Μαθεύτηκαν όλα τα σχέδια της "Marvel", της "DC" και της "Netflix" για τους σούπερ ήρωες μέχρι και το 2020


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!



  Πριν από μια εβδομάδα βγήκε η ταινία "Εκδικητές - Η Εποχή του Ultron" στις αίθουσες και τότε αποφάσισα να κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα. Ένα ειδικό αφιέρωμα για τις ταινίες και τις σειρές με θέμα τους ήρωες που θα βγουν από σήμερα έως όσο ξέρουμε. Δηλαδή έως το 2020. Για την ώρα. Όσα έμαθα και βρήκα είναι σχετικό με την λατρεμένη μας "Marvel", την αγαπημένη μας "DC" και την ακόμα αναπτυσσόμενη "Netflix". Πάμε λοιπόν να δούμε όλοι μαζί όλα όσα ανακάλυψα???



  Ξεκινάμε λοιπόν πρώτα με την μεγαλύτερη, και με διαφορά, αγάπη μου από τρεις. Δηλαδή την "Marvel". Λοιπόν, ας τα πάρω με την σειρά. Θα αρχίσω με τις σειρές.



1. Η σειρά "Agents of S.H.I.E.L.D" ανακοινώθηκε για την 3η σεζόν. Άνθρωποι όπως εγώ πρέπει να ανακουφίστηκαν πάρα πολύ. Γιατί αυτή η σειρά είναι πραγματικά καταπληκτική. Μια από τις καλύτερες που υπάρχουν τώρα.


Το  Trailer της σειράς:


2. Η σειρά "Deredevil" ανακοινώθηκε επίσης για άλλη μια σεζόν. Ποιο συγκεκριμένα όμως για την 2η σεζόν. Αυτή η σειρά είναι μια από τις καλύτερες που βγήκαν το 2015. Και χαίρομαι απίστευτα που συνεχίζεται. (Αυτό το νέο είναι σχετικό και με την "Netflix"!!!)


Το  Trailer της σειράς:


3. Επίσης σχετικό με την "Netflix", ανακοινώθηκε πως θα συνεργαστεί με την Marvel για άλλες δυο σειρές. Η μια από τις δυο νέες σειρές θα βγει το 2016 και θα λέγεται "Luke Cage". Γνωστός αλλιώς ο ήρωας ως και "Power Man". Ανυπομονώ απίστευτα για αυτήν την σειρά.


Ένα βίντεο σχετικά με το θέμα:


4. Η άλλη πολλά υποσχόμενη σειρά που περιμένουμε, η οποία θα δημιουργηθεί μέσω αυτής της συνεργασίας, λέγεται "Iron Fist". Δεν έχουμε μάθει πότε θα βγει αλλά την περιμένουμε όλοι με πάρα πολύ μεγάλη αγωνία.


5. Τελευταία σειρά που ετοιμάζει η "Marvel" είναι οι "The Defenders".


6. Τέλος, μόλις ανακοινώθηκε ότι η σειρά "Agent Carter" θα έχει τελικά και 2η σεζόν. Και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτή η σειρά έχει τόσες πολλές δυνατότητες.


Και έφτασε η ώρα να πάμε στις σειρές... (ΜΠΟΥΆΧΑΧΑ!!! Σατανικό γέλιο) Εδώ έχει πολύ ζουμί άρα ετοιμαστείτε. Πάμε να δούμε...


1. Σε λίγο καιρό βγαίνει στις αίθουσες το νέο χαρτί της "Marvel". Που λέγεται "Ant - Man". Είστε σίγουροι πως μπορείτε να περιμένετε για αυτήν την ταινία??? Γιατί μπορεί να βγαίνει σε λίγο καιρό αλλά εγώ δεν μπορώ να περιμένω να έρθει ο Ιούλιος.


Το  Trailer της ταινίας:


2. Έπειτα έχουμε τους "Fantastic Four". Όπως έχω αναφέρει και σε άλλη ανάρτηση αυτοί οι τέσσερις τόσο μα τόσο αγαπημένοι μας ήρωες ξανά έρχονται με νέο αέρα. Νέοι ηθοποιοί, νέα ειδικά εφέ και νέο σενάριο. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος.


Το  Trailer της ταινίας:


3. Έφτασε η ώρα να πάμε στο 2016. Και η πρώτη μας φτάσει εκείνη την χρονιά θα είναι η ταινία "Deadpool". Ένας ήρωας λίγο ψώνιο αλλά με απίθανες ικανότητες και που όλοι τον αγαπάμε γιατί μπορεί να είναι λίγο ασόβαρος, κάτι που δεν μας πειράζει καθόλου, αλλά μας κάνει πάντα να γελάμε.


Το  Teaser Trailer της ταινίας:


4. Έπειτα έχουμε τον επόμενο Captain America. Ναι το "Captain America: Civil War" θα έρθει το 2016 και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη για αυτήν την ταινία. Ο Στιβ Ρότζερς είναι ένας από τους ποιό αγαπημένους μου ήρωες. Ελπίζω αυτή η ταινία να είναι εξίσου καλή με την προηγούμενη.


5. Ναι το 2016 θα δούμε και το "X-Men: Apocalupse". Μια ακόμα ταινία που θα φέρει τα πάνω κάτω γιατί θα είναι απλά καταπληκτική. Παλιά σας είχα πει πως η Jennifer Lawrence πως δεν θα ξαναπαίξει την Mustic. Τελικά άλλαξε γνώμη και θα την παίξει για μια τελευταία φορά. Άρα αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να δει κανείς την ταινία.


6. Νέοι ήρωες για μια νέα ταινία "Gambit". Λογικά αυτό θα είναι κάτι σαν σίκουελ του των "X-Men" αφού και αυτός είναι μεταλλαγμένος. Και μάλιστα ένας από τους αγαπημένους μου. Δεν περίμενα ποτέ να γίνει μια ταινία με πρωταγωνιστή αυτόν. Ανυπομονώ.


7. Η ταινία που σίγουρα θα δω θα είναι η "Doctor Strange". Καλά ναι θα τις δω όλες αλλά αυτή δεν την χάνω ο κόσμος να χαλάσει. Γιατί μιλάμε για τον Δόκτορ. Για τον δικό μας Δόκτορ. Τον οποίο θα το παίξει ο Benedict Cumberbatch. Και που για να είμαι ειλικρινής, τον λατρεύω. Είναι ένας απίθανος ηθοποιός.


8. Φτάσαμε τώρα στο 2017. Και η χρονιά θα αρχίσει με την νέα ταινία "Wolverine" και που μάλιστα θα είναι και η τελευταία. Γιατί ο πρωταγωνιστής μετά από αυτήν δεν θα ξαναπαίξει αυτόν τον ρόλο. Ααα και ο τίτλος της ταινίας δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα.


 9. Θα έχουμε "Guardians of the Galaxy 2". Ναι καλά καταλάβατε ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Και ναι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί η πρώτη ταινία ήταν πάρα πολύ ωραία. Ειδικά η μουσική μου έκλεψε την καρδιά.


9. Πραγματικά αναρωτιέμαι πως γίνεται το σίκουελ μιας ταινίας να έχει ανακοινωθεί όταν ακόμα η πρώτη ταινία δεν έχει βγει. Ναι είμαι σίγουρη πως τo "Fantastic Four" θα σκίσει. Είμαι 100% σίγουρη για αυτό. Και χαίρομαι που έχουν πάρει τόσο ζεστά το θέμα με όλην αυτήν την ιστορία που αγαπάμε αλλά νομίζω πως ανακοίνωσαν την δεύτερη ταινία λίγο υπερβολικά γρήγορα. I'm just saying...


 10. Τώρα ήρθε η ώρα να χαρείτε αγάπες μου. Γιατί το 2017 είναι έχει ανακοινωθεί πως θα βγει καινούριο "Spider - Man". Νέοι ηθοποιοί, νέοι αντίπαλοι και νέες περιπέτειες. Άντε να μάθουμε το cast για να χαρεί και η καρδούλα μας. (Εσείς ποιους θα θέλατε να παίξουν???)


 11. Ώρα να κλείσουμε με το 2017. Και αυτό θα το κάνουμε με το νέο "Thor", το οποίο θα λέγεται "Thor: Ragnarok". Η αντιπαλότητα του Θορ και του Λόκι επιστρέφει. Και εμείς παραμένουμε λατρεύουμε τώρα και για πάντα τους σκανδιναβικούς θεούς χάρις αυτούς τους δυο. (Μην με κρίνετε!!!)


 12. Φτάσαμε στο 2018 παιδιά. Και οι "Εκδικητές" επιστρέφουν. Και μάλιστα σε δυο μέρη. Το πρώτο θα βγει το 2018 και θα λέγεται "Avengers: Infimoty War Part 1". Το δεύτερο θα βγει το 2019 και θα έχει τον τίτλο "Avengers: Infinity War Part 2". Και μόνο από τους τίτλους καταλαβαίνουμε ότι είναι φοβερές ταινίες!!!


 13. Το 2018 επίσης θα μας έρθει με το "Black Panther". Θέλω να δω αν θα τον μεταφέρουν ως καλό ή κακό...


 14. Και το 2018 μας κλείνει με... Το "Captain Marvel". Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Καμία απολύτως. Θέλω να δω με τι επρόκειτο να είναι.


 15. Και σταματάω με την "Marvel" με την ταινία "Inhumans" που θα βγει το 2019. Αχχ... 2019... Ακούγεται τόσο μακρινό για κάτι τόσο καλό...


Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε και για τις ταινίες της "DC". Ώρα να πάμε σε άλλους ήρωες... 


1. Η πρώτη ταινία της "DC" μετά από λίγο καιρό θα είναι το "Batman v Superman: Dawn of Justice". Την οποία θα μπορούμε και επισήμως να δούμε από τον Μάιο του 2016.


Το trailer της ταινίας:


 2. Μέτα, επίσης στο 2016, έρχεται η σειρά του Τζόκερ να λάμψει στην Μεγάλη Οθόνη. Γιατί έρχεται η ταινία του και της συμμορίας του. Περίεργος ανυπομονώ πολύ για αυτήν την ταινία. Θα είναι διαφορετικό και ο τίτλος της ταινίας θα είναι "Suicide Squad".


 3. Φτάσαμε στο 2017 και πρώτη στάση είναι... "Wonder Woman". Ναι καλά καταλάβατε. Θα έχουμε σύντομα και δικιά της ταινία. Γενικά η ταινία "Batman v Superman" άνοιξε δρόμο για όλες τις υπόλοιπες ταινίες της "DC".



 4. Η ταινία που θα κάνει πάταγο λέγεται και που θα κάνει την ποιο σοβαρή ζημιά στην "Marvel" λέγεται "Justice League Part One". Θέλω τόσο πολύ αυτήν την ταινία. Γιατί μιλάμε για την ΛΕΓΕΏΝΑ ΤΩΝ ΣΟΎΠΕΡ ΗΡΏΩΝ!!! Αυτό τα λέει όλα. Επίσης το part 2 θα βγει το 2019.



5. Το 2018 θα βγει η ταινία "The Flash". Πραγματικά λατρεύω αυτόν τον σούπερ ήρωα και λάτρεψα την φετινή σειρά. Όμως δεν ξέρω τι θα με περιμένει με την ταινία. Γιατί θα παίξει τον "Flash" ο αγαπημένος μου "Ezra Miller". Και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.



6. Επίσης το 2018 θα δούμε και το "Aquaman". Ένας ακόμα πολύ αγαπημένος ήρωας με πολλές δυνατότητες για να γίνει μια καλή ταινία.



7. Το 2019 έχει ακόμα προγραμματιστεί να βγει η ταινία "Shazam". ΠΡΟΣΟΧΉ!!! Εδώ δεν μιλάμε για την εφαρμογή αλλά για το σούπερ καλό που μοιάζει με ενήλικα αλλά που είναι απλά ένα παιδί που χτυπήθηκε από αστραπή. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΈΝΗ!!!


8. Όπως καταλάβατε κάθε χρόνο η "DC" θα μας δίνει κάθε χρόνο 2ο ταινίες. Το 2020 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Το 2020 θα μας περιμένει ο "Cyborg". Ο ναι ο "Cyborg".



9. Και κλείνω με την τελευταία ταινία που έχει ανακοινωθεί. Η οποία είναι ο "Green Lantern". Και ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ. Είναι από τους ποιο αγαπημένους μου ήρωες ever. Και ελπίζω να βγει καλή η ταινία.



Σχόλια

  1. ολες η ταινιες ειναι γαματες !!!!! και ολες θελω να της δω με τον ενα η΄τον αλλο τροπο εκτος απο τους FANTASTIC FOUR εχω ξενερωση τρελα με την καινουργια ταινια ειναι ειλικρινα ντοπη για το κομιξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥς ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ MARVEL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η αναρτηση ειναι απλως φανταστικη.
    Λατρευω τους Avengers, τον Captain Amerikan και γενικα ολα τα Marvels και ολα αυτα τα σχετικα με τους σουπερηρωες.
    Απλα τα λατρευω και ανυπομονώ για ολες αυτες τις φανταστικες ταινιες *-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλα πως τα μαθαινεις ολα αυτα;! Μας ενημερωνεις για τα παντα! Για σειρες, ταινιες, βιβλια και πολλα αλλα... Δεν καταλαβαινω πως ξερεις ολα οσα γινονται. Θα μου πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε,
      Χαίρομαι που εκτιμάς όσα έμαθα και σας είπα. Δεν έχω κανέναν συγγεκρυμένο τρόπο που τα μαθαίνω. Απλά πολλούς. Με το Facebook, το Twitter, το Instagram, τα ξένα blog, τα διάφορα ειδικά site και πολύ ενδιαφέρον όλα γίνονται. ;) Και να φανταστείς πως σας ενημερώνω και αργοπορημένα. Γιατί όπως παρατήρησες γίνονται πολλά μαζί και τα νέα πέφτουν βροχή. Το καλοκαίρι θα πέφτουν βροχή όμως οι δικές μου αναρτήσεις γιατί τώρα σας έχω παραμελήσει. :(

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις