"Καταστροφή - Γαμήλια Καταστροφή" (Βιβλίο 3ο από 3α) της Jamie McGuire




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ξέρατε ότι η Άμπι Αμπερνάθι έγινε κυρία Μάντοξ έτσι… ξαφνικά, αλλά τι πραγματικά γνωρίζετε για τον γάμο;

Γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου;
Ποια μυστικά αποκαλύφθηκαν πριν από τη γαμήλια τελετή;
Πού πέρασε το ζευγάρι την πρώτη νύχτα του γάμου του;
Ποιος άλλος τα γνώριζε όλα και … δεν τους πρόδωσε;
Αγαπητοί φαν της σειράς Γλυκιά καταστροφή, ήρθε η ώρα να πάρετε όλες τις απαντήσεις που σας έλειπαν για τη μέρα (αλλά και τη νύχτα) του γάμου!

Λίγα λόγια από εμένα:


  Όλοι γνωρίζουμε το "Happy End" της ιστορίας της "Άμπι Αμπερνάθι" και του "Τράβις Μάντοξ". Αλλά τι γίνεται με τις πικάντικες λεπτομέρειες??? Όπως τι γιατί η Άμπι έκανε την πρόταση γάμου τόσο ξαφνικά. Ή τι έγινε την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Ή το πως αισθάνονταν πριν πουν το μεγάλο ναι... Ο "Επίλογος" αυτής της υπέροχης ιστορίας ήρθε για να μας κάνει να κολλήσουμε για μια τελευταία φορά.


Προσωπική γνώμη:

  Θα αρχίσω πρώτα με λίγα λόγια για το "περιτύλιγμα" αυτού του βιβλίου. Και ναι μιλάω για το εξώφυλλο. Για να δούμε τι θα δούμε...  Λοιπόν, αυτό που βλέπουμε στην αρχή της ανάρτησης ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΞΏΦΥΛΛΟ!!! Οι εκδόσεις Μεταίχμιο πραγματικά μου ράγισαν την καρδιά αυτήν την φορά. Όταν το πρωτοείδα έγινα έξω φρενών. Συγνώμη αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με το αγγλικό. Δεν υπάρχει σειμίο επαφής. Το ένα είναι σκοτεινό και χάρις στο λευκό λουλούδι στο κέντρο έχει μια ελπιδοφόρα νότα. Ενώ το ελληνικό είναι... ΑΥΤΌ!!! Αλλά ας ξεπεράσουμε αυτό το γεγονός. Ας μείνουμε στα ευχάριστα... Τα οποία ήταν αρκετά.

 Δεν ξέρω αν το βιβλίο "Γαμήλια Καταστροφήπρέπει να θεωρηθεί ως το 3ο και τελευταίο αυτής της σειράς μια και είναι τόσο μικρό. Αλλά εγώ το σκέπτομαι σαν να είναι ο "επίλογος" αυτής της τόσο όμορφης ιστορίας. Ακόμα, κανείς δεν περίμενε αυτό το βιβλιαράκι να είναι πραγματικά καλό. Αλλά μαντέψτε. Είναι!!! Μπορεί να μην πλησιάζει την τελειότητα του "Κινούμενη Καταστροφή" ή την γλυκύτητα του "Γλυκιά Καταστροφή" αλλά παραμένει αξιόλογο.

  Μάλλον ποιο σωστά είναι ρομαντικό, σέξι και αποκαλυπτικό. Αποκαλυπτικό με την ένια ότι μάθαμε τα "μυστικά" εκείνης της ημέρας. Η οποία αποτελούσε ένα ερωτηματικό. Μάθαμε για το άγχος και το τρακ της Άμπι και για τον ενθουσιασμό αλλά και την αβεβαιότητα του Τράβις. Κάτι που δεν γινόταν να μην λατρέψω αφού βλέπαμε την ιστορία από τα μάτια και των δυο. Ταυτόχρονα. Εν κατακλείδι, αν έχετε αγαπήσει τα βιβλία "Γλυκιά Καταστροφή" και "Κινούμενη Καταστροφή" πρέπει όπως και δήποτε να διαβάσετε τον μικρό, μάλλον υπερβολικά μικρό, "επίλογο" της ιστορίας...




Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις