Το εκπληκτικό βιβλίο "Κόκκινη Βασίλισσα" (Βιβλίο 1ο από 4α) της Aveyard Victoria βγήκε στα ελληνικά


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

(Το εξώφυλλο!!!)

  Ένα από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα το 2015, μέχρι στιγμής, ήταν το "Red Queen". Ή πλέον που μεταφράστηκε, "Κόκκινη Βασίλισσα" και συγγραφέας του είναι η ταλαντούχα Victoria Aveyard.



  Αυτό το βιβλίο είναι εξαιρετικό και το λάτρεψα αμέσως. Όπως λέω επανειλημμένα είναι από τα βιβλία που αξίζουν να διαβαστούν. Δεν είναι τυχαίο που είναι το 5ο ποιο πουλημένο βιβλίο του 2015 μέχρι τώρα.


  Γενικά αυτή η ιστορία είναι απίθανη. Οι χαρακτήρες καλογραμμένοι, πλοκή ιδιαίτερα πρωτότυπη και τα γεγονότα απίστευτα. Αυτά που γράφει η Vistoria είναι ένα απίστευτο πέπλο μυστικότερου που σε τυλίγει από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Μην αφήνοντας σε να αναπνεύσεις από αυτά που "ζούσες" με τους χαρακτήρες.


  Το ξέρω πως το βιβλίο επιτέλους βγήκε στα ελληνικά στις 5 του Μαΐου αλλά μόλις τώρα πρόλαβα να κάνω την ανάρτηση. Ξέρω πως άργησα να σας ενημερώσω για αυτό το απίστευτο βιβλίο αλλά νομίζω πως σας κάλυψα σήμερα.


  Όπως και να έχει, ανυπομονώ απίστευτα να το πάρω και στα ελληνικά. Θα είναι μια τελείως διαφορετική και απίστευτη εμπειρία. Άρα άντε με το καλό να έρθει το Σάββατο γιατί εγώ, όπως και τόσος άλλος κόσμος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΆΛΛΟ!!! Και να θυμάστε... Σε αυτήν την ιστορία μιλάμε για τα υπέρτατα πλάσματα που ζούμε για να θαυμάζουμε. Που έπεσαν από τον ουρανό. Και...


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Στο βασίλειο της Νόρτας, πολιτικές πεποιθήσεις, φυλή ή γένος δεν έχουν καµία σηµασία – τα πάντα καθορίζονται από το αίµα. Οι Ασηµένιοι, υπεράνθρωποι µε εκπληκτικές ικανότητες και ασηµένιο αίµα, κυριαρχούν και κυβερνούν τους απλούς Κόκκινους, χρησιµοποιώντας τους ως στρατιώτες, εργάτες και υπηρέτες.

Η Μάρε, µια δεκαεπτάχρονη Κόκκινη, προσπαθεί να επιζήσει σε µια κοινωνία που της συµπεριφέρεται σαν να είναι ένα τίποτα. Όταν, χωρίς τη θέλησή της, αποκαλύπτεται µπροστά στον Βασιλιά και στους Ασηµένιους ευγενείς ότι έχει και αυτή υπεράνθρωπες δυνάµεις, η ζωή της αλλάζει. Έγκλειστη στο βασιλικό παλάτι και αρραβωνιασµένη µε έναν Ασηµένιο πρίγκιπα, πρέπει να µάθει να κινείται ανάµεσα στις ίντριγκες της αυλής, να χειριστεί το δώρο µιας υπερδύναµης που την ξεπερνά, ν’ αντιµετωπίσει τον έρωτα που γεννιέται µέσα της και ν’ αναγνωρίσει τους εχθρούς της για να καταφέρει να φέρει την ελευθερία στον λαό της.


Ένα µυθιστόρηµα µε φαντασία και αγωνία, όπου ο ροµαντισµός συγκρούεται µε την επανάσταση και η εξουσία µονοµαχεί µε τη δικαιοσύνη.

Αν θέλετε να δείτε και άλλη μου ανάρτηση για το βιβλίο πατήστε πάνω στην φωτογραφία:


To book trailer του βιβλίου:


Σχόλια

  1. Σιγουρα θα το διαβασω, αν και ειναι αμφιλεγομενο. Πολλοι το λατρεουν, πολλοι το μισουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Εγώ ξέρω μόνο έναν που το μισεί. Και είναι λογικό να υπάρχουν hetters. Πάντα υπάρχουν και για όλα. <3 Ελπίζω εσένα να σου αρέσει. ;)

      Διαγραφή
  2. Ανυπομονω να το αγορασω!!! Εχω ακουσει τα καλυτερα!!! Ολοι οι booktubers το εκθειαζουν και μιλανε για την ανατρεπτικη πλοκη που εχει!!!
    ~Στελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Στέλλα,
      Και εγώ ανυπομονώ να το πάρω και στα ελληνικά. Ελπίζω να σου αρέσει όσο άρεσε σε εμένα και στους υπόλοιπους. <3

      Διαγραφή
  3. Το διάβασα... Ήταν ανεπανάληπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις