"Θανάσιμα Εργαλεία - Πόλη της Ουράνιας Φωτιάς" (Βιβλίο 6ο από 6) Της Cassandra Clare Κυκλοφορεί Αυτόν Τον Σεπτέμβριο Στα Ελληνικά...










Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Ο Τζέις Λάιτγουντ, η Κλέρι Φρέι και οι φίλοι τους έχουν παρασυρθεί αναπόφευκτα σε ένα πόλεμο που βάζει τον Παράδεισο εναντίον της Κόλασης, τους αγγέλους εναντίον των δαιμόνων- ένα πόλεμο που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο μας εξ ολοκλήρου, αν οι Κυνηγοί των Σκιών δεν τον τελειώσουν πρώτοι.




ΈΡΧΟΜΑΙ, ΕΊΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΕΜΠΆΣΤΙΑΝ.




Το σκοτάδι επιστρέφει στο Σκιώδη Κόσμο. Καθώς η κοινωνία τους καταρρέει γύρω τους, η Κλέρι, ο Τζέις, ο Σάιμον και οι φίλοι τους πρέπει να συνασπιστούν για να καταπολεμήσουν το μεγαλύτερο κακό που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι Νεφιλίμ: τον ίδιο τον αδελφό της Κλέρι.




Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να τον νικήσει- πρέπει να ταξιδέψουν σε άλλο κόσμο για να βρουν την ευκαιρία; Ζωές θα χαθούν, αγάπη θυσιάζεται, και όλος ο κόσμος αλλάζει στο έκτο και τελευταίο βιβλίο των Θανάσιμων Εργαλείων.



Θα πω μονάχα αυτό: ΠΟΙΌΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙ??? ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΜΠΆΣΤΙΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΊΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥ??? ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ...  ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ!!!






ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

  1. Αγωνία και μασουλημα νυχιων μεχρι τοτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κλειώ,
      Δεν θα μπορούσα να εξηγήσω καλύτερα την αγωνία που νιώθω. Τα λόγια που είπες είναι σαν να τα είπα εγώ!!! <3 <3 ;) ;)

      Διαγραφή
  2. Spoiler alert...
    Πεθαίνει ο Τζόρνταν, ο Σεμπάστιαν (μάλιστα η Κλέρι τον μαιχαιρώνει με ένα ξίφος που περιείχε την ουράνια φωτιά και καίει ό,τι κακό υπήρχε μέσα του και μένει ο Τζόναθαν, όπως θα ήταν αμέσως αφού τον είχε γεννήσει χωρίς να τον έχει δηλιτηριάσει ο Βάλενταιν, χωρίς τίποτα κακό μέσα του και λέει κάποια συγκινητικά λόγια), η Άματις, ο Σάιμον (δεν είναι κανονικός θανάτος. Για να φύγουν από μια όπου είχαν παγηδευτεί, ο Μάγκνους καλεί τον πατέρα, έναν από τους 9 πρίγκιπας της Κολάσεως, ο οποίος για να τους βοηθήσει θέλει την αθανασία και τις αναμνήσεις κάποιου. Προσφέρεται ο Σάιμον και έτσι ο δαίμονας παίρνει τις αναμνήσεις του από τον Σκότινο Κόσμο. Μετράει για θάνατος), η Μορίν και ο Αδελφός Ζαχαρίας... περίπου. Και η προδοσία είναι από το Βασίλειο των Ξωτικών. Το βιβλίο με Μάλεκ, Σίζι και Κλέις στο γαμήλιο πάρτυ της Τζόσλιν και του Λουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νίκη,
      Έχω διαβάσει το βιβλίο στα αγγλικά αλλά θα το πάρω και στα ελληνικά όπως και να έχει. Το the end των ηρώων που αναλύεις στο μήνυμα σου σου είναι πολύ αναλυτικό. Πραγματικά φαίνεται ότι αγαπάς αυτήν την σειρά. Και αυτό ειναι καταπληκτικό γιατί υποδεικνύει πως έχεις πολύ καλό γούστο στα βιβλία αυτού του είδους. Ευχαριστώ λοιπόν πολύ για το μήνυμα σου. Ελπίζω να μου στείλεις και άλλα στο μέλλον. Καλή σου μ.ερα. ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις