Νέα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πρόσφατα βγήκαν κάποια νέα, εφηβικά και πολύ ενδιαφέροντα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός και ένιωσα από την πρώτη κι όλας στιγμή πως έπρεπε να σας τα δείξω. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα αυτό ακριβώς να σας κάνω τώρα. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένη για όλα τους και ανυπομονώ να ακούσω όλες τις απόψεις και τις ιδέες σας για αυτά στα σχόλια. Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς εξίσου με αυτές οι νέες κυκλοφορίες.



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το να κινείσαι, να μάχεσαι και να Παίζεις βοηθάει σε ένα πράγμα τουλάχιστον. 
Στο να ξεχνάς. 

Το Endgame είναι εδώ.
Ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, να τρελαίνεται. Όμως οι Παίκτες συνεχίζουν να Παίζουν. Το Κλειδί της Γης βρέθηκε. Απομένουν δύο κλειδιά και εννέα Παίκτες. 
Κουίνς, Νέα Υόρκη
Η Άσλινγκ Κοπ επιδιώκει το ακατόρθωτο: να σταματήσει το Endgame. Αλλά προτού προλάβει να γυρίσει σπίτι για να ανασυγκροτηθεί, την προσεγγίζουν πράκτορες της CIA, που γνωρίζουν τα πάντα για το Endgame, και της προσφέρουν τη βοήθειά τους είτε για να σταματήσουν το παιχνίδι είτε για να αναδειχθεί νικήτρια.
Βασίλειο του Αξούμ, Αιθιοπία
Ο Χιλάλ ιμπν Ίζα αλ-Σαλτ, αν και παραμορφωμένος, είναι ζωντανός. Και ξέρει κάτι που οι υπόλοιποι Παίκτες αγνοούν: ότι τα kepler παρενέβησαν, αν και θα έπρεπε να είναι αμέτοχα. Όμως, οι Αξουμίτες έχουν ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να τους βοηθήσει να λυτρώσουν την ανθρωπότητα – και ίσως να νικήσουν τα όντα πίσω από το Endgame.
Λονδίνο, Αγγλία 
Η Σάρα Άλοπεϊ βρήκε το πρώτο κλειδί. Είναι μαζί με τον Ιάγκο – και προπορεύονται. Η Σάρα, όμως, αδυνατεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για τον θάνατο του Κρίστοφερ και την πυροδότηση του Γεγονότος. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να κρατήσει τους δαίμονες μακριά είναι να Παίξει, να Παίξει για να νικήσει.
Το Κλειδί του Ουρανού –όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν είναι– είναι το επόμενο. Και οι εννέα Παίκτες δε θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να το αποκτήσουν. 


Το Endgame είναι εδώ. 



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Πάσχω από μια σπάνια αρρώστια. Είμαι αλλεργική στον κόσμο. Δε βγαίνω από το σπίτι μου, έχω να βγω δεκαεπτά χρόνια. Τα μοναδικά άτομα που βλέπω είναι η μαμά μου και η νοσοκόμα μου, η Κάρλα. Μια μέρα ένα φορτηγό με έπιπλα σταματάει στο διπλανό σπίτι. Κοιτάζω έξω από το παράθυρό μου και τον βλέπω. Είναι ψηλός, λεπτός και φοράει μαύρα – μαύρο μπλουζάκι, μαύρο τζιν, μαύρα αθλητικά και ένα μαύρο σκουφάκι που καλύπτει τελείως τα μαλλιά του. Το βλέμμα του καρφώνεται πάνω μου. Και εγώ δεν μπορώ να τραβήξω τα μάτια μου. Το όνομά του είναι Όλι. Ίσως δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον αλλά μπορούμε να προβλέψουμε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτώ τον Όλι. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό θα είναι καταστροφικό. 

Ένα μυθιστόρημα που αποδεικνύει πόσο συναρπαστικό μπορεί να είναι όταν βγαίνουμε από το καβούκι μας και κάνουμε πράγματα τρελά για την αγάπη.



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Τα μέλη της οικογένειας της Έιβερι Γουέστ μπορούν να κλείσουν το μαγαζί της Prada στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, αν θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους ανενόχλητα. Μπορούν, επίσης, να διατάξουν εύκολα τη ρίψη μιας βόμβας, αν θέλουν να ξεκινήσουν πόλεμο. Ανήκουν σε μια πανίσχυρη και επικίνδυνη μυστική κοινωνία που ονομάζεται Ο Κύκλος των Δώδεκα, και η Έιβερι είναι το κλειδί σε μια αρχαία προφητεία. Κάποιοι θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι. Κάποιοι άλλοι θέλουν να τη δουν νεκρή.
Για να ξεδιαλύνει το μυστήριο που απειλεί τη ζωή της, η Έιβερι πρέπει να ακολουθήσει μια σειρά από ίχνη, από τα μνημεία του Παρισιού ως τα στενοσόκακα της Κωνσταντινούπολης, παρέα με δύο αγόρια που δουλεύουν για τον Κύκλο, τον όμορφο Στέλαν και τον μυστηριώδη Τζακ. Καθώς τα ίχνη φέρνουν στο φως μια απίστευτη συνωμοσία που μπορεί να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Έιβερι ανακαλύπτει ότι και τα δύο αγόρια κρύβουν τα δικά τους μυστικά. Τώρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ελευθερία και την οικογένεια∙ αλλά και ανάμεσα στο αγόρι που μπορεί να τη βοηθήσει να σώσει τον κόσμο και το αγόρι που ερωτεύεται. 

Κρυφοί έρωτες και κώδικες, εκρήξεις και σκοτεινά μυστικά συγκρούονται σ’ αυτό το ρομαντικό θρίλερ, που θα μπορούσε να είναι ένας Κώδικας Da Vinci για νέους.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Eimai apisteyta enuoysiasmenh gia ola ta biblia. Den eixa idea oti eixe kykloforhsei h synexeia toy ENDGAME. Se eyxaristoyme poly gia thn enhmervsh Chryssa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πηρ αειδη το ολα για εσενα και ειναι τελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα βιβλία φαίνονται τρομερά !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πώς ονομάζεται στα Αγγλικά? (και τα δύο βιβλία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Ποιο από τα τρία; Αναρωτιέμαι γιατί είπες δύο. :/

      Διαγραφή
  5. Επίσης το the lux series που βγαίνει 5 Νοεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Lydia Sakkou,
      Ναι, και αυτό. Αλλά για την σειρά αυτή έχω κάνει είδη ανάρτηση: http://booksfrien.blogspot.com/2015/09/lux-jennifer-l-armentrout.html

      Διαγραφή
  6. Το Ολα Για Σενα εχει καποιν τιτλο στα αγγλικα που εχεις ξαναναφερει?Για καποιο λογο μου φαινεται γνωστη η περιληψη αλλα ισως να ειναι και εντελως ασχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ζωή Σταυροπούλου,
      Όχι, δεν το έχω ξανά αναφέρει. Μπορεί να το είπα σε κάποιο βίντεο. <3

      Διαγραφή
  7. Όλα φαίνονται υπέροχα!! Νομίζω ότι θα μου άρεσε το Όλα για σένα..!!! <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σου χρύσα! άσχετο, όπως πάντα :-Ρ αλλά μήπως τυγχάνει να έχεις διαβάσει το After????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Δεν πειράζουν ποτέ τα άσχετα. <3 Όχι ακόμα. Δεν έχω προλάβει να τα πάρω. :(

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις