Το "Νυχτερινό Σχολείο" πλέον έχει δικιά του Web Series...




Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!






  Λοιπόν, τώρα θα σας ενημερώσω για κάτι. Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει δημιουργηθεί η "Night School Web Series". Κάθε εβδομάδα ανεβάζουν και ένα καινούργιο επεισόδιο στο YouTube. Μέχρι τώρα υπάρχουν τέσσερα. Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη τους μέχρι πριν λίγες μέρες. Νάνε καλά ο Ανώνυμος που μου έγραψε σχόλιο για αυτά. Σε ευχαριστώ. Λοιπόν τώρα θα σας μιλήσω για όσα μου άρεσαν και δεν μου άρεσαν σε αυτά. Κατά πρώτον δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή που έπαιζε την Άλι. Την φανταζόμουν τελείως διαφορετική. Και παρόλο που είναι αρκετά καλή στον ρόλο της αλλά περιμένω περισσότερα από εκείνην μιας που είναι και η πρωταγωνίστρια της σειράς. Έπειτα δεν μου άρεσε ούτε ο Σιλβέν. Τον φανταζόμουν πολύ, μα πάρα πολύ, ποιο ωραίο. Μου άρεσε όμως ο Κάρτερ. Αυτός που τον έπαιζε ήταν στα αλήθεια πολύ καλός. Μπορούσα να δω τον πόνο στα μάτια του. Μπορούσα να καταλάβω το ελαφρύ τρέμουλο της φωνής του. Μπορούσα να παρατηρήσω την απόγνωση και την αγάπη στην "στάση" και στα λόγια του. Είχα μείνει να τον κοιτάω με ανοιχτό το στόμα στο δεύτερο επεισόδιο. Ήταν απλά φοβερός. Επίσης μου άρεσε πολύ και η Κειτι. Η κοπέλα που την αντιπροσώπευε ήξερε τι έκανε. Οι κινήσεις της και το ύφος της μας δημιουργούσαν μια καταπληκτική Κειτι. Λες και ο χαρακτήρας της Κειτι ήταν δεύτερη φύση της. Μου αρέσει ακόμα που στο πρώτο επεισόδιο μας κάνει ένα Flashback. Κυριολεκτικά!!! Αυτός μάλιστα είναι και ο τίτλος του επεισοδίου. Έτσι μας παρουσιάζει το πως ήρθε η Άλι στην Κιμμέρια Ακαδημία. Το δεύτερο, με τον τίτλο The Other One, μέχρι στιγμής είναι το αγαπημένο μου. Είναι εκεί μας μιλά ο Κάρτερ. Ανυπομονώ να δω το επεισόδιο που μας αφηγείται ο Σιλβέν. Για να εξισορροπήσει άλλωστε και το πράγμα. Το τρίτο είναι το λιγότερο αγαπημένο μου, με τίτλο The Power. Στο τέταρτο μας μιλάει και η Κειτι και έχει αρκετό ενδιαφέρον γιατί μας μιλάει για τις απόψεις της. Ψώνιο ξε ψώνιο έχει λόγους γιατί κάνει ότι κάνει. Μπορεί να μην συμφωνώ με όλους τους αλλά οι λόγοι είναι λόγοι.




  Τώρα από κάτω σας παρουσιάζω τα τέσσερα βίντεο με την σειρά. Δεν ξετρελάθηκα μαζί τους αλλά είναι πολύ καλύτερα από το τίποτα.

















Σχόλια

  1. Πολύ ωραία δουλειά και μπραβο στον / στην ανωνυμο/η ! Πιστεύω οτι το 4ο επισόδειο από τα 6 ήταν το καλύτερο! Αυτή που ενσάρκωσε την Κέιτι ήταν 8εα! Το καλυτερο επισόδειο μαζι με το πρώτο! Αλλά το κακό ηταν οτι ήταν μικρά και οτι σταματάνε στο 6ο ! Σκέφτονται να κάνουν 2η σεζόν αλλά είναι λίγο χλωμό :΄΄( Κρίμα !!! Πριμένω με ανυπομονυσία το 4ο βιβλίο! Αυτή η σειρά ειναι φανταστική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Συμφωνώ ότι αυτή που ενσαρκώνει την Κείτι είναι πάρα, μα πάρα πολύ καλή. Ξέρει τι κάνει η κοπέλα. Και όντως κρίμα που δεν θα κάνουν άλλη σεζόν. Αυτή δεν ήταν και καταπληκτική αλλά προφανώς ήταν καλύτερη από το τίποτα. Εγω περιμένω να διαβάσω το 4ο στα ελληνικά και να βγει με το καλό και το 5ο στα αγγλικά να δω, όπως και όλος ο κόσμος, τι γίνεται στο τέλος!!! Βάζω στοίχημα πως κάποιος πολύ σημαντικός θα πεθάνει!!!

      Διαγραφή
    2. Θα πεθάνει στο 4ο ή στο 5ο βιβλίο; Αχ.. εχω πάρα πολύ αγωνία! Επίσης θα ήθελα να σε ρωτησω αν υπάρχει point of view (σε εκείνο το σάιτ που τα βρίσκεις) του Σιλβέν για τον Καλοκαιρινό χορο. Θα ήθελα να δω τι δικαιολογία θα βρει να πει για την πράξη του !!! Εγω προσωπικά τον μίσησα μετα από αυτο , αλλα επίσης θύμωσα μετα με τον Κάρτερ που πήγε με την Τζούλς! Αυτό το κορίτσι το μισώ πάρα πολύ και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν γυρίζει πίσω στη σχολή! Ευχαριστω για τον χρόνο σου και που απαντάς στα σχολια μου

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Στο τέταρτο όχι. Για το πέμπτο δεν ξέρω. Αλλά ελπίζω να μην πεθάνει.
      Και όσο για την ερώτηση σου, όχι. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Στο λέω γιατί έχω ψάξει πάρα, μα πάρα πολύ. Μπορείς να μάθεις όμως κάποιους από τους λόγους του γιατί έκανε ότι έκανε εδώ: http://www.wattpad.com/53171977-legacy-reverse-pov-the-night-of-the-winter-ball
      Και όσο για την Τζούλς... Δεν την μισώ. Όχι στα αλήθεια!!! Δεν την συμπαθω αλλά οπωσδήποτε δεν την μισώ. Και ναι. ΕΥΤΥΧΏΣ που δεν γύρισε.
      Συγνώμη που άργησα να απαντήσω!!!

      Διαγραφή
    4. Πάντως, εγώ πιστεύω οτι αυτός ο διχασμός ψυχής δεν είναι καλό. Οκ, και εγω στη θέση της μπορει να ειχα τα ίδια συναισθήματα (δηλαδή δύο κούκλοι να με θέλουν) αλλά πιστεύω ότι πρέπει να διαλεξει! Φαντάσου στο τέλος να τα φτιάξει με καποιον αλλο π.χ τον Λούκας! Αυτή θα ήταν ανατροπή! Και κατι άλλο, μπορείς να μου πεις αν ξερεις γιατί φέρεται περίεργα η Νικόλ; Την έχω συμπαθήσει πολύ αυτή την κοπέλα, και πιστεύω οτι ίσως τα φτιάξει με τον Καρτερ! Ταιριάζουν ;! Σε ευχαριστώ που απαντάς στα σχόλιά μου τόσο γρήγορα και μου δίνεις απαντήσεις στα ερωτήματά μου !

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ αυτό σκέπτομαι.Ότι θα ήταν καλό πιθανότατα μια ανατροπή. Λατρεύω και τον Κάρτερ και τον Σιλβέν αλλά μια ανατροπή στο τέλος τέλος θα ήταν ότι έπρεπε. Ο Λούκας οπωσδήποτε δεν θα ήταν ο κατάλληλος. Η Νικόλ δεν φέρεται ακριβώς περίεργα. Απλά παίρνει διάφορες αποφάσεις και συμπεριφέρεται λίγο κάπως. Συναντιέται κρυφά με την Ρειτσελ και τα λοιπά.
      ΜΕ ΤΟΝ ΚΆΡΤΕΡ??? Λυπάμαι αλλά εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ... Πάντως και εγώ την συμπαθώ!!! ;)
      Χαρά μου να απαντώ στα σχόλια σου. Γράφε όσα θες, όποτε θες. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ να ακούω!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    6. Περιμενω με ανυπομονυσια να διαβασω το 4 βιβλιο κοντευω να τρελαθω.Επισεις εχω να σου κανω 3 ερωτησεις :
      *υπαρχουν καπου φωτογραφιες του καρτερ και του σιλβεν οπως τους περιγραφει το βιβλιο?
      *Που βρισκεις τοσες πληροφοριες για το βιβλιο?
      *ποιος θα πεθανειι στο 4 βιβλιο
      Ευχαριστω και πραγματικα εχεις αφιερωσει πολυ χρονο και ευχαριστω εκ μερουσ ολων των θαυμαστων του βιβλιου

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή/έ Danae Fotopoulos,
      Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου:
      1. Δεν υπάρχουν και έτσι έβαλα κάποιες δικές μου στην κριτική μου για το τέταρτο βιβλίο όταν το διάβασα στα αγγλικά. Μπορείς να την δεις στα top μας.
      2. Με διάφορους τρόπους ένας είναι να παρακολουθώ ότι κάνει η συγγραφέας. Μέσω του site της.
      3. Στο βιβλίο θα πεθάνει κάποιος από τον πολύ κλειστό κύκλο της Άλι. Αλλά δεν είναι φίλος της!!!

      Διαγραφή
    8. Έχω μια υποψία για το ποιος θα πεθάνει.....πες μου σε παρακαλώ αν ειναι αλήθεια......λοιπον πιστεύω οτι θα πεθανει η Λουσίντα....είναι αλήθεια?????
      Επίσης ηταν τέλεια η ανάρτηση και τα βίντεο!!!!!και μπράβο στον ανώνυμο!!!!!!
      Συγχαρητήρια για την ανάρτηση σου....ευχαριστιέμαι όλες σου τις αναρτήσεις!!!!!!!

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι... Εκείνη είναι!!! <3 Και χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση και τα βίντεο!!! <3 Ναι μπράβο του!!! <3 Χαίρομαι που ακούω ότι σου αρέσουν!!! ;) Σε ευχαριστώ!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις