Κριτική για την σειρά "Heroes"





Περίληψη της σειράς:



Η σειρά αφηγείται την ιστορία διαφόρων ανθρώπων που ενώ νόμιζαν ότι είναι σαν όλους τους άλλους κάποια στιγμή ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες. Το σκεπτικό είναι ότι όλοι τους έχουν να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη σωτηρία της ανθρωπότητας από μια μεγάλη επερχόμενη καταστροφή. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, οι πρωταγωνιστές δεν ανακαλύπτουν απλώς το τι σημαίνει να έχει κανείς υπερδυνάμεις, αλλά αποκαλύπτουν και το γενικότερο σχέδιο πίσω από την προέλευση αυτών των δυνάμεων. Οι ζωές τους διασταυρώνονται καθώς προσπαθούν να αποφύγουν έναν κοινό εχθρό που έχει σαν σκοπό να εκμεταλλευθεί τις δυνάμεις τους για δικό του όφελος.





Λίγα λόγια από εμένα:


  Τι συμβαίνει άραγε όταν συνηθισμένοι άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές μια μέρα ανακαλύπτουν πως έχουν υπερδυνάμεις??? Οι οποίες σιγά σιγά αρχίζουν να τους επηρεάζουν και να τους αλλάζουν??? Τι συμβαίνει όταν στα χέρια σου είναι η μοίρα της ανθρωπότητας και όλων των ομοίων σου??? Τι θα έκανες αν είχες δυνάμεις ποιο δυνατές και παντοδύναμες από όσο μπορούσες να φανταστείς??? Θα προσπαθούσες για το καλύτερο ή θα επέλεγες τον εύκολο δρόμο??? 





  Θα μπορούσες να θυσιάσεις τα πάντα μόνο και μόνο για να αλλάξεις το μέλλον??? Για να κάνεις τον κόσμο κάτι καλύτερο??? Για να γίνεις ο ήρωας που ποτέ δεν ήθελες να είσαι???






Προσωπική γνώμη:


  Η πρώτη σεζόν ήταν απίθανη. Η δεύτερη ήταν αρκετά καλή. Τρίτη λίγο βαρετή και αναμενόμενη. Και η τέταρτη ήτα αρκετά καλή. Κάποιοι άνθρωποι λένε πως αυτή η σειρά είναι κορυφαία και πως ξεπερνά άνετα το "Arrow". Για μένα αυτό δεν ισχύει. Ούτε καν τόσο δα. Γιατί αυτή η σειρά είχε πράγματα να δώσει και ήταν ενδιαφέρουσα αλλά έχω δει και καλύτερες...





  Υπήρχαν και πραγματάκια που ξεχώρισα σε αυτήν την σειρά. Όπως αυτό με την "μοίρα", το "πεπρωμένο" και το γραμμένο στην πέτρα μέλλον μας δεν ισχύουν. Αυτή η σειρά απέδειξε πως το αύριο και το μέλλον μας το καθορίζουμε μόνο εμείς. Πως μέσα από τις επιλογές μας καλές ή κακές, σωστές ή λανθασμένες, αυτές και μόνο αυτές μας κάνουν αυτό που ήμαστε και αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Και πως μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας μόνο αλλάζοντας το μέλλον μας...





  Επίσης, λάτρεψα τις υπερδυνάμεις τους. Αναμενόμενο το ξέρω αλλά είναι αλήθεια. Γιατί τις είδαμε στον υπέρτατο βαθμό τους... Και τις απόλαυσα κάθε φορά.




  Για την ακρίβεια πάντα ήθελα να έχω υπερδυνάμεις. Οτιδήποτε ξεχωριστό. Για να μπορώ να βοηθάω. Τελικά όμως συμβιβάστηκα με το blogging. Αυτή είναι η δικιά μας σούπερ δύναμη.





  Ακόμα, μου άρεσε σε αυτήν την σειρά το ότι είδαμε το πώς μας επηρεάζει η εξουσία. Το πώς η δύναμη μπορεί να αλλάξει κάποιον. Εκτός και αν έχεις ψυχική δύναμη να αξιοποιήσεις τα μοναδικά σου χαρίσματα για καλό…




  Τέλος, ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της σειράς ήταν ο Peter Petrelli…





  Είναι υπέροχος. Πραγματικά. Και όχι γιατί ο ηθοποιός είναι ωραίος. Καλά οκ συνέβαλε και αυτό αλλά δεν μετράει μονάχα ετούτο. Ο χαρακτήρας που παίζει είναι καταπληκτικός. Δυνατός, έξυπνος, γενναίος και αποφασισμένος να σώσει τους πάντες... Καλά είναι και λίγο ξεροκέφαλος. Αλλά και αυτό έχει την γοητεία του.




  Επίσης, ο Peter κατέχει ένα σωρό δυνάμεις. Και το ποιο σημαντικό ποτέ, μα ποτέ δεν χρησιμοποίησε για κακό σκοπό. Πάντα ήθελε το καλύτερο για τους άλλους και πίστευε σε αυτούς. Και ξέρει πραγματικά πως να επιβιώνει!!! Είναι μαχητής.




Με άλλα λόγια απλά
ΛΑΤΡΕΎΩ ΤΟΝ PETER PETRELI!!!




Το Trailer της σειράς: 




Σχόλια

  1. Φαινεται πολυ ενδιαφέρον!!! Θα το βάλω σιγουρα στη λιστα αναμονης μου με τις σειρες προς ξεκοκάλισμα (από τοτε που ανακάλυψα το μπλογκ σου εχει γινει αρκετα μεγάλη)!!! Σε ευχαριστούμε Χρύσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή κλειω αλιφιερη,
      Όντως είναι ενδιαφέρον. Και χαίρομαι που σε βοηθάω να ανακαλύπτεις συνεχώς καινούργιες προοπτικές!!! Και εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πει ευχαριστώ!!! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις