Κριτική για την σειρά "Agents of S.H.I.E.L.D."





Περίληψη της σειράς:


Ο Clark Gregg θα επαναλάβει το ρόλο του Agent Phil Coulson από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και θα δημιουργήσει μια ομάδα επίλεκτων πρακτόρων της S.H.I.E.L.D., όπου μαζί θα διερευνούν το παράξενο και το άγνωστο σε όλον το πλανήτη, για να προστατεύουν το φυσιολογικό από το παραφυσικό. Η ομάδα αποτελείται από τον Agent Grant Ward (Brett Dalton), ο οποίος είναι εκπαιδευμένος στη μάχη και στη κατασκοπία, την Agent Melinda May (Ming-Na Wen), η οποία είναι έμπειρη πιλότος και γνώστρια των πολεμικών τεχνών, τον Agent Leo Fitz (Iain De Caestecker), ο οποίος είναι εξαιρετικός μηχανικός, την Agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge), η οποία είναι βιοχημικός, ενώ τελευταίο μέλος θα είναι η χάκερ ηλεκτρονικών υπολογιστών Skye (Chloe Bennet).





Λίγα λόγια από εμένα:


  Ο κόσμος είναι θυμωμένος. Μετά την καταστροφή της Νέας Υόρκης επικρατεί πανικός... Δημιουργείτε επανάσταση. Πέντε άνθρωποι λοιπόν από όλον τον κόσμο, που ζουν διαφορετικές ζωές, θα επιλεγούν να γίνουν ομάδα. Με αρχηγό τον κατάσκοπο Κόλσον θα πρέπει να μάθουν τι θα πει ομαδική δουλειά, ανθρωπιά και ευθύνη ενώ προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από τον εαυτό του...





Προσωπική γνώμη:



  Άλλη μια υπέροχη σειρά. Που άργησα να ξεκινήσω δυστυχώς. Την άρχισα το 2014. Το ξέρω πως "αμάρτησα" και όλα τα σχετικά αλλά τι να κάνουμε... Το πρόγραμμά μου ήταν γεμάτο όσο δεν πάει. Αλλά μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο δεν μπορούσα να σταματήσω... Αυτή η μοναδική ομάδα πραγματικά με μάγεψε. Ο καθένας τους σκεπτόταν διαφορετικάέπραττε διαφορετικά... Μαζί έκαναν ένα υπέροχο σύνολο. Γιατί ο καθένας τους ξεχωριστά ήταν υπέροχος με τον μοναδικό του τρόπο. Μου άρεσε πολύ το πως ο καθένας τους μεμονωμένα έκανε τους άλλους καλύτερους.





  Μια από τους ποιο αγαπημένους μου χαρακτήρες της σειράς "Agents of S.H.I.E.L.D." ήταν η Skye. Ήταν φοβερή από την αρχή και την συμπάθησα αμέσως. Είναι έξυπνη, δυναμική και τελείως ανεξάρτητη. Δεν της αρέσει να της κρύβουν πράγματα. Και δύσκολα συγχωρεί... Όταν βάλει κάτι στο μυαλό της θα κινήσει γη και ουρανό για να τα καταφέρει. Και θα καταπατήσει οποιονδήποτε κανόνα υπάρχει για να μάθει την αλήθεια ή για να προστατεύσει κάποιον που αγαπά... Για να μην πω ότι είναι χάκερ!!! Μια από τους καλύτερους... Και μάλιστα είναι μια χάκερ με ιδανικά!!! Πως γίνεται να μην λατρέψει κανείς???





  Επίσης, συμπαθώ πολύ την Μέι. Καλά οι ικανότητες δεν υπάρχουν!!! Ξέρει ένα σωρό γλώσσες, είναι αχτύπητη στις πολεμικές τέχνες και ξέρει να οδηγεί τα πάντα. Δεν θα ήθελες ποτέ και για κανέναν λόγο να τα βάλεις μαζί της. Είναι το Ιππικό!!! Η Μέι είναι και πολύ λιγομίλητη. Τα μάτια της τα λένε όλα!!! Είναι σκληρή και σίγουρη. Είναι σαν ένα ζωντανό φρούριο συναισθημάτων που ξέρει κινήσεις νίντζα!!!





  Και τώρα ήρθε η ώρα για τους μικρούς μας επιστήμονες... Δηλαδή για τον Φιντζ και την Σίμμονς. Είναι υπέροχοι. Τόσο μα τόσο γλυκοί. Ενθουσιάζονται με τα πάντα. Έχουν έναν παιδικό ενθουσιασμό στα πρόσωπα τους που πάντα θαυμάζω!!! Να μιλήσω για τις γνώσεις τους που δεν χωράνε σε ολόκληρα βιβλία τούβλα??? Η ψυχή τους είναι αγνή και άθικτη από κακία. Ακόμα, βρίσκουν απαντήσεις και στα ποιο δύσκολα και περίπλοκα μυστήρια και περιστάσεις... Δεν γίνεται να μην τους αγαπήσεις!!!



agents-of-shield-elizabeth-henstridge.jpg


  Θα ήθελα να σας μιλήσω και για τους χαρακτήρες αλλά αν συνεχίσω δεν με βλέπω να τελειώνω... Για αυτό θα συντομεύσω όσο μπορώ... 





  Μου άρεσε πολύ σε αυτήν την σειρά επίσης που είδαμε Ασγκαρντιανούς θεούς. Από μικρή τους λάτρευα. Μετά όμως κάνουν τον Θορ σούπερ ήρωα και η τρέλα μου πήγε σε άλλο επίπεδο. Αυτή η σειρά λοιπόν απλά με αποτελείωσε!!!





  Εν κατακλείδι, αν σας αρέσουν οι σούπερ ήρωες, οι τρελές αποστολές, οι ήρωες που γεννιούνται σιγά σιγά μέσα από τα λάθη και σούπερ τρελαμένη τεχνολογία που τα κάνει όλα άνω κάτω... Τότε πρέπει να δείτε αυτήν την σειρά.





Άμεσα!!!
(Συγνώμη που άργησα τόσο να αναρτήσω
αυτήν την ανάρτηση...)




Το  Trailer της σειράς:




Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις