Συγγραφείς που θέλω να γνωρίσω tag...


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


  Πρόσφατα η πολύ αγαπημένη μας Elena Ouz μας έκανε tag. Το οποίο είναι το "Συγγραφείς που θέλω να γνωρίσω tag". Πάμε να δούμε ποια πρότυπα θέλω να γνωρίσω???


J. K. Rowling: Κάτι που όλοι σας καταλαβαίνεται. Όσοι τουλάχιστον είστε αρκετά καιρό στο blog μου. Αυτή η μοναδική προσωπικότητα δημιούργησε την παιδική μου εφηβεία και την έκανε κάτι μοναδικό και αξέχαστο. Αυτή η γυναίκα είναι ένα ιδανικό πρότυπο και την θαυμάζω. Θα μπορούσα να μιλάω με αυτήν (ή για αυτήν) για ώρες.



Cassandra Clare: Αυτή η γυναίκα έχει δημιουργήσει έναν καταπληκτικό κόσμο. Και νομίζω πως είναι αυτονόητο γιατί είναι σε αυτήν την λίστα. Έχει γράψει τις Δαιμονικές Μηχανές και τα Θανάσιμα Εργαλεία. Αυτό νομίζω φτάνει.



Suzanne Collins: Η αγαπημένη μας Suzanne Collins έφερε επανάσταση. Τα βιβλία της μας έδειξαν τι θα πει πραγματικά δυστροπία. και τι είναι επιβίωση. Μας έδειξε μέσα από τις λέξεις της ότι υπάρχει πάντα ελπίδα.



Rick Riordan: Ο κύριος από εδώ είναι ένας θρύλος στο εξωτερικό. Και νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως του αξίζει. Και μάλιστα και με το παραπάνω. Ο Rick έμαθε στο εξωτερικό τι θα πει αρχαίος ελληνικός πολιτισμός μέσα από το χιούμορ και τις μοναδικές του περιπέτειες.



  Αυτοί λοιπόν ήταν μερικοί από τους ανθρώπους, οι οποίοι μπήκαν στην λίστα μου γιατί με έχουν αγγίξει με τις μοναδικές του ιστορίες αλλά και με υπέροχες τους προσωπικότητες τους. Βεβαίως υπάρχουν και άλλες, αλλά αυτές είναι που μου ήρθαν πρώτες στο μυαλό. Στα σχόλια μπορείτε να γράψετε και τους δικούς σας. Ελπίζω να σας άρεσε η ανάρτηση. Γιατί έτσι σας λέω καλή νύχτα και θα τα πούμε αύριο με μια νέα εβδομάδα και έναν νέο μήνα. ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΒΟΛΈΣ ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ!!!



Υ.Γ. Κάνω tag τα 1. Σενάρια Ζωής 2. Bookland 3. Read to Death

Σχόλια

  1. Η Cassandra clare ειναι καταπληκτική όπως και εσύ θέλω να την γνωρίσω και εγώ.

    Υ.Γ Καλή τύχη ελπίζω να την γνωρίσεις. :) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή stauroula,
      Χαίρομαι που έχουμε κοινά όνειρα. <3
      Υ.Γ. Ζούμε για να ελπίζουμε. <3

      Διαγραφή
  2. ξερω ειναι ακυρο αλλα απο που κατεβάζεις τα βιβλια σου σε ελληνικα ?
    και υπεροχο μπλοκ ❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή 'Χριστινακι Χ.',
      Ευχαριστώ πάρα πολύ. ;) Τι εννοείς??? Κάποια βιβλία απλά υπάρχουν σε pdf στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα όμως είναι στα αγγλικά. Είναι ποιο εύκολα να τα βρείς έτσι. <3

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου Chryssa! Συμφωνώ απόλυτα ειδικά για την J. K. Rowling και Cassandra Clare :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Eleni ouz,
      Ευχαριστώ πάρα πολύ. <3 Και εεε ναι!!! Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται. ;)

      Διαγραφή
  4. Cassandra Clare, J.K. Rowling, Veronica Roth, Camilla Lackberg. Ζουμε για να ελπιζουμε... Και θα ηθελα να συναντησω και πολλους booktubers-youtubers (κυριως booktubers) Για παραδειγμα την katytastic, που θα γινει καποια στιγμη συγγραφεας οποτε μετραει χαχα. Να το κανεις και αυτο tag "Booktubers/Youtubers Που θελω να συναντησω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      ΟΧ!!! Ξέχασα την Veronica Roth. Μεγάλο λάθος. Ναι το σκέπτομαι αυτην την ανάρτηση. Αλλά αφού το θες και εσύ τότε σίγουρα θα το κάνω. ;) Και εγώ λατρεύω την Katytastic. Είναι φανταστική. <3

      Διαγραφή
  5. c.j.Daugherty............................. νομιζω πως το γραφω λαθοσ το ονομα.(sorry)...<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Όχι όχι!!! Ολόσωστα το έγραψες. ;) Και όντως αξίζει να μπει σε μια τέτοια λίστα. <3

      Διαγραφή
  6. Θα συμφωνησω απολυτα με τις επιλογες σου (τους λατρευω και τους 3!) Αλλα θα ηθελα να προσθεσω (στην προσωπικη μου λιστα) τους john green & stephen king. Και αντε με το καλο να τους γνωρισουμε μια μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω γιατί μόλις το είδα...πάω να το κάνω τώρα!!!Ευχαριστώ για το ταγκ!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις