Το "The Selection: The Crown - Η Επιλογή: Το Στέμμα " (Βιβλίο 5ο από 5) της Kiera Cass απέκτησε εξώφυλλο


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


(Το εξώφυλλο!!!)

  Ύστερα από πολύ καιρό αναμονής όλων των fans της συγγραφέας Kiera Cass και της σειράς της, με τίτλο "The Selection - Η Επιλογή", ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το εξώφυλλο του πέμπτου και τελευταίου βιβλίου. Όσο και αν δεν λατρεύτηκε το τέταρτο βιβλίο, με τον τίτλο "The Heir - Η Διάδοχος", πρέπει όλοι να παραδεχτείτε πως το "The Crown - Το Στέμμα " έχει ένα πανέμορφο εξώφυλλο. Για ακόμα μια φορά, η Kiera έκανε το θαύμα της και το περιτρίγυρα της ιστορίας της είναι τόσο παραμυθένιο που σε κάνει να θες να διαβάσεις απεγνωσμένα την συνέχεια. Επίσης, χαίρομαι που πέτυχα το χρώμα. Ήμουν σίγουρη πως το εξώφυλλο θα περιείχε τις αποχρώσεις του μοβ γιατί δίνει χρώμα και ζωντάνια στην μουντή ζωή της πρωταγωνίστριας. Και ναι, από εκεί πηγάζει το πανέμορφο γκρι του τέταρτου βιβλίου. 

 

  Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ναι μεν τα χρώματα είναι υπέροχα και πως το μοντέλο είναι καταπληκτικό αλλά κάτι δεν μου αρέσει. Κάτι δεν μου ταιριάζει στην όλη εικόνα. Θεωρώ πως έχουν κάνει κακό μοντάρισμα γιατί κάτι δεν μου κολλάει στο πως όλα δείχνουν. Μπορεί να φταίει που το κάνανε πολύ λαμπερό. Όπως και να έχει, αυτές είναι οι δικές μου απόψεις για το εξώφυλλο. Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει το εξώφυλλο και ανυπομονείτε να έρθει η 3εις Μαΐου για να αποκτήσετε στα χέρια σας το τέλος αυτής της σειράς ή ύστερα από το μέτριο 4ο βιβλίο πιστεύετε πως δεν αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Το τεταρτο βιβλιο θα μεταφραστει;; επισης ηθελα να ρωτησω αν ξερεις ποτε θα ερθει το winter της marissa meyer στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Με ενημέρωσε ένας άλλος Ανώνυμος πρόσφατα ότι θα μεταφραστούν. Το έψαξα λοιπόν λίγο και είναι αλήθεια. Θα μεταφραστεί. Αλλά δεν ξέρω ακόμα πότε. Και λογικά, αφού ήρθε τόσο πρόσφατα το Κρες και το "Γουίντερ - Winter" μόλις κυκλοφόρησε στο εξώτερικά, θα έρθει την άνοιξη του 2016. Δεν υπόσχομαι όμως για αυτό.

      Διαγραφή
  2. Αν και έχω το βιβλίο τα φτωχά μου αγγλικά δεν με έχουν αφήσει να διαβάσω το 4ο το εξόφυλο μου μοιάζει ψεύτικο.Το μοντέλο είναι τραγικό , ίσως αυτό να φτέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όσο φτωχά αγγλικά και αν έχει, πιστεύω πως μπορείς να διαβάσεις το 4α. Έχει πολύ εύκολο λεξιλόγιο. Το μοντέλο είναι το ίδιο με του 4ου βιβλίου. Νομίζω πως το μοντέλο είναι οκ αλλά απλά είναι σε λάθος γωνία. :(

      Διαγραφή
  3. Εμενα για καποιο λογο μου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα στο προσωπο του μοντελου...δεν ξερω βεβαια αυτη ειναι προσωπικη αποψη.Η αληθεια ειναι οτι τα αλλα εξωφυλλα μου αρεσαν περισσοτερο,ωστοσο και αυτο ειναι πολυ ωραιο.Και ναι,θα το αγορασω,αν και το τεταρτο δεν με ξετρελανε.Στην αρχη το απεδωσα στο γεγονος οτι ηταν γραμμενο στα αγγλικα,και επισης το πρωτο βιβλιο που πηρα αμεταφραστο...ωστοσο οταν ειδα οτι δεν ημουν η μονη με αυτην την αποψη καταλαβα οτι ισως να μην εφταιγα εγω.Παρολαυτα θα παρω σιγουρα το 5ο βιβλιο,θελω πολυ να μαθω τοσο τη συνεχεια οσο και το τελος της ιστοριας.. το περιμενω με ανυπομονησια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Ζωή Σταυροπούλου,
      Νομίζω πως το μοντέλο είναι απλώς δε λάθος γωνία. Έπρεπε να το είχαν σκεφτεί καλύτερα το πως θα το φτιάξουν. :( Άντε να δούμε στο τέλος ποιον θα διαλέξει. :)

      Διαγραφή
  4. Το εξώφυλλο είναι υπέροχο!!!! Μου αρέσει πολύ! Το μόνο που δεν μου κολλάει είναι το βάψιμο της κοπέλας... Δεν είναι λίγο υπερβολικό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Κ,
      Χμ, δεν θα το έλεγα. Παρόλο που αν το μοντέλο είχε κάτω τα μαλλιά της, η κατάσταση τουλάχιστον θα σωζόταν. :)

      Διαγραφή
  5. το εξώφυλλο είναι όντως τέλειο!!!!!!!!!!! Αυτό που το χαλάει νομίζω είναι η στάση του μοντέλου, νομίζω... Δεν ξέρω το περίμενα λίγο πιο... τσαχπινιάρικο-αν υπάρχει τέτοια λέξη... τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Χαχα... Ναι, υπάρχει αυτή η λέξη. <3 Ναι, δίκιο έχεις. Μάλλον φταίει και αυτό. Αλλά δεν νομίζω ότι πειράζει γιατί αντιπροσωπεύει τον σοβαρό χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας. :)

      Διαγραφή
    2. Σωστό! Αλλά και πάλι, η αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο πιο τσαχπινιάρικο το εξώφυλλο...

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Και εγώ αλλά δεν πειράζει. Καλύτερο αυτό από κάτι χειρότερο. <3

      Διαγραφή
  6. Το τέταρτο θα βγει στα ελληνικά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Από όσο ξέρω ναι. :) Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι. <3

      Διαγραφή
    2. Τέλεια!!! Και μήπως ξέρεις αν θα μεταφραστεί το Magonia και το Incarnate?? Και αυτά τα δύο αξίζουν??

      Διαγραφή
    3. Αληθεια???Ποτε θα βγει στα ελληνικα????😍😍😍😍

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Κανένα από τα δύο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα δυστυχώς. Το Incarnate δεν μου άρεσε. Το Magonia όμως είναι πολύ ωραίο. Μπορούσε να είναι και καλύτερο αλλά αξίζει. <3 Θα γράψω και κριτική για αυτό. <3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Κλειώ Κ,
      Δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζω. :(

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή Ζωή Σταυροπούλου,
      Ναι θα βγει αλλά λυπάμαι που δεν μπορώ να σας πω το πότε. :( Συγνώμη. :(

      Διαγραφή
  7. Νομίζω τώρα που το παρατηρώ καλύτερα -χωρίς να θελω να προσβάλω το μοντέλο, το οποίο είναι πανέμορφο!- πρέπει να φταίει το κεφάλι του... Α, θα βγει στα Ελληνικά? Μήπως έχει αλλάξει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Χμ, νομίζω ότι φταίνε τα μαλλιά. Δεν ταιριάζουν στο σχήμα προσώπου του μοντέλου. :/ Το τέσσερα θα βγει στα ελληνικά. Ελπίζω να βγει και αυτό. :)

      Διαγραφή
    2. Το τέσσερα? Μισό, μπερδεύτηκα! Το τέσσερα είναι η κληρονόμος? (The heir)??????

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη δηλααδή αυτή είναι η συνέχεια της ιστορίας της κόρης της Αμέρικα και του Μέιξον?

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ, (σχόλιο 1)
      Ναι, το πρώτο είναι το "The Heir - Η Κληρονόμος". <3

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ, (σχόλιο 2)
      Ακριβώς αυτό είναι. :) Σε αυτό θα δούμε ποιον θα διαλέξει η κόρη της Αμέρικα και του Μέιξον. <3

      Διαγραφή
    6. Δηλαδή ένα παραπάνω βιβλίο????? Αυτό είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Ναι, μας μένει ένα ακόμα βιβλίο. <3

      Διαγραφή
  8. Ειναι λιγο ασχετο αυτο που θα σε ρωτησω,αλλα μηπως μπορεις να μου πεις απο που παραγγελνεις βιβλια;Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Από Public και Παπασωτηρίου. Ατόν τον μήνα θα παραγγείλω για πρώτη φορά και απο το Amazon. <3

      Διαγραφή
    2. Χρυσα εχεις παραγγειλει ποτε απο cosmotebooks?? Αυτο το μηνα σκεφτομαι να παραγγειλω μερικα ξενογλωσσα χριστουγεννιατικα βιβλια που δεν τα βρηκα ουτε στα public ουτε στα παπασωτηριου αλλα δεν ξερω....και ετσι σκεφτηκα να σε ρωτησω... αν μπορεις να με συμβουλεψεις θα βοηθουσε πολυ..ευχαριστω!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν έχω παραγγείλει εγώ ποτέ κάτι από εκεί αλλά το έχει κάνει η αδελφή μου. Νομίζω ότι εκεί θα βρεις εκεί ότι χρειάζεσαι. Καλή τύχη. <3

      Διαγραφή
  9. Το μοντέλο είναι σε τελείος λάθος γωνίες,το πρωσοπο της φένεται τεράστιο ενώ ο λεμός και το στίθος πάρα πολύ μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέχασα να ρωτήσω πότε θα βγει το τεταρτό , ανυπομονώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν πειράζει. Ρώτα όποτε θες ότι θες. Λυπάμαι, αλλά δεν ξέρω το πότε θα έρθει στην Ελλάδα. :( Συγνώμη. :( Θα έρθει όμως. <3

      Διαγραφή
  11. Σιγουρα τα μαλλια φταινε....παντως ειναι πανεμορφο το εξωφυλλο,σαν γενικη ιδεα....δεν εχω διαβασει τα βιβλια...ειναι στη χριστουγεννιατικη λιστα μου....<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ελπίζω να τα πάρεις όλα τα Χριστούγεννα και να σου αρέσουν. <3 Και ναι, η ιδέα είναι όμορφη. <3

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Χρύσα,
      Η περίληψη του 5ου βιβλίου έχει βγει?? Και όσο για το εξώφυλλο, γνώμη μου είναι ότι απλά η έκφραση του μοντέλου δεν είναι τόσο πετυχημένη!!! Επίσης θα ήθελα να πω ότι διαβάζω το 4ο βίβλιο και έχω να πω ότι πολύ καλό αν εξαιρέσουμε ότι είναι λίγο εκνευριστικη η Eadlyn που δεν αποφασιζει τι θέλει!! Μου θυμίζει λίγο την America στην αρχή της δικής της επιλογής! Επίσης είμαι με το μέρος του Kile και ελπίζω στο τέλος να καταλήξουν μαζί!!! Ελπίζω να συγχωρησεις την πολυλογια μου!!!
      Μαρία

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή maria sofotasiou,
      Μόλις σήμερα βγήκε. <3 Ορίστε:

      Kiera Cass’s bestselling Selection series has enchanted readers from the very first page. Now the end of the journey is here, in a wonderfully romantic series finale that will sweep you off your feet.

      Twenty years have passed since the events of The One, and America and Maxon’s daughter is the first princess to hold a Selection of her own. Princess Eadlyn didn’t think she would find a real partner among the Selection’s thirty-five suitors, let alone true love. But sometimes the heart has a way of surprising you...and now Eadlyn must make a choice that feels more difficult—and more important—than she ever expected.

      The Selection series has sold more than 3 million copies and captured the hearts of fans around the world. This swoonworthy final installment is the happily ever after they’ve all been waiting for.

      Και ποια πολυλογία;;; Λατρεύω όλα σας τα σχόλια. Είναι όλα καταπληκτικά και μοναδικά. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις