Μαθεύτηκε ο νέος μας Spider-Man!!!


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Ξέρω ότι έχει βγει εδώ και μέρες αυτό το νέο αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ άλλο και για αυτό ιδού, η ανάρτηση που πολλοί από εσάς περιμένατε. Ο νέος Spider-Man θα λέγεται Tom Holland και εδώ θα βρείτε κάποια πράγματα για αυτό που μας περιμένει το 2017.  Κατά πρώτον, σας αρέσει αυτός ο ηθοποιός; Δηλαδή, μπορείτε να τον φανταστείτε ως Peter Parker; Εγώ μπορώ και ταυτόχρονα δεν μπορώ. Οι προηγούμενοι δυο είχαν ένα κάτι που όταν τους έβλεπες ήξερες πως ναι, αυτοί μοιάζουν με τον Spider-Man που έχουμε μάθει και αγαπάμε. Ο Tom προσωπικά δε μου βγάζει αυτό το κάτι. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Μπορεί αργότερα, όταν αρχίσουμε να τον βλέπουμε με την στολή και όλα τα σχετικά, να μας αρέσει πολύ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.


  Πρώτη φορά θα τον δούμε αυτόν τον ηθοποιό σε αυτόν τον ρόλο στην ταινία "Captain America: Civil War". Εκεί θα αποφασίσουμε κι όλας αν είναι καλός για αυτόν τον καταπληκτικό χαρακτήρα. Επίσης, στην αρχή λεγόταν πως θα παίξει για πολύ λίγο σε αυτήν την ταινία και πως η σημασία του στην πλοκή θα είναι μικρή. Εδώ και μερικές μέρες αυτό άλλαξε και ανακοινώθηκε πως πλέον, ο νέος μας Spider-Man στην πρώτη του μεγάλη στιγμή στην Μεγάλη Οθόνη, θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι γίνει. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει...  Τώρα ας πιάσουμε ένα άλλο πολύ, μα πάρα πολύ σημαντικό θέμα για την άτιτλη ακόμα ταινία που θα δούμε το 2017. Τι θα γίνει με το κορίτσι; Ελάτε τώρα. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που να το έχει σκεφτεί. Θα έχουμε αυτήν την φορά μια Mary Jane ή κάτι καινούργιο όπως την Gwen Stacy; Τι μας προφυλάσσει το μέλλον; Η Mary Jane είναι ένα κλασικό όνομα που η αλήθεια είναι πως μου είχε λείψει στις ταινίες "The Amazing Spider-Man". Αλλά μονάχα στην αρχή.


  Την Gwen την λάτρεψα χίλιες φορές περισσότερες. Μπορεί λόγο της καταπληκτικής υποκριτικής ικανότητας της Emma Stone ή επειδή ήταν κάτι νέο και φρέσκο. Όπως και έχει, ότι και να διαλέξει ο νέος σκηνοθέτις να χρησιμοποιήσει, το καλό που του θέλω να διαλέξει σοφά και να γυρίσει ωραίες σκηνές. Εσείς τι θα θέλατε;


Και βουαλά. Έτσι καλωσορίζουμε τον Tom Holland και λέμε αντίο στον Andrew Garfield και τον Tobey Maguire.


  Ελπίζω με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα να βγει μια καλή ταινία. Γιατί να θυμάστε, με την φαντασία είναι όλα δυνατά επειδή η  φαντασία είναι το παν... Είθε να να γυριστεί μια ταινία αντάξια του μεγαλείου του μεγάλου μας ήρωα.


Σχόλια

 1. ενας δεν εχει παιξει το spider man ??
  ποιος ειναι ο αλλος??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
   Και οι δυο που ανέφερα τον έχουν παίξει. Ο ένας ήταν ο ποιο παλιός που έπαιξε στις πρώτες 3εις ταινίες και ο άλλος ο ποιο νέος που έπαιξε στις δυο ταινίες The Amezing Spider-Man με την Emma Stone. <3

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις