"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) Της C.J.Daugherty Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Αγγλικά










Το τέταρτο μέρος της εκπληκτικής σειράς βιβλίων Νυχτερινό Σχολείο το Resistance ή στα ελληνικά Αντίσταση σύντομα κυκλοφορεί στα αγγλικά . Ποιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου του 2014 . Σε λίγες μέρες δηλαδή . Στα ελληνικά δεν ξέρω ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει . Μόλις το μάθω όμως θα σας ενημερώσω . Μέχρι τότε όμως θα σας παραδώσω την περίληψη .




Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:





Know your enemy


After months on the run, Allie returns to Cimmeria Academy to find the school in turmoil. The atmosphere is thick with danger. Overshadowing it all is Nathaniel. He is close – very close – to getting everything he wants.
A secret civil war is tearing the British political elite apart. And Allie’s family is in the thick of it. Both sides want her. She knows Nathaniel will take her by any means necessary. But she is determined to fight him to the end.
Her friends are ready to stand by her – even to die for her. But if anything happens to them she won’t be able to live with herself.
The fightback starts here. Everything is at stake now. The winner takes all…
Don’t miss Resistance, the thrilling fourth book in the international bestselling Night School series.


Σχόλια

  1. Ανυπομωνώ να το διαβάσω!!! Ευχαριστώ πολυυυυυ Χρυσάνθη για την χρήσιμη πληροφορία !! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Παρακαλώ!!! Δουλειά μου είναι!!! Και χαίρομαι την κάνω καλά!!!

      Διαγραφή
    2. kalhspera,mhpws uparxei kanena neo sxetika me to 4o meros?

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι έμαθα διάφορα!!! Θα δεις κάποια εδω: http://booksfrien.blogspot.gr/2014/12/4-5-cjdaugherty.html
      Σήμερα έμαθα κι άλλα. Θα τα δημοσιεύσω με το καινούργιο έτος. Άρα θα περιμένεις κάποιες μέρες. Συγνώμη...

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ να περιμένω να βγει!! Εγώ που μισω τα αγγλικά να φανταστείς οτι απο την αγωνία μου θα το διαβάσω στα αγγλικά και ύστερα φυσικά και στα ελληνικά!! Μόλις το κάνω θα ανέβασω κατευθείαν γνώμη!! Ανυπμωνωωωωωωωωωωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έχω και εγώ πολύ μεγάλη αγωνία. Είναι εκπληκτική σειρά. Χαίρομαι που την διαβάζεις!! Μόλις το διαβάσω θα πω γνώμη.

      Διαγραφή
  3. Χρυσάνθη εσύ που είσαι πολύ μέσα στα πράγματα ήθελα να σε ρωτήσω αν αληθεύει ότι ... δεν θα εκδοθεί το βιβλίο 4 και 5 στα ελληνικά. Γτ αν αληθεύει το ορκίζομαι ότι θα πάρω κεφάλια. Δεν γίνεται να μην κυκλοφορήσει το 4 και το 5 στα ελληνικά. Πως θα το διαβάσω???? Τα αγγλικά δεν είναι λύση. Αφού είμαι σκράπας στα αγγλικά. Μόλις μάθεις κάτι μπορείς να με ενημερώσεις??? Πλειζζζζζζζζζ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δυστυχώς έχω ακούσει και εγώ αυτήν την φήμη να υπάρχει στον αέρα. Συμφωνώ μαζί σου και επίσης θεωρώ το γεγονός να αφήσουν στην μέση μια τόσο πετυχημένη σειρά είναι ανώριμο και λίγο ηλίθιο . Μόλις μάθω τι συμβαίνει στα αλήθεια θα το ανεβάσω. Και αν συμβεί μπορείς αν ξέρεις κάποια άλλη ξένη γλώσσα καλά να το διαβάσεις σε εκείνην . Ελπίζω να βοήθησα!! <3

      Διαγραφή
  4. panda boi8as xrusan8i!!!! kai ek merous olis tis pareas mou, anupomonoume kai perimenoume nea sou!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρίνα,
      Χαίρομαι που βλέπω κάποια που να έχει καλό γουστο στα βιβλία!!! Επίσης ευχαριστώ πολύ για την τόση σου εκτίμηση !!! Ελπίζω σύντομα να πω την γνώμη μου και για αυτό το βιβλίο !!!!!! ;)

      Διαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙΣ μας πει στο περίπου την ημερομηνία που θα κυκλοφόρησει στα ελληνικα το τέταρτο βιβλίο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έχω μάθει περίπου πότε θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά. Δεν ξέρω ακριβής ημερομηνία. Αλλά ελπίζω οι πληροφορίες που βρήκα να αρκούν. Θα τις ανεβάσω σύντομα. Ευχαριστώ όμως πολύ που με ρώτησες. ;)

      Διαγραφή
    2. Αχ σε ευχαριστώ παρά πολυυ!! Θα βγει πριν το 2015?

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν κάνει τίποτα!!! Είναι χαρά μου!!! Και δυστυχώς όχι. Θα βγεί το 2015!!!

      Διαγραφή
  6. πότε θα ξέρουμε ακριβή ημερομηνία;:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως έχω ρωτήσει αρκετές φορές τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο αλλά δεν μου έχει πει κάτι ποιο σαφές!!! Λυπάμαι!!!! :(

      Διαγραφή
  7. Χρυσάνθη μου γεια σου μηπως εχεις μάθει την ημερομηνία έκδοσης έστω και στο περίπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2015. Μόλις μάθω κάτι παραπάνω θα σε ενημερώσω. <3

      Διαγραφή
  8. Ανυπομονώ τόσο πολύ που θα τρελαθώ μέχρι να βγει. Όταν τελείωσα το πρώτο ήταν Σάββατο μεσημέρι οπότε δεν μπορούσα να πάρω τα επόμενα... Μέχρι να αγοράσω τα άλλα δυο (τα αγόρασα και τα δυο μαζί μην μου ξανά τύχη τίποτα τέτοιο) είχα φρικάρει! Θα βγουν και δε θα μπορώ να τα πάρω γιατί θα με έχουν κλείσει σε τρελοκομείο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που ανακαλύπτω άλλον έναν fan αυτής της μοναδικής σειράς.
      Επίσης αν είσαι έστω και ελάχιστα καλή στα αγγλικά μπορείς να το διαβάσεις στα αγγλικά.
      Εγώ αυτό θα κάνω!!! (Ύστερα βέβαια θα το πάρω και στα ελληνικά. Εννοείται!!! Αφού όσο καλό και να είναι ένα βιβλίο πάντα στην μητρική γλώσσα είναι καλύτερο!!!)
      Κάνε το κιόλας για να μην χρειαστεί να μπεις σε τρελοκομείο!!! Κρίμα θα ήταν δεν βρίσκεις??? Χιχιχι!!!
      Ελπίζω να βοήθησα!!!
      ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ!!!

      Διαγραφή
  9. Χρυσανθη ευχαριστουμε πολυ για την βοηθεια σου εκμερους ολης της παρεας μ . Τελικα το 4ο βιβλιο θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά και αν ναι ξερεις ποτε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν κάνει τίποτα. Χαίρομαι να βοηθάω!!! Για αυτό έχω κάνει αυτό το blog άλλωστε!!! Και ναι θα βγει το 4ο και μάλιστα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Κάτι ποιο συγκεκριμένο δυστυχώς δεν ξέρω!!! :( Έχω ρωτήσει πολλές φορές τις εδκόσεις Metaixmio και ποτέ δεν μου λένε κάτι ποιο συγκεκριμένο!!! Λυπάμαι!!!

      Διαγραφή
  10. Αγαπητη χρυσανθη υπεροχη δουλεια πεθαινω για αυτο το βιβλιο
    Μολις μαθεις ημερομηνια γραψε μας σε παρακαλωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι και εγώ ΠΈΘΑΙΝΑ για αυτό το βιβλίο. Το διάβασα τελικά στα αγγλικά (παρόλο που θα το πάρω και στα ελληνικά). Αν αγωνιάς τόσο πολύ όσο και εγώ κάνε και εσύ το ίδιο, παρόλο που δεν είναι το ίδιο με το να το διαβάζεις στα ελληνικά. Επίσης, εννοείται πως μόλις μάθω ημερομηνία ή έστω έχω ένα στοιχείο θα σας ενημερώσω όλους σας. Α και κάτι ακόμα, πλέον έχουν δημοσιευτεί πολλά σχόλια για αυτήν σε αυτήν ανάρτηση και και για αυτό δημιούργησα μια ενότητα με το όνομα About me... (είναι πάνω αλλά θα στην δώσω και εδώ: http://booksfrien.blogspot.gr/2014/10/about-me.html) που εκεί θα μπορείς να ρωτάς για το νυχτερινό σχολείο και για ότι άλλο θες. Λυπάμε που δεν βοήθησα περισσότερο αλλά ρωτάω συστηματικά τις εκδόσεις ΜΕΤΑΊΧΜΙΟ και πάντα μου λένε σύντομα.

      Διαγραφή
  11. Τελικα αυτη θα μεινει με τον καρτερ ή τον σιλβεν? (Υποστηριζω καρτες :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Είναι περίπλοκο. Στο 4α τα φτιάχνει πάλι με τον Σιλβέν αλλά στο τέλος του βιβλίου όλα ανατρέπονται αλλά υπό δύσκολες συνθήκες διαλέγει Κάρτερ!!! Άρα ... θα δούμε στο 5!!!

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Βασιλική Χαραλαμπίδη,
      Ευχαριστώ για την υποστήριξη σου και για το σχόλιο σου. ;)

      Διαγραφή
    2. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι γίνεται με τον Κάρτερ γιατί έμαθα ότι τον απαγάγουν

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Είναι περίπλοκο. Αλλά εν συντομίας ναι, πήραν με το ζόρι τον Κάρτερ. Θα με ρωτήσεις πως!!! Θα σου το πω όσο ποιο περιληπτικά μπορώ.
      Λοιπόν...
      Η Λουσίντα, η Άλι και ο Κάρτερ, ο οποίος είναι εκείνην την μέρα σωματοφύλακας της Άλι, συναντιούνται με τον Ναθαναήλ= Τρελάρα.Οι άνθρωποι του Τρελάρα είναι αποφασισμένοι να πάρουν εκδίκηση για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και για αυτό σκοτώνουν κάποιον μπροστά στα μάτια της Άλι. Εκείνη και ο Κάρτερ μετά απο αυτό προσπαθούν να αποφύγουν όπλα και τους μπράβους του Τρελάρα και για αυτό αναζητούν καταφύγιο. Όταν βρίσκουν ηρεμούν και χωρίς να το καταλαβαίνουν ανοίγονται. Λένε το πως νιώθουν κτ.λ. (Να μην στα πω και όλα!!! ;) ) Λίγο αργότερα πρέπει να φύγουν για να γλιτώσουν. Ο Κάρτερ αποφασίζει να θυσιαστεί για να καταφέρει η Άλι να ξεφύγει. Πολεμάει όσο ποιο σκληρά μπορεί. Τραυματίζει σοβαρά πολλούς αλλά μειονεκτεί τρομακτικά και στο τέλος τον βάζουν κάτω. Ύστερα από αυτό το βιβλίο κλείνει αφήνοντας την Άλι να κλαίει με λυγμούς και να λέει συνεχώς το όνομα του και εμάς να τρώμε τα νύχια μας, μην πιστεύοντας στα μάτια μας αυτό που διαβάσαμε και την επιθυμία να έρθει το επόμενο βιβλίο αυτής της φοβερής σειράς στα χέρια μας ΤΏΡΑ ενώ τελικά πρέπει να μείνουμε με την επιθυμία και την ανυπομονησία μας μέχρι τον Ιούνο για να διαβάσουμε στα αγγλικά το Endgame, το τελευταίο βιβλίο της σειράς, για να μάθουμε τι έπαθε ο πολύ αγαπημένος μας Κάρτερ και το τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια.
      Ελπίζω να σε κάλυψα!!!

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ πολυ Χρυσάνθη , φυσικά και με κάλυψες

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν κάνει τίποτα!!! Χαίρομαι που βοήθησα και χαίρομαι που σε κάλυψα!!! ;) ;) ;)

      Διαγραφή
    6. Όταν τελείωσα το 4ο (στα ελληνικά) συνειδητοποίησα ότι έκλαιγα.... Και πώς ξέρουμε ότι ο Κάρτερ δεν σκοτώθηκε, ή ότι η Νικόλ και η Ζόι πρόλαβαν να μπουν στο αυτοκίνητο? Νομίζω ότι θα πεθάνω από ανυπομονησία.....
      Ευθυμία

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Ευθυμία,
      Ξέρω τι εννοείς. Απόλυτα. Είμαι σίγουρη πως η Ζοι και η Νικόλ πρόλαβαν να μπουνε και πως ο Κάρτερ είναι ζωντανός. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Αχχ... Σκέτο βασανιστήριο το ξέρω. :(

      Διαγραφή
  13. Στο 4ο βιβλιο το λεξιλογιο που χρεισιμοποιηται ειναι υψηλου επιπεδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το βιβλίο δεν έχει ιδιαίτερα δύσκολο λεξιλόγιο. Μόνο που και που θα βρίσκεις καμία άγνωστη λέξη και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα επαναλαβμάνεται. Στην αρχή λίγο θα δυσκολευτείς για να βρείς τον ρυθμό σου, αν είσαι μέτριος στα αγγλικά όπως και εγώ, αλλά μετά από τρεις - τέσσερις σελίδες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!! ;)

      Διαγραφή
  14. Δεν εχεις μαθει ακομα ακριβη ημερομηνια για το ποτε θα κυκλοφορισει στην Ελλαδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έμαθα στο περίπου!!! Μάρτιο αν πάνε όλα καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα, μου λένε!!! Κάτι ποιό συγκεκριμένο ακόμα δεν ξέρω. Α και τους έχω πείσει να μην αλλάξουν το αγγλικό εξώφυλλο και ακόμα κι αν το κάνουν οι αλλαγές να είναι μικρές!!! Έχουν πει πως θα μεταφέρουν όλα όσα είπα σχετικά με το εξώφυλλο, γιατί θεωρούν πως και η γνώμη του εφηβικού κοινού που το διαβάζει παίζει καθοριστικό ρολο.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ και αν μάθεις κάτι νεότερο να το γράψεις.....!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μόλις μάθω κάτι ποιο συγκεκριμένο θα σας ενημερώσω!!! Και δεν κάνει τίποτα!!! ;)

      Διαγραφή
  15. Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πολύ που έφτιαξες αυτο το σάιτ, χάρη σε εσένα Τώρα ξέρω ποτε θα βγει το βιβλίο και τα σχετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και ότι άλλο θες, ξέρεις που θα με βρείς!!! ;)

      Διαγραφή
  16. Στην αρχή του βιβλίου η Αλί τα έχει ακόμη με τον Σιλβεν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κριμα εγω ηθελα με τον Καρτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όπως είπα και σε άλλο σχόλιο ποιο πάνω τα φτιάχνει με τον Σιλβέν αλλά στο τέλος του βιβλίου που γίνεται χαμός, και λίγα λέω, διαλέγει Κάρτερ αλλά μετά τον απαγάγουν και μετά... δεν ξέρουμε!!! Θα δείξει!!! Εγώ σκέπτομαι πιθανότητες αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει και σχεδόν τραβάω τα τα μαλλιά μου (υπερβολή είναι αυτό βέβαια) γιατί πρέπει να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο για να μάθω όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος!!! ;) Άρα μην χάνεις τις ελπίδες σου για τον Κάρτερ!!! ;) ;) ;)

      Διαγραφή
    2. Μήπως έγινε κάτι κακό ανάμεσα τους και διάλεξε τον Κάρτερ μετά;;;

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι. Όχι ακριβώς. Τσακώνονταν μεν αλλα δεν διάλεξε για αυτό τον Καρτερ!!! Μόλις το διαβάσεις θα καταλάβεις!!! Δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς έγινε!!! Συγνώμη!!! Αλλα δεν θέλω να σας πω τα πάντα απο το βιβλίο, ελπίζω να καταλαβαίνεις!!!

      Διαγραφή
    4. Οκ σε ευχαριστώ και αυτά που μου είπες ήταν αρκετά

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Λυπάμαι που δεν θα στα πω όλα αλλα θα σου πω ότι η Άλι είναι ερωτευμένη με τον Κάρτερ!!! Το καταλαβαίνει στο τέλος αφού καταφέρνει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της!!! Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο!!! ;)

      Διαγραφή
    6. Κρίμα που καταλείγει με τον Κάρτερ.... Εγώ προτιμούσα τον Σιλβέν. Έχω όμως ακόμα ελπίδες για το τελευταίο βιβλίο! Ανυπομονώ!!! <3 Ότι καινούργιο μάθεις Χρυσάνθη, ενημέρωσε με!

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Marina Pat,
      Όπως είπα και ποιο πάνω τον Κάρτερ τον απαγάγουν άρα δεν έχω ιδέα με ποιον καταλήγει!!! Από την μια ο Σιλβεν είναι στην Γαλλία και είναι ο σωματοφύλακας και υπερασπιστής του πατέρα του, γιατί έβαλαν στο σπίτι του βόμβα και ο πατέρας του παραλίγο να πεθάνει και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, και από την άλλη ο Κάρτερ είναι στο έλεος του Τρελάρα γιατί ήθελε με όλην της ψυχής του να προστατέψει την Άλι. Μπέρδεμα εεε??? Και φυσικά μόλις μάθω κάτι άλλο θα σας ενημερώσω!!! Και ξέρεις πως ότι άλλες απορίες έχεις, εδώ είμαι!!! ;)

      Διαγραφή
  18. Καλο θα ειναι ομως να μην αποκαλυπτουμε τα γεγονοτα του 4ου βιβλιου γιατι δν θα υπαρχει το ιδιο ενδιαφερον η ιδια αγωνια ρφοσον θα ξερουμε ηδη καποια πραγμτα,παντως Χρυσανθη ειναι πραγματικα καλο που ενδιαφερσαι και ενημερωνεις ολους τους Fans για την καθετι πληροφορια,υπαρχει κατι νεοτερο για το ποτε θα κυκλοφορησει στα ελληνικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου. Για αυτό έχω αποφασίσει να μην δώσω άλλες τόσο αναλυτικές απαντήσεις. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ναι έμαθα. Μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες εδω: http://booksfrien.blogspot.gr/2014/12/4-5-cjdaugherty.html

      Διαγραφή
  19. ΓΕΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉΣ ΣΕΙΡΆΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΆΤΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ!!! ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΊ (ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΟΙ) ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΤΕ ΠΌΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΒΙΒΛΊΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΈΜΑΘΑ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΊΤΕ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2014/12/4-5-cjdaugherty.html
    ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΒΟΉΘΗΣΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΛΊΓΟ!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γειά σου! Τωρα τελείωσα το 3ο βιβλίο , και εχω παρα πολυ αγωνία να μάθω ποιος/α ειναι ο κατάσκοπος ! Αν ξερεις μπορείς να μου πεις ή τουλαχιστον να κανεις μια υπό8εση; Σε παρακαλω ^~^ Ευχαριστω για το χρονο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το έχω διαβάσει το 4α στα αγγλικά. Εδώ και δυο μήνες. Η πρώτη μου κριτική βιβλίου για το νέο έτος θα είναι για το συγκεκριμένο βιβλίο. Θα σου δώσω ένα στοιχείο για το ποιός είναι ο κατάσκοπος: είναι καθηγητής!!!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Πραγματικά πίστευα οτι δεν είναι ένας από τους φίλους της Άλι γιατί όλοι είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτή αλλά και στο σχολείο! Τεσπα, τώρα ένα άλλο θέμα , ξερω οτι υπάρχει η σειρά στα αγγλικά ( 3 επισόδεια μόνο ). Αν θέλετε να τα δειτε το πρώτο επισόδειο εδώ ειναι το link. https://www.youtube.com/watch?v=OQdNnV01Iks ! ^~^

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Παρακαλώ!!! <3 <3 <3
      Και μπήκα σε αυτά που μου έδειξες!!! Κάτι είχα ακούσει για αυτά αλλά τώρα τα είδα πρώτη φορά. Πλέον είναι 4α τα επεισόδια. Είναι ωραία αλλά δεν ξετρελάθηκα κι όλας. Φανταζόμουν την Άλι, την Τζο και τον Σιλβέν πολύ διαφορετικούς. Ο Κάρτερ είναι πάρα πολύ καλός αλλά ο ποιος πετυχημένος χαρακτήρας στην ο οθόνη, πιστεύω ότι είναι η Κειτι. Είναι πάρα πολύ πιστευτή. Έχει το τέλειο στιλάκι για τον χαρακτήρα που παίζει. Ο Κάρτερ μου άρεσε γιατί ενώ μιλάει έχει έναν πόνο στην φωνή του, έχει ένα βλέμμα.... Ήθελα να τρέξω να τον αγκαλιάσω. Ήταν απίστευτος. Σε ευχαριστώ που μου τα έδειξες.

      Διαγραφή
    4. Τίποτα :) Kαι εγώ πιστεύω ότι ο Κάρτερ ήταν καλός ( και η φωνή του ήταν θεική) απλά τον φανταζόμουν λίγο πιο καλο (;;).Πάντος τον Σιλβέν πάντος νομίζω οτι δεν τον πέτυχαν. Τον φανταζόμουν πολύ πιο όμορφο κλπ. Και κάτι άλλο και εγώ από το 2ο βιβλίο πίστευα οτι ο κατάσκοπος ειναι ο Τζέρι, αλλά γιατί να το κανει :¨( τον είχα συμπαθήσει στο πρώτο. Κρίμα .

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που οι απόψεις μας είναι κοινές. Και εγώ τα ίδια πιστεύω.
      Και από ότι φαίνεται ο Τζέρι έχει προηγούμενα με την Λουσίντα. Στο βιβλίο είπε πως αυτή τον έκανε αυτό που είναι σήμερα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Και εχω μεγάλη περιέργεια να δω τι εννοούσε.

      Διαγραφή
  21. Γειά σου!!!!
    Πραγματικά σε ευχαριστώ που υπάρχεις και μας ενημερώνεις για την συνέχεια του βιβλίου γιατί κόλλησα με αυτό<3 Να ρωτήσω κάτι;; αν δεν θες μην λες για τον κατάσκοπο αλλά πεθαίνω να μάθω τουλάχιστον αν είναι ένας μαθητής, πόσο μάλλον αν είναι από τους φίλους της Άλι;; μπορείς να μου απαντήσεις;; Ευχαριστώ πολύ<3

    Υ.Γ. Ξέρεις άμα βγει ταινία;;Είχα διαβάσει κάπου ότι λέγανε για ταινία αλλά πιστεύω ότι είναι φήμες..εσύ ξες κάτι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Ο κατάσκοπος είναι καθηγητής!!!
      Και εγώ φήμες έχω ακούσει ότι θα γίνει ταινία αλλά μπορεί και σειρά!!!

      Διαγραφή
  22. ΓΕΙΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!! ΈΜΑΘΑ ΤΕΛΙΚΉ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΚΑΙ ΕΞΏΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/4-5-cjdaugherty.html
    ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mipws mporeis na m peis poios einai o ataskopos;vazw stoixhma oti einai o tzeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κανονικά δεν πρέπει να σου πω γιατί μετά χάνεται το σασπένς και αγωνία. Και εγώ από το δεύτερο βιβλίο κι όλας την ίδια άποψη είχα. Και το στοίχημα το κέρδισες. Είχαμε και οι δυο μας δίκιο.

      Διαγραφή
  24. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ!!! ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΒΙΒΛΊΟ!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/4-5-cj-daugherty.html
    ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το 5ο βιβλιο εχει εκδοθει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι!!! Δεν έχει εκδοθεί. Σήμερα δημοσίευσα μια ανάρτηση για όλες τις πληροφορίες που έχω σχετικά με αυτό το βιβλίο!!! Για την ακρίβεια πριν από λίγα λεπτά. Τρομερός συγχρονισμός. Μπορείς να τις δεις εδώ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/night-school-endgame-5-5-cj-daugherty.html
      Εν συντομίας όμως: ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΝ!!! (angry)

      Διαγραφή
  26. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ!!! ΠΟΛΛΟΊ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΣΕ ΤΑΙΝΊΑ!!! ΆΛΛΟΙ ΌΜΩΣ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΆ!!! ΜΠΕΊΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ!!! ΌΣΟΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΑΠΟΣΠΆΣΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΏΤΑ ΔΎΟ ΒΙΒΛΊΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΆΣ!!! ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΆ 8!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/8.html
    ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ!!! ΧΤΕΣ ΈΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΥΜΕΡΏΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ WEB SERIES ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΎ ΣΧΟΛΕΊΟΥ!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/web-series.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ!!! ΣΉΜΕΡΑ ΑΝΈΒΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ 10 ΑΓΑΠΗΜΈΝΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΊΑ ΑΠΌ ΤΟ 2014!!! ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ 4: ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ!!! ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΊΤΕ ΌΤΑΝ ΠΑΤΉΣΕΤΕ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ!!! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΈΧΕΙ ΤΊΤΛΟ: Τα καλύτερα βιβλία του 2014... Ή ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΑΤΉΣΕΤΕ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/10-2014.html ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΠΟΥ ΕΠΈΛΕΞΑ!!! ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια! Μηπωσ μπορεισ να μου πεισ γενικα τι γινεται στο 4ο βιβλιο με τον Σιλβεν και την Αλι;; εχει αρκετεσ σκηνεσ μεταξυ τουσ;; γιατι τον λατρευωωωωω...<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ο Σιλβέν και η Άλι τα φτιάχνουν. Υπάρχουν αρκετές ρομαντικές στιγμές μεταξύ τους. Όπως όταν τα φτιάχνουν ή τα ραντεβού τους στην στέγη... Και εγώ τον λατρεύω.

      Διαγραφή
  31. γεια ! μηπως μπορείς να μου πεις ποιός θα πεθάνει ; εγώ ποντάρω στον κριστοφερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Άπαπα!!! Θεός φυλάξει!!! Ούτε κατά διάνοια. Και μάλιστα ο Κρίστοφερ κάνει κάποια καλά πράγματα στο 4ο βιβλίο. Γιατί δεν είναι πλέον τόσο σίγουρος για τα όσα κάνει ο Ναθαναήλ. Ούτε για το ποιους εμπιστεύεται!!! Όπως ο Γκειμπ. (Ειδικά για τον Γκειμπ τα έχω μαζεμένα!!!) Ειδικά η σκηνή που εκείνος συναντιέται, υπο πολύ περίεργες και εμ δύσκολες συνθήκες, με τον Κάρτερ δείχνει πως έχει μια καλή πλευρά που χρειάζεται απλά ένας καλός λόγος για να αναδειχθεί. Η Άλι είναι ένας καλός λόγος!!! Ποιο πάνω είπα ποιος πεθαίνει. Κανονικά δεν πρέπει να το ξαναπώ. Αλλά αφού πολλοί ρωτάνε θα το πω: ΠΕΘΑΊΝΕΙ Η ΛΟΥΣΊΝΤΑ!!! Εγώ όμως δεν είχα μείνει για αυτό. Έμεινα για την αντίδραση του Τρελάρα (= Ναθαναήλ) οταν την είδε νεκρή μπροστά του. Χτυπημένη από σφαίρες που έριξε δικός του στρατιώτης!!! Εκεί κατάλαβα πως συναισθήματα όπως αγάπη και μίσος είναι πολύ κοντα για κάποιους ανθρώπους...
      Ελπίζω να σε κάλυψα!!! Αν έχεις άλλες απορίες εδω είμαι για να στις λύσω!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ! Αυτό που κάνεις με την ιστοσελίδα σου είναι υπέροχο! μήπψς μπορείς να μου πεις και για ποιο λογο χωριαν ο Σιλβέν με την Άλι και καταρχάς ποιος χώρισε ποιον; Ο Σιλβέν τα φτιάχνει με καμιά άλλη;

      Διαγραφή
    3. Γεία σου χρύσα! Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πείς γιατί η Άλι χωρίζει με τον Σιλβέν και για ποιόν λόγο αν μπορεις ! επείσης θα ήθελα να σου πς τι γνώμη μου για την σειρα! Ειλικρινά δεν μου πολύ αρέσει! Πρώτον η Άλι είναι χοντρή (στο βιβλίο έλεγε ότι είναι λεπτή;) Επίσης η τζο υπιτίθεται πως είναι και αυτή λεπτή (κάτι που δεν φαίνεται στην σειρά) Ο Κάρτερ είναι άσχημος ,στην σειρά ενω στο βιβλίο τον παρουσιάζει ως ωραίο και τέλος ο Σιλβέν δεν καταλαβαίνω τι κάνει......εμφανίζεται σε κάποια σημεία μαζι με την Άλι. Όπως κατάλαβες θεωρώ ότι η σειρά είναι αποτυχημένη συμφωνείς ?

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εγώ σε ευχαριστώ που μπαίνεις και με υποστηρίζεις!!! Η Άλι και ο Σιλβέν δεν χώρισαν ακριβώς. Όταν ήρθε η μέρα για την συνάντηση της Λουσίντας, της Άλι και του Τρελάρα, ο Σιλβέν θα πήγαινε μαζί της σαν σωματοφύλακας της. Για να την προστατεύει. Αλλά τότε μαθαίνουν πως δεν μπορεί να πάει. Γιατί έβαλαν στο σπίτι του πατέρα του βόμβα. Γιατί ο πατέρας του είναι πολύ, μα πάρα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Για ατό ο Σιλβέν πρέπει να πάει σε εκείνον. Για να τον προστατεύει. Και να τον υποστηρίζει. Πριν αποχαιρετιστούν υπάρχει μια στιγμή έντασης μεταξύ τους, που ακόμα δυσκολεύομαι να εμπεδώσω τελείως σωστά και να καταλάβω 100&. Είναι μια περίεργη σκηνή. Που αφήνει ερωτηματικά. Μπορεί όταν το διαβάσω στα ελληνικά να βρω καμία λεπτομέρεια που παράλειψα χωρίς να το θέλω στα αγγλικά. Δεν ξέρω. Για αυτό η Άλι μετά πάει στην συνάντηση με τον Κάρτερ. Και στο τέλος τον απαγάγουν.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε (για το δεύτερο αναπάντητο σχόλιο),
      Οι πληροφορίες για τον χωρισμό που δεν ήταν χωρισμός είναι από πάνω. Γιατί δεν χώρισαν. Όχι τελείως. Ούτε εγώ ξετρελάθηκα με την σειρά. Και συμφωνώ για τα όσα είπες. Εκτός από το ότι ο Κάρτερ είναι άσχημος. Ναι δεν λέω πως είναι και θεός αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι ούτε και άσχημος. Μπορείς να βρεις την γνώμη μου για την σειρά εδω: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/web-series.html
      Ο Σιλβέν της σειράς προσωπικά δεν μου άρεσε και εμφανίζεται ελάχιστα. Ελπίζω να κάνουν και ένα επεισόδιο για αυτόν.
      Και δεν θα έλεγα ότι η σειρά είναι αποτοιχισμένη. Οπωσδήποτε δεν είναι τρομερή αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα!!!

      Διαγραφή
  32. Καλησπέρα Χρυσάνθη ! Έχω διαβάσει και τα τρία βιβλία του Νυχτερινού σχολείου πάνω από 5 φορές. Όπως καταλαβαίνεις έχω αρχίσει να τα βαρίεμαι και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω παρα να περιμένο για το 4ο! Θα ήθελα να μου προτίνεις κάποια βιβλία τα οποία θα μπορούσα να διαβάσω μέχρι να βγεί το 4ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Στο μπλόγκ μου έχω ανεβάσει πολλά βιβλία που μου άρεσαν. Αν ψάξεις πιθανότατα θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει. Αλλά για να σε διευκολύνω, τι θα ήθελες να διαβάσεις??? Τι είδους??? Τι θα ήθελες να έχει μέσα??? Μετά από αυτό μπορώ να σου πω ακριβώς τι θα μπορούσες να διαβάσεις!!! Γιατί μπορεί να σου προτείνω κάτι που να μην είναι του γούστου σου!!! ;)

      Διαγραφή
  33. Αγαπητή χρυσανθη για να σε διευκολύνω τα αγαπημένα μου βιβλία ειναι η σκοτεινή ηρωίδα και η επιλογή της Κίρα κας . Μου αρέσουν τα ρομαντικά και αισθηματικά πιο πολυ βιβλια ! Ελπιζω να σε διευκόλυνα και να μου μπορέσεις τωρα να μου προτείνεις καποιο βιβλίο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το Γλυκιά Καταστροφή. Και αμέσως μετά να διαβάσεις το Κινούμενη Καταστροφή που είναι ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να βοήθησα!!! <3

      Διαγραφή
  34. Πότε θα βγει το 4ο βιβλίο της σειράς Νυχτερινό Σχολείο στην Ελλάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρυσάνθη μου συγχαριτήρια για την ιστοσελίδα! Την έχω λατρέψει!!! Προσωπικά το νυχτερινό σχολείο είναι το αγαπημένο μου βιβλίο. Και συγκεκριμένα λατρεύω τον Σιλβέν!! Μήπως μπορείς να μου πείς μερικές σκηνές με αυτόν; Σ'ευχαριστώ πολύ!
    Υ.Γ.: Ο Σιλβέν στην σειρά δεν είναι απαίσιος!! Σαν μπόμπιρας είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Σε ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια!!! Και είναι πολύ λογικό που το Νυχτερινό Σχολείο είναι η αγαπημένη σου σειρά βιβλίων. Και ακόμα ποιο λογικό που λατρεύεις τον Σιλβέν. Θες να σου πω ρομαντικές σκηνές με αυτόν??? Θα σου πω μονάχα το "περιτύλιγμα". Με την Άλι στο τέταρτο βιβλίο, έκανε ρομαντικά ραντεβού στην στέγη της Κιμμέρια Ακαδημίας, στο δάσος σε μορφή πικ νικ... Το καθένα απο αυτά είχε την μοναδική και χαρακτηριστική πινελιά απο Σιλβέν...

      Διαγραφή
  36. Γεια σου.Λατρεεευω τη σειρα των βιβλιων:νυχτερινο σχολειο!!! Εινα τα αγαπημενα μου βιβλια και λατρευω τον Σιλβεν!!! Μηπως ξερεις αν υπαρχει ταινια ή σειρα: νυχτερινο σχολειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Υπάρχει web series για το Νυχτερινό Σχολείο!!! Μπορείς να δεις κάποιες πληροφορίες εδώ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/web-series.html
      Υ.Γ. Έχουν βγει μερικά ακόμα επεισόδια από την μέρα που έκανα εκείνην την ανάρτηση!!! <3

      Διαγραφή
  37. Γεια σου! Το νυχτερινο σχολειο ειναι η αγαπημενη μου σειρα πλεον και ειναι απλα υπεροχη!!!! Εχω διαβασει το 1 και το 2 και τωρα θα διαβασω το 3. Εχω ψαξει λιγο τη συνεχεια αλλα δεν μπορω να περιμενω αλλο μεχρι να το αγορασω!!! Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις λιγο λιγουλακι τη συνεχεια γιατι θα σκασω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όντως αυτή η σειρά είναι υπέροχη!!! <3
      Στο τρίτο, στην αρχή η Άλι το σκάει από την Κιμμέρια Ακαδημία. Είναι μπερδεμένη σε ότι έχει να κάνει με τον Κάρτερ και τον Σιλβέν, παρόλο που ο Κάρτερ βγαίνει με την Τζούλς (!!!). Ακόμα η Άλι και η Νικόλ κάνουν μια ομάδα για να μπορέσουν να βγούν τον κατάσκοπο και ο Ναθαναήλ πλέον κινεί τα νήματα υπερβολικά. Αυτά για αρχή!!! <3 <3 ,3

      Διαγραφή
  38. Ευχαριστω πολυ πολυ με καλυψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι ακομα.....
      Εμαθα απο μια φιλη (ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ 4 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!)οτι η αλι διαλεγει τελικα με ποιον θα παει καρτερ η σιλβεν. Με ποιον θα παει??

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έχω απαντήσει πολλές φορές και ποιο πάνω σε αυτήν την ερώτηση!!! Αλλά δεν πειράζει και η απάντηση είναι:
      Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Στο 4α η Άλι τα φτιάχνει με τον Σιλβέν αλλά στο τέλος επιλέγει Κάρτερ γιατί όπως είπε αυτόν αγαπά πραγματικά και ποιο δυνατά!!! Αλλά μετά τον απαγάγουν άρα... Δεν ξέρω τι επρόκειτο να γίνει στο 5. Έχω τρελή αγωνία!!! <3
      Ελπίζω να σου έδωσα την απάντηση που ήθελες!!! ;)

      Διαγραφή
  39. στο web series η ξανθια ειναι η τζο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι αυτή είναι!!! Αυτή που τρέχει με την Άλι στο λιβάδι στα όνειρα της!!! <3 Και που μετά την βλέπουμε νεκρή!!! :(

      Διαγραφή
  40. ΓΕΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!
    ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΤΙ ΆΛΛΑ ΒΙΒΛΊΑ ΜΑΣ ΕΤΙΟΜΆΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΟΥΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ Η C.J. Daugherty ΝΑ ΠΑΤΉΣΕΙ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/02/cj-daugherty-secret-fire.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. αγαπητη χρυσανθη εγω εννοουσα την ξανθια του πρωτου επεισοδιου μηπως ειναι η τζουλς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν νομίζω ότι είναι η Τζούλς. Πιστεύω πως για Τζούλς θα βάζανε κάποια ποιο... Εντυπωσιακή να το πω??? Γενικά όμως δεν βάλανε και τους ποιο ωραίους ηθοποιούς...

      Διαγραφή
  42. Γεια σου... μηπως ξερεις ποτε θα βγει το 5ο??? Εχω παρα πολυ αγωνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μόλις μπει ο Ιούνιος βγαίνει το βιβλίο στα Αγγλικά!!! <3 Ούτε καν το εξώφυλλο δεν έχει βγει ακόμα!!! :(

      Διαγραφή
  43. αγαπητη χρυσανθη μηπως ξερεις αν εχει βγει το 4ο στα ελληνικα?? αν δν εχει βγει ποτε υπολογιζεται να βγει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε έναν μήνα!!! <3

      Διαγραφή
  44. υπαρχει ακριβης ημερομηνια εκδοσης του 4ου βιβλιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποιο βιβλιο θα μου συστηνες να διαβασω οσο περιμενω να βγει το 5ο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έχω πολλά να σου προτείνω!!! Ανάλογα τι θες να διαβάσεις!!! <3

      Διαγραφή
    2. Μου αρεσει η δραση και ο ρομαντισμος... αλλα οχι επιστημονικη φαντασια! Μου αρεσουν ολα τα ειδη γενικοτερα, μπορεις να μου πεις πιο ειναι το καλυτερο βιβλιο που εχεις διαβασει? (εκτος απο το νυχτερινο σχολειο) ;-)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μάλιστα!!! Όχι επιστημονική φαντασία εεε??? Καθόλου??? Τα αγαπημένα μου, αυτά που με έκαναν να ΚΟΛΛΉΣΩ με το διάβασμα και να μάθω τι θα πει Η φαντασία είναι το παν, ήταν τα βιβλία Χάρι Πότερ. Η πρώτη αληθινή αγάπη!!! Και θα σου πρότεινα τα βιβλία της Jamie McGuire!!! Δηλαδή Γλυκιά Καταστροφή και Κινούμενη Καταστροφή!!! Είναι νομίζω στο δικό σου μήκος κύματος!!! <3

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστωωωωωωω

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Παρακαλώωωωωωωωωώ!!! <3

      Διαγραφή
  46. Aγαπητη Χρυσανθη , ειμαι μεγαλη φαν του Χαρι Ποτερ και του νυχτερινου σχολειου . θα ηθελα λοιπον να μου πεις (εσυ που ξερεις απο τετοια ) αν υπαρχουν αλλα βιβλια με παρομοια θεματολογια με το χαρι ποτερ ή το νυχτερινο σχολειο (αν και πιστευω πως και τα δυο ειναι αξεπεραστης ομορφιας και ενδιαφεροντος και δεν αντιγραφονται...) ευχαριστω εκ των πρωτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που το ακούω!!! <3
      Λοιπόν, παρόμοια θεματολογία... Εννοείς να έχει φόντο ένα σχολείο??? Να διαδραματίζονται όλα εκεί??? Αν μου απαντήσεις αυτό μπορώ να σου πω πολλές επιλογές βιβλίων που μπορείς να πάρεις!!! <3

      Διαγραφή
  47. αγαπητη Χρυσανθη ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!! Ναι να εχουν φοντο ενα σχολειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα!!! <3 Χαρά μου!!! <3 Και χμμμ... Για να δούμε,,, Τα ποιο καλά τα έχεις ήδη διαβάσει. Άρα θα σου έλεγα να πάρεις τα... "Vampire Academy". Πιθανότατα θα σου αρέσουν αυτά τα βιβλία. Όπως κατάλαβες είναι με βαμπίρ και έχουν μέσα μπόλικη δράση!!! Επίσης, αν θες κάτι ακόμα σε τύπου κοινότητα αλλά όχι σχολείο θα σου πρότεινα τα "Πέρσι Τζάκσον". Θα γελάσεις, θα κλάψεις και περάσεις απίστευτες στιγμές με τους χαρακτήρες!!! Ελπίζω να βοήθησα!!! <3

      Διαγραφή
  48. αγαπητη Χρυσανθη
    το οτι βοηθησες ειναι αδιαμφησβητητο και χιλια ευχαριστω!!! πολυ πολυτιμη η βοηθεια σου
    το περσι τζακσον το εχω ηδη διαβασει και ηταν πολυ ωραιο τα Vampire Academy ομως μου κινησαν το ενδιαφερον θα το κοιταξω... Χιλια ευχαριστω και παλι!!!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι απίστευτα που το ακούω!!! <3 Ανυπομονώ να ακούσω και τις μελλοντικές σου απόψεις!!! <3

      Διαγραφή
  49. αγαπητη χρυσανθη διαβασα ηδη τα 2 πρωτα κεφαλαια (στα αγγλικα) και μου φανηκε υπεροχο! θελω ομως να μου διευκρινισεις κατι ... ειναι 2 κοριτσια και η ροουζ ειναι φυλακας της λισα???και κατι ακομα η φυλακας ειναι κι αυτη βαμπιρ?? ευχαριστω εκ των πρωτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Λοιπόν, η Ρόουζ, που είναι η φύλακας, δεν είναι βαμπίρ. Αυτή προστατεύει τα βαμπίρ!!! <3

      Διαγραφή
  50. Οταν τον Ιουνιο βγει το night school 5 απο που θα μπορω να το διαβασω χωρις να χρειαστει να περιμενω κανενα μηνα παραπανω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κάποιοι τρόπο είναι:
      1. Να το παραγγείλεις από τώρα στο AMAZON
      2. Θα σας παραδώσω άμεσα τα πρώτα κεφάλαια στα αγγλικά
      3. Μπορείς να κάνεις παραγγελία στα Public έτσι ώστε μόλις βγει να το πάρεις
      Ελπίζω να βοήθησα!!! <3

      Διαγραφή
  51. Γεια σου Χρύσσα και συγχαρητήρια για το blog σου ! Ξέρεις μοιραζόμαστε από ότι εχω καταλάβει τον ίδιο έρωτα για το Νυχτερινό Σχολείο ! Λόγω αυτου του βιβλίου σε γνώρισα και πλέον επισκεπτομαι το blog σου κάθε μέρα ! Θα ήθελα να μου προτείνεις κάποια βιβλία που ας πούμε ασχολούνται με κοινωνικά θέματα , τύπου : Ανακαλύπτωντας την Αμέλια , Δεκατρία γιατί , Σαράντα Πράγματα που θέλω να σου πω , Θέλεις να κάνουμε chat κλπ. Αυτα τα διάβασα και μου άρεσαν πάρα πολύ ! Δεν είμαι πολύ της φαντασίας , ωστόσο λατρεύω το Χάρι Πότερ και θα κάποια στιγμή θα ήθελα να ασχοληθώ με τις Δαιμονικές Μηχανές ! Μέχρι εκεί ! Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου και σε παρακαλώ μην ''τσιγκουνευτεις ""τα βιβλία ! Όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο !

    Με πολλή πολλή αγάπη ,
    Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δάφνη,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! <3 Χαίρομαι που ακούω ότι σου αρέσει τόσο το blog μου. Σημαίνει πολλά!!! <3 Και ναι. Έχω και αυτήν την μεγάλη τρέλα!!! ;) Και καθημερινά εεε??? Ουάου!!! Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου. <3 Και πολύ ενδιαφέροντα βιβλία ανέφερες. Τα έχω διαβάσει τα περισσότερα. Όσο για τις Δαιμονικές Μηχανές... Να τις διαβάσεις όπως και δήποτε. Είναι εξαιρετικά βιβλία. Και τα Χάρι Πότερ είναι η μεγαλύτερη αγάπη όλων!!! <3 Μέχρι εκεί εεε??? Χμ... Ελπίζω να μπορώ να σου αλλάξω γνώμη στο μέλλον.
      Βιβλία που ασχολούνται με κοινωνικά θέματα:
      1. Η Λίστα (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
      2. Το Θαύμα (Εκδόσεις Παπαδόπουλος)
      3. Σάπιο Φεγγάρι (Εκδόσεις Ψυχογιός)
      4. Το Τέρας Έρχεται (Εκδόσεις Πατάκη)
      5. Ήθελα Μόνο να Χωρέσω (Εκδόσεις Πατάκη)
      Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτά που θες αλλά ελπίζω να βοήθησα!!!

      Διαγραφή
  52. Αγαπητή Χρύσσα ,
    Πραγματικά εκτίμησα πολύ την απάντησή σου και μου αρεσαν πολύ τα βιβλία που μου προτεινες ! Έχω διαβάσει το Ήθελα Μόνο Να Χωρέσω και μου άρεσε πολύ ! Η Λίστα και το Σάπιο Φεγγάρι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον όπως και το Το Τέρας Έρχεται ! Το Θαύμα δεν ξέρω αν θα μου αρέσει ! Το "φοβάμαι" λίγο ! Θα ήθελα τη γνώμη σου και θα σε πρακαλούσα να μου προτείνεις κι άλλα βιβλία ! Εμπιστεύομαι πολύ την κρίση σου !

    Φιλιά,
    Δάφνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δάφνη,
      Χαίρομαι που βοήθησα!!! <3 Και μην φοβάσαι το "Θαύμα". Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που σε αγγίζει και σε κάνει στο τέλος να βλέπεις τα πάντα διαφορετικά. Σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με άλλη ματιά. Και σε κάνει να εκτιμάς τα θαύματα που κρύβονται πίσω από μάσκες όλων των ειδών. Ωραίων αλλά και άσχημων... Άλλα βιβλία επί αυτού του θέματος δεν ξέρω πραγματικά καλά για να σου πω. Αν που έλεγες ένα άλλο είδος που σε ενδιαφέρει πολύ ίσως μπορούσα να σε βοηθίσω περισσότερο!!! <3

      Υ.Γ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που εμπιστεύεσαι τόσο πολύ την κρίση μου. Είναι πολύ κολακευτικό και ευγενικό εκ μέρους σου που το λες!!! <3 Και το εκτιμώ απίστευτα!!! ;) Πρέπει όμως πάντα να θυμάσαι πως μπορεί οι γνώμες των άλλων να μετράνε αλλά πρέπει να σχηματίζεις και μια δική σου. Και χαίρομαι που αυτό είναι κάτι που το κάνεις. ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΒΡΆΔΥ!!! <3

      Διαγραφή
  53. αγαπητη χρυσα
    ειναι σιγουρο πως αυτο το βιβλιο θα κυκλοφορησει σε 4 μερες ?? θελω να πω η 6η απριλιου ειναι η επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας?? ευχαριστω πολυ

    εμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Έμμα,
      Ναι αληθεύει. Τότε θα κυκλοφορήσει επίσημα. ;) (Επιτέλους) Άρα θα είναι στα βιβλιοπωλεία από τις 7 του μήνα!!! <3

      Διαγραφή
  54. Τελεια ευχαριστω πολυ χρυσα μου!!!<3 ( : ( ;
    Εμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγαπητη χρυσα ηθελα απλως να σε ευχαριστισω γιατι με ενεπνευσες και εφιαξα το δικο μου μπλογκ αν θελεις μπορεις να να το δεις και να το προτεινεις και σε αλλους ... Λεγεται wonderlannd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Αυτό είναι υπέροχο. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε έπνευσα. Το έψαξα το blog σου αλλά δεν το βρήκα. Μπορείς να μου στείλεις link??? Ανυπομονώ να το δω!!! <3

      Διαγραφή
  56. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Μεγιά σου. Να το χαίρεσαι και σου εύχομαι να κάνεις πολλές ωραίες αναρτήσεις. Θα σε βάλω οπως και δήποτε στο δικό μου Happy Birthday Tag!! <3

      Διαγραφή
  57. Αγαπητη Χρυσα
    Ευχαριστω πολυ για ολα!!!!!!<3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αγαπητη Χρυσα
    Μηπως μπορεις να μου δωσεις ενα χερι βοηθεις οσον αφορα τη σχεδιαση του μπλογκ??
    θα το εκτιμουσα πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Εγώ όταν το έφτιαξα δεν είχα ιδέα. Πραγματικά!!! Αλλά τα έμαθα σιγά σιγά. Με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω. Τι θες να σου πω???

      Διαγραφή
  59. ΜΌΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ, ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ 4: ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/04/4-5-cjdaugherty.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. θα ηθελα να μου πεις πως μπαινουν οι εικονες στο πλαι και πως μπαινουν οι αναρτησεις και τα τοπ επισης στο πλαι!!!!!!!!!!!!!!! <3 Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητη Χρυσα
    Αν σου ειναι ευκολο ακριβη βηματα αλλα αν δεν μπορεις δεν πειραζει
    Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και για ολα αυτα που εχεις κανει για μενα !!!!!<3
    Χιλια ευχαριστω!!<3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Και βέβαια μπορώ και με χαρά να βοηθήσω!!! Βήματα:
      1. Πας στο blogger σου
      2. Μπαίνεις στο blog σου
      3.Κάτω κάτω λέει διάταξη. Μπαίνεις εκεί.
      4. Πατάς εκεί που λέει προσθήκη gadget
      5. Βάζεις όποιο gadeget θες. Αν θες για εικόνα πατάς εκεί με την εικόνα και απλά διαλέγεις από τον υπολογιστή μια εικόνα
      6. Αν θες να "μεταφέρεις" πράγματα ή να βάλεις πράγματα κάνεις πάλι το ίδιο. Για την μεταφορά συγκεκριμένα απλά πατάς στο κουτάκι που θες να μεταφέρεις, το κρατάς και απλά το βάζεις κάπου αλλού
      Αυτά... Αν θελήσεις άλλη βοήθεια πες μου!!!

      Διαγραφή
  62. Επισης θα ηθελα να μου πεις πως μπαινει η εικονα διπλα στο ονομα του μπλογκ στην καρτελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Προαναφέρθηκα ποιο πάνω στις φωτογραφίες. Αν θελήσεις περισσότερες διευκρινήσεις πες μου!!! <3

      Διαγραφή
  63. Αγαπητη Χρυσα , δεν εχω λογια να σε ευχαριστισω!!!!!! Πραγματικα δεν ξερω τι να πω!!!!!!!!!!!!!!! <3
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Δεν κάνει τίποτα. Μόλις μπήκα στο blog σου και είδα ότι εφάρμωσες πολλά από αυτά που είπα. Χαίρομαι που βοήθησα.

      Διαγραφή
  64. Αγαπητη Χρυσα, εχεις διαβασει την τριλογια της Χιονατης ή αυτην της κοκκινης ανατολης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emma Sam,
      Ναι. Έχω διαβάσει τα 2ο πρώτα βιβλία από της "Τριλογία της Χιονάτης". Εμένα προσωπικά μου άρεσαν πάρα πολύ. <3

      Διαγραφή
  65. Αγαπητή Χρύσσα θα ήθελα να μου πεις οτιδήποτε ξέρεις για το 5ο Νυχτερινό Σχολείο ! Θα εκδοθεί τον Ιούνιο στα Ελληνικά ; Διάβασα το 4ο σε μία μέρα και έχω πραγματικά σοκαριστεί ! Ηταν πολύ καλογραμμένο και γενικώς ότι πιο τέλειο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό ! Αριστούργημα ! Και πέταξα στον έβδομο ουρανό όταν έμαθα πώςθα μείνει με τον Κάρτερ ! Φυσικά έμεινα με τρία τεράστια ερωτήματα : 1) Τι ήταν αυτή η φάση που περνούσε η Ρέιτσελ ? 2) Μετά την τελευταία συμπλοκή έξω από εκείνο το σπίτι σώθηκαν όλοι ? 3) Τι απέγινε ο αγαπημένος μου Κάρτερ ?

    Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σου !

    Με αγάπη ,
    Μάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μάγια,
      Πληροφορίες για το Νυχτερινό Σχολείο 5 εδώ:
      1. http://booksfrien.blogspot.gr/2015/03/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty.html
      2. http://booksfrien.blogspot.gr/2015/03/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty_29.html
      Θα βγει στο εξωτερικό τον Ιούνιο.
      Η κριτική μου για το βιβλίο:
      http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/4-5-cj-daugherty.html
      Απαντήσεις στις ερωτήσεις σου:
      1) Δεν έχω ιδέα. Μια υποψία μου είναι ότι η Ρέιτσελ είναι λεσβία. Αλλά δεν είμαι σίγουρη και δεν θέλω να διαδίδω πράγματα που δεν ξέρω. Πάντως σίγουρα η Ρέιτσελ έχει τα μυστικά της.
      2) Όλοι γλύτωσαν εκτός από την Λουσίντα, αφού δολοφονήθηκε, και τον Κάρτερ.
      3) Ο Κάρτερ... ζει. Θυσιάστηκε για να γλυτώσουν οι άλλοι. Για να γλιτώσει η Άλι. Έχω υποψίες για το πως θα τον βρουν... Αλλά δεν θα αρέσουν σε κανέναν σας. Το κακό είναι πως συνήθως έχω δίκιο. Αχχ... Αν η συγγραφέας τον σκοτώσει, κάτι που βρίσκω απίθανο κατά 99%, με βλέπω να παίρνουν με το ασθενοφόρο.
      Και εγώ σε ευχαριστώ!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Μήπως θα μπορούσες να μοιραστείς τις υποψίες σου για το πως θα βρουν τον Κάρτερ μαζί μας ? Οσον αφορά τη συμποκή που σου έλεγα , εννούσα όταν τους επιτέθηκαν έξω από το σπίτι του Σαρίφ που κατέφυγαν η Άλι και ο Κάρτερ . Αναρωτιόμουν δηλαδη αν οι υπόλοιποι (Νικόλ,Ζόι,Ρέιτσελ,Ρατζ κτλ.) κατάφεραν να σωθούν έπειτα από αυτή τη συμποκή . Ευχαριστώ πολύ !

      Μάγια

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Μάγια,
      Οι υποψίες μου είναι πολλές. Μήπως θες να κάνω μια ειδική ανάρτηση για αυτό. Έτσι ώστε να τις δειτε??? Γιατί δεν ξέρω αν θα βγουν. Κάποια πάντως σίγουρα ισχύει. Ή θες να στις γράψω όλες εδώ??? Ότι θες.
      Ναι όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν σώοι και αβλαβής.

      Διαγραφή
  66. Γράψε τες όλες εδώ ! Σε παρακαλώώώώώώώ ! Μην παραλείψεις καμία ! Κρέμομαι πάνω σου αυτή τη στιγμή ! Χαχα ! :-) :-)

    Μάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μάγια,
      Χτες ήμουν κουρασμένη και για αυτό δεν απάντησα στο σχόλιο σου. Οι θεωρίες μου είναι αυτές:
      1. Ότι θα βρουν σχετικά εύκολα τον Κάρτερ όταν πάνε να τον βρούνε γιατί μάλλον θα τον έχει σαν δόλωμα ο Ναθαναήλ
      2. Ότι θα στείλει ο Ναθαναήλ στην Άλι ένα είδος μηνύματος για να ανταλλάξει την δικιά της ελευθερία με του Κάρτερ
      3. Ο Κάρτερ μπορεί να κάνει τον διπλό κατάσκοπο και θα κάνει ότι είναι με το μέρος του Ναθαναήλ
      4. Μάλλον (!!!) ο Σιλβέν ή ο Κάρτερ θα πεθάνει προς το τέλος του βιβλίου
      Αυτές είναι ΚΆΠΟΙΕΣ ιδέες. Δεν ξέρω αν ισχύει κάποια ή όχι αλλά είναι πιθανότητες. Εσυ τι γνώμη έχεις για τις ιδέες μου και τι ιδέες έχεις εσυ???

      Διαγραφή
  67. Χρύσα τι αποφάσισες τελικά ? Θα κάνεις ειδική ανάρτηση ή θα τις γράψεις σαν σχόλιο ?

    Με εκτίμηση ,
    Μάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μάγια,
      Στα έγραψα σαν σχόλιο ακριβώς από πάνω. Έδωσα μερικές ιδέες. Αλλά θα γράψω όλες τις ιδέες για όλες τις πιθανότητες όλου του βιβλίου σε μια ειδική ανάρτηση!!! <3

      Διαγραφή
  68. Αγαπητή Χρύσσα ,
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . Νομίζω πως αν τελικά ισχύει το τελευταίο σενάριο θα με μαζεύουν απο τα πατώματα... Αλήθεια , γιατί πιστεύεις ότι ένας από τους δύο μπορεί να πεθάνει ? Επίσης ανυπομονώ να διαβάσω την ειδική ανάρτησή σου ! Και πάλι ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου !

    Με εκτίμηση ,
    Μάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μάγια,
      Τίποτα. Και ναι και εγώ θα πέσω στα πατώματα. Ή μάλλον από κάποιο μπαλκόνι. Το πιστεύω γιατί σε όλα τα βιβλία η Άλι έχανε ένα άτομο κοντά της. Ένα άτομο που σήμαινε κάτι για αυτήν. Δυστυχώς στοιχηματίζω στον Σιλβέν. Παρόλο που τον λατρεύω είναι το ποιο λογικό. :( :( :( ;( ;( ;( Να δω και πότε θα την αναρτήσω. Θα σε κρατώ ενήμερη. Και εγώ σε ευχαριστώ που μου γράφεις τόσο σχολαστικά!!! <3

      Διαγραφή
  69. Χρύσα πότε θα ανεβάσεις την ειδικη αναρτηση με τις υποψίες σου για το 5ο Νυχτερινό Σχολείο ?

    Με εκτίμηση ,
    Κάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Να σε ρωτήσω κάτι; Στο τέταρτο βιβλίο η Άλι όποτε σκέφτεται γιακόπτει τις σκέψεις της με τη λέξη ''πήδα''. Ποιος της είχε πει να πηδήξει, ο Κάρτερ ή ο Σιλβέν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Εννοείς όταν είχε βγει για ραντεβού με τον Σιλβέν κρυφά??? Που τότε της είπε σε αγαπώ??? Αν ναι, τότε της το είπε ο Σιλβέν.

      Διαγραφή
    2. Ναι ..Το " πήδα " της το είχε πει ο σιλβεν όταν είχαν πάει οι δύο τους στην οροφή του σχολείου....Εγώ νομίζω ( αν θυμάμαι καλά ) πως η λέξη "πηδα" επαναλαμβάνεται στα σημεία που η Άλι πρέπει να αποφασίσει κάτι....και έρχεται αυτή η λέξη στο μυαλό της σαν να λέει η ίδια στον εαυτό της " πάρε το ρίσκο " :))

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Άννυ Μ.,
      Της το είπε ο Σιλβέν ναι αλλά και εκείνη ήθελε να νιώσει το "πήδα". Γιατί δεν πήδηξε αμέσως. Είχε τις επιφυλάξεις της. Δεν ήταν σίγουρη. Δεν τον εμπιστευόταν 100%. Και για αυτό είπε στον εαυτό της πήδα. Γιατί είχε την ανάγκη να τον εμπιστευτεί. Και για αυτό πήδηξε. <3
      Υ.Γ. Σε ευχαριστώ που μου σιγούρεψες που το είχα διαβάσει. <3

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Τίποτα!!! <3

      Διαγραφή
  71. Πω.... αν πεθανει ο Σιλβεν...... :''''''( Δεν 8α το αντεξωωω -.- Να σε ρωτησω κατι ασχετο σε σχεση με το 3ο βιβλιο? οταν βρικε η Αλι το κλειδί μαζι με το Σιλβεν, τι εγινε? Εννοω δηλ οτι η Ιζαμπελ το εβαλε εκει για να διαπιστωσουν τι αν αυτος ειναι ο κατασκοπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ δεν θα αντέξω. ;(
      Το έβαλε πίσω έτσι ώστε να ανακαλύψει τι σχέση είχε ο Ζελάνσι με τον κατάσκοπο και ποιος ήταν πραγματικά ο κατάσκοπος. <3

      Διαγραφή
  72. Αγαπητή Χρυσάνθη αποφάσισες πότε θα ανεβάσεις τις υποψίες σου για το 5ο Νυχτερινό Σχολείο που έλεγες στην Κάτια παραπάνω ;

    Φωτεινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Φωτεινή,
      Μόλις βρω λίγο χρόνο θα σας το δημοσιεύσω. <3

      Διαγραφή
  73. Αγαπητή Χρυσάνθη,
    Δυστυχώς, και εγώ πιστεύω πως θα σκοτωθεί ο Συλβέν, ελπίζω να κάνω λάθος... Γιατί θα ρίξω ΤΟ κλάμα...Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που είπες για την Ρέιτσελ...όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν την είχα φανταστεί έτσι. Μέχρι να πάρω το 5 θέλω να τα ξαναδιαβάσω όλα...μετά από τις εξετάσεις, βέβαια. Ανυπομονώ για την σχετική ανάρτησή σου!
    Υ.Γ Πιστεύω να έχει απλά ΤΕΛΕΙΟ τέλος, ή τουλάχιστον να έχει ένα ικανοποιητικό τέλος.
    Και να βγει σύντομα σε ταινία!

    Ευθυμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ευθυμία,
      Τι να σου πω. Μακάρι να έχεις δίκιο. Και ανυπομονώ να ακούσω και τις γνώμες σας και εκεί. <3
      Υ.Γ. Εγώ τα θέλω σε σειρά. Και εγώ το ίδιο θέλω. Ένα τέλος που θα μου μείνει για πάντα.

      Διαγραφή
    2. Για την ακρίβεια, θα το ήθελα σε 5 ταινίες, μια για κάθε βιβλίο...(βαριέμαι λίγο τις σειρές, άσε που θα μας βγει και η ψυχή μέχρι να τελειώσει και να την δούμε ΟΛΗ)
      Έχω στο μυαλό μου και ένα συγκεκριμένο cast. Θα μπορούσες να κάνεις μια σχετική ανάρτηση...(μετά από τις εξετάσεις, εννοείται, όταν θα έχεις χρόνο!)

      Ευθυμία

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Ευθυμία,
      Χμ... Λογικό. Εγώ θέλω σειρά. ;)
      Και αυτή είναι τέλεια ιδέα. Ευχαριστώ. Άντε να έρθει το καλοκαίρι να κάνω όσες αναρτήσεις θέλω. <3

      Διαγραφή
  74. Αγαπητή Χρυσάνθη, πρόσφατα ανακάλυψα και εγώ το νυχτερινό σχολείο εντελώς τυχαία. και κόλλησα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσα είναι συνολικά τα βιβλία και έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά ? Πραγματικά λάτρεψα το blog σου!!😃😃
    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Konstantina Filippi,
      Και εγώ εντελώς τυχαία το ανακάλυψα. <3 Και εγώ κόλλησα. Συνολικά είναι 5 και έχουν βγει τα 4 στα ελληνικά. Το 5ο θα βγει στα αγγλικά σε λίγες μέρες. <3 Και χαίρομαι που σου αρέσει το μπλογκ μου. <3

      Διαγραφή
  75. Έμαθα πότε έρχεται το 5ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς "Νυχτερινό Σχολείο" στην Ελλάδα!!! <3 http://booksfrien.blogspot.gr/2015/06/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. εγω το διαβασα το τελευταιο στα αγγλικα! λοιπον η αληθεια ειναι οτι δεν βγαζει το ιδιο συναισθημα οπως στα ελληνικα αλλα απο το τιποτα ηταν ΤΕΛΕΙΟ! δεν μπορω να πιστευσω οτι αυτη η σειρα τελειωσε ειναι αξεπεραστη... αλλα μετα βρηκα το βιβλιο the selection και σχεδον ξεχαστηκα. Και τα δυο ηταν τελεια αλλα και τα δυο τελειωσαν :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Demy B.
      Και εγώ το ίδιο. Ναι δυστυχώς τελείωσε. :( Η "Επιλογή" δεν τελείωσε ακόμα. :)

      Διαγραφή
  77. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΜΌΛΙΣ ΈΓΡΑΨΑ ΚΡΙΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΊΟ 5. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/07/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...