Στις 16 Ιουλίου έρχεται πάλι στην Μεγάλη Οθόνη το αγόρι που ποτέ δεν μεγάλωσε, ο "Peter Pan - Πίτερ Παν", στην ταινία "Pan"



Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!




  Έχω τέλεια νέα. Ο ΠΊΤΕΡ ΠΑΝ ΞΑΝΆ ΈΡΧΕΤΑΙ!!! Το ανακάλυψα πριν λίγο και απλά ΔΕΝ μπορώ να μην το δημοσιεύσω!!! Το αγόρι που ποτέ δεν μεγάλωσε, το αγόρι που μας έμαθε να πιστεύουμε, το αγόρι που όλοι τόσο αγαπάμε ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ σε μια πολλά υποσχόμενη παραγωγή που θα ονομαστεί "Pan" και θα το δούμε στην Μεγάλη Οθόνη στις 16 Ιουνίου!!! Εκεί θα παίξουν πολλοί καλοί ηθοποιοί, όπως οι: Hugh Jackman, η Rooney Mara αλλά και η Amanda Seyfried. Και κάποιοι ακόμα αξέχαστοι. Αυτή η ταινία δεν μας δείχνει πως είναι ο Πίτερ σαν το πασίγνωστο Πίτερ Παν!!! Αλλά το πριν… Πριν τον θρύλο!!! Μας δείχνει την ιστορία που κανείς δεν έχε ακούσει… Είμαι απλά ΕΝΘΟΣΙΑΣΜΈΝΗ!!! Θέλω να την δω τόσο πολύ. Αφού ο Πίτερ Παν είναι, ήταν και θα είναι ένας από τους ήρωες μου. Και μάλιστα είναι ένας από τους ήρωες που έδωσαν το στίγμα τους στην παιδική μου ηλικία… Τώρα θα σας παρουσιάσω κάποια posters που έχουν βγει για την ταινία!!! Ορίστε λοιπόν….










Σε αυτήν την ταινία θα δούμε πράγματα μαγικά…


Και θα ταξιδέψουμε με το πλοίο των ονείρων μας…


Τώρα κλείνοντας,
σας δίνω το Trailer της ταινίας:




Σχόλια

  1. Ωωω ειμαι τοσο ενθουσιασμενη!!! Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον ιουνιο!!! Πως θα αντεξουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αληθεια ειναι τοσα χρονια εχω δει πολλε εκδοχες του ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και εχω βαρεθει κομματακι αλλα αυτη φαινετε αρκετα διαφορετικη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eliza Callen,
      Κάθε ταινία του "Peter Pan - Πίτερ Παν" που βγαίνει είναι διαφορετική. Έχει διαφορετική πλοκή, διαφορετικά γεγονότα... Χρησιμοποιούν την γνωστή ιστορία, τους γνωστούς ήρωες, που πάντα καταλήγουν οι χαρακτήρες έχουν ένα μέλλον που δεν γίνεται να αλλάξουν. Δίνουν όμως την δικιά τους ιδέα για το τι συνέβη. Δίνουν το δικό τους στίγμα!!! Εμένα όλες οι ταινίες που έχουν να κάνουν με τον Πίτερ μου άρεσαν για την μοναδικότητα τους!!! Αλλά καμία δεν ξεπερνά τον Πίτερ Παν από το Once Upon A Time!!! <3

      Διαγραφή
  3. +eliza Callen συμφωνω, εχουνε υπαρξει πολλες εκδοχες του πητερ παν, αλλα δεν θυμαμαι να υπαρχει καποια παρομοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Όντως αυτή φαίνεται πολύ διαφορετική!!! ;)

      Διαγραφή
  4. Chryssa Tsantaraki, ναι!!! Και πρεπει να περιμενουμε 4 μηνες μεχρι να τη δουμε! Ειναι να μη σου τυχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Όντως είναι να μην λαχει το κακό... Χαχα!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις