Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας... (part 3)


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Αυτή είναι μια ανάρτηση που κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει χτες, αλλά δεν πρόλαβα. Υπάρχει ένα βιβλίο που θέλω να το πάρω από την μέρα που βγήκε αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το πάρω στα χέρια μου. Αυτό το βιβλίο λέγεται "A Darker Shade of Magic" της V.E. Schwab και αυτή είναι πρόταση μου για αυτήν την εβδομάδα. Πάμε να σας συστήσω;



  Υπάρχουν δυο εξώφυλλα για αυτό το βιβλίο. Θεωρώ και τα δυο πανέμορφα. Δεν ξέρω ποιος τα έφτιαξε αλλά αν τον είχα μπροστά μου, θα του έδινα χίλια μπράβο γιατί πραγματικά το αξίζει. Μπορεί κάποιος να ερωτευτεί αυτό το βιβλίο μόνο και μόνο από το εξωτερικό. Αν μπορούσα θα τα έπαιρνα και τα δυο, παρόλο που το ένα είναι hardback και το άλλο paperback. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος για τον οποίο το "Darker Shade of Magic" είναι το τρίτο ποιο πολύ πουλημένο βιβλίο του 2015, έως τώρα.



  Έχω ακούσει πραγματικά εξαιρετικά πράγματα για την πλοκή, την τροπή της ιστορίας και για τους χαρακτήρες. Γενικά έχω ακούσει πως αυτό το βιβλίο είναι καθηλωτικό. Όλοι οι ξένοι bloggers και youtubers που παρακολουθώ έχουν πει πως είναι εξαιρετικό. Το έχει διαβάσει και ένας φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα. Είναι ένα από τα βιβλία που θέλω όσο τίποτα να πάρω.



  Φανταστείτε πως το έχει λατρέψει τόσο ο κόσμος που ζητάνε είδη να γίνει ταινία. Και μάλιστα έχουν κάνει και εξαιρετική δουλειά για να κάνουν τρομερά fanmade posters. Δηλαδή, τι άλλο χρειάζεται κανείς για να θελήσει όσο τίποτα να πάρει αυτό το βιβλίο;



Πάμε τώρα να δούμε την περίληψη αυτής της φοβερής ιστορίας...

Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Kell is one of the last Travelers—rare magicians who choose a parallel universe to visit. 
Grey London is dirty, boring, lacks magic, ruled by mad King George. Red London is where life and magic are revered, and the Maresh Dynasty presides over a flourishing empire. White London is ruled by whoever has murdered their way to the throne. People fight to control magic, and the magic fights back, draining the city to its very bones. Once there was Black London—but no one speaks of that now.
Officially, Kell is the Red Traveler, personal ambassador and adopted Prince of Red London, carrying the monthly correspondences between royals of each London. Unofficially, Kell smuggles for those willing to pay for even a glimpse of a world they’ll never see. This dangerous hobby sets him up for accidental treason. Fleeing into Grey London, Kell runs afoul of Delilah Bard, a cut-purse with lofty aspirations. She robs him, saves him from a dangerous enemy, then forces him to another world for her 'proper adventure'.
But perilous magic is afoot, and treachery lurks at every turn. To save all of the worlds, Kell and Lila will first need to stay alive—trickier than they hoped.



  Νομίζω πως και επισήμως σας έπεισα όλους. Πως μετά κανείς να μην τρέξει να πάρει αυτό το βιβλίο; Μην ανησυχείτε, είναι μια ρητορική ερώτηση. Ανυπομονώ για τα σχόλια σας. Ελπίζω να σας φάνηκε ενδιαφέρον το βιβλίο. Αν πάλι όχι, θα ήθελα να μοιραστείτε το γιατί μαζί μου-μας.



Υ.Γ. Όσοι από εσάς το έχετε διαβάσει και θέλετε να μάθετε πότε βγαίνει η συνέχεια, η απάντηση είναι πως θα βγει στις 23 Φεβρουαρίου του 2016. Παρόλο που είναι ακόμα σχετικά μακριά έχουν βγει είδη τα εξώφυλλα και είναι μαγευτικά.


Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι και δεν ξέρω το γιατί. Υπάρχει όμως στα Παπασωτηρίου. <3

      Διαγραφή
    2. http://www.public.gr/product/books/english/diafora/a%C2%A0darker-shade-of-magic/prod7640166pp/

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Προχτές το είχα ξανά ψάξει και δεν υπήρχε. :Ο Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το έστειλες. ;)

      Διαγραφή
  2. Θελω να παρω το βιβλιο ''Doon'' και ''Destined for Doon'' της Carey Corp, ομως δεν το βρισκω στα Public. Μηπως ξερεις απο που μπορω να το αγορασω, κατα προτιμηση με αντικαταβολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Και εγώ θέλω να τα πάρω αυτά. To δεύτερο μόνο μπορείς να το βρεις από τα Παπασωτηρίου. Θα σου πρότεινα να τα παραγγείλεις όμως από το Amazon!!! <2

      Διαγραφή
    2. Στο Amazon γινεται να πληρωσεις με αντικαταβολη, ή μονο με πιστωτικη;

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Νομίζω με πιστωτική. Με αντικαταβολή δεν ξέρω. Πρέπει να το ψάξω περισσότερο το θέμα και να αρχίσω να το χειρίζομαι. Συγνώμη που δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

      Διαγραφή
  3. φαινετε πολυ ενδιαφερον σαν βιβλιο υπαρχει και στα ελληνικα η' μονο στα αγγλικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω γιατι, αλλα ενθουσιαστηκα υπερβολικα με αυτο το βιβλιο (απο την περιληψη και μονο, δν το εχω παρει ακομα δυστυχως) ανυπομονω να το διαβασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις