Ώρα για κάτι ποιο κλασικό... Η "Cinderella - Σταχτοπούτα" έρχεται στις 12 Μαρτίου στην Μεγάλη Οθόνη


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!





  Ήρθε η ώρα γι κάτι ποιο κλασικό... Ναι έτσι είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το θέσω. Και τι ποιό κλασικό από... Την "Cinderella - Σταχτοπούτα" φυσικά.




  Το ποιo κλασικό παραμύθι που έχει να κάνει με πρίγκιπες, στέμματα, χορούς... Καταλάβατε πως θέλω να το θέσω!!! Το παραμύθι "Σταχτοπούτα" παλιά το λάτρευα. Ναι αλήθεια λέω. Αλλά όχι για τον πρίγκιπα. Όχι το παλάτι. Και για όνομα του θεού, όχι για τον χορό. Αλλά για την ελπιδοφόρα Σταχτοπούτα.




 Για το ότι είχε όνειρα και προσδοκίες. Και ότι παρόλο που η ζωή της συμπεριφερόταν ΧΆΛΙΑ, και τονίζω την λέξη χάλια, εκείνη ήταν πάντα τόσο καλή και γλυκιά. Καλοσυνάτη και ακέραια. Ήμουν πάντα λίγο περίεργο παιδί. Οι άλλες έβλεπαν φορέματα και κρυστάλλωνα γοβάκια... Εγώ από την άλλη έβλεπα μια καλή νεράιδα που θέλει να βοηθήσει ένα κορίτσι που η ζωή της είχε φερθεί απαίσια. Έβλεπα ένα χαμογελαστό κορίτσι που ήθελε να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Ακόμα και αν αυτό το όνειρο τελείωνε τα μεσάνυχτα. Έβλεπα μια μητριά που ήταν στρίγκλα και τις δυο κόρες της που δεν ήταν πραγματικά κακές. Απλά ήθελαν να κάνουν χαρούμενη την απαίσια μάνα τους. Έβλεπα πως στο τέλος η ζωή φέρνει στους ανθρώπους αυτό που πραγματικά αξίζουν. Ναι δεν λέω και τα υπόλοιπα ήταν εντυπωσιακά και υπέροχα στα παιδικά μάτια μου αλλά αυτά πάντα μου τραβούσαν την προσοχή.




  Το Trailer της ταινίας τώρα... Μας παρουσιάζει κάποια κομμάτια της ταινίας. Και από όσο είδα και κατάλαβα η ταινία θα είναι πολύ ωραία. Πολλά υποσχόμενη με την λιτότητα της. Δεν θα άντεχα να έκαναν το συγκεκριμένο παραλλαγή. Τα υπόλοιπα ήταν υπέροχα με τις αλλαγές. Αλλά αυτό εδώ είναι πασίγνωστο και αγαπημένο για την απλότητα του. Όχι δράση… Μόνο όνειρα και ελπίδες… Δεν το πιστεύω ούτε και εγώ η ίδια αλλά ανυπομονώ να δω αυτήν την ταινία! Όχι όπως την ταινία "Pan" ή κάποιες άλλες… Αλλά η ανυπομονησία είναι ανυπομονησία!!!




  Αφού μεταφέρθηκαν λοιπόν όλα, ή σχεδόν όλα, τα παιδικά παραμύθια που αγαπήσαμε στην Μεγάλη Οθόνη είπαν να ανεβάσουν και αυτήν. Τώρα αν θα είναι ωραία τελικά θα δείξει…




Το Trailer της ταινίας: 




Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις