Το βιβλίο "Νυχτερινό Σχολείο - Το Φινάλε" ή "Night School - Endgame" (Βιβλίο 5ο από 5) της C.J. Daugherty αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό...
Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!  Λοιπόν, χτες σας παρουσίασα την κριτική μου για το "Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση". Τώρα θα έπρεπε να σας παρουσιάσω την περίληψη και το εξώφυλλο του πέμπτου βιβλίου. Που λέγεται "Endgame" και που το μεταφράζω ως "Η Τελευταία Μάχη". WRONG!!! Θα το ήθελα. Αλλά δεν μπορώ. Γιατί η καταπληκτική C.J. Daugherty δεν μας έχει δώσει τίποτα. Ούτε περίληψη, ούτε εξώφυλλο... ΤΊΠΟΤΑ!!! Όλα είναι ένα ερωτηματικό.


  Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Πραγματικά!!! Άρα το μυαλό όσων έχουν διαβάσει το βιβλίο στα αγγλικά οργιάζει στις πιθανότητες. Κάνουν τρελές σκέψεις. Για όλους τους ήρωες. Και το ξέρω γιατί είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους!!!  Το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι αυτό:
The final book in the Night School series.
  Δηλαδή χαίρω πολύ. Αυτό ισούται με το τίποτα. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει ή τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Κάτι είναι και αυτό. Μόλις μάθω κάτι ποιο ουσιαστικό θα σας ενημερώσω!!!
Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις