Κριτική για την σειρά "Supernatural"





Περίληψη σειράς:


Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά, η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους για να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων.





Λίγα λόγια για την σειρά:


  Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ ήταν δυο συνηθισμένα παιδιά. Μέχρι που συνέβη κάτι που τους άλλαξε την ζωή. Για πάντα. Ήταν η νύχτα που έχασαν την μητέρα τους. Ή ποιο σωστά, η νύχτα που δολοφονήθηκε η μητέρα τους. Από έναν Ανώτερο Δαίμονα. Ύστερα από αυτήν την νύχτα και μετά τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Γιατί ο πατέρας τους αποφάσισε να γίνει Κυνηγός. Να κυνηγά δαίμονες, λυκανθρώπους, βαμπίρ και οτιδήποτε άλλο ήταν απειλή για τους ανθρώπους.  Ο στόχος της ζωής του όμως ήταν να βρει και να εξοντώσει τον Ανώτερο Δαίμονα που του σκότωσε την γυναίκα του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει και ο Σαμ και ο Ντιν, Κυνηγοί. Με την διαφορά ότι ο Σαμ δεν το ήθελε ποτέ αυτό.




  22 χρόνια αργότερα…


  Ο Σαμ είναι 22 και ο Ντιν 26. Ο Σαμ έχει τραβήξει τον δρόμο του… Μακριά από τα Κυνήγι. Όταν όμως ο πατέρας τους εξαφανίζεται, παραβαίνει κάθε όρκο που έχει κάνει και πάνε μαζί να τον αναζητήσουν. Θα πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση. Και έτσι θα αρχίσει ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό… Και χωρίς παρόμοιο… Ένα ταξίδι γεμάτο μυστήριο, δράση, γενναιότητα, ηρωισμό… Αλλά και απόλυα…




Προσωπική γνώμη:


  Μια από τις καλύτερες σειρές EVER!!! Είναι απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ!!! Τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούν σε κάθε επεισόδιο είναι απίστευτα. Επίσης, η πλοκή και η υπόθεση φανταστική!!! Και οι ηθοποιοί??? Εκεί πραγματικά δεν έχω λόγια.




  Ακόμα, μπορεί οι πρωταγωνιστές να παλεύουν συχνά με τα ίδια τέρατα και σε παρόμοιες καταστάσεις αλλά δε με πειράζει καθόλου. Πάντα υπάρχει κάτι που διαφέρει και που μας κάνει να κωλύσουμε. Ξανά… Και ξανά… Επιπρόσθετα, οι καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν ο Σαμ και ο Ντιμ??? Είναι να λες πως η ζωή σου είναι βαρετή όσο δεν πάει και πως δεν κάνει τίποτα μπροστά σε αυτά που τραβάνε αυτοί. Αυτοί οι δυο έσωσαν τον κόσμο τόσες φορές. Και μάλιστα από τις ποιο τρελές καταστάσεις. Σκότωσαν κάποιες από τις ποιο μεγάλες απαλές της ιστορίας. Αν αυτό δεν είναι ηρωισμός δεν ξέρω τι είναι. Για να μην αναφέρω ότι σταμάτησαν την Αποκάλυψη!!! Δύο φορές!!!




  Τώρα θα προσπαθήσω να σκιαγραφήσω τους απίθανους Ντιν και Σαμ Γουίντσεστερ. Και τονίζω την λέξη προσπαθήσω!!!




  Ο Σαμ Γουίντσεστερ ποτέ δεν ήθελε να είναι Κυνηγός. Ποτέ δεν του άρεσε το Κυνήγι. Ποτέ δεν ήθελε αυτήν την ζωή. Για αυτό έφυγε. Έκανε την επιλογή του. Πήγε στο Πανεπιστήμιο. Εκεί ήταν ο εαυτός του. Εκεί βρήκε μια κοπέλα. Ερωτεύτηκαν. Ζούσαν μαζί. Είχαν ένα μέλλον μαζί. Μετά όμως ο πατέρας του εξαφανίστηκε. Έφυγε λοιπόν για να τον αναζητήσει. Για λίγες μέρες. Αλλά όταν γύρισε είδε την κοπέλα του νεκρή. Δολοφονημένη από τον ίδιο Ανώτερο Δαίμονα που δολοφόνησε την μητέρα του. Από εκείνην την μέρα άφησε στην άκρη τα θέλω του. Αφοσιώθηκε στον αδελφό του και στο Κυνήγι. Στην σωτηρία του κόσμου και στο να βοηθήσει όσους είχαν ανάγκη. Αν και τα πράγματα ξέφυγαν τελείως από αυτό που φανταζόταν...





  Ο Σαμ είναι έξυπνος, καλός, ευγενικός και σίγουρος για τον εαυτό του.  Πάντα κάνει ότι χρειαστεί για να σώσει τους άλλους. Έχει υποστεί πολλά. Περισσότερα από οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος θα μπορούσε να αντέξει. Έχει γίνει πολλά πράγματα. Υπερβολικά πολλά!!! Αλλά παρέμεινε ο εαυτός του. Γιατί ήξερε πως αυτό ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που είχε πραγματικά δικά του. Ο Σαμ μας κέρδισε αμέσως γιατί ότι και να συνέβαινε παρέμενε αληθινός και ακέραιος. Τον αγαπήσαμε και τον λατρέψαμε. Για αυτούς και ακόμα περισσότερους λόγους...




  Ο Ντιν Γουίντσεστερ τώρα... Ήταν μόλις 4άρων όταν είδε την μητέρα του να νεκρή, μες τις φλόγες και κρεμασμένη απο το ταβάνι του δωματίου του μικρού του αδελφού. Αυτή η εικόνα δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του. Όσα χρόνια και να περνούσαν τον στοίχειωνε. Από εκείνην την μέρα και μετά ο Ντιν είχε βάλει έναν στόχο στην ζωή του. Να προστατεύει την οικογένεια του. Για πάντα. Ότι και να γινόταν.


22 χρόνια μετά...




  Ο πατέρας του εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Για αυτό πήγε στον αδελφό του, τον Σάμι, για βοήθεια. Ήταν η τελευταία του λύση. Αφού ήξερε πως εκείνος μισούσε το Κυνήγι. Και γνώρισε πως εκείνος θα ήταν ποιο ασφαλής αν δεν ανακατευόταν ξανά σε όλα αυτά. Αλλά εκείνος ήταν η τελευταία του ελπίδα. Μαζί ήταν η τελευταία λύση του πατέρα τους. Αυτό το ταξίδι όμως τα άλλαξε όλα. Γιατί το πεπρωμένο τους περίμενε. Και ήταν κάτι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει.




  Ο Ντιν Γουίντσεστερ... Είναι τέλειος. Σε κάνει να γελάς ακόμα και όταν δεν θέλεις... Σε κάνει να νιώθεις ασφαλής... Ακόμα και όταν γίνεται ο χαμός. Πάντα καταφέρνει να σε κάνει να νιώθεις σπίτι. Είναι γλυκός και γενναίος. Ο Ντιν είναι ένας από τους ποιό υπέροχους χαρακτήρες που έχω δει. Θα έκανε τα πάντα για την οικογένεια του και τα άτομα που αγαπάει. Τα πάντα. Ακόμα και να πουλήσει την ψυχή του στον Διάβολο. Πράγμα που έχει κάνει μια φορά μάλιστα.





  Ειδικά αν έχει να κάνει με τον αδελφό του. Γιατί η μητέρα του πέθανε. Και ο πατέρας του το ίδιο. Και εκείνος επέζησε. Αλλά δεν θα άντεχε να πάθει κάτι ο Σάμι.




  Αυτοί οι δύο είναι ΉΡΩΕΣ!!! Γιατί αν δεν είναι αυτοί τότε πρέπει να ξαναγραφτεί ο ορισμός!!!




  Αυτοί οι δυο μας έδειξαν τι πάει να πει θυσία. Γιατί έχουν πεθάνει, ξανά ζήσει και σώσει ανθρώπους... Τόσες φορές... Πάντα όμως συνέβαινε κάτι. Κάτι που δεν θα ξεχνούσαν ποτέ και που δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν επίσης ποτέ...




  Τέλος, μας έμαθαν ότι σπίτι δεν είναι ένα κτίριο. Αλλά ένα μέρος που μπορείς να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς...


[Preview]-[Stairway to Heaven - 09x22]


[Preview]-[Stairway to Heaven - 09x22]


[Preview]-[Stairway to Heaven - 09x22]


[Preview]-[Stairway to Heaven - 09x22]


Το Trailer της σειράς "Supernatural": 



Το road so far's της σειράς "Supernatural": 




"Supernatural" for ever...



Σχόλια

  1. Την εβλεπα αυτην την σειρα ημουν team Ντιν αλλα μετα το 4 κυκλο το εχεσαν παρα πολυ και την εκοψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Όντως έχει πέσει αρκετά αλλά ακόμα αξίζει για να την βλέπει κανείς. <3

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Konstantina Liagka,
      Ναι αλλά η σειρά είναι ασυναγώνιστη. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις