About Me...




Γεια σε όλους!!!

  Είμαι η Χρυσάνθη Τσαντσαράκη ή στα αγγλικά Chryssa Tsantsaraki ή και σκέτο Χρύσα αν θέλετε!!! Μου αρέσει το διάβασμα , οι ταινίες και η μουσική. Για αυτό έχω φτιάξει αυτό το blog έτσι ώστε να βοηθήσω τον κόσμο που του αρέσουν τα ίδια πράγματα με εμένα να κάνουν ποιο εύκολα τις επιλογές που θέλουν. (Εκτός από την μουσική)  Δημιούργησα το ιστολόγιο μου για να ανεβάζω κριτικές, ώστε να βοηθήσω κάποιον που ενδιαφέρεται για κάποιο βιβλίο (ή για οποιαδήποτε ταινία ή σειρά πλέον αφού αυτό το blog πλέον δεν έχει μόνο ένα θέμα). Εγώ, προσωπικά, πάντα διαβάζω κριτικές πριν αγοράσω ένα βιβλίο και σκέφτηκα πως έτσι θα μπορέσω να βοηθήσω και άλλους. Επίσης, αναρτώ νέες κυκλοφορίες βιβλίων αλλά και βιβλία υπό έκδοση. Ακόμα πλέον αναρτώ όσο μπορώ και για τις ταινίες και για τις σειρές. Ελπίζω να σας βοηθήσω να βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας βιβλίο-ταινία-σειρά!!!



  Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο ιστολόγιο μου και όσοι έχετε κάτι να βρείτε αλλά δεν μπορείτε να ανακαλύψετε τίποτα επί του θέματος μπορείτε να γράψετε στα σχόλια ακριβώς από κάτω.

Αυτά είχα να πω!!!
Ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στο ιστολόγιο μου και
που είδατε αυτήν μου την ανάρτηση!!!

Σχόλια

  1. ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    ΑΠΌ ΌΤΙ ΒΛΈΠΩ ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΣΟΥ ΣΧΌΛΙΟ ΣΕ ΑΎΤΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΕΝΌΤΗΤΑ!!!!!! ΉΘΕΛΑ ΑΠΛΆ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΤΙ ΛΑΤΡΕΎΩ ΤΟ ΜΠΛΌΓΚ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!! ΌΤΙ ΜΠΑΊΝΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΔΙΑΒΆΖΩ ΌΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ!!!!!!!! Ή ΌΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕς ΜΠΟΡΏ ΤΟΥ ΛΆΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΎ ΑΝΕΒΆΖΕΙΣ ΠΟΛΛΆΑ!!!!!!!! ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ Ε΄ΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!!!! ΈΧΕΙΣ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΤΟΝ ΟΊΚΟ ΤΗΣ ΝΎΧΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΊ ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που το πρώτο μου σχόλιο στο About Me... ήταν από εσένα. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει τόσο το blog μου έτσι ώστε να μπαίνουν συνέχεια. Σε ευχαριστώ πολύ και το εκτιμάω απίστευτα το ότι μπαίνεις τόσο συχνά όσο λές και που βλέπεις όσες περισσότερες αναρτήσεις μου μπορείς.
      Όσο για την ερώτηση που έκανες η απάντηση είναι η εξής:
      Έχω διαβάσει τα δυο πρώτα από τα 12 που υπάρχουν (τα οποία έχουν βγει τα 8 επισήμως στα ελληνικά)!!! Το πρώτο στα αγγλικά και σε μορφή pdf αλλά το δεύτερο στα ελληνικά. Κοίτα, η σειρά "Ο Οίκος Της Νύχτας" δεν είναι από αυτές που θα μείνεις ή που θα πάθεις εμμονή!!! Τίποτα τέτοιο!!! Είναι όμως μια καλογραμμένη σειρά που μου αρέσει αλλά που δεν με έχει ενθουσιάσει ακόμα!!! Θα σου πρότεινα να πάρεις τα δυο πρώτα (το πολύ τρία) και ανάλογα. Αν σου αρέσει συνεχίζεις με τα υπόλοιπα, που η αλήθεια να λέγεται είναι μπόλικα (ακόμα και για τα δικά μου γούστα), ή την σταματάς. Εγω που έχω διαβάσει τα δύο πρώτα θα πάρω και το τρίτο και το τέταρτο για να δω το πως θα εξελιχθεί η ιστορία και για να δώσω σε αυτήν την ιστορία ακόμα μια ευκαιρία να με μαγνητίσει. Και για να ξέρεις το πρώτο ήταν καλό αλλά το δεύτερο μου άρεσε πολύ περισσότερο. Τώρα από εκεί και πέρα θα δείξει ανάλογα στο γούστο σου. Ελπίζω να σε κάλυψα!!! ;)

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Χρυσάνθη! Καταπληκτικό blog! Πίστεψέ με είναι απίθανο!!!! Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι. Δεν αφορά βιβλίο γι' αυτό ίσως να μην μπορέσεις να με απαντήσεις... Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να ψάξεις πότε βγαίνει το divergent 2 και 3 με ελληνικούς υπότιτλους! Θα περιμένω με ανυπομονησία και εύχομαι να μπορέσεις να με βοηθήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρίνα Πατέλια,
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! <3
      Για το Divergant 2 ξέρω ότι βγαίνει στο εξωτερικό στις 16 Μαρτίου!!! Για το 3 δεν ξέρω ακόμα!!!

      Διαγραφή
    2. Αχ ωραία! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Και ότι άλλο μάθεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με!!! <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Marina Pat,
      Δεν κάνει τίποτα. Και μόλις μάθω κάτι θα σας ενημερώσω όλους. ;) <3

      Διαγραφή
  3. xrysanuh jereis thn seira: arrow??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι την ξέρω!!! Για την ακρίβεια ... την λατρεύω!!! Είναι πάρα πολύ καλή!!! Σκέπτεσαι να την αρχίσεις???

      Διαγραφή
    2. h alhueia einai pvw to skeptomai....

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Καλή επιλογή!!! <3

      Διαγραφή
  4. πες μου σε παρακαλω σε ποιο σαιτ διαβασες το νυχτερινο σχολειο την αντισταση (το 4ο) στα αγγλικα γιατι θελω κι εγω να το διαβασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δεν το διάβασα σε κανένα site. Μόνο το πρωτο κεφάλαιο. Ολόκληρο το βιβλίο στα αγγλικά το αγόρασα. Τα Public έχουν πολλά αντίτυπα!!! Μπορείς από εκεί να το πάρεις. Και αρκετά σύντομα ελπίζω να δημοσιεύσω την κριτική μου για το Νυχτερινό Σχολείο 4. ;)
      (Προειδοποιώ ότι θα είναι μεγάλη. Αυτό συμβαίνει γιατί το 5 θα αργήσει λίγο να βγει και θέλω να έχετε κάτι να ξεχνιέστε. Και εγώ μαζί.)

      Διαγραφή
  5. Γεια σου Χρυσανθη και καλη χρονια! Καταρχας, συγχαρητηρια για το μπλογκ σου, ειναι παρα πολυ καλο! Επισης μολις ειδα στα "υπο εκδοση" των εκδοσεων μεταιχμιο το 4ο του νυχτερινου σχολειου! Τελικα του αλλαξαν εξωφυλλο παρα την παρακληση σου... Τελος παντων, απλα ηθελα να σου πω μπραβο και να συνεχισεις ετσι και ποσο χαρηκα που ειδα το η"αντισταση" θα κυκλοφορησει 6/4/15 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια. Καλή χρονιά επίσης. Και ναι, και εγώ το είδα χτες. Αύριο θα ανεβάσω την σχετική ανάρτηση με αυτήν την όχι και τόσο ευχάριστη αλλαγή. Και εγώ χάρηκα για την ημερομηνία.

      Διαγραφή
  6. Γειά σου Χρυσάνθη! καλή χρονιά!! Βλέπεις κανέναν booktuber? Αν ναι, ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Καλή χρονιά επίσης!!! Ναι βλέπω έναν που μου αρέσει!!! Το όνομα της είναι: Katytastic!!! Μπορείς να την δεις και εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=tE7FjEPLHFk&index=20&list=LLFgDpEE6H16HE7bHJEZ5D8A
      Έχει πλάκα και έχουμε το ίδιο γούστο στα βιβλία!!! Σχεδόν πάντα!!! Εσύ??? Έχεις κάποιον που να ξεχώρισε για τα δικά σου γούστα???

      Διαγραφή
    2. Η. Katytastic είναι η αγαπημένη μου!!! Βλέπω όμως και τους: jessethereader, bookables, peruseproject, little book owl και abookutopia. ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο και είναι επίσης διασκεδαστικοι :) Εσύ τους έχεις δει ? Επίσης μήπως έχεις διαβάσει τα Bane Chronicles? Είναι τόσο ωραία!!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε.
      Έχεις πολλούς που παρακολουθείς και από ότι κατάλαβα είναι όλοι τους τέλειοι!!! Θα τους ψάξω ποιό αναλυτικά μόλις μπορέσω!!! Όσο για το Bane Chronicles... Όχι!!! Ακόμα δεν το διαβάσει. Αλλά το έχω παραγγείλει. Πιστεύω πως θα το έχω στα χεράκια μου σύντομα!!! <3 Ανυπομονώ να το διαβάσω γιατί αν το σκεφτεί κανείς δεν ξέρουμε και πολλά για τον Μάγκνους. Κάποια βασικά πράγματα. Και ανυπομονώ να τον γνωρίσω καλύτερα!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  7. Θα ηθελα να ρωτησω αν εχεις καμια πληροφορια για την μεταφραση καποιων απο αυτα τα βιβλια :) Θελω τοσο πολυ να τα διαβασω και αν δεν μεταφραστουν, θα καταληξω στα αγγλικα...

    Shatter me
    Throne of Glass
    The Giver
    Fangirl
    Οτιδηποτε απο Stephanie Perkins
    The Final Empire (Mistborn)
    Hollow City (miss peregrine's book 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Δυστυχώς δεν έχω μάθει τίποτα!!! ΤΊΠΟΤΑ!!! Και στο λέω αυτό γιατί το έχω ψάξει αρκετά το θέμα. Για όλα το έχω ψάξει εκτός από τα δυο τελευταία που είπες. Που ούτε για αυτά έχει μαθευτεί κάτι δυστυχώς!!! Πάντως το The Giver μόλις το πήρα και δεν έχει δύσκολο λεξιλόγιο. Άρα μπορείς πολύ εύκολα να το διαβάσεις. Το ίδιο ισχύει και για την τριλογία Shatter Me, που την διάβασα σχετικά πρόσφατα σε μορφή pdf. Το Game of Glass θέλω να το πάρω από καιρό αλλά ακόμα δεν έτυχε. Όπως και την Anna and the French Kiss!!! Εν συντομίας, θα σου δώσω μια συμβουλή. Αν θες να διαβάσεις κάτι μην περιμένεις να έρθει στην Ελλάδα!!! Γιατί αυτό πάντα αργεί. Πάρε το καλύτερα στα αγγλικά. Έτσι θα απολαύσεις το βιβλίο που θες ποιο γρήγορα και θα κάνεις εξάσκηση. Και στο λέω εγώ αυτό που είμαι μέτρια προς το χάλια στα αγγλικά. Αν μπορώ εγώ είμαι 100% σίγουρη ότι μπορείς και εσύ!!!
      Υ.Γ. Συγνώμη που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω πολυ :) Η αληθεια ειναι οτι εχω ακομα μποοολικα βιβλια να διαβασω, αλλα τα συγκεκριμενα τα βλεπω παντου! Τωρα τελευταια ομως βλεπω οτι πολλα δημοφιλη βιβλια μεταφραζονται οποτε σκεφτηκα μηοως αποφασισουν να βγαλουν κι αυτα... Οσο για το the giver το εχω ηδη σε μορφη pdf και σκεφτομαι να το διαβασω το συντομοτερο. Οσο για την εξασκηση, σιγουρα την χρειαζομαι!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τίποτα!!! Χαρά μου!!! Και όλοι όντως έχουμε μποοοολικα βιβλία να διαβάσουμε!!! <3 Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Και μακάρι να τα βγάλουν!!! Αν συμβεί θα σας ενημερώσω αμέσως!!! <3 Και πάντα όλοι μας χρειαζόμαστε εξάσκηση. Γιατι η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα!!! <3

      Διαγραφή
  8. Α ειχα ξεχασει να σε ρωτησω για την Rainbow Rowell αλλα ανακαλυψα οτι το βιβλιο της Eleanor & Park εχει μεταφραστει στα ελληνικα πολυ προσφατα απο της εκδοσεις κλειδαριθμος!! Σκεφτηκα οτι θα σε ενδιεφερε. Εγω προσωπικα ανυπομονω να το διαβσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!!! <3 Θα το ψάξω και μπορεί να το διαβάσω!!! ;)

      Διαγραφή
  9. Γεια σου Χρυσανθη! Εχω δυο πολυ σημαντικες ερωτησεις για σενα.
    1) team Chaol ή team Dorian?
    2) do you ship #bangtastic ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      1) Υποστηρίζω τον Dorian. <3 Βέβαια έχω διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο αλλά αυτή είναι η επιλογή μου για την ώρα. <3
      2) Η αλήθεια είναι πως σπάνια καταλαβαίνω τις ενώσεις των ονομάτων. Οπότε... Θες να μου πεις ποιους αντιπροσωπεύουν??? <3

      Διαγραφή
    2. 1) Ααα οκ... και γω τελειωνω το πρωτο βιβλιο και υποστηριζω τον chaol αλλα ειμαι αρκετα σιγουρη οτι θα καταληξει με τον dorian...
      2) katytastic bangadybangz ειναι δυο booktuber και ειναι παντου στο twitter τις τελευταιες βδομαδες... ειναι πολυ χαριτωμενοι <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      1) Ναι μάλλον εκεί πάει η ιστορία.
      2) Αααα!!! Τώρα κατάλαβα. Είναι τόσο ωραίοι μαζί. Λατρεύω την Katytastic. Είναι από τις αγαπημένες μου Booktubers!!! <3

      Διαγραφή
    4. Και γω την λατρεύω! Είναι η αγαπημένη μου, όπως και η abookutopia. #bangtastic

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι!!! Είναι πολύ καλές. Παρακολουθώ πολλούς. Μου αρέσει και ο jessethereader. <3

      Διαγραφή
    6. Και μένα πολύ! Εγώ και αν παρακολουθώ πολλούς... Παρα πολλους. Χαχα <3

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαχαχα... Άρα παραμένεις πάντα ενημερωμένη. <3

      Διαγραφή
  10. Γεια σου χρυσα!! ξερεις την τριλογια "Εγω η αλλη" της μεγκ καμποτ?? Αν ναι την εχεις διαβασει? Θα κανεις κριτικη?? Και μηπως ξερεις ποτε θα βγει το 3???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ναι την ξέρω. Και από όσο γνωρίζω το τρίτο δεν θα βγει. Ελπίζω να αλλάξει κάτι σύντομα. Δυστυχώς ακόμα δεν το έχω διαβάσει αλλά μια θεία μου μου αγόρασε το πρώτο βιβλίο άρα μάλλον θα μπορέσω να το διαβάσω σύντομα. Ελπίζω να γράψω κριτική για αυτό αμέσως μετά. :)

      Διαγραφή
    2. Γιατι δν θα βγει το 3ο ?????? Μπουχουχουυυυ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Γιατί οι εκδοτικοί οίκοι στην Ελλάδα αυτήν την περίοδο δεν φημίζονται ούτε για την εξυπνάδα τους αλλά ούτε για την ευχέρεια κινήσεων τους.

      Διαγραφή
  11. Αγαπητή Χρύσα,
    Καταρχήν θα ήθελα να σου πω ότι οι αναρτήσεις σου για το Νυχτερινό Σχολείο είναι απίστευτες, θα ήθελα όμως να σου προσάψω 2 ερωτήσεις και 1 παράπονο . Ας ξεκινήσω με τις ερωτήσεις:1)Είδα την ιστοσελίδα που μας είχες δώσει στην οποία έδειχνε τη βραδιά του Χειμερινού Χορού απ' την πλευρά του Σιλβέν και ήταν πραγματικά απίστευτη γι' αυτό η ερώτησή μου είναι αν θα μπορούσες να βρεις κι άλλα τέτοια από τον Σιλβέν γιατί όπως κατάλαβες είμαι πάρα πολύ #TEAMSYLVAIN είμαι ερωτευμένη μαζί του τρελά!!!! Οπότε αν μπορείς ψαξ'το σε ικετεύω...2)Θα μπορούσες να γράψεις ένα e-mail στην συγγραφέα όπου θα την ρωτάς γιατί έδωσε την Άλι στον Κάρτερ και όχι στον Σιλβέν, αυτό είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!!!!!!! Σε παρακαλώωωωωωωωωωω πραγματικά χρειάζομαι αυτήν την απάντηση. Αν το κάνεις θα σημαίνει πολλά για εμένα.... Και τώρα το παράπονό μου: Στην περιγραφή σου για τις Web Series λες ότι ο ηθοποιός που παίζει τον Σιλβέν δε σε ικανοποίησε. Άποψή σου βέβαια , αλλά ο Louis είναι ΘΕΟΣ. Ο Louis Clarke- Clare έφερε στη ζωή τον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΙΛΒΕΝ και ο ίδιος από μόνος του είναι πανέμορφος. Παρακολουθώ το Twitter του εδώ και 3 μήνες περίπου και πλέον δεν είμαι σίγουρη με ποιον είμαι ερωτευμένη τον Louis ή τον Σιλβέν. Είμαι μόνο 12 χρονών όμως είμαι πραγματικά ερωτευμένη. Χρειάζομαι την πρώτη ερώτηση γιατί έχουν πολλές έντονες στιγμές ο Σιλβέν και η Άλι. Θα ήθελα πολύ να τις δω από την οπτική γωνία του Σιλβέν. Ξέρω ότι φλυάρισα πολύ όμως πραγματικά έχω ανάγκη αυτές τις πληροφορίες. Σε παρακαλώ, σε ικετεύω βοηθησέ με . Είμαι η χειρότερη κατάσταση από αυτές που έχεις δει και είμαι μόλις 12 ετών. Τελως πάντων , σε παρακαλώ απάντησέ μου γρήγορα, σε χρειάζομαι. :( (Αν δεν βρεις άλλα για την πρώτη ερώτηση σε παρακαλώ ζήτα το από την συγγραφέα) Είσαι η καλύτερη . Ευχαριστώ .Περιμένω ανταπόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν οι αναρτήσεις μου.
      Απαντήσεις στις ερωτήσεις:
      1) Υπάρχει μόνο άλλη μια. Πάλι σας την έχω δώσει. Είναι το κεφάλαιο που η Άλι πάει να βρει τον Κρίστοφερ στο δάσος. Και εγώ τον λατρεύω
      2) Μπορώ αν θες να της στείλω μήνυμα στο facebook.
      Κοίτα, δεν θεωρώ πως είναι αρκετά εμφανίσιμος για να παίξει τον Σιλβέν. Και το χειρότερο είναι πως σε όλην την σειρά δεν είπε ούτε μια ατάκα.
      Και εγώ θα ήθελα να τα δω όλα από την οπτική γωνία του Σιλβέν.

      Διαγραφή
  12. Χρυσα, εχεις δςι την ταινεια ALEXANDER AND THE TERRIBLE HORRIBLE NO GOOD VERY BAD DAY??????
    Πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαχαχα... Ναι... Έχω δει το "Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται " και όντως είχε πολύ γέλιο. Ήταν πετυχημένη ταινία. <3

      Διαγραφή
  13. Χρύσαααααα!!!! Είδα ένα trailer από το Allegiant!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου έφτιαξε τη μέρα!!! Τα μαλλιά της Tris επιτέλους...μάκρυναν!!! Είναι πολύ ωραία τώρα!!! Άσε...γιατί ήμουν απογοητευμένη από το Insurgent μόνο γι' αυτόν τον λόγο...Αχχχ ανυπομονώ για την ταινία τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Efthymia Liagka,
      Και εγώ το είδα. Τώρα γράφω μια αναρτησούλα για αυτό. <3 Κοίτα, τα έκοψε για τους ρόλους της. Έπρεπε να το κάνει αλλά μαλλιά είναι αυτά. Ξανά μεγαλώνουν. Και δεν είναι λόγος αυτός για να κριθεί μια ταινία. :) Όλοι μας ανυπομονούμε. <3

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα Χρύσα μου, μπήκα και διάβασα το blog σου και έχεις κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά.
    Keep going ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Η blogger της διπλανής πόρτας,
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι απίστευτα που σου αρέσει. <3

      Διαγραφή
  15. Καλησπέραα Χρύσα, έριξα μια ματιά στο blog σου και το βρήκα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!!!!
    Μου αρέσει να διαβάζω κυρίως βιβλία που αναφέρονται στο αντικείμενό μου, αλλά επίσης και βιβλία αστυνομικά, αυτογνωσίας, μυστηρίου και κάποια μυθιστορήματα...
    Θα σε παρακολουθώ για να μαθαίνω νέα...
    Καλό βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νίκη Γιαννουλίδου,
      Χαίρομαι που σου φάνηκε ενδιαφέρον. <3 Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθες στην παρέα μας.
      Καλή νύχτα. <3

      Διαγραφή
  16. Χρυσά να σε ρωτησω,????ειδες τα hunger games 3 part 2????
    Eyxaristo!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Unknown,
      Ναι το είδα. Πήγα μια μέρα μετά από την πρεμιέρα. <3

      Διαγραφή
  17. Χρυσά έχεις δει τα hunger games3 part2????.....καλή επιτυχία τώρα στα διαγωνίσματά!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Konstantina Liagka,
      Ναι το είδα. Ήταν όλα όσα περίμενα με τόση αγωνία. Θα γράψω κριτική σύντομα. <3 Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. <3

      Διαγραφή
  18. Χρύσα το never let me go το έχεις διαβάσει???
    Καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Konstantina Liagka,
      Δυστυχώς όχι ακόμα. :( ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΕΠΊΣΗΣ!!! <3

      Διαγραφή
    2. Αα... Δεν πειράζει, απλως ήθελα να σε ρωτησω κατι για την υποθεση επειδη δεν την πολύ καταλάβαινα....είναι λίγο περίεργη...
      Ευχαριστώ πάντως!!!!
      Ολες οι αναρτήσεις σου είναι ΦΟΒΕΡΕΣ, αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω σχόλια, γιατί τώρα με τις γιορτές γίνεται ένας χαμός....
      Ευχαριστούμε που μας κρατάς ενήμερους<3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Konstantina Liagka,
      Έχει όντως κάτι περίεργο. Εγώ ευχαριστώ που με ρώτησες και συγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω.
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Τα εκτιμώ όλα πάρα πολύ. <3 Σημαίνει πολλά που σας αρέσει η δουλειά μου. Και το καταλαβαίνω. Μην αγχώνεσαι. Και μόνο που διαβάζεις όσα γράφω σημαίνει πολλά.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις