Κριτική για την σειρά "The Flash"




Περίληψη της σειράς:


Ο Μπέρι Άλλεν ήταν μόλις 11 χρονών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε από ένα περίεργο συμβάν κι ο πατέρας του καταδικάστηκε άδικα για τον φόνο της. Η ζωή του Μπάρι άλλαξε ριζικά λόγω αυτού. Όταν μεγάλωσε έγινε ένας λαμπρός ερευνητής του CSI και ο στόχος του ήταν να ανακλύψει πώς πέθανε η μητέρα του. Όμως στην προσπάθειά του αυτή τον χτυπάει ένας κεραυνός, κατά τη διάρκεια ενός πειράματός του, και πέφτει σε κώμα. Μετά από 9 μήνες, ο Μπέρι ξυπνάει από το κώμα και ανακαλύπτει ότι έχει μία σούπερ δύναμη… Σούπερ ταχύτητα!







Λίγα λόγια για την σειρά:


Ο Μπέρι Άλλεν είχε μια δύσκολη και επίπονη παιδική ηλικία. Όταν βλέπεις την υπέροχη και καλόκαρδη μητέρα σου να δολοφονείτε μπροστά στα μάτια σου από κάτι Υπερφυσικό και να κατηγορείτε άδικα ο πατέρας σου για τον ανεξήγητο φόνο της, δεν το λες και κάτι απλό.




  Αρκετά χρόνια αργότερα ο Μπέρι είναι διάνυα, κυριολεκτικά. Είναι ιδικός στις φυσικές επιστήμες και είναι ένας από τους καλύτερους ερευνητές της CSI. Μπορεί να βρει ψήλους στα άχυρα. Στόχος της ζωής του όμως είναι να το πως και από τι πέθανε η μητέρα του. Ψάχνει σε όλον τον κόσμο για σημάδια του Μεταφυσικού. Δεν περίμενε όμως ποτέ αυτή του η έρευνα για το Ανεξήγητο να τον κάνει κάνει THE IMPOSSPLE. (Με κεφαλαία παρακαλώ!!!)




  Όταν τον χτυπάει μια αστραπή μετά από ένα του ταξίδι εκτός πόλης κάτι λάθος συμβαίνει. Κάτι που θα αλλάξει τα πάντα. Ξυπνάει μετά από εννιά μήνες. Αλλά ξυπνάει διαφορετικός. 




  Γιατί πλέον κατέχει μια σούπερ δύναμη. Σούπερ Ταχύτητα. Μετά από εκείνην την ημέρα ξέρει πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Να σώσει αθώους. Να βρει αυτόν που δολοφόνησε την μητέρα του. Και να δικαιώσει τον πατέρα του. Έγινε ο "Flash".




 Προσωπική γνώμη:


  Αυτή η σειρά βγήκε το 2014. Και είναι απίθανη!!! Απλά ΑΠΊΘΑΝΗ!!! Βλέπουμε τον πολυαγαπημένο μας σούπερ ήρωα να "Flash" γεννιέται. Βλέπουμε να βάζει στόχους. Να προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Να θέλει να σώσει τους πάντες. Μέχρι και την παιδική του αγάπη βλέπουμε.




  Βλέπουμε πως αρχίζει να ανακαλύπτει τις μοναδικές και εκπληκτικές του δυνάμεις. Πως αρχίζει να τις διαχειρίζεται. Πως βήμα βήμα και μέρα με την μέρα γίνεται ο αληθινός ήρωας που αξίζει να λατρεύουμε.




  Πολλές από τις σκηνές που παρακολουθήσαμε μέσα από την σειρά ήταν πραγματικά εμπνευσμένες. Κατάφερναν να μας κάνουν να μένουμε με ανοιχτό το στόμα από αυτά που έβλεπαν τα μάτια μας. Να μην μιλήσω και τις φορές που θέλαμε να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο!!! Για λόγους που όσοι έχετε δει την σειρά καταλαβαίνετε απόλυτα γιατί το λέω.




  
Εν κατακλείδι, αυτή η σειρά είναι από τις καλύτερες που εχω δει. Τα ειδικά εφέ υπέροχα και καθόλου υπερβολικά. Οι ηθοποιοί καταφέρνουν να γίνονται πραγματικά ένα με τον δύσκολο χαρακτήρα τους και μου αρέσει που έχουν αλλαξει πολύ λιγο την ιστορία απο τα κόμιξ!!! Πραγματικά το εκτιμώ και ετσι θωρώ την πλοκή ποιο ενδιαφέρουσα!!!




  Τωρα πάμε στον πρωταγωνιστή!!! Ο σούπερ ήρωας μας, ο "The Flash", μας παρουσιάζεται μεσα απο την σειρά ως καλόκαρδος, ευαίσθητος, ευγενικός και ερωτωχτυπιμενος. Ως ένα άτομο που θα τα έβαζε με θεούς και δαίμονες για να καταφέρει μα προστατέψει οποίος αγαπά και νοιάζεται!!! Που δεν αφήνει ποτε κανέναν πίσω του. 






   Επίσης, ο Μπέρι μπορεί να μην νιώθει σαν πραγματικός ήρωας αλλα ειναι!!! Κάθε πράξη του, κάθε σκέψη του ειναι ηρωική για σχεδόν πάντα βάζει τα θέλω του και τον εαυτό του στην άκρη για το ευρύτερο καλο. Μεσα απο αυτήν την σειρά ανακαλύπτουμε και εμείς οι ίδιοι τι πάει να πει ήρωας και πραγματικός, χωρίς κανένα συμφέρον, ηρωισμός!!! Οσο για τον ηθοποιό τωρα, κατα πρώτον ειναι κούκλος!!! Κατι βέβαια που έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα ειναι οτι καταφέρνει να πας δώσει έναν φανταστικό Μπέρι Αλλεν. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος για αυτόν τον ρόλο!!! Ειναι απλα τέλειος γιατι καταφέρνει και ενσαρκώνει υπέροχα όλες τος αρετές του πολυαγαπημένου μας παιδικού ήρωα!!!





Το trailer της σειράς:




Σχόλια

  1. Εξαιρετική κριτική όπως πάντα Χρυσάνθη!
    Από τις καλύτερες φετινές σειρές στην τηλεόραση. Πολύ δουλεμένη και με καταπληκτικό Cast!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Elena ouz,
      Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε!!! Σημαίνει πολλά!!! <3
      Και χαίρομαι που συμφωνούν οι γνώμες μας!!! ;)

      Διαγραφή
  2. yparxei kai se taineia??
    kai pote thn paizei h tv??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Η ταινία με τον Ezra Miller θα βγει σύντομα. Και δεν την παίζει την σειρά στα ελληνικά κανάλια ακόμα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις