Το βιβλίο "Ugly Love - Σκοτεινή Αγάπη" της Colleen Hoover έρχεται το 2016 στην Μεγάλη Οθόνη και βγήκε το teaser της ταινίας


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Άλλο ένα βιβλίο έρχεται σύντομα στην μεγάλη οθόνη. Και δεν είναι άλλο από το "Ugly Love - Σκοτεινή Αγάπη" της Colleen Hoover. Μας έρχεται το 2016 και από όσο έχω ακούσει, σε πολλές γυναίκες έχουν είδη αρχίσει να τρέχουν τα σάλια.



  Δεν το πιστεύω ότι ακόμα δεν έχω διαβάσει τίποτα αυτής της τόσο ξακουστής  συγγραφέας. Ξέρω πως έχω σφάλει αλλά τι να κάνουμε. Δεν έχω προλάβει ακόμα. Αλλά είναι πολύ ψηλά στην λίστα μου. Το συγκεκριμένο βιβλίο ήρθε πέρυσι στην Ελλάδα από τις εκδώσεις Παπαδόπουλος και έχω ακούσει τα καλύτερα. Όσο για το teaser που βγήκε χτες... Δεν ξέρω τι συμπεράσματα να βγάλω.


  Μην με κράξετε αλλά έτσι πως το έκαναν μου θύμισε πολύ "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι". Συγνώμη αλλά αυτό μου έρχεται πρώτο στο μυαλό. Και νομίζω πως είμαι λίγο δικαιολογημένη. Το βιβλίο από όσο ξέρω δεν έχει καμία σχέση. Και αυτό με χαροποιεί πολύ. Και τώρα θα έρθει η ερώτηση: Μα γιατί είπες ότι σε πολλές τρέχουν είδη τα σάλια??? Σίγουρα φταίει και ο αντρικός χαρακτήρας... Αλλά και ο κύριος που τον παίζει...


  Ναι, το γνωστό μοντέλο Nick Bateman θα είναι ο "παίδαρος" της ταινίας. Αυτός εδώ είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο που είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στην υποκριτική. Γα δεύτερη φορά μέσα σε μια ανάρτηση θα σας ζητήσω το ίδιο. Μην με κράξετε. Πριν λίγο τον έμαθα τον άνθρωπο. Πολλές κοπέλες μάλλον θα θέλουν να με βάλουν κάτω από το χώμα τώρα αλλά το λέω. ΔΕΝ ΈΧΩ ΙΔΈΑ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ. Αλλά ως εμφάνιση έχω ακούσει πως ταιριάζει με τον χαρακτήρα του. Ελπίζω να είναι καλός και στο παίξιμο του. Αυτός είναι μόνος τρόπος ο οποίος θα γίνει γνωστός για εμένα.


  Η ταινία θα έρθει στης αίθουσες στις 1 Φεβρουαρίου του 2016. Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλια σας για την μελλοντική ταινία και τον ηθοποιό. Και να μην ξεχνάμε και για το βιβλίο. Όπως... Πως θα θέλατε να μεταφερθεί στην οθόνη??? Και αξίζει να τρέξω να το πάρω???


Ιδού μια κριτικούλα από τις ποιο αγαπημένες μου booktubers ever. Για όσους δεν έχουν ακουστά το βιβλίο... 


Σχόλια

  1. Εντελως Πενηντα Αποχρωσεις Του Γκρι! Η μουσικη μοιαζει παρα πολυ! Συγνωμη! :( Παντως φαινεται ενδιαφερον...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Ευχαριστώ. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη του το παρατήρησε. Το Πενήντα Αποχρώσεις σε βιβλία προσωπικά ήταν απαίσιο. Στην ταινία μια από τα ίδια. Το μόνο ωραίο στην ταινία ο ηθοποιός που έπαιζε τον Κριστιαν. Αυτό φαίνεται πολύ ποιο ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  2. Πρεπει να ομολογησω κατι. Το πρωτο βιβλιο δεν μου αρεσε, το δευτερο μου αρεσε περισσοτερο, ενω το τριτο οχι οσο το δευτερο. Πρεπει να ρωτησω κατι, εχεις διαβασει το ugly love? Αν ναι, ειναι οτνως ωραιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ,
      Μάλιστα... Εμένα πάλι δεν μου άρεσε κανένα. Αλλά δεν πειράζει. Και όχι ακόμα. Αλλά είναι πολύ ψηλά στην λίστα μου. <3

      Διαγραφή
  3. Το Ugl Love είναι φανταστικό! Αξίζει να το διαβάσετε και δεν έχει σχέση με τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Η Colleen Hoover είναι εκπληκτική συγγραφέας για το είδος της. Σε αγγίζει με κάθε της λέξη. Και μια άσχετη ερώτηση, μήπως ξέρετε αν θα μεταφραστεί το Maybe Someday στα ελληνικά κάποια στιγμή; Είναι εξαιρετικό και θέλω να το προτείνω σε τόσον κόσμο αλλά δεν έχει μεταφραστεί ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Το διάβασα πρόσφατα σε μορφή pdf. Ήταν όντως πολύ ωραίο. Ανυπομονώ να κάνω κριτική για αυτό. <3 Δυστυχώς, δεν έχω ακούσει να έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Συγνώμη. :( Παρόλα αυτά, θέλω πολύ να το διαβάσω αυτό το βιβλίο. <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις