Ανακοίνωση προς όλους τους φανατικούς αναγνώστες της σειράς "Indiana Teller" της Sophie Audouin - Mamikonian: Σύντομα θα το δούμε και σε κινηματογραφική παραγωγή...Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!
  Πολύ από εσάς θα έχετε διαβάσει την πολύ συζητημένη σειρά με το όνομα "Indiana Teller". Εγω δυστυχώς ακόμα δεν είμαι μια απο αυτούς. Ελπίζω όμως αυτό να διορθωθεί σύντομα. Γιατί ακούω πως είναι μια εξαιρετική τετραλογία. Μέχρι τότε όμως έχω κάποια πολύ σημαντικά νεα να διαδώσω. Το πρώτο βιβλίο της σειράς σε λίγο θα αρχίσει την κινηματογραφική του παραγωγή. Οι εκδόσεις Μάτι το ανακοίνωσαν πριν κάποιες μέρες και είπα με την σειρά μου να σας ενημερώσω. Μόλις μάθω κάτι ποιο ουσιαστικό ανυπομονώ να σας το αναρτήσω...


Καλό σας βράδυ…
Σχόλια

 1. Πλάκα μου κανείς;;;;;; Σίγουρα πλάκα μου κανείς!!!!!! Ποτέ θα το δούμε αυτό;;; Γιατί τώρα που το έμαθα δεν μπορώ να περιμρνω!!!!!!! I love sooooo much this book!!!!!!!! I'm crazy in love with this books!!!!! Χρυσανθη πραγματικά σε λατρεύω!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
   Δεν σου κάνω καθόλου πλάκα!!! <3 Χαίρομαι που είναι ένα από τα αγαπημένα σου βιβλία!!! Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! ;)

   Διαγραφή
 2. Ταινία;;; ΤΑΙΝΙΑ;;;;;;; Χρυσανθη μου που είσαι να σε φιλισω!!!!! Καλύτερο δώρο για σήμερα που είναι τα γενέθλια μου δεν μπορούσες να μου κανείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
   Χαίρομαι που σου έκανα ξεχωριστά τα γενέθλια σου!!!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις