα αδέλφια Μάντοξ??? Και τα τέσσερα αγόρια έχουν για ξεκίνημα του ονόματος τους το γράμμα Τ. Η Κάμι??? Κάμι Καμιλσον με τα Κ. Δεν με χαλάει καθόλου αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να το πω. Εεε τι να κάνουμε... Δεν κρύβεται!!!




  Όπως και έχει, αυτή η ιστορία είναι απίθανη. Καταπληκτική. Απλά σε μαγεύει!!! Έχει κάτι που σε αγγίζει και που σε κάνει την αγαπήσεις... Ακόμα ποιο βαθιά. Αν είναι δυνατόν βέβαια!!!




  Είναι πολύ έξυπνο που η συγγραφέας παρουσιάζει ανά διαστήματα τον Τράβις και την Άμπι. Με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίναμε σε ποιο σημείο ήμασταν... Από όλες τις πλευρές. Πάντως πρέπει να τονίζω κάτι. Για τον J.T.!!! Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μην το ψιλοθίξω αυτό το θέμα. Ο τύπος ήταν ένα "φάντασμα" σε όλο το βιβλίο. Μας έκανε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο για να βρούμε μια άκρη. Να βρούμε το ποιος θα μπορούσε να είναι αυτό το τόσο μυστηριώδες άτομο.




  Όταν τελικά έμαθα έκανα κάτι ανάμεσα σε τσιρίδα και λιποθυμία. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να χωνέψω τις δυο τελευταίες λέξεις. Που έδειξαν όλην την αλήθεια. Και τα έφεραν όλα άνω κάτω.




  Αχχ... Μάντοξ. Καταφέρνουν να σε κάνουν να τους ερωτεύεσαι. Και αν αυτοί ερωτευτούν μια φορά... Ερωτεύονται για πάντα...




  Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται για να θεωρηθεί ο άλλος το ιδανικό αγόρι?? Η εξαιρετική εσωτερική εμφάνιση??? Το ακαταμάχητο χαμόγελο??? Υπέροχος χαρακτήρας??? Αληθινή αφοσίωση??? Γιατί πιστέψτε με αυτά τα αγόρια τα έχουν όλα αυτά... Και με το παραπάνω.




  Τι είχε ο Τρέντον που δεν είχε ο Τράβις... Αυτή είναι μια ερώτηση που με στοίχειωνε για καιρό. Γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να βρω κάτι που πραγματικά να τον ξεπερνούσε... Παρόλο που ήταν στα αλήθεια πολύ κοντά στο να φτάσει την τελειότητα του Τράβις. Και αυτό λέει κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχε λίγη περισσότερο έλεγχο των συναισθημάτων του. Δηλαδή μπορούσε να διαχειριστεί λίγο καλύτερα τα όσα ένιωθε. Και ότι ήταν λίγο ποιο γλυκός. Συγνώμη αλλά έκανε μπέιμπι σίτινγ σε ένα γεμάτο ζωή κοριτσάκι και ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει για να την κουμαντάρει. Είναι εντυπωσιακό!!!




  Όσο για την Κάμι... Μου άρεσε πάρα πολύ ως χαρακτήρας. Δυναμική, σίγουρη για τον εαυτό της και πιστή στα αδέλφια της έως το τέλος. Έκανε θυσίες από την προσωπική της ζωή για να τους βοηθήσει παρόλο που ήξερε ότι δεν τους χρωστούσε τίποτα. Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπεις συχνά. Και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο την θαύμασα μέσα από αυτό το βιβλίο.




  Εν κατακλείδι, όσοι είστε φαν των βιβλίων "Γλυκιά Καταστροφή" και "Κινούμενη Καταστροφή" πρέπει να πάρετε αυτό το βιβλίο. Άμεσα!!!


Σχόλια

  1. θα το πω με μια λεξη: ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ! και κριτικαρα βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βιβλία αυτά είναι τέλεια! Όλοι οι Μάντοξ (πρέπει) να είναι τέλειοι! Ω, τους αγαπώ όλους! ειδικά η συγγραφέας είναι ταλεντάρα! Κι εσύ Χρύσα έχεις απίστευτο μπλογκ! Ξέρεις μήπως πότε θα κυκλοφορίσουν στην Ελλάδα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μέχρι στιγμής ναι. Είναι όλοι. Όντως είναι πάρα πολύ ταλαντούχα. Και σε ευχαριστώ πολύ. ;) Δεν είναι ακόμα σίγουρο ακόμα ότι θα κυκλοφορήσουν. Ο εκδοτικός οίκος ακόμα το σκέπτεται.

      Διαγραφή
  3. εσύ τα έχεις αγοράσει αυτά τα βιβλία (Βeautiful Oblivion, Beautiful Redemption); Κι αν ναι, από πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το Beautiful Redeption όχι ακόμα. Παράγγειλε τα αν θες από τα Public. Εγώ αυτό κάνω. <3

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ, Χρύσα <3 Έχεις διαβάσει κάποιο από τα υπόλοιπα βιβλία της Jamie Mcguire; Αν ναι, έχεις να μου προτείνεις κάποιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα!!! <3 Έχω διαβάσει και αυτήν την τη τριλογία: https://www.goodreads.com/series/128158-happenstance
      Είναι τρία μίνι e-book. Εγώ θέλω πολύ να διαβάσω αυτά της τα βιβλία: https://www.goodreads.com/series/66393-providence
      Έχουν τελείως διαφορετικό θέμα και φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. <3

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ Χρύσα! <3 Ελπίζω τόσο ενδιαφέροντα όσο λες. <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν έκανε τίποτα. <3 Θέλω να τα πάρω και ελπίζω να είναι καλά. <3

      Διαγραφή
  5. Γεια σου Χρύσα, ξέρεις μήπως πού θα μπορούσα να το διαβάσω στο ίντερνετ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΊΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Ναι ξέρω. Μπορείς να το διαβάσεις εδώ online: http://www.freebestnovels.com/newadult/Maddox_Brothers_1/

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Τίποτα. Χαρά μου να σας βοηθάω. <3

      Διαγραφή
  6. Γεια σου! Σε ευχαριστώ που ανεβασες αυτη την αναρτηση. Νομιζω οτι το ενα βιβλιο θα ειναι καλυτερο απο το αλλο! Θελω να βγουν και αλλα. Αν μαθεις κατι ειδοποιησε με. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα. Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Ανυπομονώ να διαβάσω και το 2ο και το 3ο. Θα βγούν τέσσερα συνολικά. Ένα για κάθε έναν Μάντοξ. Πλην του Τράβις. Και έχω μάθει κάτι. Είναι από τις τελευταίες μου αναρτήσεις. Μπες στα "Νέα των Βιβλίων", πάνω πάνω, και θα σου το βγάλει. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω. <3

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ <3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Μόλις τελείωσα το βιβλίο και είμαι ακόμα σε φάση: τι; Όχι σοβαρά τώρα, τι;! Αυτό ήταν μόνο; Το τέλος δεν φανερώνει ποιος είναι ο T.J.. Και δεν πιστεύω ακόμα ότι τελείωσε :( Έτσι; Τόσο γρήγορα; :( Μου άρεσε πάρα πολύ ωστόσο! Ήταν τέλειο! Λες να βγει κι άλλο; Εγώ πάντως το ελπίζω! Ευχαριστώ που μου έδειξες πού μπορώ να το διαβάσω <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Χαχαχα... Σε νιώθω. Και εγω έτσι ένιωθα. Το φανέρωσε. Ήταν οι δυο τελευταίες λέξεις του βιβλίου. Ναι ήταν γρήγορο... :(
      Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Έχει συνέχεια. Αλλά είναι από την μεριά του Τόμας. (ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥ!!! <3) Αν θες μπορώ να σου στείλω τις πληροφορίες. <3 Και τίποτα. Χαίρομαι που σου βρήκα κάτι που σου άρεσε τόσο. ;)

      Διαγραφή
  8. Yποτίθεται ότι το είχα παραγκείλει στα public,το beautiful oblivion, αλλά δεν πρόλαβα καν να το πιάσω στα χέρια μου! Οπότε, υποθέτω θα πρέπει να κάνω λίγη υπομονή. Δεν θ' αργήσει πολύ, το πολύ σε καμιά εβδομάδα θα το 'χω στα χεράκια μου! Χιχιχι! Ευχαριστώ πάντως <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Χαχαχα... Πάντα αργούν λιγάκι. <3 Έχεις δείξει πολύ μεγάλη υπομονή. ;) Άντε να το πάρεις. Είναι πάντα άλλο το να το διαβάζεις από κοντά. <3 Και τίποτα. ;)

      Διαγραφή
  9. Ξερεις αν υπαρχει στα ελληνικα; Κι αν ναι πως λεγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Afrodite Eco,
      Όχι δεν έχει βγει ακόμα στα ελληνικά. Αλλά συζητιέται. <3

      Διαγραφή
  10. Μηπως εμαθες κατι για το αν κυκλοφορησει, και αν ναι, τοτε μηπως ξερεις ποτε θα κυκλοφορισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΊΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Έστειλα μήνυμα στις εκδώσεις και μου είπαν ότι το σκέπτονται. Άρα τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο. <3

      Διαγραφή
  11. Έχω διαβάσει και τα τρία βιβλία με τους αδερφούς του που έχουν βγει και είναι όλα τελειαααα αλλά μήπως ξέρεις ποτέ θα βγουν στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δυστυχώς, δεν το βλέπω τα άλλα να βγαίνουν στα ελληνικά. :(

      Διαγραφή
  12. Αυτο το βιβλιο για τον Τρεντον εχει βγει στα ελληνικα?
    Και τα υπολοιπα τον αδερφων Maddox?αν δν εχουν βγει ακομα ξερεις ποτε θα βγουν και αν θα βγουν?τα εχεις διαβασει?(σορυ σε ζαλισα λιγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή __Sophi a,
      Όχι, δυστυχώς δεν έχει βγει.
      Τα βιβλία των αδελφών Maddox είναι τέσσερα.
      Αποτελούνται από τα:
      1. Beautiful Oblivion
      2. Beautiful Redemption
      3. Beautiful Sacrifice
      4. Beautiful Burn
      Έχουν όλα κυκλοφορήσει εκτός από το 4ο,το οποίο βγαίνει στις 31 Ιανουαρίου, αν δεν αλλάξει κάτι. Έχω διαβάσει τα 2ο πρώτα.
      Υ.Γ. Ποτε δεν με ζαλίζεται. Λατρεύω τα σχόλια σας. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις