"Η Πένριν Και Η Συντέλεια Του Κόσμου - Ο Κόσμος Μετά" (Βιβλίο 2ο από 3α) Της Susan Ee Κυκλοφορεί Σε Δυο Εβδομάδες Στα Ελληνικά...


World After (Penryn & the End of Days #2)








  
Περίληψη από το αγγλικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:




In this sequel to the bestselling fantasy thriller, Angelfall, the survivors of the angel apocalypse begin to scrape back together what's left of the modern world.




When a group of people capture Penryn's sister Paige, thinking she's a monster, the situation ends in a massacre. Paige disappears. Humans are terrified. Mom is heartbroken.




Penryn drives through the streets of San Francisco looking for Paige. Why are the streets so empty? Where is everybody? Her search leads her into the heart of the angels' secret plans where she catches a glimpse of their motivations, and learns the horrifying extent to which the angels are willing to go.




Meanwhile, Raffe hunts for his wings. Without them, he can't rejoin the angels, can't take his rightful place as one of their leaders. When faced with recapturing his wings or helping Penryn survive, which will he choose?





Κυκλοφόρησε στα αγγλικά στις 19 Νοεμβρίου του 2013 .




"Κάθοδος Αγγέλων - Ο Κόσμος Μετά" (Βιβλίο 2ο από 5) της Susan Ee:








Περίληψη από το ελληνικό οπισθόφυλλο του βιβλίου:




Στη συνέχεια του επιτυχημένου θρίλερ φαντασίας, Κάθοδος Αγγέλων, οι επιζήσαντες της αγγελικής αποκάλυψης αρχίζουν να περισυλλέγουν ό,τι έχει απομείνει από τον σύγχρονο κόσμο. Όταν μια ομάδα ανθρώπων αιχμαλωτίζει την αδελφή της Πένριν, την Πέιτζ, θεωρώντας την τέρας, η κατάσταση καταλήγει σε μακελειό.




Η Πέιτζ εξαφανίζεται. Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. Η καρδιά της μαμάς ραγίζει.




Η Πένριν διασχίζει οδικώς τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο αναζητώντας την Πέιτζ. Γιατί είναι τόσο άδειοι οι δρόμοι; Πού είναι όλοι; Η έρευνά της την οδηγεί στην καρδιά των μυστικών σχεδίων των αγγέλων, όπου διαπιστώνει τα κίνητρά τους και μαθαίνει τα τρομακτικά άκρα στα οποία είναι πρόθυμοι να φτάσουν.




Εντωμεταξύ, ο Ράφε προσπαθεί να πάρει πίσω τα φτερά του. Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να επανενωθεί με τους αγγέλους, δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά ως ένας από τους ηγέτες τους. Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα να επανακτήσει τα φτερά του ή να βοηθήσει την Πένριν να επιβιώσει, ποιο από τα δύο θα επιλέξει;




Βρείτε το βιβλίο στην σελίδα των Εκδόσεων Πλατύπους στο Facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152473016808810&set=pb.295841868809.-2207520000.1403965373.&type=1&theater




Λίγα λόγια από μένα:




Ένα βιβλίο που προσμένουμε πως και πως, σε λίγο καιρό θα είναι στα χέρια μας !!! Φυσικά, πρόκειται για το "Ο Κόσμος Μετά" της Susan Ee, που αποτελεί συνέχεια του βιβλίου "Κάθοδος Αγγέλων". Θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, σε 2 περίπου εβδομάδες από τις Εκδόσεις Πλατύπους. 




Σας έδωσα και τα δύο εξώφυλλα (το αγγλικό και το ελληνικό) γιατί ήθελα να συγκρίνετε το πόσο διαφορετικά είναι . Το ελληνικό είναι μακράν πιο καλοφτιαγμένο . Και αυτό είναι κάτι που με ξάφνιασε . Δεν συμβαίνει συχνά . Αυτό λοιπόν το βιβλίο είναι μία από τις εξαιρέσεις .




Ανυπομονώ να το διαβάσω !!! Δεν μπορώ να περιμένω !!! Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή 2ο εβδομάδες .




ΚΑΛΌ ΔΙΆΒΑΣΜΑ!!!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις