Δυο βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός που περιμένει όλο το νεανικό κοινό


Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!


 


  Μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Ψυχογιός δυο βιβλία που περιμένει σχεδόν όλο το νεανικό κοινό της Ελλάδας και δεν υπερβάλω καθόλου… Πάμε λοιπόν ποια είναι??? Μαζί με τις περιλήψεις και τα εξώφυλλα τους φυσικά!!!



"Η εκλεκτή (Βιβλίο 3ο από 5) της Kiera Cass:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:


Ήρθε η ώρα να στεφθεί η νικήτρια. Όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή της στην Επιλογή, η Αμέρικα δε φανταζόταν ποτέ ότι θα πλησίαζε το στέμμα ή την καρδιά του πρίγκιπα Μέιξον. Αλλά καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και οι απειλές έξω απ’ τα τείχη του παλατιού γίνονται ολοένα πιο βίαιες, η Αμέρικα συνειδητοποιεί πόσα αντέχει να χάσει – και πόσο σκληρά πρέπει να παλέψει για το μέλλον που ονειρεύεται.


"Οι Γαλαζοαίματοι - Οι πύλες του παραδείσου" (Βιβλίο 7ο από 7α) της Melissa de la Cruz:




Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:



Ο χρόνος τελειώνει για την Σκάιλερ βαν Άλεν. Ο Σκοτεινός Πρίγκιπας βρίσκεται προ των Πυλών του Παραδείσου, αποφασισμένος να κυριεύσει μια για πάντα τον ουράνιο θρόνο. Αυτή τη φορά έχει στο πλάι του τους αγγέλους Άμπαντον και Άζραελ, ή αλλιώς Τζακ και Μίμι. Έτσι νομίζει τουλάχιστον. Ακόμη κι όταν ο Λούσιφερ αναθέτει στον Τζακ και στη Μίμι να σκοτώσουν τους αγαπημένους τους, τα δίδυμα ορκίζονται κρυφά να νικήσουν τον Πρίγκιπα. Στο μεταξύ, η Μπλις, πρώην βαμπίρ, έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον Λόσον, τον μεγαλύτερο λύκο του κάτω κόσμου, προκειμένου να ελευθερώσει τον λαό του από την Κόλας. Ένα αρχαίο μήνυμα αποκαλύπτει πόσα εξαρτώνται από την επιτυχία αυτής της αποστολής. Όταν συλλαμβάνεται η Σκάιλερ, πρέπει να πάρει μια τρομερή απόφαση. Θα βρει, άραγε, τη δύναμη να κάνει το ασύλληπτο; Η επική σειρά των Γαλαζοαίματων ολοκληρώνεται στο έβδομο βιβλίο με πρωταγωνιστές το θάρρος, τη θυσία και την αιώνια αληθινή αγάπη.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις