New world of books for February (part 1)


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





  Τώρα θα σας κάνω το Book Haul αυτού του μήνα. Αλλά ξέρετε πως δεν μου αρέσει αυτή η ονομασία!!! Την θεωρώ πολύ συνηθισμένη… Για αυτό έχω βγάλει το δικό μου New world of books. Λοιπόν, επειδή ο μήνας ακόμα δεν έχει τελειώσει, ακόμα, θα σας κάνω την παρουσίαση των βιβλίων που πήρα αυτόν τον μήνα έως τώρα. Τα οποία όλα κι όλα είναι 3α. Θα πάρω και άλλα σύντομα για αυτό και το είπα part 1. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τα νέα μου αποχτήματα;;;





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Κίνδυνος. Θλίψη. Επιλογές.

Είναι υπερβολικά πολύ να περιμένεις μια αιωνιότητα για την πραγματική αγάπη;

Πέντε μυθικοί κινέζικοι δράκοι και η ανοιχτή θάλασσα γνέφουν στη δεκαεννιάχρονη Κέλσι που θα πρέπει να ξεκινήσει ένα τρίτο ταξίδι – αυτή τη φορά για να βρει το Μαύρο Μαργαριταρένιο Περιδέραιο της θεάς Ντούργκα και να απελευθερώσει τον αγαπημένο της Ρεν και από την κατάρα του τίγρη και από την ξαφνική αμνησία του. Όμως, ο αδερφός του Ρεν, ο Κίσαν, έχει άλλα σχέδια, και οι δύο τους ανταγωνίζονται για την αγάπη της ενώ προσπαθούν να εξουδετερώσουν αυτούς που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το στόχο τους.

Το Ταξίδι του Τίγρη, το τρίτο βιβλίο στη σειρά Η Κατάρα του Τίγρη, υφαίνει ένα γοητευτικά συναρπαστικό παραμύθι, με μαγεμένα πλάσματα, καρδιές που ραγίζουν από αγάπη, και δράση που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία, καθώς η Κέλσι, ο Ρεν και ο Κίσαν ταξιδεύουν προς το πραγματικό τους πεπρωμένο.

Άφησα την προφητεία να πέσει απαλά στα γόνατά μου 
και κοίταξα τον κύριο Καντάμ έντρομη. 
«Δράκοι;»




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Μια φορά κι έναν καιρό, ένας άγγελος και ένας δαίμονας έπεσαν στα δίχτυα της αγάπης. Δεν είχαν καλό τέλος.
Πανέμορφα φτερωτά πλάσματα πέρασαν στη γη μια σχισμή του ουρανού και άφησαν το μαύρο αποτύπωμα της φλογισμένης παλάμης τους πάνω σε εξώπορτες σε ολόκληρο τον πλανήτη…
Μέσα στο σκοτεινό μαγαζί κάποιου δαίμονα, τα αποθέματα δοντιών λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα...

Στα φιδωτά δρομάκια της Πράγας, μια μαθήτρια Λυκείου Καλών Τεχνών θα μπλέξει στον πιο βάναυσο πόλεμο ενός άλλου κόσμου.





Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Κι αν η Σταχτοπούτα ήταν σάιμποργκ;

Επειδή ακόμα και στο μέλλον οι ιστορίες θα ξεκινούν μ’ ένα «Μια φορά κι έναν καιρό…».

Η Σίντερ είναι η πιο προικισμένη μηχανικός του Νέου Πεκίνου, αλλά έχει την ατυχία να ζει με μια τυραννική μητριά και δύο αδελφές. Επιπλέον είναι σάιμποργκ — πολίτης β' κατηγορίας δηλαδή. Στα δεκάξι της το μόνο που την απασχολεί είναι να προλαβαίνει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μητριάς και των αδελφών της.

Μια μέρα εισβάλλει στο εργαστήριό της ο όμορφος πρίγκιπας Κάι ζητώντας της να επισκευάσει το αγαπημένο του ανδροειδές. Η έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον μοιάζει να μην έχει καμιά τύχη, ειδικά εκείνη τη χρονική στιγμή που το βασίλειο απειλείται από την τρομερή βασίλισσα της Λούνα, της πρώτης αποικίας των ανθρώπων στη Σελήνη.

Έτσι ξεκινάει η απίστευτη περιπέτεια της Σίντερ, κατά την οποία θα ανακαλύψει ότι η τύχη της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια της.

Ποια είναι τελικά η Σίντερ;


Σχόλια

  1. Τι αλλο θα μπορουσε να ζητησει κανεις;;; υπεροχα βιβλια, με εξαιρετικη πλοκη και λατρεμενους χαρακτηρες... Καλο διαβασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Δαναη Τρελα,
      Χαίρομαι που συμφωνούμε και σε ευχαριστώ!!! <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες επιλογές. Θέλω να τα διαβάσω και τα τρία, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω. Περιμένω εντυπώσεις για να δω αν είναι όντως καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Garden of stories,
      Το πιστεύεις ή όχι ήδη διάβασα το ένα. Και είμαι στο δεύτερο. Το "Ταξίδι του Τίγρη" είναι απίστευτο!!! Θα γράψω όσο ποιο σύντομα μπορώ κριτική!!! <3 Ανυπομονώ εγω να ακούσω σχόλιο. Με το καλό να τα πάρεις και εσύ!!! <3

      Διαγραφή
  3. Ωωωωωω σε έπεισα για "Αγγελο και Δαίμονα" εεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις