Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος εκδώσαν ένα νέο πολλά υποσχόμενο βιβλίο που λέγεται "Δεν είναι αόρατη" του Marcus Sedgwic


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


Το εξώφυλλο…


  Μόλις ανακάλυψα αυτό το βιβλίο που μοιάζει πολλά υποσχόμενο και ονομάζεται "Δεν είναι αόρατη" και ο συγγραφέας του είναι ο Marcus Sedgwick. Το εξώφυλλο του είναι μαγικό. Υπέροχο και αισθησιακό. Η περίληψη μας παρουσιάζει μια ιστορία που ο καθένας θα ήθελε να διαβάσει. Ανυπομονώ λοιπόν να είμαι και εγώ ένας από αυτούς!!! Πάμε λοιπόν να δούμε την περίληψη???



Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


ΔΥΟ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
ΕΝΑ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑΝ.
ΕΝΑΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ…
Πρόκειται για σύµπτωση ή µήπως κάτι υποχθόνιο τους έφερε κοντά; Πολλά παράξενα εµφανίστηκαν στη ζωή της δεκαεξάχρονης Λόρεθ Πικ ένα Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Και το πιο παράξενο απ’ όλα ήταν η συµπεριφορά του συγγραφέα µπαµπά της τον τελευταίο καιρό. Και τώρα εκείνος εξαφανίστηκε. Φαίνεται πως η εµµονή του µε τις συµπτώσεις είχε µοιραίο αποτέλεσµα. Όταν η Λόρεθ πετάει για τη Νέα Υόρκη µαζί µε τον αδελφό της Μπέντζαµιν, ψάχνοντας για τον πατέρα της, έχει πολύ λίγη εµπιστοσύνη στον εαυτό της. Όµως είναι αποφασισµένη να βρει τον µπαµπά της. Η Λόρεθ διαθέτει ένα και µοναδικό στοιχείο για να το πετύχει: το σηµειωµατάριό του. Τι θα βρει στο σηµειωµατάριο; Τη σωτηρία ή µήπως την τρέλα;


Περισσότερες πληροφορίες από το site του εκδοτικού οίκου: http://www.epbooks.gr/product/101238/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B9n%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7


Σχόλια

  1. Ακουγεται αρκετα ενδιαφερον... Μου εχει εξαψει την περιεργεια. Θα το προσυεσω στη λιστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Για να πω την αλήθεια δεν το είχα ακούσει καν, τώρα το έμαθα από σένα και από αυτά που διάβασα μου φαίνεται πολύ καλό. Σίγουρα θα μπει στη λίστα με τα βιβλία που θα αγοράσω στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Garden of stories,
      Χαίρομαι που σου άρεσε και είμαι πολύ χαρούμενη που σε ενημέρωσα για κάτι που δεν ήξερες!!! <3 Μπήκε και στην δική μου λίστα. Το πότε θα το πάρω βέβαια είναι άλλο θέμα... ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις