New world of books for February (part 2)


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





  Το Σάββατο, δηλαδή προχτές, πήρα κάποια ακόμα πολύ αξιόλογα βιβλία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Συνολικά είναι 5. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά που αποτελούν την αρχή των ιστοριών και ήθελα από καιρώ να τα πάρω. Πάμε να δούμε λοιπόν τα νέα βιβλία που έπεσαν στα χέρια μου και ελπίζω είναι τόσο μαγικά όσο έχω ακούσει...





1. "Παραλήρημα" (Βιβλίο 1ο από 3α) της Λόρεν Όλιβερ:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Λένε ότι η θεραπεία για τον έρωτα θα με κάνει ευτυχισμένη και ασφαλή για πάντα. Κι εγώ τους πίστευα. Μέχρι τώρα.
Τώρα τα πάντα έχουν αλλάξει. Τώρα θα προτιμούσα να μολυνθώ με τον έρωτα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου παρά να ζήσω εκατό χρόνια μέσα στο ψέμα.
Σε μια αφιλόξενη Αμερική, όπου κάθε πόλη περιχαρακώνεται με σύνορα προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία του πληθυσμού, μια φριχτή και ολέθρια νόσος απειλεί να αφανίσει ολόκληρη την ήπειρο. Η χειρότερη επιδημία όλων των εποχών: ο έρωτας. Η Λένα μετράει τις μέρες αντίστροφα μέχρι την ημερομηνία όπου θα υποβληθεί στη χειρουργική διαδικασία, η οποία θα την καταστήσει απρόσβλητη στη νόσο. Ώσπου ένα τυχαίο γεγονός θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.



2. "Επιλογή – Η Εκλεκτή" (Βιβλίο 3ο από 5) της Kiera Cass:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Έπιασα το χέρι του και ακούμπησα το μάγουλό μου στο στήθος του. Εκείνος ακούμπησε το πιγούνι του στο κεφάλι μου και στροβιλιστήκαμε στον ρυθμό της βροχής. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρναμε. Αν μπορούσαμε να το κάναμε αυτό, θα βρίσκαμε έναν τρόπο να έρθουμε ξανά κοντά.


Ήρθε η ώρα να στεφθεί η νικήτρια. Όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή της στην Επιλογή, η Αμέρικα δε φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να κερδίσει το στέμμα ή την καρδιά του πρίγκιπα Μέιξον. Όμως, καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και οι απειλές έξω απ’ τα τείχη του παλατιού γίνονται ολοένα πιο βίαιες, η Αμέρικα συνειδητοποιεί πόσα αντέχει να χάσει – και πόσο σκληρά πρέπει να παλέψει για το μέλλον που ονειρεύεται.


3. Οι Φύλακες του Χρόνου (Βιβλίο 1ο) του Άλεξ Σκάροου:


Οι Φύλακες του Χρόνου


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Ο Λίαμ Ο’Κόνορ έπρεπε να πεθάνει στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1912.
Η Μάντι Κάρτερ έπρεπε να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010.
Η Σαλ Βίκραμ έπρεπε να πεθάνει σε πυρκαγιά το 2029.

Όμως λίγα δευτερόλεπτα προτού πεθάνουν, εμφανίστηκε κάποιος από το πουθενά και είπε: «Πιάσε το χέρι μου…». 
Αλλά ο Λίαμ, η Μάντι και η Σαλ δε σώζονται έτσι απλά. Στρατολογούνται από μία μυστική υπηρεσία που κανείς δε γνωρίζει την ύπαρξή της, με έναν και μοναδικό σκοπό: να διορθώσουν τις ασυνέχειες της ιστορίας. Επειδή το ταξίδι στον χρόνο υπάρχει, και υπάρχουν κι εκείνοι που πηγαίνουν πίσω στον χρόνο για να αλλάξουν το παρελθόν.
Γι’ αυτό υπάρχουν οι Φύλακες του Χρόνου: για να μας προστατεύουν. Για να μην αφήσουν το ταξίδι στον χρόνο να καταστρέψει τον κόσμο…
Το πρώτο βιβλίο μιας νέας σειράς που θα σας ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.


4. Η τριλογία της Χιονάτης - Λευκή σαν το χιόνι (Βιβλίο 2ο από 3α) της Σάλα Σίμουκα:


Η τριλογία της Χιονάτης 2: Λευκή σαν το χιόνι


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που είχε ένα μυστικό.
Η Χιονάτη Άντερσον ταξιδεύει στην Πράγα, που ασφυκτιά μέσα στην υγρή ζέστη του καλοκαιριού. Τη μοναξιά και την ησυχία όμως που αποζητά θα τη διακόψει μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, η Λένκα, που ισχυρίζεται ότι είναι… αδελφή της. 
Προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το παλιό, ξεχασμένο μυστικό της οικογένειάς της, η Χιονάτη θα μπλέξει με μια παράξενη αίρεση, που αποδεικνύεται θανάσιμα επικίνδυνη. Και έτσι, με την ανάσα του θανάτου να την πλησιάζει, θα ψάξει την απάντηση στα στενά δρομάκια και τα νεκροταφεία της παλιάς Πράγας. 
Ποιον όμως μπορεί να εμπιστευτεί, αφού κανενός οι προθέσεις δε δείχνουν καθαρές και λευκές σαν το χιόνι;


5. "Indiana Teller – Ανοιξιάτικο Φεγγάρι" (Βιβλίο 1ο από 4α) της Sophie Audouin - Mamikonian:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Στις ατελείωτες πλαγιές της Μοντάνα απλώνεται το ράντσο Λύκος. Ολόγυρα, οι πέριξ δεν πολυαμφιβάλλουν πως κάτοικοί του είναι τα μέλη μιας φατρίας λυκανθρώπων, από τους πιο ισχυρούς της βορείου Αμερικής. Ανάμεσά τους, θέση έχει μόνο ένας άνθρωπος: ο Ιντιάνα Τέλλερ.
Παιδί ενός ανθρώπου με μυστηριώδεις δυνάμεις κι ενός λυκανθρώπου, ο Ιντιάνα είναι ο εγγονός και μοναδικός κληρονόμος της οικογένειας. 
Καθώς αισθάνεται ξένος ανάμεσα στους δικούς του, φεύγει σε αναζήτηση μιας φυσιολογικής ζωής και γράφεται στο πανεπιστήμιο της Μοντάνα.
Εκεί γνωρίζει τη φοβερή Κατερίνα Ο' Χάρα και τον Τάιλερ Μπράντκελ, γιο του αιωνίου αντιπάλου του παππού του.
Όταν ο Ιντιάνα βγαίνει σαν από θαύμα ανέπαφος από ένα τρομερό ατύχημα, γινόμενος καπνός την τελευταία στιγμή, αντιλαμβάνεται πως διαθέτει την ικανότητα να κάνει το χρόνο να γυρίζει πίσω όταν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Να λοιπόν ένα πολύτιμο ατού, μια και το ατύχημά του μοιάζει μάλλον ύποπτο.
Μήπως κάποιος προσπάθησε να τον αφανίσει;
Η ασφάλεια των λύκων φαίνεται να απειλείται περισσότερο από ποτέ.
Θα τολμούσατε να τα βάλετε με τους νόμους της φατρίας;


Σχόλια

  1. Πολύ ωραίες αγορές Χρυσάνθη! Το Indiana Teller θέλω πολύ να το διαβάσω επίσης!
    Περιμένουμε εντυπώσεις όταν τα ολοκληρώσεις! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elena ouz,
      Σε ευχαριστώ!!! <3 Και ανυπομονώ να τα ξεκινήσω!!! ;) Με το καλό να το πάρεις και εσύ!!!

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρη! Στο επόμενο Βοοk Haul πιστεύω θα είναι μέσα ;)

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή Elena ouz,
      Πολύ χαίρομαι που το ακούω!!! <3 Ανυπομονώ να ακούσω και την δική σου γνώμη!!! ;)

      Διαγραφή
  2. Λοιπον, πολυ ωραιες αγορες! Εχω διαβασει το παραληρημα (ειμαι στο ρεκβιεμ τωρα) ειναι πολυ ωραιο, αλλα η σειρα γινεται καλυυτερη κατα την γνωμη μου. Το λευκη σαν το χιονι ισαξιο του πρωτου ενω ανυπομονω οσο δεν περνει να παρω την εκλεκτη! Οι φυλακες του χρονου δυστυχως δεν μου αρεσαν, ειναι ενα απο τα ελαχιστα βιβλια που αφησα στη μεση... Οσο για το ιντιανα τελερ, εχω ακουσει πολυ καλα λογια, περιμενουμε και την δικη σου κριτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Ευχαριστώ πολύ!!! Από ότι καταλαβαίνω έχεις πολυ καλό γούστο στα βιβλία και σε ευχαριστώ για το λεπτομερές σου σχόλιο!!! <3 Θα γράψω κριτικές όσο ποιο σύντομα μπορώ!!! <3

      Διαγραφή
    2. :) Οπως μας βοηθας εσυ, να σε βοηθαμε και μεις! Θα ηθελα να μπορουσα να φτιαξω και γω μπλογκ αλλα χρονος ουτε για δειγμα! Απορω που βρισκεις, χαχα. Ειναι ωραιο να γυριζεις καθε μερα απο το σχολειο και να ξερεις οτι θα σε περιμενει μια ευχαριστη αναρτηση ;) Συνεχισε ετσι <3

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που ακούω ότι σας βοηθάω!!! <3 Αν φτιάξεις τελικά μπλόγκ να μου το στείλεις αμέσως!!! ;) Θα ήθελα πολύ να το δω και να το υποστηρίξω!!! Και πίστεψε με ούτε εγώ ξέρω πως τα ψιλό βγάζω. Οριακά είναι όλα!!! Χαίρομαι που ακούω ότι όσα γράφω κάνουν κάποιους να χαμογελούν. Και εννοείται πως θα συνεχίσω!!! <3 Και πίστεψε με, η μεγαλύτερη μου χαρά σε αυτο το μπλόγκ είναι ότι σας βοηθάω και τα συνεχή σας σχόλια!!! Ελπίζω να συνεχίσετε να μου γράφετε!!! <3

      Διαγραφή
  3. Αγαπητη Χρυσανθη,
    εχω παρει το βιλιο "Οι Φύλακες του Χρόνου" εδω και πολυ καιρο αλλα δεν το εχω αρχισει...δεν ξερω για ποιον λογο...μπορεις να μου πεις αν ειναι ωραιο το βιβλιο κατα την γνωμη σου γιατι εχεις πολυ καλο γουστο <3
    Η αληθεια ειναι πως επειδη ειχα διαβασει το Νυχτερινο Σχολειο ειχα κολλησει κυριολεκτικα και ακομα κολλημενη ειμαι *-* για αυτο μαλλον...εχει καμια σχεση με το Νυχτερινο ή τιποτα :( Λεω να το αρχισω...τι λες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Marianna.gr,
      Εμένα μου άρεσε πολύ. Ήταν ένα βιβλίο με πρωτότυπο θέμα, ωραίους χαρακτήρες και ωραία πλοκή. Ευχαριστώ πολύ που εκτιμάς το γούστο μου. <3
      Όχι δεν έχει καμία σχέση απολύτως με το "Νυχτερινό Σχολείο". Και το βρίσκω απόλυτα λογικό που κόλλησες με εκείνην την σειρά. Και αφού το έχεις, τι περιμένεις??? Ελπίζω να σου αρέσει και αυτό το βιβλίο. Έχει το κάτι το διαφορετικό.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις