Το βιβλίο "Before I Fall - Πριν Φύγω" έρχεται στην Μεγάλη Οθόνη το 2016 με πρωταγωνίστρια την Zoey Deutch


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Ναι, καλά διαβάσατε στον τίτλο. To standalone βιβλίο "Before I Fall - Πριν Φύγω" της Lauren Oliver, το οποίο έχει εκδοθεί από το 2011 στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ψυχογιός, έρχεται το 2016 στην Μεγάλη Οθόνη. Και όχι με όποια και όποια για να πρωταγωνιστεί. Κύριο όνομα της ταινίας θα είναι η Zoey Deutch, η οποία θα παίζει την Samantha Kingston. Ναι, θα υπάρχουν και άλλα ταλέντα όπως η Halston Sage αλλά δεν είναι τυχαίο που η Zoey πήρε τον ποιο σημαντικό ρόλο. Μπορεί να μην έχω διαβάσει ακόμα το βιβλίο αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το project. Εσείς;



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Αν σου έμενε μόνο μία μέρα ζωής, τι θα έκανες; Με ποιον θα φιλιόσουν; Μέχρι πού θα έφτανες προκειμένου να σωθείς; 

Η Σαμάνθα Κίνγκστον έχει τα πάντα: βγαίνει με ένα αγόρι που το θέλουν όλες, έχει τρεις απίστευτες κολλητές και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σχολείο της – απ’ το να διαλέγει το καλύτερο τραπέζι στο κυλικείο μέχρι το να πιάνει την καλύτερη θέση στο πάρκιγκ. Η Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα έπρεπε να είναι ακόμα μία μέρα στην υπέροχη ζωή της. Να όμως που είναι η τελευταία της μέρα. Έπειτα όμως της δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Στην πραγματικότητα, έχει συνολικά επτά ευκαιρίες. Ζει και ξαναζεί την τελευταία της μέρα επτά φορές – μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα πρέπει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό της και να ανακαλύψει την πραγματική αξία όλων αυτών που κινδυνεύει να χάσει.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Το βιβλίο αυτό το λάτρεψα ήταν τόσο συγκινιτικό ...να το διαβασεις στο συστίνω ανεπιφίλαχτα .....χέρομαι τόσο πολύ που θα βγεί επιτέλους σε ταινία.Ξέρεις κάποια συγκεκριμένή ημερομινία?Τώρα για την zoey δεν μπορώ να την φανταστώ στο ρόλο της σαμ .Αυτή είχα ξανθά μαλία γαλανά μάτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Είναι στην κορυφή της λίστας μου. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ποιο συγκεκριμένο. Η Zoey έχει ξανά παίξει ξανθιά με γαλάζια μάτια. Όπως στην ταινία "Όμορφα Πλάσματα". Σχεδόν δεν την αναγνώρισα τότε. :)

      Διαγραφή
  2. Τελεια νεα!! Να το διαβασεις το βιβλιο ειναι πολυ καλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που σε έκανα να χαρείς. :) Και ανυπομονώ να το διαβάσω. <3

      Διαγραφή
  3. Ούτε γω έχω διαβάσει το βιβλίο. Ακόμα. Όμως ελπίζω η ταινία να είναι καλή. Γιατί δεν έχω σκοπό να την αφήσω χωρίς να την δω, όταν βγει. Και μέχρι τοτε θα έχω διαβάσει και το βιβλίο. <3 ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις