Η ταινία "The Divergent Series: Allegiant" απέκτησε τα πρώτα της promos, trailers και posters


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Εδώ και μερικές μέρες κάτι καταπληκτικό συνέβη. Η παραγωγή της ταινίας "Allegiant - Αφοσίωση" έχει πάρει φωτιά και μας έχουν χαρίσει μερικά μαγικά πραγματάκια. Κατά πρώτον, μας έδωσαν ένα Sneak Peek επτά δευτερολέπτων. Όταν βγήκε είχα μείνει άφωνη. Αναρωτιόμουν, γιατί μόνο επτά δευτερόλεπτα; Και ύστερα το είδα. Πλέον, μου φαίνεται απόλυτα λογικό που αρχικά μας έδωσαν κάτι τόσο μικρό. Το Sneak Peek ήταν γεμάτο δράση, μάχες και όλα όσα χρειάζονται για να ανυπομονείς σαν τρελός-η και για άλλο.



  Ύστερα, ελάχιστο αργότερα το δεύτερο trailer έφτασε στα χέρια μας. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι μπορούσε να ήταν ακόμα ποιο φαντασμαγορικό από το πρώτο αλλά συνέβη. Μπορέσαμε αυτήν την φορά να διακρίνουμε ακόμα περισσότερα από τραγικά μικρό promo. Η ταλαντούχα Shailene Woodley έχει γίνει η απόλυτη Tris και ανυπομονώ να την δω για άλλη μια φορά σε αυτόν τον τρομερό χαρακτήρα. Επίσης, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πως για άλλη μια φορά, η ταινία θα είναι πολύ διαφορετική από τα βιβλία. Άρα, ας προσπαθήσουμε όλοι να απολαύσουμε αυτήν την υπέροχη παραγωγή και ας αφήσουμε στην άκρη το πάθος μας για τα βιβλία και το ότι θα θέλαμε να μην υπάρξει καμία αλλαγή.



  Και τέλος, η παραγωγή μας έδωσε τα πρώτα posters. Τα οποία είναι αρκετά καλά. Προφανώς, έχουν πολύ δουλειά ακόμα αλλά έχουμε καιρό μέχρι τις 18 Μαρτίου που είναι  πρεμιέρα. Αν προσέξετε, στα posters υπάρχουν κάτι τελίτσες. Προσωπικά, μου θυμίζουν τις βόμβες που είδαμε. Όσο για το ότι βλέπουμε μόνο το μισό πρόσωπο της Shailene Woodley και του τρομερού Theo James, νομίζω πως αντιπροσωπεύει το ότι η Tris και ο Four συμπληρώνουν απόλυτα ο ένας τον άλλο.



Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Σας αρέσουν όσα μας δόθηκαν και ανυπομονείτε για αυτό που έρχεται ή είστε δισταχτικοί επειδή δεν σας άρεσε τόσο η δεύτερη ταινία; Ανυπομονώ για όλα σας τα σχόλια και μην ξεχνάτε, έχω κάνει βίντεο reaction για όσα μόλις σας σχολίασα άρα και αυτό έρχεται σύντομα. Καλό σας απόγευμα και ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ.

Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. Dn eimai k toso en8ousiasmeni, alla elpizw na einai kalo!♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχω διαβασει τα βιβλια οποτε δεν μπορω να ξερω αμα εχουν κοψει πραγματα η' βαλει αλλα;;;;
    Απο αποψη ταινιων ειναι καταπληκτηκες και σιγουρα θα ειναι και τεταρτη και η πεμτη ταινια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Έχουν βάλει κάποια άλλα πράγματα αλλά δεν με πειράζει προσωπικά. :)
      Και εγώ πιστεύω πως οι επόμενες ταινίες θα είναι τέλειες παρόλο που δεν θα υπάρξει 5η ταινία. Μονάχα 4εις. <3

      Διαγραφή
  3. Τέλειαααααα!!!! Ποιος περιμένει μέχρι τον Μάρτιο τώρα... :(
    Υ.Γ. Ελπίζω στην ταινία ο αδελφός της Τρις να είναι καλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Δυστυχώς, εμείς. :(
      Υ.Γ. Μπα, εγώ θέλω αυτό να παραμείνει όπως είναι επειδή είναι δυνατό χαρτί. <3

      Διαγραφή
  4. καλο, αλλα δεν αντεχω τις αλλαγες!! :( Τελος παντων, μπορει να ειναι καλτερο απ οσο νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειαααα!!! Επιτέλους!!! Πραγματικά είναι υπέροχα!! Μα να ρωτήσω κάτι?? Το δεύτερο βιβλίο του Το 5ο κύμα έχει βγει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ Κ,
      Χαίρομαι πολύ που άρεσαν και σε εσένα. <3 Όχι, το 2ο ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. :(

      Διαγραφή
  6. Καταπληκτικες ταινίες!!! Τις αγνοούσα μέχρι τον προηγούμενο μήνα που η κολλητή μου με επριξε να τις δούμε!!! Ανυπομονώ να έρθει ο Μάρτιος!!! Και για την ιστορία δν ξέρω αν το ξέρετε αλλά ο Theo James είναι μίσος Έλληνας ( ο πατέρας του είναι Έλληνας!!)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή maria sofotasiou,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που η κολλητή σου σε έπεισε. Και ναι, το ξέρω πως είναι μισός Έλληνας. Τέλειο ε; :)

      Διαγραφή
  7. Δεν μπορω να περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας! :D Ειμαι τρελη φαν των divergent series.Εχω διαβασει και τα 4 βιβλια και ειναι απλα υπεροχα!Πιστευω πως η πρωτη ταινια βαδιζε καλυτερα με το βιβλιο.Η δευτερη οχι τοσο ισως γιατι αλλαξε ο σκηνοθετης(δεν ξερω μπορει να ειναι και ιδεα μου).Αλλα οπως και να εχει ηταν και οι δυο υπεροχες!Ελπιζω αυτη η ταινια να ειναι το ιδιο φανταστικη και ο Theo πιο γοητευτικος απο ποτε!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμ,
      Γεια, δεν χρειάζεται πληθυντικός. Έτσι και αλλιώς, μόλις 15 είμαι. :) Χαίρομαι που ανακαλύπτω συνέχεια νέους lovers αυτών των βιβλίων και αυτών των ταινιών. <3 Όσο για τον Theo, για αυτό είμαι απόλυτα σίγουρη. ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις