Το τραγούδι του μήνα...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Νέος μήνας σημαίνει ότι έχουμε και ένα ακόμα λατρεμένο τραγούδι να μοιραστούμε. Και αυτό είναι το... "Immortals" των Fall Out Boy. Το λάτρεψα απίστευτα μέσα από την καταπληκτική ταινία "Big Hero 6". Η οποία είναι με διαφορά η καλύτερη ταινία κινουμένων στοιχείων του 2015. Την δημιούργησαν αυτοί που έκαναν το "Frozen". Η οποία ήταν η καλύτερη ταινία του 2014. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Πως τους έρχονται τέτοιες ιδέες??? Απλά υποκλίνομαι στο μεγαλείο τους. Τέλος πάντων, το τραγούδι είναι πάρα πολύ ωραίο. Δυναμικό, νεανικό, με φοβερή μουσική, τέλειους στοίχους και μου θυμίζει κάτι που θα άκουγα ξανά και ξανά στην παραλία. Εσάς σας αρέσει??? Ή σας έχει κολλήσει κάτι άλλο αυτήν την περίοδο???



Η τραγουδάρα μας:



Σχόλια

  1. Να κάνεις ανάρτηση και για το "On top of the world" των Greek Fire. Αυτο μου έχει κολλήσει και ειναι επίσης από την ταινία Big Hero 6. Πάντως και το immortals ειναι πολυ ωραίο! Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εννοείται πως θα κάνω. <3 Το λατρεύω αυτό το τραγούδι. <3 Εξαιρετική επιλογή. ;)

      Διαγραφή
    2. Επίσης να κάνεις γενικά αφιερωμα στην Disney. Είμαι 17 χρόνων και δεν χορταίνω να βλέπω όλες τις ταινίες! Θα αρέσει, εμπιστευσου με! :D <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το σκεπτόμουν... Αλλά δεν ήξερα ότι θα σας αρέσει. Αφού λες ότι θα το βρείτε ενδιαφέρον... Οκ. Θα το κάνω. <3

      Διαγραφή
    4. Εγώ έχω μεγαλώσει με την Disney. Είμαι 99,9% σίγουρη ότι πολλοί αισθάνονται έτσι. Δεν θελω να σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια, αλλά πιστεύω ότι θα αποτελέσει μια από τις καλύτερες αναρτήσεις σου, αν όχι την καλύτερη! (φυσικά όλες ειναι θεϊκές)! Πάντως εγώ θα περιμένω...

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Και εγώ λατρεύω απίστευτα την Disney. <3 Και φυσικά δεν με παίρνεις στον λαιμό σου. Όλες σας οι ιδέες είναι εξαιρετικές. <3 Και χαίρομαι που σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου. ;)

      Διαγραφή
    6. Οπότε...όρμα! ;)

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Θα την κάνω πολύ σύντομα. <3

      Διαγραφή
  2. ΤΙΙΙΙΙΙ????????????/ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FROZEN???? Κάνε άμεσα κριτική. Πλειζζζζζζζζζζζζζζζ. Είναι η ποιο γαματη ταινια με κ.σ. την υπεραλατρευω. Αν ειναι απο τιυς ιδιους ττοτε θα δω και το big hero 6. Ακούγεται τελειο και αυτο. Α και το τραγουδι ειναι τελειο. δεν ηξερα πως ηταν αυτης της ταινιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ο ναι!!! Μου αρέσει το "Frozen". Είναι υπέροχο. ;) Θα κάνω κριτική σύντομα. <3 Και ναι, σου συστήνω το "Big Hero 6" με τα χίλια. <3

      Διαγραφή
  3. Τι μου έχει κολλήσει αυτή την περίοδο... Χαχα ένα ολόκληρο άλμπουμ. Το American Idiot των Green Day XD και εννοείται ότι θέλουμε να κάνεις αφιέρωμα στην Disney!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαχαχα... Απόλυτα λογικό. <3 Και με πείσατε. Θα το κάνω. <3

      Διαγραφή
  4. Τελειο τραγουδι το Immortals και γενικα τελειο συγκροτημα οι FOB. Προσωπικα εμενα μου εχει κολλησει το hurricane- panic! At the disco. Και κατι ακομα:
    Γιουπι! Αφιερωμα στην Disney! Πιστευω πως ολοι μας εχουμε μια ταινια της Disney που εχουμε δει αμετρητες φορες. Ανυπομονω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Ουυυ... Ωραία επιλογή. Και ναι... Πάντα υπάρχει μια ταινία της που να μας έχει αγγίξει. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις