Τελικά ο "Dylan O’Brien" θα φορέσει την μάσκα του "Spider - Man" στην νέα παραγωγή της "Marvel" και θα αφήσει πίσω του το "Teen Wolf"???


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι θα κάνει ο αγαπημένος μας "Dylan O'Brien", ο οποίος είναι θεός με μούσι, σχετικά με κάποιες φήμες που έχουν διαδοθεί. Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τα επόμενα σχέδια του??? Απλά συνεχίστε να διαβάζετε.





  Ο τόσο υπέροχος Dylan δεν έχει σκοπό να παίξει τον "Spider - Man" στην νέα παραγωγή της "Marvel" που εκεί ο "Πίτερ Πάρκερ" γυρίζει πίσω στο σχολείο. Οι φήμες από ότι φαίνονται είναι αληθής αφού πολύ πρόσφατα ο Dylan ανακοίνωσε πως επρόκειτο να αφοσιωθεί για την ώρα στην σειρά "Teen Wolf", την οποία παρακολουθώ μόνο και μόνο για αυτόν που παίζει τον "Σταιλς", και στις υπόλοιπες ταινίες "The Maze Runner".





  Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τον δω στον ρόλο του Πίτερ Πάρκερ. Φανταστείτε το. Με την μηχανή του, τα γυαλιά του και τις σούπερ δυνάμεις του...



Πεθαίνω!!!


  Θα ήταν υπέροχος. Αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε από τις επόμενες σίγουρα καταπληκτικές του ταινίες και από την φοβερή σειρά "Teen Wolf"!!!





  Η οποία άντε να ξανά αρχίσει γιατί έχω πάθει στέρηση από Σταιλ. Και είμαι σίγουρη πως δεν είμαι η μόνη. Μέχρι τα επόμενα νέα λοιπόν σας εύχομαι ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ!!!





Σχόλια

  1. Η αληθεια να λεγεται, θα ητανε πολυνκαλος στο ρολο του spiderman! Και, η μεγαλυτερη αληθεια, ειναι οντως απιστευτα κουκλος με μουσι!!! Οχι πως πριν δεν ητανε, να τα λεμε αυτα, αλλα του παει τοοοσο πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Ναι ήταν κούκλος και πριν αλλά και με μούσι είναι... Αχχ!!!

      Διαγραφή
  2. Τι να πει κανεις?? Dylan O'Brien ειναι αυτος ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δανάη Τρελα,
      Ναι... Και είναι ένας και μοναδικός!!! <3

      Διαγραφή
  3. ποσο το αγαπω αυτο το παιδι.... κριμα και πηγαινε ταμαμ στον ρολο του πιτερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ioanna Theody,
      Όλοι μας τον αγαπάμε πολύ!!! <3 Και ναι το ξέρω!!! Ο ρόλος θα του πήγαινε τέλεια. ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις