Το "Red Queen - Κόκκινη Βασίλισσα" της Victoria Aveyard μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Χτες αναρτήθηκε στο site Movie Monsters μια ανάρτηση που με αναστάτωσε. Ήξερα πως έπρεπε να σας το πω. Το βιβλίο που μου έκλεψε την καρδιά, το "Red Queen - Κόκκινη Βασίλισσα" της Victoria Aveyard, βγαίνει σε ταινία.



  Πως μια τριλογία που μέχρι στιγμής να έχει βγάλει μόνο το πρώτο βιβλίο της σειράς του να γίνει σύντομα ταινία; Αυτό πλέον με ξεπερνά. Είμαι σίγουρη πως το πρώτο βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, θα σπάσει τα ταμία μόλις γίνει ταινία αλλά... Με το δεύτερο βιβλίο τι γίνεται;



  Δεν ξέρουμε αν θα είναι εξίσου καταπληκτικό με το πρώτο. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με κρατάει πίσω από το να αρχίσω να τσιρίζω από την χαρά μου για την ταινία. Όπως και να έχει, το project είναι ακόμα in development και έχει βρεθεί μονάχα η σεναριογράφος. Η οποία θα είναι η Gennifer Hutchinson.



  Ποιους θα θέλατε να δείτε να παίζουν τους ήρωες μας; Πως τους φαντάζεστε εσείς; Ανυπομονώ για τα σχόλια σας. ΚΑΛΌ ΣΑΣ ΒΡΆΔΥ!!!



Σχόλια

  1. Αναμενόμενο!!! Ε, ναι ήταν αναμενόμενο! Η "Κόκκινη Βασίλισσα" είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία και έκανε τεράστια επιτυχία και πάταγο από πολύ νωρίς! Περιμένουμε λοιπόν (από πολύ νωρίς) να το δούμε στην μεγάλη οθόνη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε/η The Bookish,
      Όσα είπες ήταν ακριβώς όσα θα έλεγα και εγώ. ;) Και τώρα απλά... Περιμένουμε...

      Διαγραφή
  2. ΒΓΉΚΕ ΤΟ ΕΞΏΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΔΕΎΤΕΡΟΥ ΒΙΒΛΊΟΥ, ΤΟΥ "GLASS SWORD - ΓΥΆΛΙΝΟ ΣΠΑΘΊ". ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/07/red-queen-glass-sword-2-3-victoria.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις