Το βιβλίο "Thirteen Reasons Why - Δεκατρεία Γιατί" έρχεται στην Μικρή Οθόνη από την Netflix με παραγωγό την Selena Gomez


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Ύστερα από αρκετές μέρες που έχω να αναρτήσω, γύρισα σήμερα με καταπληκτικά νέα σχετικά με όλα όσα αγαπάμε. Πρώτη μεγάλη αποκάλυψη είναι ότι το βιβλίο "Thirteen Reasons Why - Δεκατρεία Γιατί" της Jay Asher έρχεται από την Netflix για να γίνει Mini Tv σειρά. Το ποιο συναρπαστικό από όλα όμως είναι πως παραγωγός και σκηνοθέτρια της σειράς θα είναι η Selena Gomez. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να μην λατρεύω το βιβλίο, κυριότερα λόγο της πρωταγωνίστριας την οποία βρήκα πολύ εκνευριστική, αλλά είμαι ενθουσιασμένη για αυτήν την παραγωγή και το ότι ακόμα ένα βιβλίο έρχεται στην Μικρή Οθόνη. Το project θα το έχουμε στα χέρια μας το 2016 και θεωρώ πως η Selena θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Όσο για το cast, ποιοι θεωρείτε πως θα έπρεπε να παίξουν; Εγώ εύχομαι να πρωταγωνιστεί η Selena, εκτός από το να σκηνοθετεί, γιατί είναι η μόνη που μπορεί να καταφέρει να κάνει την Χάννα τουλάχιστον ανεκτή. Αυτό μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατον να συμβεί αλλά δεν πειράζει να ελπίζουμε. Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια.


Δεκατρία γιατί

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Δε γίνεται να πατήσεις Stop στο μέλλον.

Δε γίνεται να ξαναπαίξεις το παρελθόν.

Ο μόνος τρόπος για να μάθεις το μυστικό είναι να πατήσεις το Play.

Μια μέρα ο Κλέυ βρίσκει στη βεράντα του σπιτιού του ένα πακέτο με το όνομά του. Όταν το ανοίγει, ανακαλύπτει επτά κασέτες που έχουν ηχογραφηθεί από τη Χάννα, πρώην συμμαθήτρια και κρυφό του έρωτα. Αυτά συμβαίνουν δυο βδομάδες αφού η Χάννα έχει δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο Κλέυ βάζει την πρώτη κασέτα να παίξει. Η φωνή της Χάννα τού ανακοινώνει ότι είναι κι εκείνος ένας από τους δεκατρείς λόγους που την οδήγησαν στην οριστική της απόφαση. Κι αν είχε το κουράγιο ν’ ακούσει τις κασέτες, θα μάθαινε το γιατί.

Ο Κλέυ περνάει τη μέρα του διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης με οδηγό τη Χάννα. Γίνεται μάρτυρας του πόνου της και μαθαίνει ότι, κάποιες φορές, ακόμα και το παραμικρό γεγονός μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας – θετικά ή αρνητικά.



Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Αχχχ τέλεια θα τα καταφέρει η Selena , ξέρω πως εχω πολύ καιρό να σχολιασω αλλά δεν προλαβαινα όμως διαβάζω ΟΣΕ περισσότερες αναρτήσεις σου μπορω ❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Katerina Nv.,
      Συμφωνώ!!! <3
      Και δεν πειράζει. Σε ευχαριστώ και μόνο που διαβάζεις όσα γράφω. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις