Η Chloe Moretz θα πρωταγωνιστήσει στο "The Little Mermaid - Η Μικρή Γοργόνα"


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Η γλυκιά 18άχρονη Chloe Moretz, μια από τις μελλοντικές "μεγαλύτερες" ηθοποιούς της γενιάς μας, έρχεται για να μας καταπλήξει για άλλη μια φορά. Αυτό το κορίτσι μας ετοιμάζει πέντε ταινίες για το 2016 στις οποίες πρωταγωνιστεί, ανάμεσα τους και το "The 5th Wave - Το 5ο Κύμα", και για αυτό δεν περίμενα να μας ανακοινώσει ότι θα πρωταγωνιστήσει και στο "The Little Mermaid - Η Μικρή Γοργόνα". Όταν το έμαθα, πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Όταν όμως άρχισα να το σκέπτομαι, μου φάνηκε λογικό. Η Chloe είναι απίστευτα ταλαντούχα και πλέον μπορώ να την φανταστώ πολύ εύκολα ως Ariel.


  Πρέπει όμως να ξέρετε πως η ταινία δεν θα είναι της Disney και πως πιθανότατα η Chloe στην ταινία δεν θα λέγεται καν Ariel. Από όσα όμως έχουν μαθευτεί, η παραγωγή θα κρατήσει την ιδέα και την κεντρική πλοκή του γνωστού μας παραμυθιού, παρόλο που σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Άρα, μην παραξενευτείτε που δεν είναι όλα όπως τα ξέραμε. Ανυπομονώ να δω αυτό το νέο project εν δράση γιατί ξέρω πως η Chloe θα βάλει τα δυνατά της και επειδή εύχομαι πως θα επιλεγούν και άλλοι εξίσου καλοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Μπορείτε να οραματιστείτε την Chloe Moretz ως την Μικρή μας Γοργόνα ή όχι; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.

Fanmade φωτογραφίες:



 

Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. ναι μοιαζει με την μικρη γοργονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ τι ωραία!! Υπέροχα νέα!!! Μου αρέσει τόσο πολύ η Chloe Moretz!! Και πιστεύω ότι είναι ιδανική γι' αυτό το ρόλο!!..<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Κ,
      Χαίρομαι τόσο πολύ που αρέσει και σε εσένα. Νομίζω πως θα σκίσει σε αυτόν τον ρόλο. <3

      Διαγραφή
  3. Είναι ένα όμορφο νέο κορίτσι λες και βγήκε πράγματι από ένα εικονογραφημένο παραμύθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή αχτίδα,
      Είναι όντως κούκλα και πολύ γλυκιά. Πιστεύω πως θα μας εκπλήξει όλους ως "Μικρή Γοργόνα". <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις