Δυσάρεστα νέα από τις εκδόσεις Πλατύπους...

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


Έχω κάποια δυσάρεστα νέα για τους φίλους των εκδόσεων Πλατύπους που μπορεί να πήραν στα χέρια τους το "Ο Κόσμος Μετά" και "Το Ταξίδι Του Τίγρη" (δυστυχώς εγώ δεν είμαι ακόμα ένας από αυτούς L), περιμένοντας μέσα στον Σεπτέμβρη και την έκδοση του 6ου και τελευταίου βιβλίου της σειράς "Θανάσιμα Εργαλεία", τίτλος του οποίου θα είναι "Η Πόλη Της Ουράνιας Φωτιάς" αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην δουν την ολοκλήρωση δύο σειρών του ίδιου εκδοτικού.

Συγκεκριμένα, τους ρώτησα πριν λίγο καιρό και οι εκδόσεις Πλατύπους δήλωσαν πως βλέπουν πολύ ... σκοτεινό το μέλλον δύο σειρών τους. Τονίζοντας πως έδωσαν όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν προκειμένου να βρουν την δέουσα ανταπόκριση από το κοινό (κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε δυστυχώς) με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα βιβλία να μην «κινηθούν» σχεδόν καθόλου στη αγορά. Το αποτέλεσμα είναι ότι οδήγησαν σε πολύ πιθανόν σημείο στην απόφαση να μην ολοκληρώσουν την έκδοσή τους αυτών των σειρών.

Οι σειρές για τις οποίες μιλάμε είναι οι εξής:

1) ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩΧΩΡΑΣ της Suzanne Collins στην οποία έχουν κυκλοφορήσει τα 2 από τα 5 βιβλία και πιο συγκεκριμένα τα "Γκρέγκορ ο Ανωχωρίτης" και "Ο Γκρέγκορ και η προφητεία του ολέθρου" (τα έχω και τα δυο και ελπίζω να τα αναρτήσω σύντομα).


2) ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της Kat Falls στην οποία έχει κυκλοφορήσει το 1ο από τα 2 βιβλία.


Αν τελικά η απόφαση αυτή οριστικοποιηθεί από τις εκδόσεις θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη καθώς μέχρι σήμερα, ήταν οι μοναδικές που ακόμα κι αν μια σειρά δεν είχε την απαιτούμενη αποδοχή, την στήριζαν και φρόντισαν να εκδοθεί μέχρι τέλους. Βέβαια, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, η απόφασή τους αυτή, αν κι εφόσον τελικά παρθεί, σίγουρα θα μας στενοχωρήσει, ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η επιλογή είναι μάλλον μονόδρομος και πως θα συνεχίσουμε να τις αγαπάμε το ίδιο.

Εγώ όπως και να έχει όμως το «Σκοτεινός Κόσμος» ελπίζω σύντομα να το πάρω στα χέρια μου. Ακόμα και αν δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση στην Ελλάδα πιστεύω ότι θα είναι μια αξιόλογη ιστορία που αν η συνέχεια της δεν βγει τελικά στα ελληνικά θα την πάρω στα αγγλικά!!! Σας προτείνω και εσείς να κάνετε το ίδιο!!! 

Αυτά για σήμερα!!!
ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΈΡΙ
και

ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. τι γινεται με τις εκδοσεις πλατυπους? το κλεισαν το μαγαζι? το site τους δε λειτουργει... περιμενω το τριτο βιβλιο απ'το ταιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Λοιπόν... Ναι κλείνουν. Δυστυχώς. Αλλά πρώτα θα τελειώσουν όλες τις σειρές που άφησαν στην μέση. Ή έτσι είπαν τουλάχιστον. Είναι πολύ κρίμα πάντως Γιατί θέλω να πάρω το "Σώμα" και δεν μπορώ. Έχει εξαντληθεί και δεν θα επανακυκλοφορήσει. Και για αυτό "Η Τριλογία της Απόκλισης" επανεκδόθηκε από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

      Διαγραφή
    2. Αν θέλεις ακόμα το Σώμα. το έχει εδώ

      http://www.halfprice-books.gr/product.php?products_id=7573

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Marialena Iosifidou,
      Το έχω είδη παραγγείλει από τα Public. Ελπίζω να έρθει. Αν όχι θα το παραγγείλω από εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. <3

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα.Από όσο γνωρίζω η σειρά "αγώνες πείνας " έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις πλατυπους.Που μπορώ να βρω τα βιβλία μεταφρασμένα τώρα?

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Ελένη Ελενάκι,
      Καλησπέρα. :) Ναι από τις εκδόσεις Πλατύπους είχε εκδοθεί αυτή η καταπληκτική τριλογία. <3
      Να μιλήσω αληθινά; Δεν μπορείς να βρεις αντίτυπα. Είναι σχεδόν αδύνατο. Μπορείς να τα παραγγείλεις από πολλά βιβλιοπωλεία μέχρι κάποιο να τα βρει ή ψάξε σε παζάρια. Εκεί βρίσκω πολλά σπάνια βιβλία. <3

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα!!Που τα ανακοινωσαν αυτα;Απο οσο ξερω και η σελιδα τους εκλεισε,και το φεισμπουκ και το τουιτερ.Ειναι σιγουρο οτι θα τελειωσουν τις σειρες που εχουν αφησει;Μακαρι μακααρι να γινει κατι τετοιο!Η τριλογια Καθοδος Αγγελων θελει μονο ενα βιβλιο για να ολοκληρωθει ,μακαρι να το εκδοσουν :/ Που μπορουμε να μαθαινουμε τα νεα τους;Επισης το Σωμα ισως υπαρχει ακομη σε καποια βιβλιοπωλεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Cleo Dragomir,
      Καλησπέρα. <3 Τα ανακοίνωσαν αυτά εδώ και αρκετό καιρό. Και ναι έχουν κλείσει. Εμένα έτσι μου είχαν πει ποιο παλιά. Αλλά δεν το βλέπω να τις τελειώνουν τελικά. :( Και μόλις βγει το "Κάθοδος Αγγέλων 3" θα το πάρω στα αγγλικά. Αν ανακοινωθεί κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω εγώ. <3 Ναι το "Σώμα" υπάρχει σε κάποια καταστήματα. Το παράγγειλα. Θα αρχίσει αλλά θα έρθει.
      Υ.Γ. Πολύ ωραία επιλογή ονόματος.

      Διαγραφή
  3. Πωω πραγματικα ειναι τοσο μα τοσο κριμα να τις αφησουν ετσι :/ Αλλα ναι και γω αυτο θα κανω παντως ;) οπωσδηποτε στα αγγλικα αμεσως!!
    Καλο διαβασμα προσφατα ειδα την ταινια και μαρεσε πολυ η πλοκη!!
    Σε ευχαριστω παρα πολυυυ (αγαπω lissa dragomir και γενικα vampire academy ^^)
    Επισης συγχαρητηρια εχεις φοβεροοο blog σημερα το ανακαλυψα!!απο μενα εχεις follow και like σε τουιτερ και φβ!! ;) καλη συνεχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Cleo Dragomir,
      Ναι είναι... Και τι γίνεται με τις σειρές που έχουν είδη εκδώσει??? Ελπίζω να επανεκδοθούν. <3 Πραγματικά το ελπίζω.
      Ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ναι. Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο φανταστικός κόσμος. <3 Αλήθεια??? Ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ. Χαίρομαι που σου αρέσει. <3 Και θενς που με ακολουθείς. ;)

      Διαγραφή
    2. Ναι πραγματικα.Ισως να κανουν και με αυτες το ιδιο που εκαναν με την τριλογια της αποκλισης.Να πωλησουν τα δικαιωματα.Ας ελπισουμε.
      Χεχε παρακαλωωω χαρα μου!!!! :D Θα γινω τακτικη επισκεπτρια στο blog τοσο πολυ μαρεσε!
      Ευχαριστω που πηρες τον χρονο να απαντησεις!! :) Βασανιζομαι τοσο καιρο για το τι θα γινει με τις εκδοσεις και τα βιβλια :/

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Cleo Dragomir,
      Είμαι κατά 99% σίγουρη πως θα το κάνουν αυτό και με τους "Αγώνες Πείνας" όταν βγει η τελευταία ταινία. Ας ελπίσουμε να έχουμε δίκιο. ;)
      Από αύριο ξανά αρχίζω τις καθημερινές ενημερώσεις. Αυτήν την εβδομάδα δεν έκανα γιατί ήταν λίγο δύσκολη με τα πτυχία.
      Πάντα θα βρίσκω χρόνο για εσάς. Μπορεί λόγο πτυχίων να μην προλαβαίνω τόσο τις αναρτήσεις αλλά πάντα θα σας απαντάω. <3 Ότι άλλη απορία έχεις με χαρά να στην λύσω. <3

      Διαγραφή
  4. Καλησπερα Chryssa
    Με λενε Μελινα,
    Σε ευχαριστω που μας ενημερωνεις σχετικα με τα βιβλια τι γινεται.
    Ελπιζω να βγαλουνε και το 3 βιβλιο της"Πενριν και η συντελεια του κοσμου "Καθοδος Αγγελου".
    Ειχες πει οτι θα το αγοραζες στα αγγλικα το 3, κυκλοφορησε;;αξιζει;;ειναι καλο;;;
    Σου ευχομαι καλη επιτυχια στις εξετασεις σου
    Και επισης θα σου ξανα πω ενα μπραβο για το blog σου <3 :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Μελίνα,
      Τίποτα. Προσπαθώ να είμαι σωστή μαζί σας. Παρόλο που λόγο εξετάσεων σας έχω παραμελήσει. Και εγώ το ελπίζω. Βγήκε στις 12 του μήνα και έχω ακούσει τα καλύτερα. <3 Ναι θα το πάρω στα αγγλικά. Και άμα βγει και στα ελληνικά θα το πάρω και στα ελληνικά. ;) Μόνο το τέλος από όσο έχω ακούσει θα μας στεναχωρήσει. Και ευχαριστώ πολύ. Επίσης. Αν πηγαίνεις σχολείο ή αν είσαι στο πανεπιστήμιο. Και ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι απίστευτα που σας αρέσουν αυτά που δημοσιεύω. <3

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή δεν υπαρχει περίπτωση να τελειώσει και το Έπος του τίγρη? Έχει άλλα δυο ακομα... Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το 4ο έχει βγει εδώ και χρόνια στα αγγλικά. Το 5ο λένε μέσα στην χρονιά. Προσωπικά θα τα πάρω στα αγγλικά γιατί έχω μείνει με την απορία και την αγωνία. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. ;)

      Διαγραφή
    2. δηλαδη στα ελληνικα δεν προκειται να κυκλοφορησει?τι κριμα???

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή paulina vlachou,
      Έχω ακούσει πως κάτι παίζει. Ποιο αναλυτικά θα σας πω όταν ενημερωθώ στα σίγουρα. <3

      Διαγραφή
  6. Τώρα έχω προαγωγικές και μετά προετοιμασία για πανελλαδικές! :P Δεν βιάζομαι! Αλλά ευχαριστώ για την συμβουλή! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Οχχχ... Κατάλαβα. Καλή τύχη και καλή αντοχή. Και δεν κάνει τίποτα. <3

      Διαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ πολυ!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Χρυσα ειναι λιγες μερες που βρηκα την σελιδα σου και δεν εχω λογια ειναι φοβερη και εχει οτι εψαχνα.Μπαινω καθε μερα για ενημερωση μονο στο youtube μπορεσα και γραφτηκα εδω δεν ξερω ειμαι και λιγο ασχετη.Μπορεις να με βοηθησεις?και μηπως θα μπορουσα να επικοινωνησω μαζι σου μεσω email?

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή spiridoula,
      Σε ευχαριστώ για όλα σου τα καλά λόγια. <3 Τα εκτιμώ πάρα πολύ. Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στο google+ και στην σελίδα μας στο Facebook. Αν βέβαια θες και το mail μου, ορίστε: xrysatsan@hotmail.gr
      Υ.Γ. Ελπίζω να σε βοηθήσω σε ότι θες. <3

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδια τι γινετε? Ποτε επιτελους θα ξανακυκλοφορησει η τριλογια των αγωνων πεινας? Υποτιθεται θα το εκδοσει ο εκδοτικος οικος Ψυχογιος αλλα ποτε επιτελους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Emily P.,
      Δεν έχει μαθευτεί ακόμα αν θα επανακυκλοφορήσουν από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Παρόλα αυτά το ελπίζω. Το ίδιο ελπίζω και για την τριλογια το Τεστ. Πιστεύω πως θα ξαναβγούν λίγες μέρες πριν βγουν οι ταινίες τους. Ζούμε για να ελπίζουμε. <3 Αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω!!! <3

      Διαγραφή
  9. Εγώ θέλω θελω τα βιβλια της σειράς "θανάσιμα εργαλεία" απο τα οποια η εκδοτικη εχει καταργησει το 1ο και το 3ο ενω ολα τα υπόλοιπα τα έχω βρει στα public. Επισης θελω να παρω τα 3 βιβλια της σειρας "δαιμονικες μηχανες" απο τα οποια το 1ο βιβλιο ειναι εξανλημενο ενω τα υπολοιπα τα εχει παλι στο public. Τελος θελω τα βιβλια της σειρας "λυκοφως" απο τα οποια μονο το 3ο βιβλιο υπαρχει... Πραγματικα ευχομαι να μπορεσοτν να κυκλοφορισουν για να ολοκληρωσουν της σειρες πριν κλεισουν :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ το εύχομαι. Μόλις ενημερωθώ για κάτι θα σας πω. ;)

      Διαγραφή
  10. Χρύσα γειά χαρά, έφτασα στο site ψάχνοντας κάποιο νέο για το βιβλίο του Scott Sigler "Pandemic". Είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας του και τα υπόλοιπα έχουν εκδοθεί απο την πλάτυπους επίσης..Τους είχα στείλει στο twitter ερώτηση πριν κλείσουν τον λογαριασμό και μου είχαν απαντήσει οτι έχει γίνει η μετάφραση και αναμένεται η έκδοση...Θα ήθελα να μου πεις κάτι και για αυτό αν έχεις καμιά πληροφόρηση... Ευχαριστώ πολύ, Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιάννη,
      Επειδή ο εκδοτικός οίκος έκλεισε δεν νομίζω το βιβλίο να κυκλοφορήσει τελικά. Εκτός και αν τα δικαιώματα των βιβλίων αγοραστούν από αλλού. Αν μάθω κάτι άλλο θα σε ενημερώσω. Χαίρομαι που βρήκες το blog μου. <3

      Διαγραφή
  11. Γειά σου Χρύσσα. Βρήκα τo blog σου τυχαία και αφού είδα τις αναρτήσεις σου σκεφτηκα ότι εσύ μπορεί να ξέρεις. Εφόσον οι εκδόσεις πλατύπους έκλεισαν από το έπος του τίγρη:το πεπρωμένο του τίγρη θα κυκλοφορήσει; Kι αν όντως κυκλοφορήσει από ποια εταιρεια θα είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Στεφανία Τσίτουρα,
      Χαίρομαι πολύ που το βρήκες. Υπάρχει μια φήμη στον αέρα ότι μάλλον θα εκδοθεί το βιβλίο από τις εκδόσεις Μάτι. Όπως θα βγει το τρίτο βιβλίο από την σειρά "Πένριν και η συντέλεια του κόσμου" από τις εκδόσεις Μάτι. Αν ανακοινωθεί κάτι ποιο συγκεκριμένο θα το ενημερώσω στο blog. Τώρα που μου το θύμησες, πρέπει να κάνω τις κριτικές για το "Έπος του τίγρη". Μάλλον θα τις γράψω στις αρχές του Σεπτέμβρη. <3

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα Χρύσα! Βρήκα το μπλογκ σου τυχαία και διάβασα τις αναρτήσεις σου οπότε σκέφτηκα ότι εσύ θα ξέρεις. Οι εκδόσεις πλατυπους έκλεισαν. Με το έπος του τίγρη: το πεπρωμένο του τίγρη τί θα γίνει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Στεφανία Τσίτουρα,
      Χαίρομαι πολύ που το βρήκες. Υπάρχει μια φήμη στον αέρα ότι μάλλον θα εκδοθεί το βιβλίο από τις εκδόσεις Μάτι. Όπως θα βγει το τρίτο βιβλίο από την σειρά "Πένριν και η συντέλεια του κόσμου" από τις εκδόσεις Μάτι. Αν ανακοινωθεί κάτι ποιο συγκεκριμένο θα το ενημερώσω στο blog. Τώρα που μου το θύμησες, πρέπει να κάνω τις κριτικές για το "Έπος του τίγρη". Μάλλον θα τις γράψω στις αρχές του Σεπτέμβρη. <3
      Υ.Γ. Σου απάντησα ακριβώς το ίδιο και από πάνω. <3

      Διαγραφή
  13. Χαχα λυπάμαι για το διπλό σχόλιο...αλλά νόμιζα ότι δεν μπορούσε να αναρτηθεί. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Έχω διαβάσει και τις δύο σειρές βιβλίων και αναρωτιόμουν αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια... είναι και οι δύο τόσο ωραίες...γεμάτες περιπέτεια,ρομαντισμό και παραφυσικά φαινόμενα. Τόσο καιρό προσπαθούσα να μάθω τί θα γίνει με τα βιβλία και τουλάχιστον βρήκα εσένα να μ δώσεις μια απάντηση, έστω και ασαφής.
    Υ.Γ. Ελπίζω το έπος του τίγρη να σου έκανε καλή εντύπωση ;) <3 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Στεφανία Τσίτουρα,
      Δεν με πειράζει καθόλου. <3 Χαίρομαι που σου έδωσα κάποια χαρά. :)
      Υ.Γ. Την καλύτερη. Είναι υπέροχη σειρά. <3

      Διαγραφή
  14. Καλησπερα μπορει να δεις 3 δημοσιευσεις αλλα δεν μ την εδειχνε κ συνεχιζα.... Ηθελα ν ρωτησω αν γνωριζεις πιος θα παρει τα βιβλια της κασσανδρας κλερ κ αν εχει ακουστει κατι για τα χρονικα του μπειν που πανε 2 χρονια αποταν βγηκαν κ ακομα οχι στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ savas iosifidis,
      Είχε ακουστεί πως οι εκδόσεις Ψυχογιός είχαν αγοράσει τα δικαιώματα των βιβλίων της, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ελπίζω όμως να αληθεύει. Πιστεύω πως οι αρχές του 2016 είναι η ιδανική εποχή για να επανεκδοθούν τα βιβλία της, αφού έρχεται και η σειρά. <3

      Διαγραφή
    2. Σιγουρα αλλωστε ξεκιναει κ η σειρα shadowhunders μεσα στο 2016 απλα μου φανηκε περιεργο το οτι σε 3 χρονια δεν ενδιαφερθηκαν να ασχοληθουν με τα χρονικα του μπειν ενω το ματζιστεριουμ βγηκε σχεδον αμεσως!αποτι ειδα στο μπλοκ σ διαβαζεισ βιβλια φαντασιασ μηπως εχεισ καποια προτασει σε παρομοιο ειδος βιβλιου με της κασσανδρα κλερ (εννοω φαντασιας με καλη γραφη )...ευχαριστω για το χρονο σου και τη απαντηση σου :)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ savas iosifidis,
      Αχ, με αυτήν την ελπίδα ζω. Και θα σου πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη τα "Χάρι Πότερ". το "Οι Γκρίσα" το οποίο είναι τριλογία και το "Άγγελος και Δαίμονας". Είναι όλα καταπληκτικά. <3

      Διαγραφή
  15. Καλησπερα!Με την Κοτσυφοκισσα απο την σειρα the hunger games,θα γινει τιποτα?Οι εκδοσεις εβγαλαν τα 3 πρωτα βιβλια,αλλα το τριτο με το κλεισιμο της εταιριας καταργηθηκε και δεν επανεκδοθηκε ποτε!Γνωριζετε κατι περισσοτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Irene Kiriakou,
      Εγώ τα λέω αλλά κανείς δεν με ακούει. Έχω ρωτήσει όλους τους εκδοτικούς οίκους και καμία θετική απάντηση. :( Μόλις με το καλό κάποιος κάνει την σωστή κίνηση και πάρει την απόφαση που τόσοι άνθρωποι περιμένουν, θα σας ενημερώσω όλους χωρίς δεύτερη σκέψη. <3 Ελπίζω αυτό να συμβεί σύντομα.

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα, Χρύσα!
    Θέλω να με ενημερώσεις για ό,τι ξέρεις για τα βιβλία από τις εκδόσεις Πλατύπους. Σε κουράζω, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ κι αλλιώς.
    Θέλω να σε ενημερώσω πως έχω όλα τους τα βιβλία (εκτός από τον Κουρδιστό Άγγελο που δεν μπορώ να βρω πουθενά) και πως τα έχω διαβάσει όλα (μαζί με τον Κουρδιστό Άγγελο που το βρήκα σε PDF στο ίντερνετ, αν και δεν είναι το ίδιο να το έχεις σε ηλεκτρονική μορφή. Είμαι φίλους του χαρτιού).
    Θέλω να μου πεις ό,τι ξέρεις! Ποιος θα συνεχίσει τι, ποιος θα επανεκδώσει τι κ.λπ!
    Το μόνο που ξέρω και είναι σίγουρο είναι ότι θα βγει το τρίτο βιβλίο της σειράς "Κάθοδος Αγγέλων" μες στην Άνοιξη από τις εκδόσεις Μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Panagiotis Kizilis,
      1. Αυτό που είπες για τις εκδόσεις Μάτι και το "Κάθοδος Αγγέλων"
      2. Υπάρχουν φήμες ότι "Το έπος του Τίγρη" θα συνεχιστεί από τις εκδόσεις Μάτι
      3. Παλιότερα, υπήρχε η φήμη ότι οι εκδόσεις Ψυχογιός θα επανεκδώσουν τις σειρές "Θανάσιμα Εργαλεία" και "Δαιμονικές Μηχανές", αλλά δεν ξέρω αν τελικά αυτό θα προχωρήσει
      4. Το "Η τριλογία της Απόκλισης" βγήκε από τις εκδόσεις Ψυχογιός όπως μάλλον είδη ξέρεις <3
      Και αυτά ήταν όλα. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο. :( Αν μάθω όμως κάτι θα σας ειδοποιήσω όλους. <3

      Διαγραφή
  17. Τι να πω παιδια κρίμα!!!!Μολις πριν ενα μηνα ανακάλυψα τον Scott Sigler.Διαβασα την επιδημία μιας Κ ο ιος εχει εξαντληθεί.Κ ειπα να παρω τον πρόγονο αφού δεν θα διαβάσω οπως παει την πανδημία που ειναι το τελευταιο της τριλογίας (Ιος,Επιδημία,Πανδημία).Πηρα λοιπόν χθες τον πρόγονο Κ ανακαλύπτω οτι εχει Κ συνεχεια....Ελπιζω κάποιος εκδοτικός οίκος να παρει τα δικαιώματα γιατι πραγματικα τα βιβλία αξίζουν Κ απορώ πως δεν εχουν γινει ταινια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Αχ το ξέρω αυτό το συναίσθημα. Μακάρι κάποιος εκδοτικός οίκος να καταλάβει την αξία αυτής της σειράς για να εκδώσει την συνέχεια. <3 Τόσα καλές βιβλιοσειρές έμειναν στην μέση...

      Διαγραφή
  18. Γειά σας!! Θα ήθελα να αρχίσω τα Θανάσιμα Εργαλεία της Cassandra Clare και δεν μπορώ να βρω το πρώτο βιβλίο. Επίσης δεν μπορώ να βρω το βιβλίο Έκλειψη της Stephenie Meyer. Ξέρετε αν θα εκδοθούν απο άλλο εκδοτικό οίκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Στα αγγλικά το "Η πόλη των οστών" μπορείς να το βρεις εδώ:
      1. http://www.public.gr/product/books/english/diafora/city-of-bones/prod4740128pp/
      2.http://www.public.gr/product/books/english/literature/science-fiction/the-mortal-instruments-1:-city-of-bones/prod7610043pp/
      To έκλειψη μπορείς να το βρεις εδώ:
      1. http://www.public.gr/product/books/paidika/aggliki-glossa/childrens-and-teen-literature/eclipse/prod3488382pp/
      2.http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/ekleipsi/prod471413/
      3. http://www.public.gr/product/books/paidika/aggliki-glossa/childrens-and-teen-literature/eclipse/prod7610019pp/
      Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για επανέκδοση. :( :( :(

      Διαγραφή
  19. Να τολμήσω να ρωτήσω αν μέσα στα υπόλοιπα θα εκδοθούν και το 2ο και 3ο βιβλίο της σειρά ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;; Ms Peregrin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Unknown,
      Δυστυχώς όχι. Όχι προς το παρόν τουλάχιστον. :( :( :(
      Καλά έκανες όμως και ρώτησες. Μακάρι όμως να μπορούσα να σου δώσω θετική απάντηση. :(

      Διαγραφή
  20. Καλησπέρα μήπως γνωρίζεις αν πήρε κάποια εταιρία τα δικαιώματα για τη σειρά βιβλίων " Μις Περεγκριν Στέγη για ασυνηθιστα παιδιά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γειά σού Χρύσα,

    Ηθελα απλά να σε ρωτησω τα βιβλιά που έχουν ήδη εκδοθεί θα αποσυρθούν από την αγορά????
    Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο 2ο βιβλίο του Ινκαρσερον που ονομάζεται Σαφφίκ
    Υ.Γ Είμαι φανατική αναγνώστρια και δεν ξέρω τι θα κάνω αν δεν διαβάσω την συνέχεια.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μπορείς να το βρεις εδώ:
      http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/saffik/prod3312626pp/
      Ελπίζω να το απολαύσεις. <3
      Τα βιβλία περισσότερα έχουν αποσυρθεί δυστυχώς αλλά όχι αυτό.

      Διαγραφή
  22. Χίλια thanks για την ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της εταιρίας.Αν δεν το είχα διαβάσει ακόμα θα αναρωτιώμουν τι απέγιναν τοσο υπέροχες σειρές.Δεν θέλω να σε κουράζω αλλα φέτος ξεκίνησα να διαβάζω κάποιες σειρές βιβλίων αλλα ρώτησα για ενα σωρό σειρές και μου είπαν οτι δεν υπάρχουν.Πχ θανάσιμα εργαλεία δαιμονικές μηχανές αγώνες πείνας twilight vampire academy κλπ κλπ.Μήπως ξέρεις αν έχει μίνει τίποτα σε κάποιο κατάστημα ή αν θα πάρει κάποια αλλη εταιρεία τα δικαιώματα τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα. Χαρά μου. <3
      Αυτά που βρήκα στα ελληνικά είναι αυτά:
      1. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/ekleipsi/prod471413/
      2. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/vampire-academy/prod5570155pp/
      3. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/science-fiction/koyrdisti-prigkipissa/prod4630104pp/
      4. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/science-fiction/koyrdistos-prigkipas/prod2550220pp/
      5. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/poli-tis-stahtis/prod780008pp/
      6. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/poli-ton-hamenon-psyhon/prod3490675pp/
      7. http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/science-fiction/poli-ton-ekptoton-aggelon/prod1410004pp/
      Ελπίζω να βοήθησα. <3

      Διαγραφή
  23. Καλησπέρα διάβαζα παλιά άπειρα βιβλία και για κάποιους προσωπικούς λόγους είχα σταματήσει.. Μετά από 3 4 χρόνια ξανά ξεκίνησα και ανακάλυψα πως πολλές από τις συλλογές μου δεν έχουν ολοκληρωθεί οπότε κάποιες τις ολοκλήρωσα αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα το 6ο από τα θανάσιμα εργαλεία γνωρίζουμε αν θα τυπωθεί από άλλες εκδόσεις; η αν υπάρχει κάπου; θα λυπηθω πάρα πολύ αν αυτή η σειρά δεν ολοκληρωθεί στην βιβλιοθήκη μου καθώς είναι μια από τις αγαπημένες μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ george IsousAntixristos,
      Συγνώμη για την καθυστέρηση αυτής της απάντησης αλλά πρόφθατα άριχα να σχολούμε ξανά σχολαστικά με το μπογκ μου όγω πολών υποχρεώσεων, κυρίως σχολκιών. Το "Θανάσιμα Εργαλεία - Η Πόλη της Ουράνιας Φωτιάς" (Βιβλίο 6ο από 6) της Cassandra Clare έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Πλατύπους. Είναι και εμένα μια απο τις από τις αγαπημένες μου και για αυτό χάρηκα πολύ που βγήκε στα ελληνικά από τις ίδιες εκδόσεις για να ολοκληρωθεί το σετ. Ελπίζω μέχρι στιγμής να έχεις βρει κάποιο αντίτυπο γιατί πλέον είναι αρκετά σπάνια!

      Διαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γινάννη,
      Έψαξα σε πολλές διαφορετικές ιστοδελίδες να το βρω αλλά δεν μπόρεσα να το εντωπίσω. Αν καταφέρω να το βρω θα το ανεβάσω στο μπλογκ μου για να ενημερωθείς αμέσα. Συγνώμη που δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω.

      Διαγραφή
  25. σας παρακαλω αν καποιος ξερει που θα βρω το βιβλιο 'πολη της ουρανιας φωτιας' ας μου το πει♡ευχαριστω♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Unknown,
      Έψαξα πολύ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια ιστοσελίδα που να το πουλάει. Αν το συναντήσω κάπου, θα σς ενηρώσω με καινούργια ανάρτηση στο μπλιγκ. Συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι παραπάνω. Προσπάθισα να εντοπίσω κάποιο αντίτυπο αλλά είναι σαν να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Λυπάμαι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...