Ξέρετε ποιος άλλος, εκτός από την "Emma Watson", θα παίξει στην ταινία "Beauty and the Beast"???


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





  Η πρωταγωνίστρια της ταινία "Beauty and the Beast" είναι γνωστή αφού σας το έχω ξανά πει... Αλλά για όποιον δεν το ξέρει ώρα να το μάθει... Είναι η αγαπημένη μας "Emma Watson". Θα είναι η γλυκιά Belle!!! Τι γίνεται όπως με τους υπόλοιπους χαρακτήρες??? Ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω και για αυτούς...






  Πρώτα ήρθε η ώρα να μάθετε για το ποιος θα είναι ο πρίγκιπας/τέρας του παραμυθιού μας... Θα είναι ο "Dan Stevens". Ας τον καλωσορίσουμε λοιπόν και ας ελπίσουμε να τον δούμε να παίζει καλά. Γιατί αν δεν παίξει καλά... Δεν νομίζω να επιβιώσει από το θάψιμο που θα του ρίξουν οι θαυμαστές!!! Απλά λέω.





  Ύστερα, έχουμε τον κακό της ιστορίας. Και θα τον παίζει... Ο "Luke Evans". Το άτομο που λατρέψαμε από την ταινία Dracula Untold και που αγαπήσαμε για την γενναιότητα του στην τρίτη ταινία του Χόμπιτ έρχεται για να παίξει αυτήν την φορά τον γόη... Ανυπομονώ!!!





  Ποιος όμως θα είναι ο μπαμπάς της Belle??? Ποιος θα παίξει αυτόν τον χαρακτήρα που είναι υπόδημα πατρικής αγάπης??? Η απάντηση είναι... Ο "Kevin Kline". Ένα άτομο που το έχουμε δει σε αρκετές ταινίες έρχεται για να μας δώσει... Κάτι διαφορετικό. Ελπίζω να τον δούμε να κάνει τα μαγικά του. Και αυτά για την ώρα αγαπητοί μου αναγνώστες. Μέχρι την επόμενη ενημέρωση μπορώ να σας πω απλά... ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ!!!





Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις