Μόλις Κυκλοφόρησαν Από Τις Εκδόσεις Ψυχογιός...











"Οι κυνηγοί των ψυχών - Ο ορίζοντας" (Βιβλίο 4ο από 4α) Της Alyson Noel:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Η Ντέαρ Σάντος είναι η τελευταία κυνηγός των ψυχών και ο μοναδικός άνθρωπος που στέκεται ανάμεσα στους Ρίχτερ και στην καταστροφή όλων όσων αγαπά. Με τη γιαγιά της νεκρή και τον Κέιντ πίσω στην Εντσάντμεντ, η Ντέαρ πρέπει επιτέλους να πάρει τη μοίρα στα χέρια της και να οδηγήσει τον αγώνα κατά των Ρίχτερ, με κάθε τίμημα.




Δεμένος εξ αίματος με τους Ρίχτερ, ο Ντέις παλεύει με το σκοτάδι που κινδυνεύει να κυριέψει την ψυχή του. Παρόλο που η Ντέαρ αρνείται να τον εγκαταλείψει, η επιλογή ίσως να μην είναι δική της. Μια επική μάχη είναι στον ορίζοντα και το τέλος του κόσμου φαίνεται να πλησιάζει. Με τόσα απροσπέλαστα εμπόδια μπροστά τους, θα είναι ο έρωτάς τους ικανός για να τα υπερνικήσει;




Το τέταρτο βιβλίο από τους ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ θα σας ενθουσιάσει.








"Το μυστικό του συζύγου" της Liane Moriarty:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Μητέρα τριών κοριτσιών και σύζυγος του Τζoν-Πωλ, η Σεσίλια ανακαλύπτει στη σοφίτα έναν παλιό φάκελο. Γραμμένος από το χέρι του άντρα της, λέει: να ανοιχτεί σε περίπτωση θανάτου μου. Γεμάτη περιέργεια, τον ανοίγει – και ο χρόνος σταματά.
Στο γράμμα του, ο Τζον-Πωλ ομολογεί ένα τρομερό λάθος, το οποίο, αν αποκαλυφθεί, θα καταστρέψει την οικογένειά τους καθώς επίσης και τις ζωές άλλων.




Η Σεσίλια θέλει να κάνει το σωστό, αλλά το σωστό για ποιον; Αν προστατέψει την οικογένειά της αποσιωπώντας το μυστικό, η αλήθεια θα της σαπίσει την καρδιά. Αν όμως το αποκαλύψει, θα πληγώσει όσους αγαπά περισσότερο στη ζωή της…








"Endgame (Βιβλίο 1): Το κάλεσμα" των James Frey & Nils Johnson-Shelton:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίο:




ΓΗ. ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.





Δώδεκα Παίκτες. Νέοι στο σώμα αλλά με καταγωγή αρχαίων. Όλη η ανθρωπότητα προέρχεται από αυτούς. Δημιουργήθηκαν και επιλέχθηκαν χιλιάδες χρόνια πριν. Από τότε, προετοιμάζονται καθημερινά. Δεν έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Κανένας τους δεν μπορεί να πετάξει, να μετατρέψει τον μόλυβδο σε χρυσάφι ή να γιατρέψει τον εαυτό του. Όταν έρχεται ο θάνατος, έρχεται. Για αυτούς και για όλους μας. Είναι οι κληρονόμοι της Γης και πρέπει να λύσουν τον Μεγάλο Γρίφο της Σωτηρίας. Και πρέπει να το κάνει ένας από αυτούς, διαφορετικά θα χαθούμε όλοι.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. 




ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις