"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5)Της C.J. Daugherty




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

 Αφού πέρασε μήνες σε κρησφύγετα μακριά από την Κιμμέρια Ακαδημία, η Άλι επιστρέφει και βρίσκει το σχολείο σε μεγάλη αναταραχή. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η σκιά του Ναθάνιελ, που βρίσκεται πολύ κοντά στο ν’ αποκτήσει ό,τι θέλει, πέφτει βαριά παντού γύρω της. 
Ένας μυστικός εμφύλιος πόλεμος διχάζει την κοινωνικοπολιτική ελίτ της Μεγάλης Βρετανίας και η οικογένεια της Άλι παίζει ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις. Και οι δύο πλευρές θέλουν την Άλι με το μέρος τους κι ο Ναθάνιελ θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα καταφέρει. Αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να τον πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Οι φίλοι της είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό της – ακόμα και να χάσουν τη ζωή τους για χάρη της. Μόνο που, αν τους συμβεί κάτι, η Άλι δε θα το αντέξει.
Η αντίσταση αρχίζει εδώ.Τα πάντα διακινδυνεύονται. Ο νικητής τα παίρνει όλα…


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

  Η Άλι μαζί με την κολλητή της, την Ρειτσελ, πριν αρκετούς μήνες έφυγαν από τη Κιμμέρια Ακαδημία. Ήταν για μήνες στο κυνηγητό. Από το ένα ασφαλές σπίτι πήγαιναν στο άλλο. Τώρα όμως είναι στο σπίτι του Σιλβέν στην Γαλλία. Μόλις τον βλέπει η Άλι νιώθει… Σπίτι. Ασφαλής και όμορφα. Μετά από πολύ καιρό. Στο σπίτι του μένουν περισσότερο από ότι έχουν συνηθίσει. Και είναι και οι δυο τους ευγνώμον. Όταν η Άλι και ο Σιλβέν πάνε στην θάλασσα τους φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Περνάνε πάρα πολύ ωραία. Εκεί η Άλι μαθαίνει και λίγο κολύμπι. Μετά όμως… Όλα ισοπεδώνονται. Οι άνθρωποι του Ναθαναήλ τους βρίσκουν. Και είναι άσχημο. Έχουν όπλα. Και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν. Χάρις τις εκπληκτικές ικανότητες του Σιλβέν στις μοτοσικλέτες καταφέρνουν να ξεφύγουν. Τότε η Λουσίντα αποφασίζει ότι είναι η ώρα να γυρίσουν πίσω στην Κιμμέρια Ακαδημία. Ο Σιλβέν έχει μια επιλογή. Να μείνει σπίτι του ασφαλής ή να γυρίσει με το κορίτσι που αγαπά στο μέρος που διατρέχει κίνδυνο όσο πουθενά. Δεν το σκέπτεται καν. Όταν γυρίσουν θα καταλάβουν πως όλα έχουν αλλάξει. Και πως πλέον δεν υπάρχει γυρισμός…



Προσωπική γνώμη:

  Λοιπόν, θα σας το πω από τώρα. Αυτή η ανάρτηση θα είναι αρκετά μεγάλη. Και θα έχει πολλές διακλαδώσεις. Θα πιάσω αρκετά από όλα. Αρχίζουμε; Κατά πρώτο θα ήθελα να σας πω πως ήμουν όταν πήρα στα χέρια μου αυτό το βιβλίο. Η αλήθεια είναι πως ήμουν κάπως έτσι: Είχα τρελή αγωνία για αυτό το βιβλίο. Ανυπομονούσα όσο τίποτα να το πάρω στα χέρια μου. Τελικά τα κατάφερα. Ανταμείφτηκα; Αυτό θα το καταλάβετε ποιο κάτω.

  Τώρα θα σας μιλήσω λίγο για το εξώφυλλο. Είναι πανέμορφο. Και μόνο κοιτάζοντας το μας «προδίδει» κάποια στοιχεία για την εξέλιξη του βιβλίου. Όποιος το παρατηρήσει λίγο θα συνειδητοποιήσει ότι η Άλι φοράει μαύρα και ότι έχει μια έκφραση στεναχώριας. Όπως σας είπα και ποιο πάνω το εξώφυλλο του βιβλίου είναι υπέροχο αλλά όσο το περιεργαζόμουν και καταλάβαινα τα όσα σας ανέφερα, δεν μπορούσα να περιμένω να εισχωρήσω για άλλη μια φορά στον υπέροχο κόσμο του Νυχτερινού Σχολείου. Εν συντομίας σκεπτόμουν, αν οι εκδόσεις METAIXMO αλλάξουν ακόμα και στο ελάχιστο αυτό το υπέροχο εξώφυλλο απλά θα πάρω κεφάλια. Απλά πράγματα. Και δυστυχώς το έκαναν. Όσο για το το πάνω πάνω εξώφυλλο... Και αυτό είναι πάρα πολύ λατρεμένο και πανέμορφο. Εκθαμβωτικό. Ελπιδοφόρο.

  Αφού, λοιπόν, σας είπα μερικά πράγματα για το «περιτύλιγμα» σειρά έχει το «εσωτερικό». Νομίζω πως σας έχω ξαναπεί ότι τι καλύτερο βιβλίο της σειράς ήταν το πρώτο, κατά την γνώμη μου. Δεν λέω και τα άλλα δυο ήταν φοβερά αλλά το πρώτο είχε αναμφισβήτητα την πρωτιά. Με το τέταρτο βιβλίο αυτής υπέροχης σειράς δεν είμαι πλέον και τόσο σίγουρη. Το πρώτο είχε τα πάντα. Έρωτα, μυστήριο, δράση κ.τ.λ. Το δεύτερο περιτριγυριζόταν περισσότερο γύρω από τα ερωτικά προβλήματα (παρόλο που δεν έλειπε και δόση μας από δράση) ενώ το τρίτο ήταν τόσο γεμάτο από δράση (που μας έκοβε την ανάσα) και την ανάγκη για εκδίκηση, έτσι ώστε άφηνε στην άκρη την αγάπη και τον έρωτα και όλα τα σχετικά. Η αλήθεια να λέγεται όμως υπήρξαν και κάποιες πολύ όμορφες αλλά σύντομες στιγμές που ικανοποιούσαν την ανάγκη μας. Στο τέσσερα από την άλλη … για την ακρίβεια δεν έχω λόγια. Είχε όλο το πάθος και την έξαψη που είχε το δεύτερο αλλά ταυτόχρονα και την δράση, την περιέργεια και το αναπάντεχο μυστήριο που απολαύσαμε στο τρίτο. Ήταν ο απόλυτος συνδυασμός. Όποιος θέλει το πιστεύει αλλά είναι εξίσου καλό με το πρώτο. Αν πω ότι ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ … θα είναι πραγματικά λίγο. Ήταν απίστευτο, υπέροχο, καλογραμμένο … ήταν ένα βιβλίο με 387 σελίδες που με έκαναν να αγαπήσω ακόμα περισσότερο αυτήν την εθιστικά υπέροχη σειρά με τον τίτλο: Νυχτερινό Σχολείο. Ήταν και στα αγγλικά. Φανταστείτε ο στα ελληνικά (που δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω). Και μόνο στην ιδέα λίγο πολύ τρελαίνομαι.

  Σειρά τώρα έχει κάτι άλλο που μου άρεσε σε αυτό το βιβλίο. Η Άλι έχει αγόρι. Επιτέλους. Καιρός ήταν. Η Άλι ήταν ανάμεσα στον Κάρτερ και στον Σιλβέν. Τελικά τα έφτιαξε με τον εκπληκτικά όμορφο γάλλο, που στα μάτια του έχει το χρώμα του ουρανού της Γαλλίας (αυτά τα λόγια είναι δικά της αλλά και δικά μου). Η σκηνή που τα φτιάχνουν (ξανά) είναι πανέμορφη και απόλυτα ρομαντική. Είναι την ημέρα των γενεθλίων της (γίνεται 17) και δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να περιγράψει αυτήν την σκηνή ως ΤΈΛΕΙΑ!!!




  Να πω όμως και την αμαρτία μου; Το χάρηκα όσο τίποτα που ήταν ξανά μαζί. Από την αρχή ήμουν Ομάδα Σιλβέν. Το πρόβλημα; Λατρεύω υπερβολικά και τον Κάρτερ άρα ήμουν λιγάκι διστακτική για αυτήν την επανένωση. Βέβαια όμως στο τέλος του βιβλίου όλα ήρθαν λίγο άνω κάτω στον συναισθηματικό κόσμο όλων άρα δεν μπορώ να βγάλω κανένα συμπέρασμα. Εκτός του ότι τους αγαπάω και τους δυο απίστευτα. Πλέον δεν είμαι σε καμία ομάδα. Δεν είμαι με το μέρος κανενός πλέον. Όποιος την κερδίσει στο τέλος την κέρδισε. Καλή τύχη και στους δυο λοιπόν για το 5ο βιβλίο (γιατί το τέλος του τέταρτου δεν ήταν και πολύ αισιόδοξο για κανέναν τους, ιδικά για τον Κάρτερ).


  Τώρα θα σας αναλύσω λίγο την γνώμη μου για τον καθένα χαρακτήρα ξεχωριστά. Λέω να αρχίσουμε πρώτα με τον μαγευτικό Σιλβέν Καστιελ. Από την πρώτη φορά που διάβασα για αυτόν ήξερα πως ήταν υπέροχος (και ότι θα γινόταν πολύ λατρεμένος). Όχι για την καταπληκτική του εξωτερική εμφάνιση. Όχι για γαλλική του προφορά που μας κάνει όλες να λιώνουμε. Όχι για τα διαμαντένια μάτια του. Όχι. Τίποτα από αυτά. Αλλά για την σταθερότητα του. Για την αφοσίωση του. Για το ότι είναι λίγο πολύ αγύριστο κεφάλι (ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την Άλι). Για το πάθος του. Για την αποφασιστικότητα του και για τόσα άλλα. Υπάρχουν όμως και πράματα που δεν θα μπορέσω να του συγχωρέσω ΠΟΤΈ! Όπως την νύχτα του καλοκαιρινού χορού που πήγε να βιάσει την Άλι. Από τότε όμως προσπαθεί συνεχώς να επανορθώσει και να φέρει ξανά κοντά του την Άλι. Δεν δίστασε ποτέ, ούτε για μια στιγμή να την βοηθήσει στα πάντα. Πάντα έβαζε πρώτα εκείνην και την ασφάλεια της πάνω από την ίδια του την ζωή. (Δεν γίνεται να μην το έχετε παρατηρήσει. Και ακόμα και να μην το προσέχατε επίτηδες ή κατά λάθος σε αυτό το βιβλίο δεν γίνεται να το αγνοήσετε.) Είναι υπέροχος, καταπληκτικός και ανεκτίμητος. Γιατί είναι αυτός που είναι, ο Σιλβέν. Κάθε φορά που διαβάζω για αυτόν νιώθω μια ανεξήγητη γαλήνη να με κατακλείνει. Κάθε φορά που διαβάζω να χαμογελάει νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά. Έχω τόσα να πω για αυτόν … αλλά αν συνεχίζω βλέπω οι άλλοι να ξεχνιούνται.

  Now, it’s Caster Ouest time. Σειρά έχει ο μυστηριώδες, αινιγματικός, σκοτεινός και απίθανος Κάρτερ. Θα είμαι ξεκάθαρη από την αρχή. Στην αρχή ο Κάρτερ μου έσπαγε τα νεύρα λίγο (τόσο δα αλλά είχα το αίσθημα). Εξωφρενικά όμορφος. Πανέξυπνος. Δυνατός. Κατέχει δυο μάτια που έχουν σχεδόν το χρώμα νύχτας – τα αβύσσου. Εν συντομίας; Ένας απόλυτος καρδιοκατακτητής. Και δεν υπερβάλω καθόλου. Θα αναρωτιέστε λοιπόν γιατί στην αρχή (μιλάμε για πολύ αρχή) με έκανε λίγο έξω φρενών; Απλό. Η στάση του ή συμπεριφορά του … όπως θέλετε πείτε το. Ήταν ξερόλας, ψυχρός και λίγο προσβλητικός. Μετά όμως άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα (όπως και όλοι μας άλλωστε). Τον αγάπησα μέσα από η δύναμη του χαρακτήρα του και την θέλησης του, την καλοσύνη του, την ιδιοφυία του, ακόμα και για τις ζήλιες και τα μούτρα που έκανε ώρες ώρες. Μαθαίνουμε γιατί δεν σπάνια ανοίγετε και γιατί συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με φιλοδοξίες, όνειρα και ιδανικά που έχει ζήσει όμως μια δύσκολη ζωή. Είναι ένας απίστευτα καλογραμμένος χαρακτήρας που κάθε φορά που διαβάζω για αυτόν νιώθω λες και το αίμα μου γίνεται καυτή λάβα έτοιμη να εκραγεί. Με ένα του βλέμμα καταφέρνει να με κάνει (όπως και πολλές άλλες) να λιώνουμε. Πάντα. Είναι κάποιος που θα έκανε τα πάντα για αυτούς που αγαπά (όπως η Άλι). Είναι φανταστικός. Όσοι δεν τον είχαν αγαπήσει μέχρι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον λατρέψουν σε αυτό το βιβλίο. Η Daugherty από ότι καταλαβαίνεται είναι τρομερή στο να δημιουργεί εκπληκτικούς αντρικούς – αγορίστικους χαρακτήρες. Για αυτό μην παραξενεύεστε στο ότι ο Σιλβέν και ο Κάρτερ είναι δυο από τους top αγαπημένους μου αγορίστικους χαρακτήρες. Γιατί είναι. Αδιαμφισβήτητα.


 Τώρα σειρά έχει ένα κορίτσι. Καλώς μας ήρθες Ρειτσελ Πατέλ. Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω πολύ αναφέρει και αυτό είναι άδικο για εκείνην γιατί είναι τόσο καλή. Την γνωρίσαμε στο πρώτο βιβλίο της σειράς. Την συμπαθήσαμε αμέσως. Κατά πρώτον είναι πανέξυπνη. Αυτό σίγουρα το έχετε προσέξει. Και επίσης, γιατί είναι τόσο γλυκιά, ήρεμη και ευγενική. Με την Άλι έγιναν αμέσως κολλητές. Εμπιστεύονταν απόλυτα η μια την άλλη. Ήταν η μια στο πλευρό της άλλης. Σε όλα όσα συνέβαιναν. Ήταν σαν αδελφές. Σε αυτό το βιβλίο όμως κάτι άλλαξε. Πριν φύγει με την Άλι από την Κιμμέρια Ακαδημία, την είχε απαγάγει ο Ναθαναήλ. (Ή όπως θα τον λέμε εμείς, ο Τρελάρας.) Και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για αυτό. Δεν μπορούσε να αμυνθεί ή να το σκάσει. Περίμενε μόνο να την Άλι και τους άλλους φίλους της να την σώσουν. Ένιωθε ανίκανη να κάνει το οτιδήποτε… Τον καιρό που ήταν μακριά από την Κιμμέρια Ακαδημία χώρισε με τον Λούκας. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμένα το ξεπέρασα όμως γρήγορα. Δεν ένιωσε θλίψη, πόνο και απώλεια. Απλά αισθανόταν περίεργα. Όταν επιτέλους γύρισαν πίσω, μετά από μήνες ολόκληρους, πήρε μια απόφαση που την σκεπτόταν από καιρό. Το συζήτησε με τον πατέρα της και όλα κανονίστηκαν. Ήταν επισήμως μέλος του Νυχτερινού Σχολείου. Όταν το διάβασα αυτό είχα μείνει κάγκελο. Στήλη άλατος. Με το στόμα ανοιχτό. Αυτό δεν το έβλεπα με τίποτα στον ορίζοντα. Η Ρειτσελ μισούσε το Νυχτερινό Σχολείο. Όλην της τη ζωή. Δεν μπορούσα να χωνέψω την απόφαση της. Και μάλιστα το ότι την είχε πάρει μόνη της. Οικιοθελώς. Μετά όμως σκέφτηκα ότι ήθελε να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της για να μην ξαναζήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που της έκανε ο Τρελάρας. Κατάλαβα τους λόγους της. Αλλά και πάλι. Το σοκ ήταν σοκ. Και να μην έφταναν αυτά, πλέον κρατούσε και μυστικά. Για λόγους που ακόμα δεν καταλαβαίνω.

  Αλλαγές σε αυτό το βιβλίο από τα υπόλοιπα:
1. Η Τζούλς δεν επιστρέφει στην Κιμμέρια Ακαδημία.
2. Η Κειτι είναι καλή. Ξέρω πως πολλοί από εσάς κοιτάτε την προηγούμενη πρόταση με μισό μάτι, αλλά πιστέψτε με. Είναι αλήθεια.
3. Η Ρειτσελ κρατάει μυστικά.
4. Η Νικόλ συμπεριφέρεται περίεργα.
5. Η Άλι κάνει την τελική της επιλογή.
6. Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο πεθαίνει και αφήνει πίσω του συντρίμμια.
7. Μαθαίνουμε ποιος είναι ο κατάσκοπος.

  Τι μου έλειπε από αυτό το βιβλίο??? Απάντηση: Η Τζο.  Στο τρίτο βιβλίο ήταν εμφανής η απουσία της. Αλλά στο τέταρτο ένιωσα να μου λείπει πραγματικά.


   Αποφάσισα να μην σας μιλήσω για την Άλι σε αυτήν μου την ανάρτηση. Θα σας μιλήσω για εκείνην στο πέμπτο βιβλίο. Αυτό συμβαίνει γιατί είχα εκφέρει την άποψη μου για εκείνην στο Ράγισμα!!! Στο τρίτο βιβλίο της σειράς.   Η Άλι στο τέλος του βιβλίου έκανε την επιλογή της. Επέλεξε αυτόν που αγαπά ποιο δυνατά. Άλλο ότι μετά έγινε ο χαμός.



  Μόλις διάβασα και την τελευταία πρόταση του συνειδητοποίησα ότι έτρωγα τα νύχια μου (κάτι που ποτέ δεν κάνω) ενώ τραβούσα τα μαλλιά μου. Είχα μείνει άφωνη. Έλεγα από μέσα μου πως δεν μπορούσε να τελειώσει ΈΤΣ! Και όμως αυτό συνέβη. Έκλεισα το βιβλίο με κομμένη την ανάσα… Σας παρουσίασα τώρα και κριτική μου για αυτό το φοβερό βιβλίο. Όπως μάλλον καταλάβατε: ΤΟ ΛΆΤΡΕΨΑ! Ξέρω ότι άργησα πολύ. Το έχω διαβάσει εδώ και μήνες. Αλλά ήθελα να είναι η πρώτη μου κριτική για το νέο έτος, για το 2015.

  Τις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα σας παρουσιάσω διάφορα πραγματάκια για το Νυχτερινό Σχολείο που ελπίζω να σας αρέσουν. Α! Και μην ξεχνιόμαστε: Ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο και στα ελληνικά. Δεν θα γράψω καινούργια κριτική. Απλά μπορεί να προσθέσω κάτι πραγματάκια. Αυτά από εμένα για σήμερα. Ελπίζω να βρήκατε την κριτική μου καλή. Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!!!

ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ!!!


Απόσπασμα:

Σχόλια

  1. Χρυσάνθη μου πραγματικά με προετοίμασες σχετικά με το τι πρόκειται να διαβάσω. Ανυπομονώ να μάθω ποιος είναι ο κατασκοπος (που πιστεύω πως ξερω), να μάθω ποιος πεθάνει και να διαβάσω την σκηνή που η Αλι τα φτιάχνει με τον Σιλβεν (τον οποίο πάντα υποστήριζα και λάτρευα!). Εκτός το ότι αναμένω για το βιβλίο στα ελληνικά, περιμένω και την ταινία που επρόκειτο να βγει. Όμως, κάτι άκουσα για σειρά αντί για ταινία. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα μου αρεζε περισσότερο μια ταινία για κάθε βιβλιο (δηλαδή να γίνουν 5) ή πολλά επεισόδια..... Αν μάθεις κάτι Χρυσάνθη μου, σε παρακαλω, ενημέρωσε με! Μπράβο για την καλή σου δουλειά! Και ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δίνεις σε κάθε μου απορία! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marina Pat,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η κριτική μου!!! ;) ;) ;)
      Εγώ θα το προτιμούσα σε σειρά δυο σεζόν, που το κάθε επεισόδιο θα είναι 40 λεπτά. Σαν ταινία δεν μπορώ να το φανταστώ. Αυτό συμβαίνει γιατί θα κόψουν πάρα πολλά και γιατί δεν θα μπορέσουν πιθανότατα να αποδώσουν και να παρουσιάσουν επαρκώς την όλην ιστορία και τους χαρακτήρες.Και φυσικά μόλις μάθω κάτι θα σας ενημερώσω!!! <3

      Διαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΊ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ!!! ΠΟΛΛΟΊ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΣΕ ΤΑΙΝΊΑ!!! ΆΛΛΟΙ ΌΜΩΣ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΆ!!! ΜΠΕΊΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/01/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή κριτική Χρυσανθη, χίλια μπράβο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρυσάνθη με αποστόμοσες! τι θα κάνω εγω τωρα? μου λεσ???????? πρεπει να περιμενω μεχρι να το παρω αυτο το αριστουργιμα οπως μου λεσ εσυ μεχρι τον απριλιο????????? θελουν να με τρελανουν????????????? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση μου!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  5. γειά!!! μολις τελειωσα το 3ο βιβλιο και δε μπορω να περιμένω μεχρι να βγει το 4ο!! αληθεύει πως θα κυκλοφορησει τον Απρίλιο??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο! Καταπληκτική κρητική για το βιβλίο ^~^ Πάντως εγώ δεν ξέρω σε ποια ομάδα να ενταχτώ! Του Σιλβεν (μετά την καλοκαιρινή γιορτή τον είχα λιγο αντιπαθήσει) ή στην ομάδα του Κάρτερ ( ήταν στραβοπάτημα που τα έφτιαξε με την Τζούλς και πλήγωσε τόσο την Άλι)! Είναι αλήθεια ότι από μια προηγούμενη σου ανάρτηση έμαθα ποιος είναι ο κατασκοπος αλλά θέλω να δω ποιος πεθαίνει (πλζ μην πεις! ) Εχω αγωνία για τον ποιο θα διαλεξει η Άλι και ας πιστεύω ότι ειναι ο Κάρτερ ! Τέσπα μπράβο και για μια άλλη σου ανάρτηση (αυτή με τα 8 αποσπάσματα ! Ηταν υπέροχη!) ~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κατά πρώτον σε ευχαριστώ για το αναλυτικό σου σχόλιο. Χαίρομαι που είσαι και εσυ σε δίλημμα. Και δεν θα σου πω ποιος πεθαίνει. Αφού το θέλεις τόσο!!! ;) Και χαίρομαι που σου άρεσε αυτή μου η ανάρτηση αλλά και η άλλη με τα 8 αποσπάσματα. Χαρά μου να βρίσκω πράγματα που θα σας αρέσουν!!! <3

      Διαγραφή
  7. Λατρεύω το νυχτερινό σχολείο και είμαι φυσικά στην ομάδα Σιλβεν! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω πω! Φοβερες ανατροπές γίνονται! Ποιος άραγε να είναι ο κατάσκοπος :΄΄ο Ποιος θα πεθάνει ? Εδώ θέλω να βάλω ένα στοίχημα ( αν το κερδίσω πες το μου αλλιως οχι) ! Πιστεύω ότι θα πεθάνει η Ζόι :΄΄( Ελπίζω να μην βγει αληθεινή η υποψία μου ! Επίσης θα ήθελα να δω πως τα παει η Ρειτσελ στο νυχτερινο σχολειο αλλά και γτ η Νικόλ φερεται περίεργα! Γτ να περιμένουμε ως τον Απλρίλιο :΄΄΄΄΄΄( Και.. μπράβο για την κριτή σου! Με προετοίμασες και τώρα μέχρυ να διαβασω το βιβλίο θα έχω κατι να σχέφτομαι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Ανώνυμε,
    Όχι δεν είναι η Ζοι. Ευτυχώς!!! Και χαίρομαι πολύ σου άρεσε η κριτική μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω πριν λιγο καιρο αρχισα να διαβαζω το βιβλιο γιατι ειχα ακουσει πολυ καλες κριτικες και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει απεριγραφτα και εχω διαβασει μονο το πρωτο δυστικος.Ομως ειμαι φανατικη φαν του σιλβεν και μολις διαβασα την κριτικη πραγματικα επιασα τον εαυτο μου να κλαιει απο χαρα που η Αλι τα ξαναφτιαχνει με τον απιστευτο αψογο και θανατηφορα γλυκο γαλλο Σιλβεν!!<3 Τα συγχαρητηρια μου και συνεχισε τι καλη δουλεια ( Υ.Γ εμαθα οτι το βιβλιο νουμερο 4 ειναι υπο εκδοση αυτη τη στιγμη και θα κυκλοφωρισει στις 6 απριλιου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που έχεις εντυπωσιαστεί!!! Θα σου πω κάτι. Τρέχα να πάρεις τα επόμενα. Είναι υπέροχα. Και το θανατηφόρα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που διάβασα στο 4ο βιβλίο. Και δεν είναι φήμες. Τότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα το 4ο βιβλίο!!! <3

      Διαγραφή
  11. Μόλις τώρα τελείωσα το 3ο βιβλίο , και εχω πάρα πολύ μεγαλη αγωνία για το 4ο! Γιατί να βγει στις 6 Απριλίου; 9έλω να μά9ω πάρα πολύ ποιος 9α πε9ανει..... Ειναι από τους φίλους τις Αλι, αγόρι ή κορίτσι ή κα9ηγητής; Σε παρακαλώ μπορείς να με βοη9ήσεις λίγο; Μπράβο για τις κριτικές σου! ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Ανώνυμε,
      Είναι κορίτσι και είναι απο τον κλειστό κύκλο της Άλι. Όχι δεν είναι φίλη της!!! Μέχρι εκεί μπορώ να πω!!! ;)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω πολύ! Εχω μια υποψία αλλά θα πρεπει να περιμενω μέχρι τον Απρίλη :΄΄( Δεν πειραζει! Με βοηθησες πολύ!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μπορείς να το πάρεις στα αγγλικά και ύστερα να το πάρεις και στα ελληνικά. Εγώ το πήρα στα αγγλικά και περιμένω τωρα και την ελληνική έκδοση!!! Χαίρομαι που βοήθησα!!! <3

      Διαγραφή
  12. πραγματικα θελω να μαθω ποιο κοντινο ατομο πεθαινει ξερω οτι απαγαγουν τον καρτερ μηπως πεθαινει αυτος?η κατασκοποσ ειναι η νικολ ή η ρειτσελ?αποκαλυπτοναται τα μυστικα τησ ρειτσελ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΣΥΡΝΑΠΑΣΤΙΚΑ(ειμαι13 και μου αρεσει το παθος και η δραση)

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    με αγαπη δαναη<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Danae Fotopoulos,
      Μέχρι εκεί που τελειώνει το βιβλίο οχι. Δεν είναι ο Κάρτερ. Και ελπίζω να μην πεθάνει ούτε και στο 5ο βιβλίο!!! Κατάσκοπος δεν είναι ούτε η Νικόλ ούτε η Ρειτσελ
      Βιβλία με πάθος:
      Γλυκιά Καταστροφή και Κινούμενη Καταστροφή.
      Σκοτεινή Ηρωίδα
      Βιβλία δράσης:
      Η τριλογία της Απόκλισης
      Αγώνες Πείνας
      Η τριλογία το Τεστ
      Και πολλά άλλα αλλά αυτά είναι κάποια. Ελπίζω να σε βοήθησα και να συνεχίσω να σε βοηθάω στο να βρίσκεις το επόμενο βιβλίο που θα λατρέψεις!!! <3

      Διαγραφή
  13. Γεια! Εχω ξετρελαθεί με το Νυχτερινό Σχολείο, και περιμένω με αγωνία το 4ο ! (Θέλω με αγωνία να δω αν εχω πετύχει το στοίχημα με τις φιλες μου, δηλαδή αν θα πεθάνει η Κέιτι) Μέχρι όμως να βγει το βιβλίο ... περιμένουμε !! Θέλω να σε ρωτησω κατι ασχετο. Εχω ακουσει καλές κριτρικές για τη Γλυκια Καταστροφή, αξίζει να το πάρω να το διαβάσω; Ευχαριστω για την διαρκεις ενημέρωση που μας κανεις για το Νυχτερινο Σχολείο ! *.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Λυπάμαι που στο λέω αλλά στο 4α η Κειτι δεν πεθαίνει και μάλιστα γίνεται καλή. Αφού ξεπερνά την φάση της με τον Σιλβέν!!! Το Γλυκιά Καταστροφή είναι καλό. Πολύ. Αλλά το δεύτερο, το Κινούμενη Καταστροφή είναι ακόμα καλύτερο. Κατά πάρα πολύ. Άρα θα σου πρότεινα να τα πάρεις και τα δυο. Ελπίζω να σου αρέσουν. Αν θες περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στην Αναζήτηση, πάτα Γλυκιά Καταστροφή και θα σου βγάλει την κριτική μου. Ελπίζω να σε βοήθησα!!! Σε ευχαριστώ που μου γράφεις!!! <3

      Διαγραφή
    2. Αληθεια δεν πεθαίνει η Κέιτι; Χάσαμε το στοίχημα :"( Απορώ πάντως! Έλεος! Λοιπον , θα πάρω να διαβασω πρωτα τη Γλυκιά Καταστροφή και θα σω πω την κριτική μου! :) Ευχαριστω για το χρονο σου!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δυστυχώς ναι!!! Το έχασες το στοίχημα. Λυπάμαι. Ανυπομονώ να ακούσω την γνώμη σου!!! <3

      Διαγραφή
  14. Μπορεις σε παρακαλω να μας πεις ποιον επιλεγει η αλι;; σιλβεν η καρτερ;;;;;;; plz night school 4ever <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Στο 4α η Άλι τα φτιάχνει με τον Σιλβέν αλλά στο τέλος επιλέγει Κάρτερ γιατί όπως είπε αυτόν αγαπά πραγματικά και ποιο δυνατά!!! Αλλά μετά τον απαγάγουν άρα... Δεν ξέρω τι επρόκειτο να γίνει στο 5. Έχω τρελή αγωνία!!! <3
      Ελπίζω να σου έδωσα την απάντηση που ήθελες!!! ;)

      Διαγραφή
  15. Μου την παραεδωσες ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ καλα που εισαι και εσυ και μας ενημερωνεις γιατι αλλιως θα ειχα πεθανει απο την αναμονη!!!
    Xxxxxxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μηπως πεθαινει ο σιλβεν?????/σε παρακαλω πες μου πως φεν πεθαινει ο σιλβεν!!!τον λατρευω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι στο 4α δεν πεθαίνει ο Σιλβέν. Ευτυχώς!!! <3

      Διαγραφή
  17. Ποιος πεθαίνει τελικά? Ααα... 8α τρελ8ω..... Να σε ρωτησω και κατι που δεν εχω κτλβ. Λοιπον γτ η Αλι δεν 8ελει οι άλλοι να μαθουν για τη γιαγια της? Ασχετο αλλα το εχω απορία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Αν σου πω ποιος πεθαίνει θα χαθεί λιγάκι το ενδιαφέρον, Το οποίο είναι κάτι που δεν θέλω!!! <3
      Η απάντηση είναι:
      Δεν θέλουν οι άλλοι να το μάθουν γιατί η Λουσίντα είναι ένα πολύ σημαντικό και ισχυρό άτομο. Αν το μάθουν οι αντίπαλοι της τότε θα γίνει στόχος. Περισσότερο από όσο είναι ήδη δηλαδή. Και η γιαγιά της δεν θέλει κάτι τέτοιο!!! <3
      Ελπίζω να απάντησα ικανοποιητικά!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  18. Αγαπητη χρυσα
    Ειναι λογικο να πιανω τον εαυτο μου να χτυπιεται απο την αγωνια την ωρα που διαβαζω το νυχτερινο σχολειο? Επισης πως γινεται να κλαιω οταν τελειωνει και να λεω "δεν γινεται να τελειωνει εδω.... Σιγουρα λειπουν σελιδες" και οσο περιμενω να βγει το επομενο βιβλιο να διαβζω τα υπολοιπα εκατομμυριες φορες χωρις να βαριεμαι λεπτο? Ειναι φυσιολογικο αυτο; Τ παθαινει κανενας αλλος η μονο εγω? Πρεπει να με δει ψυχολογος;; Δεν αντεχω αλλο την αναμονη μα το θεο θα παω να βρω εγω την Daugherty και θα την αναγκασω να τελειωνει με την συγγραφη του endgame και θα κανω να το εκδοσουν πρωτα στα ελληνικα γιατι οσο περιμενο το 4 γινομαι ολο και πιο πυρ και μανια σκεφτομενη ποσο καιρο θα κανει το 5 και δεν θελω να μπω στο τρελοκομειο!!
    Επισης εχω ξαναστειλει σχολιο και εχω μεινει με το ποσο γρηγορα απαντας στα σχολια μας. Πως τα καταφερνεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Είναι απολύτως λογικό!!! Πίστεψε με!!! <3 Είναι απολύτως φυσιολογικό. Και δεν χρειάζεσαι ψυχολόγο. Απλά παθιάζεσαι με κάτι που αγαπάς!!! <3 Και καταλαβαίνω!!! Σε νιώθω απόλυτα... Αχχχ!!!
      Υ.Γ. Συνήθως απαντώ γρήγορα!!! Συγνώμη που απάντησα σήμερα αργά!!! Ήταν γεμάτη μέρα!!! Ακόμα και για μια 14άχρονη!!! <3 Ελπίζω να συνεχίσεις να μου γράφεις... <3

      Διαγραφή
  19. Αγαπητη Χρυσα,
    Πρωτον λατρευσα την αναρτηση σου!!!!!!!Δευτερον μπορεις να μ πεις ποιος θα πεθανει????και αν ειναι ο κατασκοπος αγορι η κοριτσι(αλλα μην μ πεις ποιος ειναι)?????
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ δεν ξερω τι θα εκανα χωρις εσενα γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον απριλη....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ανάρτηση μου!!! Και αφού επιμένεις τόσο θα σου πω ποιος πεθαίνει. Είναι η Λουσίντα. Και ο κατάσκοπος είναι αγόρι. Και ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια!!! <3

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω για ολα και που απαντησες τοσο γρηγορα!!<3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα. Πάντα εδώ για να σας δίνω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας όσο ποιο σύντομα μπορώ!!! <3

      Διαγραφή
  20. Αγαπητη Χρυσα,πως εκανες αυτην την φανταστικη αναρτηση απορω πως βρηκες τοσες πληροφοριες????πως εκανες μια ολοκληρη ιστοσελιδα αφου υποστιριζεις οτι εισαι μια απλη 14χρονη?????ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ!!!!συγχαρητήρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Διάβασα το βιβλίο στα αγγλικά και για αυτό τα ξέρω όλα αυτά!!! <3 Και μου αρέσει πολύ να γράφω και για αυτό έχω αφοσιωθεί πολύ στο blog και στο blogging!!! Και σε ευχαριστώ που με υποστηρίζεις!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα!!! Χαρά μου... <3

      Διαγραφή
  21. Χρυσα,σε παρακαλω μπορεις να μου προτεινεις βιβλια σαν και αυτα που να περιεχουν την απαρετητη δοση δρασης που περιειχε και το νυχτερινο σχολειο????Τετεια βιβλια τα λατρευω αλλα οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει τιποτα καλο μπορεις να βοηθησεις????ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Βιβλία με αρκετή δράση είναι τα:
      1. Η Τριλογία της Απόκλισης
      2. Δαιμονικές Μηχανές
      3. Θανάσιμα Εργαλεία
      4. Το Τεστ
      5. Η Πένριν και η Συντέλεια του Κόσμου (δηλαδή το Κάθοδος Αγγέλων)
      Αυτά για αρχή!!! <3 Ελπίζω να βοήθησα!!! ;)

      Διαγραφή
    2. Θα ψαξω να βρω τα βιβλια και ευχαριστω ΠΟΛΥ!!!!!ΒΟΗΘΗΣΕΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ανυπομονώ να ακούσω τις γνώμες σου μόλις με το καλό τα διαβάσεις. Ελπίζω να σου αρέσουν!!! <3

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστω και παλι!!!!

      Διαγραφή
  22. Θα προσπαθισω να τα διαβασω ολα και παλι ευχαριστω!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρυσα,
    Μπορεις να μου κανεις μια χαρη????
    Απλος οταν βγει με το καλο και διαβασεις και το 5ο βιβλιο μπορεις επιδη θα ειναι το τελευταιο να μην γραψεις πληροφοριες σαν και αυτες για να εχει την ΑΠΟΛΗΤΗ αγωνια???σε αυτην την αναρτηση ηθελα και εγω και πιστευω και πολλοι αλλοι να μα8ουν για το 4ο βιβλιο αλλα επιδη το 5ο ξαναλεω ειναι το τελευταιο θα ηθελα οποιος θελει να μαθει πληροφοριες να το μαθει απο το ιδιο το βιβλιο! Αυτο μονο θελω να κρατησεις τις πολυ αγωνιοδεις και συναρπαστικες πληροφοριες για τον εαυτο σου ξερω οτι μπορω αν θελω να μην δω τις πληροφοριες που θα ανεβασεις αλλα το κανω για ολους ωστε να εχουμε ολοι την μεγαλη αγωνια!!!!! Αρα μπορεις να το κανεις αυτο??????Αν δεν θες πες το αλλα θα με κανεις πολυ χαρουμενη αν το κανεις αυτο.....ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΣΑ!!!<3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κοίτα να δεις, μόλις βγει θα το πάρω. Ακόμα και αν είναι στα αγγλικά!!! Και θα κάνω μια κριτική αλλά θα την κάνω με λιγότερες πληροφορίες για να μην χαθεί το ενδιαφέρον όπως το λες και εσύ!!! Και ναι, είχα σκοπό να μην απαντώ όλες σας τις απορίες αφού είναι το τελευταίο βιβλίο αλλά κάποια βασικά πράγματα που τα ξέρω θα σας τα λέω. Γεγονότα όμως όπως με ποιον θα μείνει η Άλι δεν θα σας το έλεγα με τίποτα!!! <3 Ελπίζω να απάντησα ικανοποιητικά!!! ;)
      Υ.Γ. Χαίρομαι που σου άρεσε η κριτική μου!!! <3

      Διαγραφή
  24. Ευχαριστω με εκανες χαρουμενη!!!!<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητη Χρυσα,
    Να σε ρωτισω κατι,
    Πως γινεται να απαγαγουν τον καρτερ αφου ειναι τοσο καλα εκπαιδευόμενος στο νυχτερινο σχολειο?????και αραγε μπορουσε να αντιδρασει??? Ευχαριστω πολυ και ηταν φοβερη η αναρτηση σου!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Οι άλλοι υπερτερούσαν κατά πολύ σε αριθμό. Πάλεψε πολύ γενναία και χτύπησε πολύ άσχημα έναν από αυτούς. Πάλεψε για καταφέρει η Άλι να αποδράσει!!! <3
      Και χαίρομαι που σου άρεσε τόσο η ανάρτηση μου!!! <3

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω για ολα και τιποτα!!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαρά μου να σας βοηθώ!!! <3

      Διαγραφή
  26. ΓΕΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!!
    ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΤΙ ΆΛΛΑ ΒΙΒΛΊΑ ΜΑΣ ΕΤΙΟΜΆΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΟΥΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ Η C.J. Daugherty ΝΑ ΠΑΤΉΣΕΙ ΕΔΩ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/02/cj-daugherty-secret-fire.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητη χρυσα
    Οπως ειδα πιο πανω υποστηριζεις οτι εισαι μονο 14 ετων!! Ισχυει? Δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα κοριτσι 14 ετων μπορει να απαντα τοσο γρηγορα στα σχολια και να δημοσιευει τοσο ωραιες αναρτησεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι όντως είμαι 14αρων. Ισχύει!!! Και απαντάω όσο γρήγορα μου επιτρέπει το πρόγραμμα μου!!! <3

      Διαγραφή
  28. Γεια σου Χρυσάν8η!
    Να σε ρωτησω κατι? Εμα8α οτι η Λιζα πηγαίνει με το μερος του Να8άνιελ! Ειναι αλή8εια? :΄΄( Μηπως τελικα αυτή πε8αίνει? Και κατι αλλο. 8α η8ελα να σε ρωτησω γτ στο 1ο βιβλιο η Ρου8 μετα την επί8εση στο Γκειμπ , στον Καρτερ και στον Φιλ πηγαινει στην Άλι και στην Τζο και λεει τους" Στραβωσε το πραγμα"? Μπραβο και για την κριτικη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Η Λίζα??? Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο στο 4ο. Στο 5ε μπορεί αλλά στο 4α οχι. Παρόλο που μου έχει λείψει πολύ η Λίζα. Και ο Φιλ. Όχι δεν πεθαίνει αυτή!!! <3 Λέει στράβωσε το πράγμα γιατί το παιχνίδι πολέμου που έπαιζαν δεν είχε πάει όπως περίμεναν. ;) Ελπίζω να απάντησα ικανοποιητικά σε όσα ήθελες!!! Και ότι άλλο θες ξέρεις που θα με βρεις!!! <3

      Διαγραφή
    2. Τνχ! Να σε ρωτησω και κατι αλλο? Στην ερευνα για το Νυχτερινο Σχολειο ο Κάρτερ ποιον ή ποια ειχε ... επειση δεν λεει! Αν ξερεις σε παρακαλω απάντησε μου!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι δεν λέει αλλά νομίζω πως πέτυχε ή την Τζούλς ή τον Λούκα!!! <3

      Διαγραφή
  29. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που βρήκες την φωτογραφία του Σιλβεν ??Πλιζζζζζ
    Υ.Γ.Ωραία ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Έψαξα πολυυυυυυ για να βρω κάποιον που θα μπορούσε να του μοιάζει!!! Νομίζω πως το πέτυχα!!! Και πάλι ευχαριστω!!! <3

      Διαγραφή
    2. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως είναι το όνομα του ????

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα!!! :( Συγνώμη!!!

      Διαγραφή
    4. Θυμάσαι μήπως που την βρήκες ??<3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Πάτησα να μου βγάλει "τύπους" με ωραία μπλε μάτια και μαύρα μαλλιά. Στα αγγλικά βέβαια!!! Μου έβγαλε διάφορες επιλογές και εγώ διάλεξα αυτόν που έμοιαζε περισσότερο στον Σιλβέν στο μυαλό μου!!! <3

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ πολύ <3

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα!!! <3 Χαρά μου!!! ;)

      Διαγραφή
  30. ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΒΙΒΛΊΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΗΕΜΡΑ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/03/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητή Χρυσά,
    Η περιγραφή σου και τα σχόλια για το βιβλίο ήταν υπέροχα!!!
    Πριν λίγους μήνες πήρα το πρώτο βιβλίο και ξετρελάθηκα, μέσα σε λίγες μέρες τέλειωσα και τα άλλα δύο.
    Τώρα περιμένω με άγχος το 4ο βιβλίο αλλά αφού διάβασα παραπάνω ότι αποκαλύπτεται ο κατάσκοπος αγχώθηκα πολύ περισσότερο... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιος ειναι ο κατάσκοπος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσαν!!! <3
      Και χαίρομαι που έχουμε το ίδιο γούστο στα βιβλία.Αν σου πω λοιπόν ποιος είναι ο κατάσκοπος υπόσχεσαι να μην πικραθείς??? Γιατί είναι καθηγητής... Είναι ο Τζέρι!!!

      Διαγραφή
  32. Χρυσα,
    Εχω μια απορια........με τον αδερφο της Αλι τι γινεται????? υπαρχει καμια ανατροπη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι θα υπάρξει ανατροπή. Φαίνεται στο 4ο βιβλίο πως και ο Κρίστοφερ είναι ένα θύμα του Ναθαναήλ. Επίσης, σε αυτό ρο βιβλίο κάνει προσπάθειες για να βοηθήσει την Άλι. Μάλιστα την σώζει και κάποια στιγμή.

      Διαγραφή
    2. Αληθεια??????Φοβερες ανατροπες γινονται!!!!!!!!
      Μια μας λες απαγαγουν τον καρτερ, μια σκοτωνουν την λουσιντα, μια μαθαινουν οτι ο κατασκοπος ειναι ο τζερι........δηλαδη τι αλλο θα ακουσω για αυτο το υπεροχο βιβλιο!!!!!!!!???? εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αγωνια!!!!!!!Παρολο που μας εχεις ενημερωσει πολυ για τις ανατροπες, εχουμε πολυ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ αγωνια απο οτι ειχα πριν διαβασουμε ολα αυτα!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3 Ευχαριστουμε ΠΟΛΥ!!!!!!!!!<3<3<3<3<3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Συγνώμη αν σας τα έχω πει όλα. Αλλά με ρωτάτε και δεν μπορώ να μην σας πω!!! <3 Και όπως τα είπες έτσι μαζεμένα ακούγονται ΠΟΛΛΆ!!! Χαίρομαι πάντως που σας γέμισα με αγωνία!!! ;) Και εγώ σας ευχαριστώ. Τον καθένα σας ξεχωριστά!!! <3

      Διαγραφή
    4. Ειναι αληθεια οτι μπαινεις σε δηλλιμα να απαντησεις αν σε ρωτανε συνεχεια.......ειναι λογικο!!!!!!! σε παρακαλω μην πεις τοσες λεπτομεριες στο 5 βιβλιο που θελει ελαχιστες μερες για να βγει στα αγγλικα και στην ελλαδα, οσο και αν σε ρωτανε.......σε παρακαλω........<3<3<3<3 αλλα πιστευω οτι θα δημοσιευσεις ,οταν βγει το 5,μια απιστευτα ΦΟΒΕΡΗ αναρτηση οπως κανεις και παντα.....<3<3<3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση. Για το 5ο δεν θα σας πω τόσα. Θα σας πω κάποια ενδεικτικά πραγματάκια. Αλλά το ποιόν θα διαλέξει στο τέλος η Άλι ή το ποιο θα είναι γενικά το τέλος δεν θα σας το πω. Με τίποτα. Και ευχαριστώ για την πίστη που έχει σε εμένα και στις δυνατότητες μου.

      Διαγραφή
  33. Δεν κανει τιποτα......<3<3<3 εγω λεω οτι πιστευω.....!!!!!!!! και ειναι αληθεια!!!!! και ευχαριστω πολυ για ολα!!!!!!<3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τότε μακάρι να σε βγάλω σωστό/η!!! <3 <3 <3 Και δεν κάνει τίποτα. Χαρά μου να σας βοηθάω!!! ;) ;) ;)

      Διαγραφή
    2. Μην ανησυχεις με έβγαλες σωστη!!!!! :) <3<3<3

      Διαγραφή
  34. ΜΌΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ, ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ 4: ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/04/4-5-cjdaugherty.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΑΑΑΑΑ (αυτή ηταν η κραυγη μου μόλις πήρα το βιβλιο στα χερια μου!!!!!) ΑαΑαΑαΑαΑα (αυτή ήατν η κραυγη μου μόλις τελείωσα το βιβλιο!!!) Ενω το ηξερα όλο μεσα από αυτο το site ήταν εκπλήκτικοοοοοοοοο !!!!!! °:° Δεν υπάρχουν λογια για να περιγραψω αυτο που νιω8ω!!!!! Είναι....... 8εικο!!! Το καλυτερο βιβλίο που εχω διαβασει!! Μεχρι τώρα πίστευα πολύ ωραια βιβλία την τριλογια ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ-ΠΙΣΤΗ-ΘΥΣΙΑ της Κέιλα Κλόυβερ , αλλα και τον Χαρυ Πότερ και τον Περσι Τζάκσον!! Η αντισταση ήταν το καλυτερο απο τα τρια προηγούμενα ! ^~^ Επίσης όταν το διαβασα καταλαβα ότι τον Καρτερ δεν τον απήγαγαν απλά τον αφησαν να παλεύει χωρίς να τον πάρουν μαζι!! Δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαχα!!! Καταλαβαίνω απόλυτα το πως νιώθεις. Απόλυτα όμως!!! Και δεν το ήξερες και ΟΛΟ. Κάποιες φορές έλεγα κάποιες λεπτομέρειες. Σορρυ για αυτό. Και ναι είναι θειικό. Και όχι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Η Άλι και οι υπόλοιποι δεν θα γλίτωναν και για αυτό ο Κάρτερ θυσιάστηκε. Ελπίζω να τον πάρουν πίσω στο 5ο βιβλίο. Δεν θα αντέξω να πεθάνει...

      Διαγραφή
  36. Λατρευω τον Καρτερ *•*
    Απο την αρχη τον ειχα συμπαθησει...σε αντιθεση με τον Σιλβεν...καλος ειναι αλλα εγω ιελω τον Καρτερ μαζι με την Αλι οπως εγινε...ειναι φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον <3333
    Το τελος του βιβλιου ηταν πολυ αποτομο και δεν μπορω να περιμενω...δεν θελω με τιποτα να πεθανει ο Καρτερ...δεν θα το αντεξω :'(γινομαι λιγο δραματικη..χιχι)
    Μηπως ξερεις ποτε θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα το 5 βιβλιο??
    Εισαι καταπληκτικη :') Συνεχισε ετσι <333

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marianna.gr,
      Και εγώ τον λατρεύω. Είναι υπέροχος. Εγώ λατρεύω και τον Σιλβέν. Το τέλος ήταν όντως πάρα πολύ απότομο. Και ούτε εγώ θα το αντέξω. Μαζί θα κλάψουμε όλες αν πεθάνει. Μην ανησυχείς. Δεν γίνεσαι δραματική.
      Το Νυχτερινό Σχολείο 5 έρχεται στο εξωτερικό τον Ιούλιο. Άρα δυστυχώς υπολογίζω σε κανέναν χρόνο.
      Τέλος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. <3

      Διαγραφή
    2. Παρακαλω^-^
      Δεν μπορω να περιμενω εναν ολοκληρο χρονο...το τελειωνει που το τελειωνει αποτομα,μας κανει να περιμενουμε και αλλον ενα χρονο :"(
      Εγω νιζω οτι ο Καρτερ θα ζησει...θελω να ζησει :'(

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Marianna.gr,
      Πάρε το τότε σαν εμένα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικα. Είδες τι βάσανα περνάμε??? Άσε άσε.... Εγώ νομίζω πως ή ο Κάρτερ ή ο Σιλβέν θα πεθάνει. Ελπίζω να έχω άδικο.

      Διαγραφή
  37. Ναι,αυτο λεω ακριβως να κανω^-^
    Οχι...δεν γινεται να πεθανουν :'(
    Δεν θα το αντεξω....Ελπιζω να βγει συντομα το τελευταιο βιβλιο..δεν μπορω να περιμενω αλλο😫❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marianna,gr,
      Αυτό έκανα και με το 4ο βιβλίο. Πιστεύω πως είναι ποιο βολικό. Για να μην τρελαθούμε κι όλας από την αγωνία μας. Στα αγγλικά βγαίνει τον Ιούνιο. Άρα θέλουμε δεν θέλουμε θα αντέξουμε λίγο ακόμα. <3

      Διαγραφή
  38. Παλι καλα,ανυπομονώ ^-^....αν και θα προτιμουσα να το διαβαζα στα ελληνικα<3....αλλα δεν πειραζει,δεν μπορω να περιμενω αλλο εχω τρελαθει -_- <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marianna.gr,
      Όλοι μας αυτό προτιμάμε. Πρέπει όμως να κάνουμε μερικές μικρές θυσίες. <3 Και εγώ που περιμένω τόσους μήνες να δεις τι έχω πάθει. Από τρέλα άλλο τίποτα.

      Διαγραφή
  39. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ 5ο ΒΙΒΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Παράγγειλε το από τώρα από τα Public για να το πάρεις μόλις έρθει Ελλάδα. Εγώ αυτό έκανα.

      Διαγραφή
  40. Αγαπητή μου Χρύσα Γεια σου!!! Το ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ είναι το αγαπημένο μου βιβλίο, πιστεύω πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιο να το αντικαταστήσει!!!Εύχομαι ο Κάρτερ να μην πεθάνει και να είναι μαζί με την Άλι γιατί ταιριάζουν, έχουν περάσει και οι δύο πολλά και αγαπιούνται πάρα πολύ είναι τρελά ερωτευμένοι και για αυτό αξίζουν να είναι ευτυχισμένοι!!!Βέβαια μερικές ή μάλλον αρκετές φορές άλλαξα γνώμη με το ποιον πρέπει να είναι η Άλι : Με τον γοητευτικό Γάλλο Σιλβέν ή με τον ατρόμητο με τα υπέροχα σκούρα μάτια Κάρτερ. Δυστυχώς το 4ο βιβλίο τελείωσε με έναν περίεργο και ίσως όπως προείπατε απότομο τρόπο. Αυτό το βιβλίο μου δημιούργησε ένα ερώτημα: τι είναι το μυστικό Ρέιτσελ/Νικόλ. Όσο για τον κατάσκοπο από το πρώτο κιόλας βιβλίο ήμουν σχεδόν σίγουρη πως αυτός είναι ο κατάσκοπος από τότε που μιλούσε στο τηλέφωνο μέσα στην αίθουσα υποδοχής. Αυτό το βιβλίο με μάγεψε από την πρώτη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Υ.Γ. Σε παρακαλώ (αν ξέρεις) πότε έρχεται στην Ελλάδα το 5ο βιβλίο της σειράς!!! Πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία και την ανυπομονησία για το τι θα συμβεί στην συνέχεια!!! Επίσης αν έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό βιβλίο τέτοιου είδους ή ακόμα και με υπερφυσικά στοιχεία σαν -ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΆ ΤΩΝ ΚΈΙΝ- και διάφορα τέτοια
    Γενικώς λατρεύω ν διαβάζω βιβλία και ειδικά τέτοιου είδους : περιπέτεια, σασπένς, πάθος κ.α. μπορώ να διαβάσω 500 σελ σε 1-2 ημέρες και για αυτό ψάχνω ενδιαφέροντα βιβλία και αρχίζω να γίνομαι ειδική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κατά πρώτον, ευχαριστώ για το τεράστιο σου σχόλιο. Ευχαριστώ που ξόδεψες τόσο χρόνο για να μου γράψεις. Έπειτα, έχεις δίκιο. Είναι ένα βιβλίο που πολύ δύσκολα μπορεί να κατεβεί από την κορυφή. Εγώ πλέον έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Και οι δύο είναι τόσο υπέροχοι που πλέον υποστηρίζω και τους δυο. Δηλαδή... Με καταλαβαίνεις. ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΩ!!!! <3 Εγώ έχω στύψει το μυαλό μου να φανταστώ τι κρύβει η Νικόλ και η Ρέιτσελ. Και η υποψία που έχω αν είναι αληθινή... ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ!!! Και εμένα με μάγεψε το βιβλίο. Ήταν τρομερό.
      Υ.Γ.Από όσο έχω ενημερωθεί, θα βγει στα τέλη του 2015. <3 Εγώ το έχω παραγγείλει είδη στα αγγλικά. Θα το έχω 2 μέρες αφού βγει. ;) Και συγνώμη αλλά... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΏ Η ΚΑΗΜΈΝΗ ΠΟΥ ΈΧΩ ΔΙΑΒΆΣΕΙ Το 4ο ΒΙΒΛΊΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΜΙΣΌ ΧΡΌΝΟ. Συγνώμη αλλά είπα να το πω επιτέλους. Έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Καταλαβαίνεις.
      Να σου προτείνω βιβλία με το μεταφυσικό??? Λοιπόν... Πέρσι Τζάκσον, Χάρι Πότερ, Άγγελος και Δαίμονας, Δαιμονικές Μηχανές, Θανάσιμα Εργαλεία... Έχουν όλα χιούμορ, σασπέντ και περιπέτεια. Ελπίζω να βοήθησα. <3

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Χρύσα
      Ο χρόνος που ξόδεψα (για την ακρίβεια μου πήρε μερικά λεπτά μέχρι να βρω πως να εκφραστώ για αυτό το βιβλίο επιλέγοντας τις σωστές λέξεις) απέδωσε γιατί το λατρεύω αυτό το βιβλίο!!!Όπως είπα και είπες και εσύ ή απόφαση με ποιανού το μέρος να είσαι είναι πολύ δύσκολη γιατί στην αρχή ο Κάρτερ ήταν κάπως αντιπαθητικός μετά όμως τον γνωρίσαμε και μας φάνηκε πως να το πω οικείος, μέσα από την ταύτιση που πολλά άτομα νιώθουν με την Άλι ή τους άλλους χαρακτήρες του βιβλίου. Μετά ο Σιλβέν έκανε κάτι άσχημο αλλά προσπάθησε πάρα πολλές φορές να επανορθώσει πλησιάζοντας την Άλι!!! Επίσης κάτι μου λέει πως μπορεί να υποψιαζόμαστε το ίδιο πράγμα για την Νικόλ και την Ρέιτσελ (λόγω του ότι είναι συνέχεια μαζί, ή η Ρέιτσελ είπε ότι περνά μια φάση-περίοδο που θέλει να την κρατήσει για τον εαυτό της, ενώ μιλάει συνέχεια με την Νικόλ και παντού ακόμα και στον κοιτώνα της απομακρύνοντας την Άλι... επίσης και ένα συμβάν-μια κίνηση από την πλευρά της Νικόλ στο δεύτερο βιβλίο αν θυμάμαι καλά, μόλις διάβασα εκείνο το κεφάλαιο του τέταρτου βιβλίου με έβαλε σε σκέψεις...)
      Υ.Γ. Χρύσα δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη και βέβαια σε καταλαβαίνω!!! Εσύ μάλιστα έχεις τρελαθεί περισσότερο γιατί το διάβασες στα αγγλικά αλλά στα ελληνικά θα το καταλάβεις καλύτερα και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο...λόγω του ότι όσο καλά αγγλικά και να ξέρεις ε το λεξικό το χρειάζεσαι κάπου κάπου.Άλλη είναι η γοητεία του να το διαβάζεις με ευκολία και να καταλαβαίνεις την κάθε λέξη που την βαθαίνει το συναίσθημα της συγγραφέας χωρίς να σταματάς για να βρεις μετάφραση,σημασία ή ετυμολογία της φράσης/λέξης!!!
      Τέλος ευχαριστώ για την βοήθεια με τα βιβλία και βέβαια βοήθησες!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
      Α και πραγματικά οι αναρτήσεις σου είναι υπέροχες μου άρεσε και αυτή με τα οχτώ αποσπάσματα αν και δεν πρόλαβα να την διαβάσω όλη!!! (Απ' ότι είδα έχει και άλλα σε εκείνη την ιστοσελίδα που μας έστειλες, επειδή δεν κατάφερες να τα αντιγράψεις)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εσύ τι υποψιάζεσαι??? Θα ήθελα να δω αν λέμε το ίδιο. Γιατί είναι μια πολύ περίεργη "φάση".
      Υ.Γ. Εννοείται πως είναι άλλο να το διαβάζεις στην γλώσσα σου. Είναι μια τελείως διαφορετική και διαφωτιστική εμπειρία. Για αυτό όσα παίρνω στα αγγλικά και μετά βγαίνουν στα ελληνικά τα ξανά παίρνω.
      Χαίρομαι που βοήθησα. <3 Και πραγματικά χαίρομαι που σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου. Σημαίνει πολλά για εμένα. Και ναι. Έδωσα το λινκ και όσων δεν μπορούσα να αντιγράψω. <3

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή μου Χρύσα,
      Πιστεύω πως μπορεί η Ρέιτσελ να έχει κάποιες άλλες ερωτικές πεποιθήσεις λόγω της "φάσης" που περνά και δεν εμπιστεύεται την καλύτερη της φίλη για αυτό το θέμα.Η μόνη που είναι κοντά της είναι η Νικόλ! Ας μην ξεχνάμε όμως και το κεφάλαιο με την ημέρα που παίζανε θάρρος ή αλήθεια στα ερείπια του κάστρου, η Νικόλ χωρίς ίχνος ντροπής ή δεύτερων σκέψεων φίλησε την Άλι έτσι ώστε να μπορεί ή μάλλον να μην ντραπεί η Άλι με την σειρά να φιλήσει τον Σιλβέν!!! Δεν νομίζω πως η συγγραφέας το έβαλε μονάχα για αυτόν τον λόγο. Με το ου διάβασα το 4ο βιβλίο δηλαδή το μέρς που εχει σχέση με Νικόλ/Ρέιτσελ μου ήρθε στο μυαλό αυτό επειδή η Ρέιτσελ μιλά για μια φάση περίεργη που ούτε καν με την Άλι δεν το συζητά αλλά το περνά χρόνο και φαίνεται σαν η Νικόλ να ξέρει τα ΠΆΝΤΑ!!! Δεν μπορεί να με φέρει σε κάποιο άλλο συμπέρασμα που να εξηγεί την περίεργη συμπεριφορά τους...
      Υ.Γ Κάτι άσχετο : Όσο για τα μεγάλα κείμενα αρχίζω να γραφω κάτι που μου αρέσει και δεν έχω σταματημό!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Katerina N.,
      Είσαι απίστευτη. Είναι σας να μπήκες στο κεφάλι μου και να είπες όσα πιστεύω. Ποοο... Έγραψες πραγματικά. Και μάλιστα νομίζω πως δεν το λέει στην Άλι γιατί ή αρχίζει και της αρέσει η Άλι ή γιατί δοκιμάζει με την Νικόλ για να δει αν τελικά είναι στειτ ή μπαι ή λεσβία.
      Υ.Γ. Ναι και εγώ το ίδιο. Όταν αρχίζω να γράφω δεν μπορώ να σταματήσω. Κάτι που νομίζω πως το έχετε παρατηρήσει. <3

      Διαγραφή
    6. Αγαπημένη μου Χρύσα
      Απ' ότι φαίνεται ναι να πω την αλήθεια όμως δεν μου πέρασε η εκδοχή του να αρέσει η Άλι στην στην Ρέιτσελ αλλά είναι και αυτή μια εκδοχή!!! Επίσης το σκέφτηκα και από αυτά που είπε για τον Λούκας -που δεν στεναχωρήθηκε καθόλου μετά τον χωρισμό τους- δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο!!!
      Υ.Γ. Και βέβαια το έχω παρατηρήσει και χαίρομαι που συζητάς με τοσο πάθος για τα βιβλία καλή μου Χρύσα!!!

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Katerina N.,
      Μα πως γίνεται να μην στεναχωρήθηκε ΚΑΘΌΛΟΥ??? Μου φαίνεται εξωπραγματικό. Πάντα πρέπει να στεναχωριόμαστε. Έστω και λίγο. Μπορεί να νιώθουμε ανακούφιση αλλά... Πρέπει να νιώθουμε και κάτι άλλο.
      Υ.Γ. Χαχαχα... Ευχαριστώ. Χαίρομαι που το πάθος μου μπορεί και φαίνεται μέσω του γραπτού μου λόγου. ;)

      Διαγραφή
    8. Κάτι άλλο τώρα πιο πάνω είδα πως ανέφερες πως πιστεύεις ότι ένας από τους δύο θα πεθάνει (Κάρτερ-Σιλβέν) να πω την αλήθεια όταν το διάβασα αυτό τρελάθηκα κάπως και μόνο στην ιδέα πως θα πεθάνει κάποιος από αυτούς πραγματικά είναι δύο από τους πιο καλογραμμένους αγορίστικους χαρακτήρες τους λατρεύω!!!!!!
      Όσο για την web σειρά δεν μου βγάζε τα επεισόδια αλλά είδα μερικά trailer πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή τους είναι η Κέιτι Γκίλμορ οι υπόλοιποι κανένας δεν ήταν όπως το φανταζόμουν... :( τέλος πάντων σε σχέση με αυτό που είπες όντως ε΄ναι εξωπραγματικό να μην στεναχωρήθηκε καθόλου η Ρέιτσελ μάλιστα έλεγε από την αρχή στην Άλι πόσο της αρέσει ο Λούκας!!!
      Υ.Γ. Είδα την αρχή από ένα βίντεο σου και εγώ σίγουρα θα παντρευόμουν τον Κάρτερ και τον Σιλβέν αλλά αν έπεφταν μαζί τι θα γινόταν εσύ τι λες;;;
      ;) ;) ;) Κατερίνα!!!

      Διαγραφή
    9. Αγαπητή Katerina N.,
      Μάλλον ο Σιλβέν θα πεθάνει. Θα πέσω στα πατώματα αν έχω δίκιο. :( Δεν σου βγάζει τα επεισόδια γιατί πριν από μια εβδομάδα περίπου η συγγραφέας τα κατέβασε. Δεν ξέρουμε ακόμα γιατί.
      Υ.Γ. Αν έπεφταν μαζί... Ο ΘΕΌΣ ΒΟΗΘΌΣ!!! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. ;)

      Διαγραφή
    10. Αγαπητή Χρύσα,
      Πραγματικά συμφωνώ μαζί σου απολύτως όποιος και να πεθάνει όμως (αν γίνει και μακάρι όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις) θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ γιατί είναι απλά ΥΠΈΡΟΧΟΙ ΤΈΛΕΙΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΊ με όλη την σημασία των λέξεων αυτών!!!!!!
      Κρίμα για τα επεισόδια αλλά δεν πειράζει εύχομαι όμως να τα ξανανεβάσουν!!! Επίσης συμφωνώ και για το αν έπεφταν μαζί αυτοί οι δύο όπως είπες και εσύ: Αν έπεφταν μαζί... Ο ΘΕΌΣ ΒΟΗΘΌΣ !!!
      Υ.Γ. Έχω διαβάσει τα 3 πρώτα βιβλία δύο φορές και μάλλον θα διαβάσω και το τέταρτο μετά τις εξετάσεις στο τέταρτο το κεφάλαιο που ανοίγονται συναισθηματικά η Άλι και ο Κάρτερ το έχω διαβάσει τουλάχιστον 2-3 φορές μπορεί και παραπάνω. Για να μήν κλειστώ σε κανένα τρελοκομείο πρέπει σύντομα να μάθω τι γίνεται στο 5ο και για αυτόν τον λόγο με βλέπω να το παραγγέλνω στα αγγλικά (πιθανότατα δεν ξέρω ακόμη) αλλα σίγουρα θα χρειαστώ κάποια στοιχεία αν μάθεις κάτι καινούριο ενημέρωσε με σε παρακαλώ!!!
      Κατερίνα ;)

      Διαγραφή
    11. Αγαπητή Katerina N.,
      Ακριβώς!!! <3 Και ναι μακάρι να ξανά ανεβούν. ;)
      Υ.Γ. Παράγγειλε το από τώρα έτσι να το έχεις 2 μέρες αφού κυκλοφορήσει. Εγώ αυτό έκανα. ;) Γιατί εγώ έχω είδη τρελαθεί. <3

      Διαγραφή
    12. Καλή ιδέα να το παραγγείλω από τώρα θα το σκεφτώ!!! Αν αποφασίσω να το παραγγείλω στα Public θα υπάρχει;;; <3

      Διαγραφή
    13. Αγαπητή Katerina N.,
      Εγώ από το Public το έχω παραγγείλει. <3 Εδώ και ένα μήνα. Αν το παραγγείλεις τώρα θα στο έχουν φέρει 2 μέρες μετά την κυκλοφορία του. Θα σου στείλουν μήνυμα για να πας να το πάρεις.

      Διαγραφή
    14. Ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου!!!

      Διαγραφή
  41. Με συγχωρείς αν σε έχω πρήξει κάπως με ερωτήσεις και τα υπόλοιπα αλλά λατρεύω το θέμα ΒΙΒΛΊΑ!!!!
    Υ.Γ. Πραγματικά απαντάς σε χρόνο μηδέν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Katerina N.,
      Και βέβαια δεν με έχεις πρήξει. Αν με πρήζατε θα σταματούσα το bloging. Αλλά λατρεύω το blog μου και εσάς που γράφετε και το επισκέπτεστε άρα... Ρώτα ότι θες, όποτε θες. Θα είμαι εδώ. <3
      Ύ.Γ. Χαίρομαι. ;) Προσπαθώ. <3

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο και χαίρομαι που μπορώ να ανταλλάσσω ιδέες για τα αγαπημένα μου πραγματα όπως το διάβασμα!!!
      Υ.Γ. Μήπως έχεις καμία ιδέα ως προς το 5ο βιβλίο δηλαδή τι θα μπορούσε να συμβεί. Σαν να μπαίνεις στο μυαλό της συγγραφέας... <3 <3 <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Katerina N.,
      Χαίρομαι που νιώθεις άνετα μαζί μου. ;)
      Ύ.Γ. Έχω αρκετές ιδέες. Θα κάνω σχετική ανάρτηση πολύ σύντομα. <3

      Διαγραφή
    4. Χαίρομαι θα ήθελα πολύ να ακούσω ή μάλλον να διαβάσω τις "τρελές" ιδέες σου για την συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
    5. Θα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία!!!

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή Katerina N.,
      Οοο.., Σίγουρα θα είναι τρελές. Αλλά κάποιες μάλλον σωστές. Χαίρομαι που σε ακούω ενθουσιασμένη. <3

      Διαγραφή
    7. Πάντοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Αγαπητή Katerina N.,
      Χαχαχα... Τέλεια. <3

      Διαγραφή
  42. Με τα υπόλοιπα βιβλία κατάφερα και ε περίμενα αλλά το 5ο είναι το αποκορύφωμα η κορυφή όλων αυτό που θα δείξει πως τελειώνει αυτή η ιστορία γι' αυτό σκέφτομαι να το πάρω στα αγγλικά και ύστερα στα ελληνικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Katerina N.,
      Ακριβώς. Αυτό έκανα και με τι 4ο αυτό θα κάνω και με το 5ο. Γιατί εγώ δεν μπορώ να μείνω άλλο με την απορία. <3 Θα τρελαθώ καμιά ώρα. ;)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Χρύσα
      Το ίδιο μου συμβαίνει και εμένα!!!!!
      Και όσο για το προηγούμενο θέμα πιστεύω πως κάποιος θα πεθάνει δεν μπορεί σε όλα τα βιβλία εκτός από ένα (δεν θυμάμαι σε ποιο βιβλίο) και να μην πεθάνει στο τελευταίο!!! Αδιανόητο!!!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Katerina N.,
      Τι λες καλέ??? Σε όλα κάποιος πεθαίνει. Μισό... Μήπως εννοείς το 3??? Εκεί φεύγουν άτομα άρα είναι πάνω κάτω το ίδιο. Και σίγα θα ρίξουμε πολύ κλάμα στο 5. Οχ... Θεε μου τι μας περιμένει.

      Διαγραφή
    4. Μόνο κλάμα μας βλέπω να τρελαινόμαστε!!!Πάλι καλά θα το πάρουμε μετά τις εξετάσεις γιατί πριν δεν μας βλέπω να διαβάζουμε.Είτε επειδή τελείωσε η σειρά ή επειδή θα θέλουμε να το διαβάσουμε ή μια άλλη εκδοχή ; Να έχουμε λιποθυμήσει από τις εξελίξεις!!! :(

      Διαγραφή
    5. Α και κάτι ακόμα θα ήθελα να κάνω ένα μπλογκ μετά τις εξετάσεις ή του χρόνου άλλα μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως έφτιαξες το δικό σου γιατί μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!! (Με διαφορετικό σχεδιασμό ή εικόνες μάλλον βέβαια)!!!!!

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή Katerina N.,
      Όλα θα τα κάνουμε. Δεν μας βλέπω να γλιτώνουμε. :(

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Katerina N., (μήνυμα 2)
      Και βέβαια θα σε βοηθήσω. Με χαρά. Έχω βοήσει και άλλες κοπέλες απο εδώ που ήθελαν βοήθεια. Εννοείται πως θα βοηθήσω και εσένα. <3

      Διαγραφή
    8. ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΓΛΙΤΏΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Υ.Γ. Γράφω εξετάσεις και εμένα με νοιάζει μπορεί και περισσότερο (όχι ότι δεν διαβάζω αλλά λέμε τώρα και για ένα φανταστικό βιβλίο) τι θα συμβεί στο ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ αν θα πεθάνει κάποιος, με ποιον θα μείνει η Άλι αν ή Ρέιτσελ τα 'χει με την Νικόλ και πάει λέγοντας...

      Διαγραφή
    9. Σε ευχαριστώ καλή μου Χρύσα γιατί σίγουρα θα χρειαστώ μια μικρή καθοδήγηση για να πετύχει το blog μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Διαγραφή
    10. Αγαπητή Katerina N.,
      Ακριβώς. Σιγά που η Ντόχερτι θα μας κάνει την χάρη. Και ότι θες εγώ θα είμαι εδώ. Ξέρεις που θα με βρεις. ;)

      Διαγραφή
    11. Ευχαριστώ και πάλι Χρύσα μου
      Χαχαχαχααχ Σίγουρα !!!! <3 <3 <3 <3
      Υ.Γ. Με ποιον τρόπο θα μπορούσα όταν θελήσω να σου στείλω για την δημιουργία του blog χωρίς να στέλνω για αυτό το θέμα συνέχεια στα σχόλια; <3 <3 <3

      Διαγραφή
    12. Αγαπητή Katerina N.,
      Θες να σου πω αναλυτικούς τρόπους για να μου μιλάς??? Ή μόνο έναν??? Και τίποτα. ;)

      Διαγραφή
  43. Αν μπορείς αναλυτικούς για να σου στέλνω είτε για το blog ή για κάποιο βιβλίο, ταινία,σειρά και εσύ αν θες να μου στέλνεις !!!!!!!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Μπορείς να στέλνεις σχόλια εδώ. Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στο google+. Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στο twitter, στον λογαριασμό του blog στο facebook... Αυτά για την ώρα. Αν θες κι άλλους πες μου. <3

      Διαγραφή
  44. Τι άλλους με κάλυψες ευχαριστώ !!!!!!!!!!!! Θα σου στείλω στο google+ (αν τα καταφέρω) αν όχι στο facebook στον προσωπικό σου λογαριασμό ή να γράψω το όνομα του blog στην αναζήτηση ; !!!!!!
    Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ θα σου στείλω για να μου πεις πως να φτιάξω το blog μου και αν θες μπορούμε να συζητούμε για βιβλία,ταινίες,σειρές, χαρακτήρες κ.α.!!!!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Τέλεια!!! <3 Θα περιμένω μήνυμα σου. Δεν δέχομαι σχεδόν κανέναν στον προσωπικό μου λογαριασμό. Άρα καλύτερα να γράψεις στην αναζήτηση το μπλογκ. Μπορείς να μου στέλνεις εκεί. Και με χαρά να μιλήσουμε για οτιδήποτε. ;)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή μου Χρύσα,
      Και βέβαια θα σου στείλω μήνυμα χαίρομαι που θα με βοηθήσεις και θα συζητάμε για αυτά που συζητάμε!!!!
      Όσο για τον προσωπικό σου λογαριασμό πολύ καλά κάνεις και εγώ θα δημιουργήσω έναν καινούριο λογαριασμό μονάχα για το blog! Αλλά δεν ξέρω αν να το κάνω ως λογαριασμό ή ως ομάδα!!! !)

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορώ να βρω στην αναζήτηση του facebook το blog πριν λίγες μέρες βρήκα μονάχα τον προσωπικό σου λογαριασμό Χρύσα μου αν μπορείς να με βοηθήσεις!!!!

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Ορίστε η σελίδα: https://www.facebook.com/fantasiaeinaitopan?fref=ts
      Και πολύ καλά θα κάνεις να δημιουργήσεις σελίδα. Εγώ έχω κοινότητα όχι ομάδα. Και όποτε θέλεις στείλε μήνυμα. ;)

      Διαγραφή
  45. Ευχαριστώ για την βοήθεια Χρύσα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπορεί να στέλνω κ΄που κάπου μηνύματα αλλά όχι πολλά μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Όπως θες. Καταλαβαίνω. Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. <3

      Διαγραφή
  46. Α και κάτι ακόμα ή φωτογραφία σου στο google+ δηλαδή αυτή που εμφανίζεται είναι πολύ ωραία και εντυπωσιακή ακόμα και πλάτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Ευχαριστώ πολύ. ;) Την άλλη εβδομάδα θα την αλλάξω. Και στο facebook το ίδιο. <3

      Διαγραφή
    2. Τίποτα Χρύσα μου να ρωτήσω κάτι εσύ είσαι στην φωτογραφία ή την βρήκες στο internet ;;;
      Άμα έχεις τόσο καλό γούστο στα ρούχα και στις φωτογραφίες όπως στα βιβλία,σειρές,ταινίες κ.α. τότε θα είναι τέλεια!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Όχι δεν είμαι εγώ στην φώτο. Την βρήκα στο Ίντερνετ. Αλλά έχω παρόμοιο γούστο με εκείνην την κοπέλα. Αν θες κάνε το ίδιο και εσύ για το προφίλ σου. Διάλεξε μια που να σου αρέσει και βάλε την προφίλ. ;)

      Διαγραφή
    4. Katerina N.
      θα ηθελα να δω και εγω το μπλογκ σου γτ φενεται ενδιαφερον αρα μπορεις να το στειλεις και η αποδω???ή Χρυσα αν εχει δημιουργηθει μπορεις ν μ το στειλεις???Αν οχι στειλτο μου σε παρακαλω οταν γινει...και κοριτσια με εσας καταλαβα πολλα πραγματα για το 4ο βιβλιο που δεν ειχα παρατηρησει!!!και συμφωνω ΑΠΟΛΕΙΤΑ μαζι σας!!!<3<3<3<33

      Διαγραφή
  47. Αγαπητή Χρύσα,
    Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ανυπομονώ να βγει το 5ο βιβλίο, που μάλλον θα πάρω πρώτα στα αγγλικά! Και εγώ όλη την ώρα αυτό σκέφτομαι, έχω βαρεθεί και από το διάβασμα......
    Και εσύ είσαι στην Γ' Γυμνασίου? (και εγώ) Απίστευτο, πώς προλαβαίνεις να διαβάζεις και να ασχολείσαι και με το blog (που είναι άψογο!) ταυτόχρονα? Ανυπομονώ για την ανάρτησή σου σχετικά με το Endgame! (μην πιεστείς, όμως, προέχουν οι εξετάσεις) Καλή επιτυχία και με το Lower, είμαι σίγουρη ότι θα το πάρεις!
    Αυτό το βιβλίο το έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ! (αν και στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτική- είναι το πρώτο βιβλίο εφηβικής λογοτεχνίας που διάβασα). Το καλοκαίρι θέλω να διαβάσω το Looking for Alaska, το Papertowns, το The fault in our stars και το The Last Song. Τι λες, θα μου αρέσουν? Ποια άλλα μου προτείνεις? (θέλω να έχει περιπέτεια και λίγη δόση ρομαντισμού, ενώ δεν μου αρέσει πολύ η επιστημονική φαντασία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ. Πνίγομαι!!! Δεν αντέχω άλλο απο το διάβασμα. Διαβάζω και σαν διάλειμμα ασχολούμαι με το μπλογκ. Χτες να φανταστείς είχα έτοιμη την ανάρτηση που σας είχε τάξει αλλά ΚΌΠΗΚΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!! Δράμα... Και ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Το πρώτο βιβλίο??? Τέλεια. Αφού μπαίνεις εδώ θα βρεις και άλλα. Θα σου πρότεινα να πάρεις όλα όσα ανέφερες. Γιατί είναι όλα ωραία. Μάλλον οι "Χάρτινες Πόλεις" θα σου άρεσε λίγο περισσότερο. Αφού θες και την δόση σου από περιπέτεια.

      Διαγραφή
  48. Αλλά και πάλι είναι υπέροχη !!!!
    Υ.Γ. Έχω μία απορία μήπως ξέρεις γιατί ο Σιλβέν και ο Κάρτερ τσακώνονταν συνέχεια;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Ευχαριστώ!!! <3
      Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρη... Έχω μερικές υποψίες. Εκτός του ότι ήταν και οι δυο players βέβαια. <3

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή μου Χρύσα
      ΠΑΡΑΚΑΛΏ!!!
      Υ.Γ. Ούτε εγώ θα ήθελα πολύ να μάθω τις υποψίες σου.Τι ακριβώς εννοείς;
      Α δίνεις lower; εγώ θα δώσω λογικά τον Δεκέμβριο το ECCE (Michighan) Καλή επιτυχία και σε αυτό!!!! όπως στις εξετάσεις!!!! <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Νομίζω πως ο Σιλβέν διέδωσε κακές φήμες για τον Κάρτερ. Ή πως ήταν παλιά πολύ καλοί φίλοι αλλά έγινε κάτι και τους χώρισε.
      Και ναι δίνω. Και εγώ ECCE (Michighan). Μόνο την έκθεση φοβάμαι. Εκεί είμαι λίγο... Πάτος.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή μου Χρύσα
      Μπορεί όντως να συνέβη αυτό είναι μία πολύ καλή υπόθεση!!! (Τι εννοείς: δυο players;)
      Δεν πειράζει πέρασε τα υπόλοιπα και κουτσά στραβά θα τα καταφέρεις στην έκθεση!!!

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Δεν θυμάσαι??? Που παλιά ο Κάρτερ πήγαινε με την μια και με την άλλη??? Ή που ο Σιλβέν φερόταν άσχημα στα κορίτσια??? Αφού πήγαινε μαζί τους??? Ήταν players.
      Υ.Γ. Ναι αυτός είναι ο στόχος μου. ;)

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή μου Χρύσα
      Ναι τώρα που το λες με αυτόν τον τρόπο ναι δεν σκέφτηκα αυτό το ενδεχόμενο !!!
      Υ.Γ. <3 <3 <3

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Αγαπητή Katerina N.,
      Χαίρομαι που σου έδωσα μια διαφορετική οπτική. <3
      Υ.Γ. <3

      Διαγραφή
    8. εγω νομιζω οτι τσακωνονται συνεχεια γτ θελουν και οι δυο την Αλι....και σκεφτετε ο καθενας τι ασχημο της ειχε κανει στο παρελθον και ετσι δημιουργει την αιτια για εναν τσακωμο! και οντως Χρυσα καλη επιτιχια!!!αν δεν εχεις δωσει ακομα....;)!!!

      Διαγραφή
    9. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι αυτός είναι ένας λόγος. Αλλά δεν τα πήγαιναν καλά από πριν.
      Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ. <3 Έδωσα το Σάββατο αλλά ευχαριστώ που με θυμήθηκες.

      Διαγραφή
  49. ωραια....
    Υ.Γ. μπραβο!!! καλη επιυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι...
      Υ.Γ. Ευχαριστώ. Ελπίζω να τα πήγα καλά. <3

      Διαγραφή
  50. ΈΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟ 5ο ΒΙΒΛΊΟ ΤΗς ΣΕΙΡΆΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΣΧΟΛΕΊΟ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/05/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Έμαθα πότε έρχεται το 5ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς "Νυχτερινό Σχολείο" στην Ελλάδα!!! <3 http://booksfrien.blogspot.gr/2015/06/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. ΜΌΛΙΣ ΈΓΡΑΨΑ ΚΡΙΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΊΟ 5. ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/07/night-school-endgame-5-5-cjdaugherty.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. OMG!!!!!!!!!!!!!
    Καθε φορα που διαβαζω αυτη την αναρτηση παρολο που εχω διαβασει και τα 5 βιβλια βαζω τα κλαματα.....και αρχιζω να τα ξαναδιαβαζω και τα 5..,......το νυχτερινο σχολειο,ειναι η καλυτερη σειρα βιβλιων....τοσο μου αρεσουν που δεν θελω να διαβασω αλλα βιβλια γιατι ξερω πως δεν θα τα ευχαριστηθω το ιδιο....ελπιζω να βγει και 6 βιβλιο ή sequels....γιατι ΔΕΝ γινεται να τελειωνει ετσι το 5 βιβλιο.....και ανυπομονω και ελπιζω να βγει συντομα ταινια ή σειρα.,....και ναπαιζει το σωστο cast...ωραια θα ηταν να κανεις μια αναρτηση με το cast που προτιμας....
    Οι αναρτησης σου του νυχτερινου σχολειου ειναι οι καλυτερες με διαφορα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις