Το "Once Upon A Time" επιστρέφει στις 2 Μαρτίου και έχει ανεβεί Promo


Γεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες!!!
  Λίγες μέρες μένουν για να μπορέσουμε να δούμε τα νέα επεισόδια της πολύ αγαπημένης μας σειράς "Once Upon A Time"Συγκεκριμένα το "Once Upon A Time" ξανά έρχεται στις 2 Μαρτίου!!! Μένουν 6η μέρες. Λιγότερο από μια εβδομάδα μας περιμένει για να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε τους καταπληκτικούς μας ήρωες σε νέες περιπέτειες... Και ΠΡΟΣΟΧΉ για όσους δεν ξέρουν το θέμα της υπόλοιπης σειράς!!! Το θέμα είναι για τις... Dark Queens!!!

  Γιατί ακόμα και στις κακές βασίλισσες αξίζει ένα Happy Ending...

  Σε όλους αξίζει να είναι χαρούμενοι. Ειδικά στην Ρεγγίνα που έκανε τα πάντα για να αλλάξει... Για τον Χένρι που τόσο πολύ αγαπά... Τώρα όμως δεν θα δούμε μονάχα μια κακία. Αλλά τρεις!!! 
  Ας καλωσορίσουμε την Ούρσουλα...
  Την Μαλέφισεντ...Και την Κρουέλα Ντε Βιλ...
  Οι τρεις αρχηκακές ενωμένες και με έναν κοινό στόχο... Ανυπομονώ να δω τι θα αντικρίσουν τα ματάκια μας!!! <3
  Και ήρθε η ώρα για την έκπληξη της ημέρας που έχει φέρει το χάος και τον πανικό σε όλους όσους βλέπουν "OYAT" στο εξωτερικό... Και θα σας πω τι είναι!!! Βάσει του promo που βγήκε πριν ελάχιστες μέρες... Βλέπουμε την Emma κακιά... (Ή τουλάχιστον την καρδιά της να μαυρίζει...)
  Ναι!!! Μιλάω για την καλή, γενναία, χαμογελαστή και πιστή μας Emma Swan!!! Την αγαπημένη μας Σωτήρα!!! Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στην συνέχεια γιατί δεν είναι δυνατόν να μας παρουσιάζουν κάτι τέτοιο και μετά να θέλουν να μείνουμε ήρεμοι!!! 


Το Promo:
Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Νυχτερινό Σχολείο - Αντίσταση" (Βιβλίο 4ο από 5) Της C.J.Daugherty Σύντομα Κυκλοφορεί Στα Αγγλικά

"Καταστροφή - Κινούμενη Καταστροφή" (Βιβλίο 2ο από 3α) Της Jamie McGuire

Το 8ο βιβλίο του "Χάρι Πότερ" έρχεται με το "Harry Potter and the Cursed Child - Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί" της J.K. Rowling στις 31 Ιουλίου

TOP 15 BOOKS OF 2015