Θέλετε το "Νυχτερινό Σχολείο" να γίνει ταινία ή σειρά???



Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!






  Τώρα θα πιάσουμε ένα μεγάλο θέμα. Το πως θα θέλατε να δείτε το "Νυχτερινό Σχολείο". Σε μορφή ταινίας ή σειράς??? Δηλαδή να ανεβεί στην μεγάλη ή στην μικρή οθόνη??? Εδώ ο καθένας θα μπορεί να πει την άποψη του. Η δική μου είναι ότι το προτιμώ σε σειρά. Εγώ θα το προτιμούσα σε σειρά  με δυο σεζόν, που το κάθε επεισόδιο θα είναι 40 λεπτά. Σαν ταινία δεν μπορώ να το φανταστώ. Αυτό συμβαίνει γιατί θα κόψουν πάρα πολλά και γιατί δεν θα μπορέσουν πιθανότατα να αποδώσουν και να παρουσιάσουν επαρκώς την όλην ιστορία και τους χαρακτήρες. Ενώ με την σειρά θα έχουν όλον τον χρόνο που χρειάζεται για να εξελιχθεί σωστά η ιστορία και να γνωρίσουμε όλους τους χαρακτήρες. Πιστεύω πως έτσι θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Θα έχει περισσότερο μυστήριο, αγωνία, ρομάντζο και μεταβολή απόψεων σε ελάχιστες στιγμές. Αυτή βέβαια είναι η δική μου άποψη.



Είμαι πάντα εδώ να ακούσω
τι διαφορετικό έχετε να πείτε…





Σχόλια

  1. Εγω προσωπικα πιστευω πως θα ηταν πολυ καλυτερο να βγει σε σειρα. Σε μια ταινια δεν θα συμβουν πολλα γεγονοτα που γινονται στα βιβλια! Οπως και εσυ ετσι και εγω δεν μπορω ουτε καν να την φανταστω σε ταινια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και εγώ την σειρά θα υποστιριξω, πολυ καλά τα είπες Χρυσανθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις αν θα βγει σειρα ή ταινια και ποτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα δεν είναι γνωστό για την ώρα εκτός από το ότι έχει βγει Web Series. Μπορέις να δεις εδω πληροφορίες:
      http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/web-series.html

      Διαγραφή
    2. Θα το λατρεβα αν εβγενε σε ταινια!!!!!<3<3<3<3<3συγκεκριμενα θα ηταν τελειο αν εβγενε σε 5 ταινιες η καθε μια για καθε βιβλιο.Θα ηταν το τελειο θριλερ!!!!!!! Θα ηταν ωραιο επισης η καθε ταινεια να ηταν 2 ωρες για να εχει ολες τις λεπτομεριες του βιβλιου!!!!!!! :)
      Τα web series πιστευω οτι δεν ειναι πολυ καλα γιατι περιγραφουν την ιστορια πολυ περιλιπτικα αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλητερα απο το τιποτα!!!αλλα θα ηθελα παρα πολυ να βγει σε ταινια!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

      Διαγραφή
  4. Χρυσα,
    πιστευω οτι βρηκα καποιες πληροφοριες για τους ηθοποιους οπου θα παιξουν οταν το νυχτερινο σχολειο γινει ταινεια!!!!!!!!!νομιζω οτι ισχυουν,και η σελιδα ειναι αυτη:
    http://www.maximumpop.co.uk/night-school-movie-casting/
    ελπιζω να βοηθησα!!!!!!<3<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν λέει ποιός θα παίξει. Λέει για το ποιους θέλει η C.J.Daugherty και το κοινό. Γιατί και εγώ παρόμοιες επιλογές θέλω για τις ταινίες ή την σειρά. Το κυριότερο που λέει μέσα είναι ότι η συγγραφέας σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική των ταινιών. Και αυτό τουλάχιστον είναι πολύ θετικό!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για το λίνκ!!! ;)

      Διαγραφή
    2. Δεν κανει τιποτα!!!!!!!και ευχαριστω για ολα!!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Η χαρά του να σας βοηθάω έστω και λίγο είναι όλη δική μου!!! ;)

      Διαγραφή
  5. Σε υποστιριζω χρυσανθη!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ θα προτιμούσα να βγει σε 5 ταινίες (ίσως και 7) σαν τα Harry Potter. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον, νομίζω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις