Κριτική για την ταινία "Love, Rosie - Με αγάπη, Ρόζι"





Περίληψη της ταινίας:


Η Rosie κι ο Alex είναι οι καλύτεροι φίλοι. Ξαφνικά αναγκάζονται να χωριστούν, όταν ο Alex και η οικογένειά του μετακομίζουν από το Δουβλίνο στην Αμερική. Μπορεί η φιλία τους να αντέξει μέσα στα χρόνια κι από τόσο μακριά; Θα τολμήσουν να ρισκάρουν τα πάντα για την αληθινή αγάπη;




Λίγα λόγια από εμένα:


Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι κολλητοί. Για μια ζωή. Και από τότε που θυμούνται τους εαυτούς τους ήταν μαζί. Ήταν μαζί στα καλά και στα κακά. Στις σκανταλιές και στις γκάφες. Όταν όμως καταλαβαίνουν τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον όλα ανατρέπονται... Γιατί από απλοί έφηβοι που πήγαιναν στα πάρτι γίνονται απότομα ενήλικες που πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν σκληρό κόσμο, να ακολουθήσουν τα μεγάλα τους όνειρα ενώ ταυτόχρονα πρέπει να παίρνουν την ευθύνη των πράξεων τους. Από τα μικρά και τα μεγάλα. Θα καταφέρει μια αγάπη αληθινή, αγνή και απόλυτη να αντέξει στον χρόνο, στις δυσκολίες και στα εμπόδια που τους χωρίζουν μακριά???




Προσωπική γνώμη:


Αυτήν την ταινία την είδα την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με μια από τις καλύτερες φίλες μου στον κόσμο. Πήγαμε μαζί μετά από μήνες ολόκληρους που περιμέναμε να έρθει αυτή η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες. Γιατί το θέμα μας φαινόταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και επειδή και οι δυο μας λατρεύουμε την Lily Collins και τον Sam Claflin!!! Τελικά ανταμείφθηκα για την υπομονή και την αγωνία μου??? Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!!!




  Την λάτρεψα αυτήν την ταινία. Από την αρχή έως το τέλος. Ήταν πραγματικά υπέροχη. Μια από τις ποιο ωραίες που έχω δει σε αυτό είδος. Γιατί πραγματικά καταφέρνει να σε αγγίξει. Με την απλότητα της. Και με το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι μια αληθινή ιστορία. Σε κάνει να αναλογιστείς τα όσα κάνεις... Και τα όσα δεν λες...




  Σε αυτήν την ταινία πραγματικά μου άρεσε το ότι βλέπαμε την όλην ιστορία από την αρχή αρχή... Ότι υπήρχε χρονική συνοχή. Ότι βλέπαμε την σταδιακή τους εξέλιξη ως ανθρώπους... Ότι είδαμε άτομα που χωρίστηκαν οι δρόμοι τους αλλά η αγάπη δεν χάθηκε όσα χρόνια και αν ήταν μακριά. Ή όσα εμπόδια, και μιλάμε για ΤΑ εμπόδια, και αν εμφανίζονταν συνέχεια κατάφεραν να ξαναβρεθούν. Σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα.




  Ακόμα, μου άρεσε η διαφορά που είδαμε ανάμεσα στους κόσμους τους. Ο ένας σπουδασμένος, με καλή δουλειά και χρήματα ενώ η άλλη με παιδί, χαμογελαστή και ειλικρινής. Ότι και οι δυο κόσμοι έχουν τα καλά και τα κακά τους αλλά είναι πολύ όμορφο που αυτή η ταινία τα τόνισε αυτά... Έμμεσα βέβαια!!!




  Επιπρόσθετα, μου άρεσαν και οι αστείες στιγμές στην ταινία. Ο ναι!!! Υπήρχαν!!! Και με το παραπάνω. Κάποιες από αυτές ήταν τόσο αστείες που μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Έχω πάρα πολύ καιρό να δω μια ταινία που να εξισορροπεί τόσο όμορφα το δράμα, και μιλάμε για δράμα, με την "κωμωδία"!!!




Πως γινόταν μετά να μην λατρέψω τόσο αυτήν την ταινία???




  Ύστερα, έχουμε τους ηθοποιούς!!! Καλά, δεν υπάρχει. Προσκυνώ την παραγωγή. Έκανες ΤΙΣ επιλογές. Όλοι, καλοί και κακοί, έπαιξαν φανταστικά. Όλα ήταν σε μια υπέροχη αρμονία σχετικά με την υποκριτική τους. Φοβόμουν να κλείσω τα μάτια μου μήπως και έχανα κάτι το ιδιαίτερο. Όπως ματιές όλο νόημα ή αναστεναγμό απογοήτευσης. Η Ρόζι μας  και ο Άλεξ από εδώ τα έκαναν συχνά κάτι τέτοια!!!




  Τώρα ήρθε η ώρα... Ναι η ώρα να γίνω κακία κράζοντας την στρίγκλα της ταινίας. Ετοιμαστείτε γιατί θα παίσει κράξιμο!!! Και θα το ευχαριστηθώ!!! Με την ψυχή μου!!! Μπέθανι... Τι στο καλό έκανες??? Μάλλον και τι ΔΕΝ έκανες πρέπει να πω!!! Πήγες με τον καθένα, έγινες μοντέλο της δεκάρας αφού φωτογραφιζόσουν όπως γεννήθηκες, το ξανά έκανες με τον ίδιο τύπο μετά από 12α χρόνια και μετά από λίγες μέρες τον παντρεύτηκες... Ναι!!! Για τόσο φτήνια μιλάω. Συγνώμη αλλά έπρεπε να τα πω. Και να μην πιάσω τον αλήτη που βρέθηκε να είναι πατέρας του μικρού αγγέλου, ναι για την κόρη της Ρόζι μιλάω. Αν το πιάσω και αυτό με βλέπω να τελειώνω αύριο με τα ωραία στολίδια που θα έχω να του βάλω!!!




  Εν κατακλείδι, αυτή η ταινία ήταν υπέροχη. Όποιος δεν την έχει δει όπως και δείποτε πρέπει. Θα περάσει υπέροχα και με παρέα θα περάσει ακόμα καλύτερα. Γιατί αυτή η ταινία έχει νόημα!!!




Το Trailer της ταινίας:





Σχόλια

  1. Ειναι στην λιστα και θελω να την δω παρα πολυ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Ανυπομονώ για την άποψη σου μόλις την δεις!!! <3

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα!!! Υπεροχη κριτικη Χρυσα!!! Πραγματικα ειναι παρα πολυ ωραια ταινια αν και προσωπικα δεν τρελαινομαι για ρομαντικες κομωδιες... Τη συγκεκριμενη την εχω δει τρεις φορες αλλα βλεπω αυτον τον αριθμο να αυξανεται συντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Αλιφιερη,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η κριτική μου και η ταινία!!! <3 Και εγώ κάτι παρόμοιο βλέπω να παθαίνω πολύ σύντομα!!! <3

      Διαγραφή
  3. Αν και ξέρω πως είναι λίγο άσχετο,μήπως ξέρεις πότε θα κυκλοφορησει το indiana teller 3???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν πειράζει. Κάθε ανάρτηση είναι για τα πάντα. ;)
      Το βιβλίο αυτό θα βγει πολύ σύντομα. Η έκδοση του είναι στην τελική ευθεία. Αυτό ακριβώς είπαν οι εκδόσεις ΜΆΤΙ!!! Συγνώμη που απάντησα τόσο αργοπορημένα!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις