Ανακαλύπτοντας το Goodreads...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Πολλοί αναρωτιούνται, πως κάποιος μπορεί πολύ εύκολα να βρει το επόμενο βιβλίο που θα τον κάνει να κολλήσει. Μπορείς πάντα να ψάχνεις με τις ώρες αλλά κατά την γνώμη μου, ο ποιο απλός τρόπος να ανακαλύπτεις βιβλία είναι το Goodreads.



  Δημιούργησα λογαριασμό στο Goodreads νομίζω τον Νοέμβριο και έμπαινα μόνο και μόνο για να μαθαίνω τις νέες ξένες εκδόσεις. Πριν δυο εβδομάδες περίπου όμως αποφάσισα να το ψάξω περισσότερο το όλο θέμα, μιας και το Goodreads είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που ανακάλυψα λοιπόν από το ψάξιμο είναι πως, εκεί μέσα είναι σαν την "Χώρα των Θαυμάτων".


  Πλέον ξέρω πως δουλεύει και το έχω λατρέψει. Έχω αρχίσει να το χειρίζομαι σωστά και αποδείκτικε πολύ βοηθητικό. Όποιος άλλος έχει Goodreads και θέλει, μπορεί να μου στείλει αίτημα φιλίας έτσι ώστε να αποκτήσω καλύτερη σχέση μαζί σας και έτσι θα μπορώ να σας βοηθάω καλύτερα. Το όνομα μου είναι Chryssa Tsantsaraki. Μέχρι την επόμενη ανάρτηση λοιπόν μπορώ απλά να σας ευχηθώ ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ!!! 


Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Είναι ένας ιστότοπος που γίνεσαι μέλος και ψάχνεις για βιβλία. <3

      Διαγραφή
  2. Χρύσα όλα αυτά τα βιβλία τα έχεις διαβάσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Έχω διαβάσει περισσότερα αλλά βαριέμαι να τα ψάχνω άρα όποτε τυχαίνει και τα βλέπω μπροστά μου τα αποθηκεύω. <3

      Διαγραφή
  3. Χρυσα, μολις τελειωσα να διαβαζω το βιβλιο ''The Kiss Of Deception", και δεν μπορουσα παρα να σου το προτεινω!!! Σου το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! Ειμαι σιγουρη πως θα το εχεις ακουσει!
    Μηπως το εχεις ηδη διαβασει?
    ~Στέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Στέλλα,
      Όχι ακόμα... Είναι ένα από τα βιβλία που θέλω πάρα πολύ να πάρω. :( Σκέπτομαι να το παραγγείλω. Χαίρομαι που σου άρεσε. Από το 1 έως το 10 πόσο θα το έβαζες??? <3

      Διαγραφή
    2. Γεια, θελω πολυ να το διαβασω το the kiss of deception αλλα δεν εχω ξαναδοκιμασει βιβλιο στα αγγλικαα....εσυ που το διαβασες θα το χαρακτηριζες ευκολο ή δυσκολο;;

      Διαγραφή
    3. Χρυσα, αν και ειναι υποκειμενικο, θα του εβαζα 10! Η συνθεση των χαρακτηρων ηταν εξαιρετικη, η δημιουργια του κοσμου του Remnant υπεροχη (μαλιστα στην πρωτη σελιδα υπαρχει και χαρτης!!!) , το ερωτικο τριγωνο -αν και σχεδον παντα ειμαι κατα- ηταν πολυ καλοφτιαγμενο! Και οσο για την ιστορια, την οποια αφηγουνται 3 προσωπα, η πριγκιπισσα Lia, ο δολοφονος και ο πριγκιπας τον οποιο επροκειτο να παντρευτει, σε κραταει σε τετοια αγωνια, καθως..... δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος!!! Μαλιστα, η αντιδραση της πλειοψηφιας των αναγνωστων αυτου του βιβλιου, νομιζω πως δεν θα μπορουσε να εκραστει καλυτερα απο αυτο το βιντεο:) :
      https://www.youtube.com/watch?v=JoTZcrtFXsY

      Αγαπητε Ανωνυμε,
      Και εμενα ηταν το πρωτο βιβλιο που διαβασα στα αγγλικα! Δεν μπορω να πω πως δεν ειχα αγνωστες λεξεις, αλλα απο ενα σημειο και μετα, επαναλαμβανονται, οποτε τις θυμασε, ενω καποιες αλλες -αν δεν θελεις να μεταφραζεις ακριβως την καθε λεξη- μπορεις να τις καταλαβεις απο τα συμφραζομενα. Ειμαι ομως σιγουρη πως αυτο δε θα σταθει εμποδιο στην αναγνωση σου, καθως η ιστορια θα σε απορροφησει και θα σε κανει να γινεις μερος της!

      Ελπιζω να βοηθησα και να σας κινησα το ενδιαφερον!!!
      ~Στελλα

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Στέλλα,
      Οκ πείστηκα. Θα το πάρω όπως και δήποτε. Θα το παραγγείλω όταν μπορέσω. <3 Και τι βλέπω; Παρακολουθείς και εσύ το abookutopia; Και εγώ. Την λατρεύω. Έχει τόσο ενέργεια και ενθουσιασμό. Και ελπίζω να απαντήθηκε η απορία σου ανώνυμε. <3

      Διαγραφή
    5. Ειμαι σιγουρη πως θα σου αρεσει!!!
      Φυσικα και παρακολουθω το καναλι abookutopia! Η Sasha ειναι η αγαπημενη μου booktuber! Εχω γινει και μελος στο καναλι σου, και νομιζω πως κι εσυ εχεις γινει στο δικο μου! Ελπιζω τα βιντεο που εχω φτιαξει, σχετικα με αγαπημενους μου χαρακτηρες ταινιων και βιβλιων, να σου αρεσουν! Περιμενω τη γνωμη σου!
      ~Στελλα

      Διαγραφή
    6. Αγαπητή Στέλλα,
      Τέλεια. Δεν χρειάζεται να ξέρω κάτι άλλο. ;) Και εμένα είναι από τις αγαπημένες μου. <3 Και τέλεια. Για πες το όνομα σου για να το ψάξω. Θα ήθελα να το κοιτάξω. <3

      Διαγραφή
    7. Αγαπητή Στέλλα,
      Οκ. <3 Θα το κοιτάξω!!! <3

      Διαγραφή
  4. Σε ευχαριστω! Θα το παραγγειλω σιγουρα πολυ συντομα.Βλεπω κι εγω abookutopia!! Ειναι υπεροχη!!! Eπισης λατρευω jessethereader, polandbananasbooks, katytastic, readbyzoe, alitajoy και benjaminoftomes!!! Ειναι ολοι τους καταπληκτικοι! Αξιζει να τους ριξετε μια ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Τέλεια. Περιμένω γνώμη μόλις το διαβάσω. <3 Και εγώ τα βλέπω όλα αυτά. Τους έχω αδυναμία. ;)

      Διαγραφή
    2. Τιποτα! Χαιρομαι που βοηθησα!!!
      ~Στελλα

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Στέλλα,
      Ότι και να κάνετε καλό είναι. ;) Και νομίζω ότι η επόμενη μου ανάρτηση θα σου αρέσει πολύ. Είναι για το The Kiss of Deception. <3 Θα είναι η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας. <3

      Διαγραφή
    4. Τέλεια!!! Ανυπομονώ!:))))))))))))

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Αώνυμε,
      Βουαλά: http://booksfrien.blogspot.gr/2015/06/blog-post_15.html

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα.Υπέροχο το μπλοκάκι σου και οι κριτικές σου.Μπράβο για την εξαιρετική δουλειά που κάνεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Νόρα,
      Καλησπέρα. <3 Χαίρομαι που σου αρέσει. Ευχαριστώ για όλα τα καλά σου λόγια. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις