Βγήκε το αγγλικό εξώφυλλο και η αγγλική περίληψη για το βιβλίο "Throne of Glass - Queen of Shadows" (Βιβλίο 4ο από 6) της Sarah J. Maas


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Μπορεί η σειρά "Throne of Glass" να μην έχει βγει στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Έλληνες δεν την διαβάζουν. Εγώ πήρα για την γιορτή μου από μια θεία μου το πρώτο βιβλίο της σειράς και ρούφηξα τις λέξεις του μια προς μια. Ήταν απίθανο.





  Μέχρι να πάρω όμως και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς ξέρω πως ο κόσμος περιμένει με τεράστια αγωνία και ανυπομονησία το τέταρτο βιβλίο. Το οποίο λέγεται "Queen of Shadows". 




Το οποίο θα βγει με το καλό στο εξωτερικό στις 1 Σεπτεμβρίου του 2015.




  Απόλυτα βασανιστικό το ξέρω. Για να ηρεμήσουν λοιπόν λίγο τα "νερά" αποφάσισα να σας δώσω το αγγλικό εξώφυλλο, που μόλις βγήκε στο εξωτερικό και είναι η πρώτη εικόνα, και την αγγλική περίληψη.





  Για το εξώφυλλο έχω μονάχα να πω πως... Είναι πανέμορφο. Μας δείχνει δυναμισμό, σιγουριά και πολεμικό πνεύμα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα μπορώ να το πάρω επισήμως...




Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Sarah J. Maas's New York Times bestselling Throne of Glass series reaches new heights in this sweeping fourth volume.

Everyone Celaena Sardothien loves has been taken from her. But she's at last returned to the empire—for vengeance, to rescue her once-glorious kingdom, and to confront the shadows of her past...

She will fight for her cousin, a warrior prepared to die just to see her again. She will fight for her friend, a young man trapped in an unspeakable prison. And she will fight for her people, enslaved to a brutal king and awaiting their lost queen's triumphant return.

Celaena’s epic journey has captured the hearts and imaginations of millions across the globe. This fourth volume will hold readers rapt as Celaena’s story builds to a passionate, agonizing crescendo that might just shatter her world.



Σχόλια

  1. Θέλω πολύ να διαβάσω αυτή τη σειρά. Ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου, αλλά νομίζω πως θα το κάνω πολύ σύντομα μιας και έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Garden of stories.
      Με το καλό σου εύχομαι να τα διαβάσεις. <3

      Διαγραφή
  2. Ξερεις αν θα μεταφραστει ποτε αυτη η σειρα ή εστω το καινουριο βιβλιο της sarah J maas που λεγεται a court of thorns and roses??? Ειναι καταπληκτικη συγγραφεας και τα βιβλια της εχουν τις καλυτερες κριτικες! Ειναι κριμα να μην μεταφραστουν! Αν ξερεις κατι θα χαρω πολυ να το μαθω! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν έχει μαθευτεί κάτι αλλά πραγματικά το ελπίζω να βγουν. Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο της σειράς αλλά αγωνιώ απίστευτα για τα επόμενα. Και έχω ακούσει πως το A Court of Thorns and Roses είναι ακόμα καλύτερο. Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω άμεσα. <3

      Διαγραφή
  3. Ok ευχαριστω! Μαλλον θα παρω κι εγω το πρωτο βιβλιο της σειρας throne of glass στα αγγλικα γιατι θελω παρα πολυ να το διαβασω! Θα ειναι η πρωτη φορα που θα διαβασω βιβλιο στα αγγλικα! Ελπιζω να ειναι ευκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Είναι εύκολο. Μην σε τρομάζει η ξένη γλώσσα. Και αν δεν ξερεις μια λεξη μην τρομάξεις. Για αυτό υπάρχουν τα λεξικά. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις