Νέο ενδιαφέρον βιβλίο από τις εκδόσεις Διόπτρα με τίτλο "13 μέρες" (Βιβλίο 1ο από 3α) της V. M. Giambanco


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Πριν από είκοσι πέντε χρόνια στο δάσος
κοντά στον ποταμό Χόου, στο Σιάτλ,
τρία αγόρια έπεσαν θύματα απαγωγής.
Το ένα δεν γύρισε σπίτι...
Λίγα χρόνια αργότερα, μια τετραμελής οικογένεια βρέθηκε δολοφονημένη ένα πρωί με άγριο τρόπο, ενώ κοντά στα άψυχα σώματά τους ήταν χαραγμένες οι λέξεις «Δεκατρείς μέρες».
Η ντετέκτιβ του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Άλις Μάντισον, έχοντας ζήσει διαταραγμένα παιδικά χρόνια, ως ενήλικη έχει ανακτήσει την ισορροπία της κυνηγώντας το πιο αποτρόπαιο πρόσωπο του κακού που έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα. Η Μάντισον πιστεύει ότι οι φόνοι αυτοί συνδέονται μεταξύ τους. Και έχει μόνο δεκατρείς μέρες για να το αποδείξει.
Προκειμένου να σταματήσει έναν ψυχοπαθή, η Μάντισον είναι αναγκασμένη να επιστρέψει στο δάσος και να έρθει αντιμέτωπη με το άλυτο μυστήριο των αγοριών του ποταμού Χόου. Πρέπει να ξεχάσει την εκπαίδευσή της και να ακολουθήσει το ένστικτό της μέχρι το ανατριχιαστικό τέλος, όπου οι εχθροί γίνονται σύμμαχοι και ο χρόνος ένας αμείλικτος αντίπαλος.



  Ύστερα από αρκετό καιρό που είμαι στον χώρο του βιβλίου, έχω καταλάβει πολύ καλά πως οι εκδόσεις Διόπτρα έχουν ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο να βγάζουν βιβλία που μπορούν να σου κόψουν την ανάσα. Μόλις εκδώσαν το  "13 μέρες" (Βιβλίο 1ο από 3α) της V. M. Giambanco και πιστεύω πως αυτό το νέο βιβλίο μπορεί να είναι μια από αυτές ιστορίες που σε κάνουν να λατρέψεις κάθε σελίδα. Η πλοκή φαίνεται καταιγιστική και έχουν ακουστεί μονάχα τα καλύτερα για αυτήν την τριλογία. Εσείς τι λέτε; Σας φαίνεται ενδιαφέρον το βιβλίο ή όχι; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις