Οι πρώτες εικόνες της ταινίας "Fantastic Beasts and Where to Find Them" έφτασαν


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

(Το πανέμορφο logo της ταινίας!!!)

  Προχτές ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για όλους τους λάτρεις των βιβλίων "Harry Potter - Χάρι Πότερ" γιατί μας δόθηκαν οι πρώτες εικόνες της ταινίας "Fantastic Beasts and Where to Find Them - Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται". Όταν τις είδα, έμεινα κυριολεκτικά στήλη άλατος και με κομμένη την ανάσα, ως αυθεντική Potterheader που είμαι. Μου πήρε αρκετή ώρα να συνέλθω από το σοκ που μου δημιουργήθηκε όταν τις πρωτοείδα γιατί κανείς δεν περίμενε να δημοσιευτούν. Όταν όμως επανήλθα στην βιβλιοφαγική μου καθημερινή κατάσταση, όλα μου τα συναισθήματα μετατράπηκαν ενθουσιασμό για αυτό που ερχόταν. Η ταινία έχει καταπληκτικούς ηθοποιούς όπως τον Eddie Redmayne που πρωταγωνιστεί, τον Ezra Miller και την Katherine Waterston και την βασίλισσα J.K. Rowling να γράφει το σενάριο. Ήμουν πεπεισμένη πως δεν μπορούσα να ενθουσιαστώ ακόμα περισσότερο για την μεγάλη επιστροφή του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ στην Μεγάλη Οθόνη αλλά αποδείχτηκε πως έκανα λάθος μιας και δεν είχα υπολογίσει αυτές τις φωτογραφίες.

 

  Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τα περισσότερα στοιχεία. Πρέπει να παραδεχτώ πως στον Eddie Redmayne ταιριάζει πάρα πολύ το στιλ εκείνης της εποχής και θεωρώ πως θα αναπαραστήσει τον Newt Scamander καταπληκτικά. Μπορούμε να διακρίνουμε την τράπεζα των μάγων της Αμερικής και τους χρυσούς ιππόγρυπες, οι οποίοι μας δίνουν το στοιχείο για το ποιο θα είναι η πλοκή της ιστορίας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Newt έγινε διάσημος και έμεινε στην ιστορία για τις γνώσεις του στα μαγικά πλάσματα. Όσο για το καταπληκτικό logo της ταινίας, θεωρώ πως το έχουν κάνει πανέξυπνο. Το s που είναι στο κέντρο όλης της εικόνας το έχουν κάνει να μοιάζει με δράκο, το οποίο είναι ακόμα ένα στοιχείο της προσωπικότητας του πρωταγωνιστή.








  Οι φωτογραφίες αυτές μας παρουσιάζουν στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, το πως θα είναι ντυμένοι οι άνθρωποι και το πως θα είναι διαφοροποιημένα  όλα. Φαίνεται πως η παραγωγή κάνει πραγματικά αξιόλογη δουλειά και δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η 17 Νοεμβρίου του 2016 για να μπορέσω και επισήμως να δω την ταινία. Αυτή η ώρα όμως αργεί πάρα πολύ άρα θέτω τις ελπίδες μου και την υπομονή μου στο να βγει σύντομα το πρώτο trailer για να μπορέσω να ξανά νιώσω έστω και για τόσο λίγο την μαγεία. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Είστε και εσείς ενθουσιασμένοι; Ανυπομονώ να όλα σας τα σχόλια.


Μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα μας
στο Facebook και στο YouTube.

Σχόλια

  1. αμα δεν πρωτα την ταινια η' εστω ενα τραιλερ δεν μπορω να ξερω ποσο καλη θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. soooooooooooooooooo excited. Πολλα υπεροχα adaptations το 2016!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Μόνο ΠΟΛΛΆ;;; Δεν ξέρω τι θα πρωτοδώ το 2016. <3 <3 <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις